door Havermout in Buitenland  ·  40 Reacties

  • 32
  • 869x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Stop nu eens met die asielparasieten vluchtelingen te noemen.
Maar ja, NOS...

2
1 greenpollo

uhs: De EU sprong destijds bij, omdat de Italianen hun eigen reddingsoperatie (Mare Nostrum) vanwege de hoge kosten (9 miljoen euro per jaar) hadden stopgezet.

Ah, excelsheet egoisme!

0
2 caso

Begin dan ook met het torpederen van schepen van de mensenhandelaars die werken onder NGO !!!!

1
3 Zie Hier

Het zal me benieuwen waneer ze weer een nieuwe operatie opstarten, en alles weer gewoon zo doorgaat zoals het al gaat vanaf 2015.
(Welke land zou eigenlijk de naam Sophia (levens)wijsheid) bedacht hebben voor het grootschalig ophalen en laten verdrinken van de invasie zogenaamde vluchtelingen ? )

0
4 Marrie

Gammele boten.... óók zo'n dooddoener.
Die boten zijn prima, maar als je er met velen meer in gaat zitten dan het toegestane aantal is het vrágen om een enkele reis richting kelder....

1
5 Congo

Waarschijnlijk een tip van Rutte die doet ook altijd dit soort beloftes zo vlak voor de verkiezingen !

1
6 Moskowfiets

"Europa stopt met oppikken van vluchtelingen in Middellandse Zee "

Ze worden nu elders opgepikt.

Voor degene die de nieuwe reisfolder nog niet hebben gelezen het volgende bericht:
"De Europese Unie gaat de situatie nog wel vanuit de lucht in de gaten houden"

Kortom, men plakt een ander stickertje op dezelfde situatie.

1
7 Rex

Oppikken is prima maar dan wel terug varen naar plaats van vertrek, en daar weer uitladen.

0
8 welofniet

@7
Misschien gaan ze dan wel een luchtbrug opzetten, zodat de binnenlopers niet meer over de zee hoeven te gaan.

3
9 Marrie

Bijna EU verkiezingen. LOL

Ook de Brusselse oplichters weten hoe ze hun stemvee moeten omkopen met leugens.

1
10 niet-alles-geloven

Ze hadden er nooit mee moeten beginnen.

0
11 3RN5T

* Verwijderd door de redactie *

12 vladimir

Zo, kraan dicht, dweilen maar.

1
13 rolle

* Verwijderd door de redactie *

14 vladimir

Uiteindelijk is gekozen voor een variant waarbij geen schepen meer varen, maar de situatie op zee nog wel vanuit de lucht in de gaten wordt gehouden............... En als er dan als nog een boot volgeladen met migranten dreigt te zinken dan staan ze als nog klaar om ze uit het water te halen en ze onder te verdelen in de EU landen.. ze laten ze echt niet verdrinken, want dan krijgen ze alle welkom klappers over zich heen, en met de aan komende Europees Parlement verkiezingen kan dat natuurlijk niet. Het is een tijdelijk maatregel, en daarna worden ze weer massaal binnen gehaald..

0
15 Jill

Oh, ze worden nu per vliegtuig gehaald. Ik dacht al even dat de EU het verstand was verloren en zou stoppen met dat omvolken.

1
16 xtremy

De Ruyters zeggen: "Europese verkiezingen soms en daarna gaan we gewoon via de achterdeur weer verder"

2
17 De Ruyters van Michiel

@16
Het omvolken / verdunnen van de bevolking en de culturen van landen is het politieke beleid van de globalisten, want anders verdwijnt de EU en hun droom van de vorming van een wereldregering.

Want als de lokale bevolkingen van landen (eens) kunnen kiezen (in een referendum) dan willen ze het bestuur en soevereiniteit over hun eigen land behouden, met hun eigen landelijke volksvertegenwoordigers.

