0
HomeCryptocurrency NieuwsCryptomarkt kleurt groen: Bitcoin koers weer boven de 4000 dollar

Cryptomarkt kleurt groen: Bitcoin koers weer boven de 4000 dollar

Cryptomarkt kleurt groen: de Bitcoin koers staat weer boven de 4000 dollar. De rest van de top 10 cryptocurrencies staan allemaal in het groen.

Bitcoin koers weer boven de 4000 dollar

Bitcoin koers grafiek - 27 maart 2019
Bitcoin koers grafiek – 27 maart 2019

Vandaag kleurt de cryptomarkt weer groen. Bitcoin (BTC) staat weer ruim boven de 4000 dollar en lijkt weer richting de 4100 dollar te gaan. Op maandag schoot de Bitcoin prijs omlaag tot onder de 4000 dollar. In de afgelopen uren is de Bitcoin koers omhoog geschoten en staat nu op $4.052,07 dollar. Dit houdt in dat de koers in de afgelopen 24 uur met 2,42% gestegen is. We staan weer op het zelfde niveau van vorige week.

De grote vraag is of Bitcoin het deze keer kan volhouden en door kan schieten naar de 4200 dollar. Op dit moment beweegt de koers zijwaarts. Afwachten wat de Bitcoin koers verder gaat doen.

Bitcoin kopen met iDEAL (Geen limieten – max 0.25% transactiekosten)

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair