door Hendrianus in Binnenland  ·  45 Reacties

  • 1
  • 556x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Bij het CIDI geldt kennelijk niet dat een veroordeelde die zijn straf heeft uitgezeten heeft weer een kans krijgt. Nee, èènmaal een terrorist, in de ogen van Israël en dus ook in de ogen van lobby clubje CIDI, altijd een terrorist.

27
1 Hendrianus

CIDI…..

14
2 WijzeDwaas

Een terrorist moet dan eerst maar eens het tegendeel bewijzen!

Als je veroordeeld bent geweest en je straf uit hebt gezeten wil niet direct zeggen dat een onbeschreven blad bent!

2
3 Zie Hier

@1
Ik vind de nieuwswaarde meer zitten in de verbazingwekkende contacten die SP blijkbaar onderhoud met Fatah en Hamas.

5
4 Reconquista

SP wil nog meer stemmers weg hebben kennelijk. De gemiddelde SP'er kan het midden oosten geen zak schelen. Vele zijn laag opgeleid, uitkering of beperkt en willen zekerheid voor hun zelf qua inkomen, zorg en welzijn

7
5 Tyler

En de hoofd rede van alle oorlogen in het midden oosten zijn los van de invloedmvanuit het westen vooral te danken aan de arebieren en moslims onderelkaar.

Haal alle hulp en militairen uit het midden oosten en dump alle gevluchten mensen sinds 1990 terug. Moet je eens kijken wat voor afslachting je krijgt

8
6 Tyler

"Wil niet dat mensen zomaar foto’s / video’s van mij verspreiden."
Dat he t CIDI dat even in de oren knoopt

Reactie CIDI, "Onduidelijk is of dat ook geldt voor een eventuele opname met Fatah-terrorist Ibrahim Al-Baz."
Het is hartstikke duidelijk en Ibrahim Al-Baz IS geen terrorist maar WAS dat. Zijn misdrijf stamt uit 1979! Hij heeft zijn straf uitgezeten en sindsdien is er geen aanklacht tegen hem ingediend. Als het CIFI ballen heeft dan klaagt zij deze man aan als zij vi den dat het nog steeds eenterrorist IS.

Zet deze zelfgenoegzame balletjes maar eens aan het werk, https://www.cidi.nl/cidis-allereerste-vlog/
De 'jongeren' van het CIDI....mijn God.

16
7 Hendrianus

Waarom hebben ze het niet over de vredesmissies?

1
8 Aragon

@4 Reconquista

Baseer je je op deze nonsens uit het artikel? "De avond met de voor explosievensmokkel veroordeelde terrorist is het zoveelste voorbeeld van banden tussen Palestijnse terroristen en verschillende NGO’s – in dit geval het Palestina Komitee."

Nonsens omdat de spreker, na zijn gevangenisstraf in Frankrijk, al jaaren in Nederland woont en o.a bestuurslid is in het Nederland Palestina Komitee. Wat dat te maken heeft met vermeende contacten tussen Palestijnse terroristen en hetPalestina Komitee is mij een raadsel.

Uit onderstaande link blijkt uit BVD onderzoek, 1991, dat er geen link is tussen Ibrahim Al-Baz en buitenlandse terreurcellen van Fatah. 
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Ibrahim_Al-Baz

Het CIDI is hier heel verkeerd bezig!

15
9 Hendrianus

@3 Zie Hier

Een onbeschreven blad ben je dan inderdaad nietwant je hebt immers een strafblad. Er is echter wel afgesproken in ons rechtssysteem dat indien je je straf hebt uitgezeten je opnieuw een kans krijgt.
Dan ga je niet zoals het CIDI doet deze man, 39 jaar! later, na een straf van vier maanden, uitmaken voor een terrorist. Al 39 jaar bewijst deze man dat niet meer te zijn.

11
10 Hendrianus

@5

En dat schrijf jij?

In @6 heb je het over *De hoofd rede* en *arebieren* question

Maar, ik zou het wel een goed experiment vinden om alle wapens het Midden-Oosten uit te werken, te beginnen in het voormalig Brits mandaatgebied, en alle mensen terug te laten gaan naar hun rechtmatige grondgebied. Veel ellende daar is toch gelegen in het inpikken van andermans land.

15
11 ~ Echelon II ~

@1 Is dit een grap?

