door Barbapapa-7,5 in Politiek  ·  24 Reacties

  • 3
  • 419x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De vileine valse beschuldigingen tegen GroenLinks van antisemitisme zijn niet anders dan een vorm van chantage om GL monddood te maken. Door te schermen met antisemitisme hoeft men niet te praten over de situatie in Israël en Palestina. De discussie over de IHRA definitie heeft eveneens zeer bedenkelijke kanten. Als men de critici van Israël monddood kan maken door hen als antisemieten te brandmerken zullen nog maar weinig mensen het over de situatie dáár durven hebben. Ofwel: Stop het "Zwijgen over Israël".
#BDS

30
1 Barbapapa-7,5

* Verwijderd door de redactie *

2 bosco

Links is een hele enge sekte.
GL = BSD= NSB samen met Hamas Kaag D66.

5
3 Dachtutniet

Wat een onzinstukje weer. Als je al die shit zou moeten weerleggen, ben je zo een paar uur aan het typen lol.

4
4 Yisrael

groen links zijn wegkijkers van werkelijk gevaar en ideologie. Ze willen een commie maatschappij.

5
5 delarosa@europe.com

Groenlinks is sowieso een partij van wereldvreemde mensen

5
6 wijs

Ik heb ook helemaal niks met GL. Gezellig met Antifa mee protesteren enzo.
Maar Israel staat weldegelijk bekend om het uitoefenen van extreme druk.
Laatst ook weer in de US. Daar waagde Ilhan Omar het om vragen over politici met dubbele nationaliteit te stellen: https://www.npr.org/2019/03/07/700901834/minnesota-congresswoman-ignites-debate-on-israel-and-anti-semitism?t=1554230831329
https://prepareforchange.net/2018/06/22/89-of-our-senators-and-congress-hold-dual-citizenship-citizenship-with-israel/
met als gevolg een bill tegen antisemitisme (en later andere vormen van bigotry muv disciminatie tegen blanken).
https://www.apnews.com/a8adaf47d02e44e8bfd82e476feef631

4
7 DeDraakslang

Een artikel vol met leugens. Zoals:
1. "De Palestijnen verdienen hulp: zij zijn in 1948 beroofd van 72% van hun land, en driekwart van hun mensen zijn verdreven".

De Palestijnen hebben nooit een land (in de vorm van een soevereine staat) gehad. Ze zijn ook niet verdreven, maar zijn op aandringen van agressieve Arabische landen vertrokken.

2. "In 1967 heeft Israël het resterende Palestijnse land, de Westelijke Jordaanoever en de Gazastrook, bezet."

Israël heeft in 14 jaar geleden de Gazastrook verlaten. De controles aan de Egyptische grens zijn strenger dan die aan de Israëlische grens. De vredesbesprekingen i.v.m. de westelijke Jordaanoever zijn structureel gesaboteerd door de Palestijnen.

De mensonterende situatie in Gaza wordt voornamelijk veroorzaakt door terreurorganisatie Hamas, die de bevolking onderdrukt en gebruikt als menselijk schild.

3. "De onlangs aangenomen Basiswet op de Natiestaat plaatst Palestijnen officieel in een ondergeschikte positie ten opzichte van Joden".

De Arabische bevolking heeft dezelfde rechten als de andere inwoners van Israël. Ze zijn evenredig vertegenwoordigd in het parlement en bekleden bij diverse overheidsorgnisaties leidinggevende functies. De basiswet zegt ook uitdrukkelijk dat het Arabisch als officiële taal gebruikt kan worden.

DocP en de BDS-beweging is er alleen maar op uit om haat te zaaien en alles wat een joods tintje heeft te discrimineren. Bij Groen Links lopen nogal wat naievelingen rond die dit als zoete koek slikken en niet verder willen kijken dan hun neus.

5
8 Belazerd

@1
Vind u de kritiek (volgens u valse beschuldigingen) op GroenLinks vilein?
Vreemd, ik vind juist dat GroenLinks de vileine partij is.
En dat is dan niet alleen vanwege hun 'palestina' standpunt (een standpunt waarvan ik persoonlijk vindt dat het wel naar antisemitisme riekt).

