Jan Huzen
Volledig scherm
Jan Huzen © ANP

Amateurspeurder in zaak Willeke Dost gearresteerd voor opruiing

updateJan Huzen, een van de mannen die actief zoekt naar de in 1992 in het Drentse Koekange verdwenen Willeke Dost, is vandaag gearresteerd vanwege opruiing. Huzen liep rustig mee toen een politieman hem kwam halen, zo was te zien op beelden van regionale media. 

  1. Jongetje (12) overleden nadat hij na voetbalwedstrijd onwel werd: ‘Deze pijn is niet te verzachten’
    PREMIUM

    Jongetje (12) overleden nadat hij na voetbalwed­strijd onwel werd: ‘Deze pijn is niet te verzachten’

    De teamgenoten van 12-jarige Abdul Kader lopen naast de spelers van het eerste elftal van SC Rheden het veld op. Dat speelt deze zondag tegen Colmschate ’33. Thuis. Dat had een normale wedstrijd moeten worden. Maar nu is die beladen. De club herdenkt het verlies van Abdul. Hij overleed op zaterdag 20 april plotseling na een voetbalwedstrijd. Voorzitter Michel Liet kan er nog niet over uit. ,,Het is niet te bevatten dat Abdul er niet meer is.”
    Rheden
  2. Baby Julia overlijdt vlak nadat ze kankervrij is verklaard: ‘Net toen we dachten dat we haar terug hadden’
    PREMIUM

    Baby Julia overlijdt vlak nadat ze kankervrij is verklaard: ‘Net toen we dachten dat we haar terug hadden’

    Ze was amper negen maanden oud, maar ze vocht bijna haar hele, korte leventje tegen leukemie. Eind maart was er voor het eerst goed nieuws, toen de dokters baby Julia kankervrij verklaarden. Maar nog geen maand later werd een tot dan niet ontdekte hersentumor haar fataal. Haar ouders zijn kapot van verdriet. ,,We wilden niet aan het ergste denken. Want het ergste, dat hadden we toch al meegemaakt?”
    Sluis, Terneuzen