Is je land bezaait, je cultuur verdunt, met alle mensen van de wereld, dan is het veel moeilijker een landelijk democratisch bestuur te behouden, en dat is winst voor de EU superstaat, het voorportaal van een afgrijselijke wereldregering/dictatuur in wording.

(Kijk bijvoorbeeld naar landen in het Midden Oosten waar verschillende volken in één land moeten samenwonen, maar die elkaar naar het leven staan, en allemaal eigenlijk het liefst hun eigen stuk land en bestuur willen, zoals de Koerden al heel lang voor strijden. Alleen een soort dictator kan in die ellendige situatie nog enigszins besturen.)

Als de EU niet wordt opgeheven zal dit bijna onvermijdelijk gaan leiden tot talloze gewelddadige revoluties om het land terug te veroveren van deze ondemocratische overheerser. Er is namelijk geen Europese bevolking maar er zijn Britten, Duitsers, Fransen, Spanjaarden, Nederlanders ect. uiteindelijk zal ieder zijn eigen landbestuur weer terug willen.

Om dat te voorkomen zet de EU die anders ten dode opgeschreven is, in op massale import van mensen uit de gehele wereld, zodat er geen meerderheid van Duitsers in Duitsland, geen meerderheid van Fransen in Frankrijk, geen meerderheid van Spanjaarden in Spanje, geen meerderheid van Nederlanders in Nederland meer overblijft, wat tevens het einde is van democratie zoals we dat van oudsher kennen: een lokale bevolking die haar eigen vertegenwoordigers kiest.

Dit zal leiden tot heel veel ellende, daarom moeten we zo snel mogelijk uit de EU, die alleen maar bezig is haar macht te behouden en uit te breiden, tegen de belangen van de bevolkingen van de landen in waar ze over heersen.

0
18 blauwe_schildpad

Ik vertrouw 'Europa' niet.
Ik vrees dat ze al concrete plannen hebben om de Middellandse Zee droog te pompen, en op de voormalige zeebodem voetpaden gaan aanleggen met 'toerisme paddenstoelen' die vertellen
- hoe ver lopen het nog is,
- waar je jeugdherbergen kan vinden of ravitailleringsposten,
- waar de offices staan om een Bijstandsuitkering aan te vragen. question

2
19 Gandalf

@19
Bij gebrek aan argumenten begin je maar te ridiculiseren?

6
20 blauwe_schildpad

@20
Goed hè? question

Er zijn ook geen argumenten nodig om mensen uit zee op te pikken, en in de meest nabij haven aan land te zetten. En dat land is Noord-Afrika. "Slachtoffers" brengen zichzelf in gevaar!

1
21 Gandalf

De EU gaat nu het internet controleren en elke vorm van weerstand onderdrukken. De val van Europa langzaam maar zeker onder de dictatuur van een stel figuren die over miljoenen mensen willen bepalen ... Stop ze helemaal.
De import van mensen met andere culturen is gedaan. Die mag zich nu voortplanten en de boel verder kapot maken. De Europese volkeren worden opgeofferd aan de waanzin van de geopolitiek.

0
22 sparta

@21
Sorry begreep ik je even verkeerd Gandalf. Zal trachten nauwkeuriger te lezen voortaan.

0
23 blauwe_schildpad

Zo ziet u maar weer dat NGO's onderafdelingen zijn...

0
24 Tjeesus...,

mooi dat er wordt gestopt met 'tegen de klip op' mensen 'redden'

slaat wél een enorm financieel gat!

en nu coalitie rutte
waar komt de volgende belasting voor de Nederlandse burger?

neoliberalisme werkt...of niet

0
25 Grootmoeder

NOS artikel, ongeloofwaardig dus, zeker met de EU verkiezingen in het zicht.

0
26 Bakgraag

ongeloofwardig nieuws,nep...

0
27 Max13

"" Uiteindelijk is gekozen voor een variant waarbij geen schepen meer varen, maar de situatie op zee nog wel vanuit de lucht in de gaten wordt gehouden.""