5
12 Yisrael

De SP toont ff haar extreem-linkse kant. Proberen misschien mee te liften op het succes van GL? question

8
13 Yisrael

@6 Tyle
En de hoofdreden voor alle oorlogen in Europa ligt aan het gedrag van de christenen en de Europeanen onder elkaar, als je dat maar weet......zucht... ik hoef het toch niet uit leggen niet?

13
14 Hendrianus

Wat mij wel op valt is, dat Pegida daar niet gaat rellen wat wel gewoon is als Pegida iemand uitnodigt die Extreemlinks niet bevalt.

3
15 eigenmening

@12 Yisrael
Als jij @1 als een grap wil opvatten, be my guest.

12
16 Hendrianus

Hier een link naar de uitjodiging van de SP, https://vlaardingen.sp.nl/nieuws/2019/03/permanente-oorlog Het is een open avond, iedereen is welkom. De locatie staat in de uirtnodiging. Voor iederen die gaat, een fijne en informatieve avond gewenst.

15
17 Hendrianus

@8 Aragon

Dit is het onderwerp,

"Sinds 2001 is het westen onder leiding van de VS verwikkeld in een Permanente Oorlog in het Midden-Oosten en daarbuiten. Deze militaire interventies, bezettingen, bombardementen en geheime operaties in Afghanistan, Irak en elders hebben, anders dan beloofd,niet geleid tot minder, maar juist veel meer terrorisme. Ook in Europa. Vele honderdduizenden doden en miljoenen vluchtelingen zijn een resultaat van dit optreden.

De Permanente Oorlog ismislukt. Na bijna twee decennia vechten is er nog altijd geen enkel zicht op een einde aan deze oorlog. Het is de hoogste tijd het roer drastisch om te gooien."
https://vlaardingen.sp.nl/nieuws/2019/03/permanente-oorlog

14
18 Hendrianus

@15 eigenmening
Deze avond herft niets met de door Pegida veronderstelde islamisering van het Avondland te makenen en hebben er dus in Pegida hoedanigheid niets te zoeken. Als Pegida aanhangers geinteresseerd zijn in deze avond, zich gedragen en geen podium zoeken, dan zijn zij van harte welkom.

16
19 Hendrianus

@19 .
Geloof je het zelf dat zij welkom zijn! ^_^
Doet mij herinneren aan een gevalletje dat Pegida een zaal binnen komen om mee te praten maar werden massaal tegengehouden door de Antifa beweging voor die deur.

4
20 eigenmening

Lekker is Falestina laten blijven dat soort gekken. SP en GL horen niet thuis in de politiek in Nederland. Het zijn Israel haters en ze zijn dol op TERRORISME:

6
21 delarosa@europe.com

@20

Ja hoor,als mevrouw of meneer 'Jansen' zijn zij welkom. Komen ze om een Pegidapodium te zoeken dan zijn meneer of mevrouw 'Jansen' niet welkom. Dus als van Wagensveld met een megafoon komt opdagen, al dan niet met de dienst varkensmuts op de bol, om te roepen dat Mohammeed een pedofiel is dan is hij aan het verkeerde adres.

16
22 Hendrianus

@21 Heel vervelend voor u maar in Nederland leven we in een democratie.

17
23 Hendrianus

@23
Dus?

5
24 delarosa@europe.com

* Verwijderd door de redactie *

25 Geert

@23
Ga lekker in dat gaza wonen en ga lekker geiten hoeden en tunneltjes graven en kinderhoofdjes indoctrineren met de meest achterlijke en laagste ideologie in dit universum

7
26 delarosa@europe.com

@26 Ik grijp dat u uw ongenoegen kenbaar wil maken

1
27 MacGu

@21

Komkom, stel je niet zo aan. Reeds rond de eeuwwisseling hadden toenmalige Nederlandse politici uit de Paarse Coalitie hun buik vol van de politieke lijn van Israël, maar omwille van de stemmen kwam niemand daar openlijk voor uit. Toen was men nog bang om voor antisemiet of neo-Nazi uitgemaakt te worden; kom daar tegenwoordig nog maar eens om question

Kijk en luister naar de Zembla-docu "Zwijgen over Israël" uit 2003.

https://duckduckgo.com/?q=Zwijgen+over+Isra%C3%ABl+YouTube&t=ghq&iax=videos&ia=videos

Bovendien, vertel me eens waarom mensen Israël zouden willen haten. Haten kan volgens mij alleen maar als je je ergens toch nauw bij betrokken voelt en zoveel stelt Israël an sich nou ook weer niet voor. En zelfs mensenrechtenactivisten zoals ik hebben niets op de individuele Israëli tegen maar des te meer op haviken als premier Netanyahu c.s., z'n wereldwijde trollenleger en groupies, IOF-militairen in actieve dienst en kolonisten.

