Manifestatie tegen fascisme en racisme op het Faberplein in Nijmegen, november vorig jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Manifestatie tegen fascisme en racisme op het Faberplein in Nijmegen, november vorig jaar. © Paul Rapp

Bedreiging Baudet: Typisch Nijmegen.., dom.., of zéker geen doodsbedreiging?

Was het toeval, dat de linkse demonstrant die 'als je Thierry dood wil, zeg dan paf' riep uit Nijmegen komt? Het rechtse raadslid Paul Eigenhuijsen meent van niet. Wat vindt links Nijmegen?

33 reacties

  • KNijmegenaar

    5 jaar geleden
    Die rechtse terrorist ziet er doorgaans wel anders uit dan de linkse terrorist. En neen, iedere terrorist, hetzij links, rechts of religieus vind ik even verwerpelijk. En ik neem aan dhr. Evers ook.
  • Gut

    5 jaar geleden
    wat een vooroordelen! kijk naar het nieuws van vandaag, iemand die windmolens wil plaatsen is zodanig bedreigd dat hij er mee gestopt is. Dat zal dan wel rechtse terreur zijn die goed te praten is? ik ben blij dat de politie daar niet zo over denkt en wij in een rechtstaat leven die het van beide kanten niet tolereert!
  • Sporter

    5 jaar geleden
    Met Bruls voorop!!!
  • Annet3

    5 jaar geleden
    Hij veralgemeniseert het dus dat doet hij wel. Hij polariseert en stookt. Dat is de hoofdmoot van het artikel. Hou het alleen bij de groep waar je tegen bent en hou heel Nijmegen erbuiten. Vreselijk trouwens die radicale groepen. Vermomd en wel gaan staan roepen, ik durf het niet eens te herhalen. Walgelijk.
  • joost

    5 jaar geleden
    Blijkbaar hebt jij het wel kunnen lezen, gezien je commentaar, links is gauw op de teentjes getrapt.