Maar ook vooral vanwege hun voornemen om een 24 uursopvang van 'ongedocumenteerde' vreemdelingen (en wie zijn die ongedocumenteerde vreemdelingen?) midden in een 'Joodse' wijk vol al oudere bewoners te vestigen.

Het gaat natuurlijk weer gebeuren in de 020GroenLinks/D66 proeftuin, het reservaat.
Dit, hoe kan het ook anders, is één van de voornemens van 020GroenLinks kopstuk 'wethouder' Rutger Groot Wassink.
(En is dat voornemen soms omdat men in die wijk met de gemeenteraadsverkiezingen voornamelijk op VVD heeft gestemd? Ik vraag me het namelijk af. Eerlijk gezegd lijkt me dat soort wraakzuchtigheid typisch iets voor die 020GroenLinks regentenkliek, om te doen).

5
9 tegenzinnig

@3 Dachtutniet

De regering Netanyahu is een hele enge sekte.
Die Neet = bezetter= oorlogsmisdadiger samen met CIDI ("Wir haben es nicht gewusst") en wat extreem rechts tuig.

21
10 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

11 Pxf7+

@10

BDS ??
Staat gelijk aan NSB.

Dat zijn extreem linkse ratten.

4
12 Dachtutniet

Bram van Ojik komt nogmaals uitleggen dat GL in het kader van de vrije meningsuiting BDS niet willen verbieden en dat GL daarmee niet zegt dat zij de doelstellingen van BDS ondersteunen. Het zal dus op dit punt geen boeiende avond worden want dit standpunt is reeds algemeen bekend.

18
13 Hendrianus

@8

"Ze zijn ook niet verdreven, maar zijn op aandringen van agressieve Arabische landen vertrokken."

Whahaha meest hilarische onzin van het jaar questionquestionquestion

8
14 Bullet108

@1 : Het vileine zit hem in dit geval wel bij GL. De situatie Palestina/Israel wordt eenzijdig belicht. Alles is de schuld van Israel. De Palestijnen treffen geen blaam. Er zijn enkel slachtoffers bij de Palestijnen en de Israeli's zijn aan het prijs schieten, zo kun je ongeveer in het betoog lezen.

Alle raketten op Israel, alle bomaanslagen op Israel, alle oorlogen met Israel, alle persoonlijke aanvallen op Israel worden even voor het gemak vergeten. Eenzijdige benadering van dit probleem is te dom en naief voor woorden naar mijn bescheiden mening. Als je dan dit probleem eenzijdig gaat benaderen, dan riekt het inderdaad naar antisemitisme. Dat kan ik wel begrijpen, maar GL zal dit niet zo zien ben ik bang.

3
15 Gezond boerenverstand

@12 Dachtutniet

De extreem rechtse ratten in de Israëlische regering werken hier ook aan mee question

De Israëlische regering geeft toe aan BDS van de EU
jewishpress.com
De regering Netanyahu inclusief de kampioenen van de nederzettingen in Judea en Samaria zoals Likud, Habayit Hayehudi en Yisrael Beiteinu, zijn zondag akkoord gegaan met een Europees samenwerkingsprogramma ter waarde van miljoenen Euro's die officieel de Israëliërs uitsluiten die aan de ...

https://www.nieuwskoerier.nl/news/233877-de-israelische-regering-geeft-toe-aan-bds-van-de-eu

16
16 Uit Den Haag

@15 wat een volkomen misplaatste nickname!
Míjn gezonde boerenverstand (ja, ik heb een agrarische achtergrond) vertelt mij dat het juist de zionisten waren die in de vorige eeuw begonnen zijn met terreur tegen de oorspronkelijke bewoners van dit gebied. En ja, ik kan mij levendig voorstellen dat je je daar tegen verzet.

4
17 Huskymanus

@8
Frappant hoe jij van leugen waarheid maakt en van waarheid een leugen. Geloof je wel in je eigen leugens? Wij namelijk niet.