13
28 ~ Echelon II ~

@26

Ik denk dat ik namens meerdere mensen op dit forum spreek als ik schrijf dat er hier weinig tot geen jodenhaters zijn maar wel mensen die zich kunnen vinden in het onderstaande beeld.

https://i.pinimg.com/originals/f0/0d/1a/f00d1a1ca1bb78d88e9e3ed047dc3245.png

En dat soort mensen, waaronder ik, imponeer je niet met teksten zoals de jouwe.

12
29 ~ Echelon II ~

@28
Israel zit in een eeuwigdurende oorlog. Je moet niet kijken naar Israel en de misdaden. Je moet kijken naar naar de oorzaken waarom daar een eeuwigdurende oorlog woedt. Verdiep je eens in de indoctrinatie van kinderen en de geschriften van bijv. sjiiten waardoor de 12 madhi kan opstaan. Het zijn vernietigingsverhalen waar hitler een puntje aan kan zuigen.
Jij kijkt met Christelijke waarden naar de moslimgemeenschap en dat is de GROTE denkfout die je maakt.
Vernietiging is het LEVENELIXER van Islam zeker tav Israel, in al zijn genen.
Jij zult het pas over 30 jaar gaan beseffen, door decennia zelfhaat, zelfhaat, zelfhaat, hoeveel ellende islam en massa immigratie aanricht in de Westerse wereld.
De Paarse Coalitie en de NPO hoeft U zich niet echt druk over te maken want het mag duidelijk zijn dat het dan om propaganda gaat.

7
30 delarosa@europe.com

@22 .
Ik zie het al, alleen gelijk gestemde zijn welkom mensen die kritisch zijn moeten buiten de deur blijven.

5
31 eigenmening

"Israel zit in een eeuwigdurende oorlog." Eeuwig? Sinds de gewelddadige oprichting, burgeroorlog 1947-1948 is Israël in oorlog. Het resultaat van massa emigratie naar Israėl. Met Jordanië en Egypte is overigens wel vrede gesticht, dus het kan wel.

Vrede met de Palestijnen? Tsja hoe moet dat met ruim 500.000 illegale Israëlische staatsburgers op het grondgebied wat bedacht is voor de Palestijnse staat?

16
32 Hendrianus

@31eigenmening
Domme schreeuwers met een varkensmuts op de bol moeten buiten de deur blijven. Critici met argumenten zijn natuurlijk welkom.

15
33 Hendrianus

@33 Hamas is een terroristische organisatie, de Palestijnen ondersteunen deze voor een redelijk groot deel en o.a. Groen Links heeft sympathie voor deze terroristen.

Ben ik welkom? question

4
34 Bluth

@34 .
Alleen als je met die club mee lult en anders mag je zwijgend achter in de zaal zitten.

4
35 eigenmening

@21 De linksen zijn de bruinhemden van vandaag.

3
36 Oog om oog

@22 Ben jij de mening toegedaan dat mohammed geen pedofiel was?

3
37 Oog om oog

@26 Dat is een goeie, die moet ik onthouden!

3
38 Oog om oog

@32 Die eigen staat voor de palestijnen die is er al, het heet "Jordanië", en is gelegen op 80% van het mandaatgebied Palestina. De meerderheid van de inwoners zijn palestijn, dus die palestijnse staat is er al, en hij is vier keer zo groot als het huidige Israel, met bijna evenveel inwoners.

Het is niet nodig om het kleine Israel nog een keer te gaan opdelen en uit te delen aan de arabieren om nog een palestijnse staat te vestigen.

https://tinyurl.com/Jor6an

1
39 Oog om oog

@32 "Illegale Israelische staatburgers"? Volgens links is er toch geen mens illegaal??

http://tiny.cc/links-ill

Oh wacht; voor Joden maken ze natuurlijk graag een uitzondering.