In de gaten houden om dan vervolgens niets te doen? Of om er alsnog gewoon wel een reddingsschip op af te sturen? Waarom zou je iets in de gaten houden om niets te doen? Ergo, er verandert niets.

0
28 schrootflint

* Verwijderd door de redactie *

29 vladimir

Ohhh deed Europa dat, er werd steeds verteld dat de NGO's dat deden. Was de opdrachtgever EU?

0
30 ilse1

@26 Spijker opnzijn kop, inderdaad. Als de EU zo overtuigd is dat de illegale migranten hier niet naartoe mogen komen waarom begint de EU dan niet met terugsturen?

Er is geen enkele reden on niet direct met terugsturen te beginnen. De man die de Nobelprijs voor de vrede won; de Dalai Lama zei:

“Ook moreel gezien vind ik dat deze vluchtelingen slechts tijdelijk opgenomen moeten worden,” gaat hij verder. "

“Het doel moet zijn dat ze terug kunnen keren om hun eigen land weer te helpen opbouwen.”

Bron : http://m.telegraaf.nl/buitenland/article/25911499/dalai-lama%3A-160%3B-8217%3Ber-zijn-te-veel-vluchtelingen-8217%3B

0
31 Ruud100

235,000 per jaar migranten komen er per jaar alleen al naar Nederland

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/10/17/recordaantal-immigranten-en-emigranten-in-2017-a2624893

Met die aantallen migreerd de complete hoofdstad van Eritrea (Asmara) in nog geen 2 jaar naar Nederland. Zo'n land als Eritrea is zonder heropbouw en met een exodus van allen jonge mannen economisch kansloos.

0
32 Ruud100

Ik had liever gezien dat ze de mensen oppakte (al dan niet in nood), de bootjes lekt prikte/in beslag namen en de mensen veilig terug hadden gebracht naar land van herkomst.
Het mensensmokkel netwerk zodoende financieel de nek omdraaiend maar dat is vast te pragmatisch gedacht

1
33 Twietie

@24 onderafdelingen van de mensensmokkel-maffia. De NGO’s helpen de mensensmokkel-maffia namelijk en dat is niet onbedoeld blijkt uit onderzoek.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/op-geluidsopnamen-is-te-horen-hoe-dit-reddingsschip-contact-heeft-met-mensensmokkelaars~b180b742/

https://tpo.nl/2019/02/06/video-cda-sea-watch-maakt-zich-schuldig-aan-mensensmokkel/

De mensensmokkelmaffia en zijn hulp-NGO’s zijn echter niet zo maar te stoppen, het is een machtige miljardenbusiness.

https://www.nu.nl/buitenland/4263069/mensensmokkelaars-verdienden-44-miljard-migratie.html

0
34 Ruud100

Als "het grote Europa" tegen die landen van herkomst hadden gezegd dat als er nog een bootje deze kant opkomt we dat zien als een vijandige invasie met sancties tot gevolg zodat ze zelf de rommel opruimen maar dat is ook te praktisch gedacht blijkbaar aangezien "Europa" vooral druk is met het wegnemen van de soevereiniteit van Europese landen naar datzelfde Europa....

Lijkt wel alsof die vluchtelingen stroom juist die agenda helpt, want ja zo'n probleem kan alleen maar Europees opgelost worden toch ? En dat de cultuur ondertussen verwatert met al die vluchtelingen helpt dan ook... die willen blijven en stemmen op Europa.. Win Win moeten ze denken...

1
35 Twietie

De EU heeft beslist een andere manier gevonden om Europa te verzieken met parasieten negers

0
36 Joepie

WANNEER beginnen ze dan met terug sturen naar Afrika van dat volk ???