4
18 samcash

@17 : Ah weer zo'n eenzijdige belichter. Ik probeer aan te geven dat het probleem tweezijdig is en complex tot en met. Het is onduidelijk om aan te geven wie er nu erger is geweest of begonnen is. Ik denk zelfs dat geschiedkundigen er niet uit komen, maar jij weet al direct weer dat het zionisten waren die de schuld zijn aan alles en Palestijnen zijn onschuldig voor alles? En terreur tegen de oorspronkelijke bewoners? Je bedoelt die paar honderd duizend mensen die er toen woonden en die nu miraculeus uitgegroeid zijn naar miljoenen? Of doel je op de palestijnen/arabieren die gewoon in Israel wonen en volledig deel uit maken van het land met kiesrecht, plekken in het parlement, bestuursfuncties en dergelijke? Denk er even over na.

1
19 Gezond boerenverstand

@19 Grappig ( of moet ik zeggen hypocriet) dat u mij eenzijdigheid verwijt.
Ik heb even een paar seconden nagedacht, binnen een paar seconden kwamen er bij mij een paar dingen bovendrijven:
*King David Hotel
*Etsel
* meer dan 500 dorpen / steden die weggevaagd zijn
*Hagana
*Lechi
*Irgoen
*Deir Yaseen
* Lavon affaire
*USS Liberty
*Sabra en Shatila
enzovoort, enzovoort.
En dit binnen een paar seconden er over nadenken.

5
20 Huskymanus

@20 : Heel goed dat u allerlei zaken aan kunt geven. Deze hele gang van zaken is al meer dan 70 jaar aan de gang om het zo maar te zeggen. Beide kanten hebben dingen gedaan die niet door de beugel kunnen. Eenzijdig in dit geheel naar Israel wijzen is dan het domste wat je kunt doen naar mijn bescheiden mening. U geeft immers aan dat het gedonder met de zionisten is begonnen. Dat noem ik een eenzijdige benadering. Het dondert aan beide kanten. Dat is iets waar ik me aan stoor als mensen beweren dat alleen de Palestijnen schuld hebben of enkel Israel de agressor is. Dat is simpelweg niet zo gemakkelijk te stellen.

Als niet beseft wordt dat beide partijen schuldig zijn aan allerlei zaken, dan gaan we zak verder komen omdat het dan blijft bij "ja maar hullie". Voor de duidelijkheid ik praat de daden van Israel niet goed, net zo min als ik de daden van de Palestijnen goed praat.

1
21 Gezond boerenverstand

@21 "Eenzijdig in dit geheel naar Israel wijzen is dan het domste wat je kunt doen naar mijn bescheiden mening. U geeft immers aan dat het gedonder met de zionisten is begonnen".
U wilt beweren dat de Palestijnen met dit gedonder zijn begonnen?
Kijk anders even hiernaar:
https://mens-en-samenleving.infonu.nl/politiek/15049-zionistisch-terrorisme-tussen-1946-en-mei-1948.html

4
22 Huskymanus

* Verwijderd door de redactie *

23 GottMitUns

@23 Sorry, maar door beide typeringen voel ik me niet aangesproken.
Zou wel lekker simpel zijn hè, zwart of wit, maar je wilt niet weten hoeveel grijze tinten daar tussenin zitten.

4
24 Huskymanus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Vond de opmerking van Baudet of Klaver even zn broek wilde laten zakken, om te checken of tie wel echt een jongetje is, wel OK.Die Yasser Kl...

zojuist geplaatst door Rooibos

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Allahmaal weer 'geschokt', de sukkels....

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Fascist Klaver en niet te vergeten neonazi Paternotte deden gewoon Huilie Huilie. Stelletje weke bruinhemden, Het enige foute aan Baudet in deze...

4 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Offtopic

Ik ben een Neuropaat XD Ik doe iets met hersens lol XD"Een neuropaat heeft te maken met zenuwschade of neurologische aandoeningen."Ook g...