2
40 Oog om oog

@30

Ik hoop over 30 jaar dood te zijn wijsneus.

En u weet niet eens wat de Paarse coalitie *was* en de uitzending hebt u vast ook niet bekeken.

Ik zal u een bron voor Israëlische propaganda aanreiken want u bedoelt het vast goed door alle schuld bij de oorspronkelijke bewoners maar uw verhaaltje deugt niet.

Voor het opdoen van de broodnodige informatie en inspiratie kunt u het best surfen naar:
https://4il.org.il/

Zelf kijk ik daar ook regelmatig zodat ik weet wat me hier aan crommunicatie te wachten staat.

U zou uzelf ook kunnen aanmelden bij de situation room.

http://www.jewishrhody.com/stories/from-dutch-situation-room-pro-israel-volunteers-defend-jewish-state-on-social-media,2569

Mijn credo in het Israël-Palestina conflict is simpel:

https://i.pinimg.com/originals/f0/0d/1a/f00d1a1ca1bb78d88e9e3ed047dc3245.png

#BDS

12
41 ~ Echelon II ~

@41 Waarom ben je zo abnormaal gefocused op het Israel-arabieren conflict, en niet op andere conflicten die VEEEL meer slachtoffers eisen?

Waarom horen we jullie niet als er duizenden palestijnen afgeslacht worden in Syrië, of 500.000 andere arabieren?

Waarom die abnormale focus op de Joden?

3
42 Oog om oog

@9
Het gaat niet alleen om dit artikel. Het kan toch niet echt een verrassing voor je zijn dat de SP contacten onderhoud met zowel Fatah als Hamas. Daar duiken al decennia lang voorbeelden van op. Was het niet Karabulut die vorige maand nog werd gefotografeerd met een Hamas fondsenwerver?

1
43 Reconquista

@42

Doei, het is geen abnormale focus hoor, ik heb nog één ander gebied wat zich in mijn warme belangstelling mag verheugen.

Maar om een beetje beslagen ten ijs te komen is het voor mij onmogelijk om me in de achtergronden van alle gevallen van mensenrechtenschendingen te verdiepen, maar dat doen andere mensen dan wel weer.

Het wijzen naar andere gebieden waar het ook erg is, zo niet erger, is is al zo'n sleetse methode dat ik er niet meer van onder de indruk ben. Ik ga er dan ook inhoudelijk niet meer op in; het is maar dat je het weet.

En ik heb het niet over joden, ik focus op het beleid van een criminele regering die een ander volk onderdrukt en het opbouwen van een zelfstandige economie onmogelijk maakt. Daarnaast pleegt diezelfde regering oorlogsmisdaden zoals bijv. het koloniseren van bezet gebied, en dat reken ik niet de mensen aan die zich cultureel en/of religieus bij het jodendom betrokken voelen, maar wel de mensen die dat misdadige regime steunen.

Zo, dat was mijn standaard riedel voor deze maand dus op slappe replieken/beledigingen wordt niet meer gereageerd.

11
44 ~ Echelon II ~

@42 Elia, Waarom stel je ook onder jouw zoveelste account hier op NK zulke domme vragen? Waarom stel je niet eens de vraag aan jouw politici in jouw Israël waarom ze niet bijvoorbeeld hun buureiland Cyprus gaan bezetten en koloniseren i.p.v. hun buurland Palestina?

16
45 Barbapapa-7,5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Muziekdraadje

Otto Knows - Million Voiceshttps://www.youtube.com/watch?v=S8jhXmfdRFY...

zojuist geplaatst door 21st Century Guy

duurendaal
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@81 m post@82 wildersfanHet volgende heeft U ongetwijfeld gevolgd in de media.Milieudefensie voerde en won een proces tegen Shell. Dat...

1 minuut geleden geplaatst door duurendaal

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@111 Behalve wat geneuzel, zeg je nooit veel, dus daar sta ik niet van te kijken....

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

ongelovenloos
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Kijk maar uit dat ze zich zelf niet opblazen voor het geloof.Dat ze aandacht geil zijn is geen geheim dat hebben ze van hun vader .Ze weten ...

8 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Schildpad
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Frans Timmermans zie je nooit in een trui, die is altijd in maatpak (hij heeft immers geen gangbare confextiemaat). Daarom geeft hij ook het ide...

9 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61 We waren ook nog niet klaar met dat telefoongesprek....

15 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@57 Zoals in het geval van Kaliningrad bedoel je. Waar woon je eigenlijk Vage? Ik hoop voor jou dat het niet in een flatje is. Je weet toch da...

17 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

podcast https://www.youtube.com/watch?v=hp6ywkrT4dU&ab_channel=Al-Monitor...

18 minuten geleden geplaatst door eh

Schildpad
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Mensen die dergelijke truien dragen kan ik gewoon niet serieus nemen XD...

21 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Schildpad
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

> @1 > https://cdn.discordapp.com/attachments/819268526803386438/1230980526005944451/image.png?ex=66354af3&is=6622d5f3&hm=7d7ece341590d162a9cf...

22 minuten geleden geplaatst door Schildpad

NK. App
Naked PilipinaAlura Jenson InstagramAdria Rae LesbianVr StrippersSanny XxReal FemaleorgasmOrgasmextremeBig Titties In The ShowerFree Adult Sexual StoriesCarla Gugino HotVxnxxMalayalam Hot SceneVr HentaiFreeporn TubDesperate AmateurspornAriel Winter HotMonster CurvesLesbian Porn LoversTeacher Aunty Sex VideoSex With Indian MaidPopping A Girls CherrySkipthegames EvansvilleXxx AuntIcegsyMaa Ko Bete Ne ChodaNuryforeroCorey Chase OnlyfansXxxvnoDesi Sex PositionPorn Asian MessageShort Hair BigtitsTracey Adams PornHentahavenPlays Plus Free OnlyfansAnnem PornosuInteraccial CreampieAnupama XnxxSummertime Saga SexDolly Partin NakedJailyene Ojeda NudesSex Full Hd PhotoAlicia.jns NudeFreya HentaiOutlander Sex SceneSexy Anima PornLisa Spark PornHindi Hard ChudaiHijab P O R NXxxincest PornSky Bri DoggystyleNhentai.net YaoiOnlyfans PornolariMiraca HaseBlack BrazzersWwe Girls XnxxYosuga No Sora.PoornvidioPornstar DpIwanksAshley WolfGwyneth PaltrowsexyKiwvr-520Gvh-585Mejores Películas PornograficasSunny Leone Ki Sexy HdPorn CumXxxxseyBlôdePobmoviesAdam Killian Gay PornVideo Chat PornosToonily.ckmPornô Só De CoroasThroat GaggersCyber Kitty NudeHigh Heels PronGay Anime PronPennis MassageKatrina Kaifxxx VideoBf Hindi Bhojpuri BfBlackshemales VideosAngela WhitwShelley Hennig NudesTop Ten Free Porn SitesXvid MilfClaudia Gerini NudeGiselellyneteMichelle Mylett SexySex MasageIndian Suhagrat HdBhabhi Sax ComBen 10 Gwen NudeKim Kardashian Porn TapeWife Cheats PornJane MollyLhard PornRiver Lynn BangbusDetroit PornLeabians NudeHd Sex HdPorn Video Group SexXxx Hot ActressVery Hot Sex Video HdJunko Enoshima PornKelly PayneAva Addams LesbianCelebrity FakepornAdult MahwaJiggleing TitsKiss Xnxx ComPiper Quinn NudeSsis-834Taylorbreesey NudeRealitykings Com VideosDesi Suhagrat Porn VideoFather And Son Gay Porn VideosEmpress Of Light PornMasterbating In PublicAmie Garcia NudePink PusyCartoon Characters XxxMcdonalds PornNaked WomenboobsGibis DesexoXnnx Brother And SisterElizabeth Olsen Nude MovieHigh Quality Porn VideosEsort BabylonXvideos Pornos BrasileiraShiny Days HentaiXvideo Indian ModelHardcore Porn PicturesSexe BeurtteKristin ArchiveMaria Takagi69 PosationIndian Bathroom Sex VideosUtahjaz Porn90s Female Porn StarsAlexis AndrwsAmateurthrowawaySexy Goth GirlPron Videos Of IndianDesi Hot NetIndiancallgirlStepsis XxxCarmelkitten XxxXxx PiccsReal Dad And Son PornSon Forced.mother Porn