0
37 Joepie

Ik geloof het niet.De beslissing moet voor 1 april genomen worden en ze willen het vanuit de lucht in de gaten houden. Dat wil zeggen, als ze iets vanuit de lucht zien gebeuren in de zee daaronder, dat ze er dan een boot op afsturen. En 1 april is ook wel een opvallende datum.

0
38 Verwonderd

Ze hebben nu het marakech pact ze komen nu per vliegtuig

0
39 Joepie

Er staat ze stoppen met oppikken uit de zee ,er staat niet dat ze stoppen met invoeren van dat volk

0
40 Joepie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

3 minuten geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

4 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

11 minuten geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

30 minuten geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

2 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Xxxx Bhabhi VideoSavita Bhabhi FilmHollywood Pron VideoIndian Actress Hot Sex SceneGhost In The Shell PornLieuxdedraguesNxxx CoomFree Mobile Sex VideosCumdrinkingBlack Puusy PornDaisy Dukes ShortsHard Core PornCod Ghost PornX Boy VideoWoman On Top Sex VideosMammy SexFunniest RedditsSexe HardKeira Knightley SexyMalik DelgatyyNude EboyHod Mom XxxLand Ki PictureJessicaraeHiddenpornTryst EscortFull Nelson Sexual PositionSee Through Try On HaulCandace VonBrynn Woods NakedGoth_eggMoms Bang TeensKerala Aunty FuckBbc FuckWww Casual Teen Sex ComSunny Leone Red BikiniBollywood Movie Naked SceneXxx 1950Porn Videos Japanese MomBodyguard PornAbby Dowse OnlyfansPornroseCuddleing PornPornkai.xomEcchi RedditLesbian Mature PorntubeAngelsoflondonPhoto AxompanhantesEshanmasihchristCuckquean CreampieErotic BreastsPorn Hub PrrmiumNude Big Boobed WomenSex Video BatroomBeautiful Japanese XxxXxx Video Hd BengaliTwistys HardRuben Andre GarciaCrystal Chase AnalXnxx Sexsi VideoSuper FutaJovencitas DesnudandoseElla Brooke PornMoms With Big Tits PornKrissy LynnSex With Neighbors WifeXxx India Video HdLarge Butt AnalChantel Jeffries LeakedRayveness XxxShadbesAsian Famous PornstarsReal Escort VideosCelebriter NueFilme Pornô Gratis BrasileiroXnxx PornogratisBrazzerbrazzer ComSexo Anal YNaked BlondeaMeg Donnelly NudesXxx Sex WallpaperFilf PwHuge Bbc AnalPorn InflationBesthentai MangaRealitykingd.comPorn Tweeterسکسی التاXhmaster Sex ComIllbedatBengali Sexy XvideoSoplyfter PornPorn SquietingChat Video Adult3movaStefania Ferrario NudesSissyblowjobAnehameIndian Girls Porn ClipsFirtst Time PornCroods PornComic 8 MusesMuslim NudeXxxxsexNaruto And Sakura AngelyeahBrother And Sister PormVita Celestine NudeLatina Massage PornTaylerhillssIndian Female NudeM T F PornKayley Cuco NudeSearch For PornhubLong Dong SilverHayley Atwell SexiestJade Kush PornHow To Summon A SuccubusCarmela Clutch StepmomAsian Porn DollMassage Porn VideoaChanging Room XxxZell23Xxx Video Sister And Brother HdJapanes EpornWww Sunny Leone Xxx Video ComSmall Fuck VideoBes Indian PornBig Booty Porn TubeNew Xxx BpXxx Com Hd IndianPorn Boobs ImagesIndian Fucking MoviesBen Fucks GwenHoe SexTonicemoviesPorn Sexting GamesFor Adult VideoAmateur Wife NakedBabymatosaoMunmun Dutta SexyLola MelloActress Boobs SexDad Mom Daughter PornUllu WebseriesBokep Indonesia TreesomeSafest Porn SitesFree Mature PorneAsian ChaterbateHistoria PornograficasSexy Nude Blonde