11 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@58 Altijd hetzelfde met die linkse knulletjes, dreigen met ... ja met wat eigenlijk....ooh ja de CANCEL cultuur....... zo zielig..... t...

12 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Rooibos
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=3XcKN0XbCbU...

16 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Tsjechië ontmantelt Russisch desinformatienetwerk, dat ook op België mikte

@2 Van de "onafhankelijke nieuwsgaring", ofwel de Kremlinkoerier. ...

17 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Rooibos
Muziekdraadje

Donna Summer "State of Independence" (1982)https://www.youtube.com/watch?v=cPlNrP9B2Zs...

18 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Pas op jij....

18 minuten geleden geplaatst door Bop

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@56 Nou nou wat zijn we weer grof. Heb je weer hoofdpijn ?...

20 minuten geleden geplaatst door Rooibos

NK. App
Best Porn DownloadBollywood Sex ClipsPorky's Nude SceneMypornbibleSunny Lione Sexy VideoKorean Blue MovieMota BhosdaGasian PornGay Humiliation PornEmma Bugg BangbusMummy Bang TeensLatina With Glasses PornVictoria June MassageIwank TvTracies DogHamstertubeIndian X VideoLesvianas Videos PornosHot Scene DownloadJungle FuckXxx Sexy Movie In HindiXxx Sexy Vedio ComRubbed One OutMachika XxxChennai Gay SexMature Cuckold PornDesi Village Aunty PornAadivasi XxBest PorntubeManhawa ScanWww D4swing ComPussy SandwichNewest Porn StatsGives HeadRule34 GenshinBig Boobs Indian TeacherAva OnlyfansDan Dangler OnlyfansSexxxxyXhmaster MmsIndan XvideoXnxxx2Peverse PornHot Asian SexSophia Locke AnalWomen Giving Blow JobsXnxx Deshi精东影业Boobs Massage PornYoupprnNeaked AnimeAnus Porn PicturesCelebrity Mocie ArchiveNaoxontoSexocom CaféNaked Anna KendrikGay Interical PornEva KeraraHypnotizedpornMaya Bijou PornTeacher XvidPerfect Addiction Movie Where To WatchCindy Crwford NudeHand Job Massage ParlorsKaty Perry Sex TapeHairy PussiRarbrUniverse In CumGirlandgirlsexSexyvideoshindiBisexual Threesome PornXxx IdeosDesi Hot KissBhabhi Sex DesiSunny Leone Sexxy VideoXxx MadrasiSex Video GandDownload VideopornoFree Cheating PornDani ExcogiBazoovamKylie Jenner LeakedHeroine Photos XxxMa Chele Chudachudi GolpoReagan XxxIporn TeluguBollywood AdultWww Xxx BoysIndian Chudai Video DownloadFemdom Toilet SlaveOnlyfans Leaked WebsiteSani Leon Ki BfSheila Marie XxxBelindanohemy PornPowerpuff Girls PornKitty CaprBig Booty Ts PornBollywood XnxxKolkata Bangla XXnxn Sexy Video9 Lives Of A Wet PussyDildo Man JavMexican Chicks NakedRussian PornstartsPelículas Pornos CaserasXfantazy.clmRemy LacroixWhite Bbw PornAfterdarkwillow NudesNisha Guragain Xxx VideoUpsirt No PantiesBoby Builder PornVolleyball SexDesi SexpornSex Shooting VideosPorn AsiaticasAhsoka PornXxx2017Newest Lela StarWendy WhopoersNipple SuckersGaping AssesWwe Paige LeakedAng6 NetHd Xxx DownlodRough Forced PornFree Pornhd DownloadSnow Bunny PornSchkool XxxAnimation Porn VideosFreya NakedSanilioni SexNude Sex PornBoobs Naked WomenPornü TürkCzechcasting.comNakedtrannyAsianbunny LeaksJav.vuruNatalia NixXnxx Com MmsBrazilain Gay PornConfederate Flag BikiniFucking SceneNude Wife At BeachBerzzers Full VideoBrandy MaeForum EliteacompanhantesHouse Aunty SexXxx Sxs Video