door verwijderd322399 in Binnenland  ·  72 Reacties

  • 31
  • 1534x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De reageerder waar deze cartoonist aangifte tegen doet, die burgemeester en dat mens in Amsterdam (….zeg dan PAF!), allen zouden ze in een rechtspraak als voorbeeld moeten stellen.
Ludieke acties, satire of een stevig debat zijn niet te vergelijken met doodsbedreigingen.

Ik denk, net als bij mij, dat bij de meeste mensen het wel ophoudt bij geweld of doodsbedreigingen.
Mensen die zich daarmee bezigen moeten uitgesloten worden van dat stevige debat.
Dat mogen ze van mij wel volgen in hechtenis.

3
51 Malinois

* Verwijderd door de redactie *

52 Captain Hero

@41 Hadden ze maar naar Chaplin geluisterd, dan had de geschiedenis er heel anders uitgezien en waren miljoenen doden bespaart gebleven. Ook al bedoelde hij zijn film als een soort grap, een parodie, hij had zelf nooit kunnen vermoeden dat het allemaal werkelijkheid zou worden. Hitler was een raar en betrekkelijk onschuldig mannetje, totdat hij de absolute macht greep om Duitsland te herstellen van moderne kunst en architectuur, en een elite installeerde van uitsluitend witte mannen. Voor een Boreale wereld.

Klinkt toch allemaal uiterst herkenbaar.

2
53 Vrijdenker

@52 NRC bestaat sinds 1970 dus ik weet niet over welke oorlog je het hebt maar je lult gewoon uit je nek dus. De Telegraaf was een NAZI krant, dat weet iedereen en ze zijn nog steeds fout rechts. Niets geleerd in al die jaren.

3
54 Vrijdenker

* Verwijderd door de redactie *

55 Captain Hero

@54 Was, klopt. Verschil met nu is dat NRC nu de vijand naar binnen leidt, de Telegraaf sloeg pas om toen de vijand reeds binnen was.

3
56 Honda RA302

@56 FvD, Baudet en PVV zijn de vijand, ze worden gesponsord door buitenlandse financiers. Het zijn de enige partijen die tegen de openbaring stemden m.b.t. geldstromen uit het buitenland aan Nederlandse politieke partijen. Ze willen Nederland uit de EU (Nexit) en uit de NAVO, wat heel gunstig is voor Rusland.

De Telegraaf en consorten steunen wederom de foute mensen die het gemunt hebben op onze democratie en vrijheid. De ideeen van Baudet over een romantisch verleden met nog begrijpbare kunst, literatuur, muziek en architectuur is één op één te vergelijken met de ideologie van Anton Mussert, de voorman van de NSB.

1
57 Vrijdenker

* Verwijderd door de redactie *

58 Captain Hero

@55 Heb je zelf de link wel gelezen? Algemeen Handelsblad was juist een krant die zich stevig tegen de Duitse bezetter verzette. En dan in een tijd dat de Telegraaf onomwonden en geheel vrijwillig de kant van de nazis koos. Later is het Algemeen Handelsblad door de Duitsers doormidden van een gewelddadige inval overgenomen.

De Telegraaf was al fascistisch voordat de Duitsers ook maar en voet in ons kant zette. Ze waren pro-NSB, net zoals ze nu pro-PVV en pro-FvD zijn. Fout rechts, altijd geweest en altijd gebleven. Bovendien een krant met zwakzinnige redacteurs als je de artikelen leest.

1
59 Vrijdenker

@58 Nietszeggende oneliners die direct op de man spelen. Dat is het intellectuele niveau van extreemrechts. Geen wonder dat Baudet een nep-intellectueel is, dat past precies in het plaatje.

1
60 Vrijdenker

* Verwijderd door de redactie *

61 Captain Hero

@61 Weer dat zwakke afleidingsgedrag en op de man spelen. Als je een punt wil maken met een Wikipedia link om je stelling kracht bij te zetten moet je wel eerst even zelf het artikel lezen om te kijken of het inderdaad je mening onderschrijft, en niet perongeluk je ongelijk bewijst.

Maar dat zal wel het niveau zijn van extreemrechts, blaten en willekeurig linkjes plaatsen en net doen alsof ze feiten verkondigen. Baudet doet eigenlijk precies hetzelfde met zijn pseudo intellectueel gebral en zelfverheerlijking.

3
62 Vrijdenker

* Verwijderd door de redactie *

63 Captain Hero

Extreemrechtse figuren zijn niet in staat om meer dan één zin te schrijven. Wat een intellectuele armoede is dat toch. Geen wonder dat mensen er niet voor durven uit te komen dat de PVV of FvD gestemd hebben. Je zet jezelf daarmee echt weg als iemand met een beperkt wereldbeeld die zich makkelijk laat manupileren en belazeren.

5
64 Vrijdenker

@64 manupileren?? Over intellectuele armoede gesproken.

1
65 Tsaar

Wat goed dat je aangeeft alles gelezen te hebben. Nu nog begrijpen.

3
66 Vrijdenker

@5 Populistisch is een modewoordjes van (ultra)links geworden en heeft totaal geen inhoud meer wanneer je het te pas en te onpas (onterecht) gebruikt. Hetzelfde geldt voor de woordjes fascisme en racisme. Echt om je rot te lachen hoe deze oorspronkelijk betekenisvolle woorden door de linkse idioten volledig "ontkracht" worden van hun oorspronkelijke betekenis.

0
67 Christiaan

* Verwijderd door de redactie *

68 full bridge rectifier

@29 Jankerd, die beledigende cartoons moeten idd kunnen. Of ze nu over Wilders,Rutte, Junker, de Paus, Trump, Baudet,Jezus, God, Budha of Mohammed gaan. Alleen bij Mohammed gaan er ineens mensen de cartoonist en hele naties met de dood bedreigen, dan wel pogen te vermoorden. En ja, dan zit je fout. Helaas zit je vast in een erg smalle kokervisie en lukt het jou om al die andere cartoons en hun beledigingen niet te zien. Budha is zelfs op mobiele wc's afgebeeld.
https://www.google.com/search?q=buddha+afbeelding+dixie+wc&tbm=isch&ved=2ahUKEwiQr8nX96DhAhWMpbQKHfxvBsoQ2-cCegQIABAC&oq=buddha+afbeelding+dixie+wc&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3...12960.15335..16854...1.0..1.90.525.7......0....1.........30i10.FGXx5lydp-0&ei=SbKaXNDmH4zL0gX835nQDA&bih=768&biw=1024&client=tablet-android-samsung&prmd=isvn#imgrc=FdTtl4hmvUHMZM
je kont afvegen met bijbelteksten https://archief.zinweb.nl/jezus-en-urine/ hier zeiken kan ook https://pin.it/hugkfrpmou7z35 zelfs buivelaanbidders worden niet ontzien bijzondere+toiletten&tbm=isch&ved=2ahUKEwiehOqJ-aDhAhVRU1AKHb67CAYQ2-cCegQIABAC&oq=bijzondere+toiletten&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3..0.39510.50511..50986...1.0..0.849.3105.33j1j6-1......0....1.......0..30i10j0i19j0i13j0i8i13i30j0i10j0i10i24j0i10i30j0i30j0i10i67j0i67.4ZJTHbqO7Ac&ei=v7OaXN6oFdGmwQK-96Iw&bih=768&biw=1024&client=tablet-android-samsung&prmd=isvn#imgrc=29AYf7IjucXJSM
trump als richtpunt https://www.bol.com/nl/p/plassticker-make-your-toilet-great-again-2-stickers-toiletsticker/9200000072863786/ of Hillary https://www.aliexpress.com/item/Literally-Piss-On-Hillary-Clinton-Toilet-Sticker-Decal-2016-Election-Vote-USA-Sticker-Hillary-Sticker-for/32679766358.html https://www.google.com/search?q=budha+toiletbrillen&tbm=isch&ved=2ahUKEwjb77bT_KDhAhUKUFAKHXOVBvQQ2-cCegQIABAC&oq=budha+toiletbrillen&gs_l=mobile-gws-wiz-img.3..30i10.37130.43515..43537...2.0..0.112.964.14j1......0....1.........0j0i7i30j0i24.gca1DClcmW8&ei=f7eaXJs0iqDBAvOqmqAP&bih=768&biw=1024&client=tablet-android-samsung&prmd=nisv

0
69 Merlinswit

mbt @69 sorry voor de andere NK' ers. Het is laat, en ik was niet moe genoeg om te slapen. Vervolgens huppelde ik van de ene naar de andere zoekopdrachten tsja.... Nogmaals sorry , ik ben inmiddels moe genoeg dus slaaplekker!

0
70 Merlinswit

@61

Het Handelsblad was anti- Duitsland .
Daarom werd het het overgenomen door de Duitsers die iedereen ontsloegen in 1941 en eigen mensen aanstelden .
De Telegraaf was geheell vrijwillig pro- Duits , plaatste wel anti- joodse artikelen . Ook de NSB kreeg ruimte in deckrant .
In 1944 werd “Hakkie” Holdert de baas , lid van de waffen -SS en vrijwillig gevochten aan het oostfront .
Twee situaties met een groot verschil.

2
71 No newstoday

Dit was een sarcastische reactie op het cartoon van Oppenheimer. Wie dat niet inziet heeft stront in de ogen.
Die tekening in nazi-uniform was op geen enkele wijze grappig. Het enige doel was om hem als nazi af te schilderen. Die reactie geeft alleen weer wat hij met die tekening met voorbedachte rade bij de lezers wilde mobiliseren, nl. dat Baudet een vreselijke neo-nazi, fascist enz. is wat impliceert dat hij dood moet.
Dus voor alle duidelijkheid, in die reactie is geen enkele bedreiging te lezen. Het is slechts een juiste interpretatie van die schandalige tekening van gevolgd door sarcastische kritiek.

1
72 B55

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@43 Ieder normaal denkend mens snapt dat Baudet alleen maar aandacht wil.Vreemd dat veel mensen zich daar zo druk om kunnen maken.(adem ...

1 minuut geleden geplaatst door Querido not

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@28Wat maakt dat uit....? De man heeft weinig negatieve ervaringen met een AZC. En daar gaat het om....

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

Ha...eindelijk eens een normaal verhaal hier. Fijn. Dank je wel Bop!...

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

Als ik zoek op azc Eibergen dan zie ik alleen iets over een nieuw azc daar. Over welk azc gaat het nu als die man daar al jaren tegenover woond...

10 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Ennnn daar is ie weer. Je post niet gelezen. Rot een eind op....

10 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@41 Zoals altijd waanideeen.Geen leiding en geen mede reageerders.Nou verzin nog maar iets geks maar weet dat je het elke keer mis hebt.No...

11 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@40Ieder normaal denkend mens wist al jaren geleden dat Baudet bad news was....

11 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@30Ik denk er nog eens over na. Er is je gezegd dat je niet meer op mij moest reageren zeg je, maar niet door de leiding. Dan blijft er niet...

14 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

En die baudet is zo voor vredelievende oplossingen. Blijkbaar is een wissel plotseling omgezet toen hij zich persoonlijk aangevallen voelde....

16 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Ghost X VideoMonstercock GaypornFree Porn Hardcore LesbiansPlay Porn MoviesNiceporn XxxXxx HandiDesi HandjobFree Porn 3d4xhanFemale Ogasm VideoRomantic PormAdult Web Series MoviePaisley PuddlezPorn With FamilyVideos Pornos ColombianaLele Pons NakedSexy Nora FatehiPregnant Aunty Sex VideoCam Damage PornIndian Kamasutra PornClassic FuckEmily Willis Only FansJuicy Booty PornAnnalise Mishler PornLeasbian XxxDiamond JacksonFemale Black NudesAngela SummerArifureta HentaiSensual ForeplayPornrBonnie Rotten XxxSimone Richards XxxVidéo Pornographiques GratuitePeach R34Babysitter Xxx VideosLeah Gotti Hd VideosFree Download Free Porn VideosCumming In AnalZzseries Cherie Deville Step Family Summer Vacation Part 1Porn Jayden ColeRin HachimitsuHidden Camera NudeHindi Sxy MovieIndianhotgirlsPatna Porn VideoMia Khalifa Showing BoobsBaywatch NudeDownload Soraya Lay FuckedAsian Virgin PornHabibe ShowCelebrity Leaked PicsBeurztte.comPorn Videos Made At HomeSamantha XnxxDakota James XxxSarah Underwood NakedPron Video DesiPublic Agent Sex NewAnaldeepMackenzie Mace PornFemales At Nude BeachNaked Petit TeensSmut MângHu Tao HentPorn Hub Hd MoviesEnglish Hot Romantic MoviesWanderingwifeMujered XxxSex Video Tamil ActressIndian Nude CamZelma Cherem PornAsian Step Sis PornFrerpornHana RoldanPapas Cojiendo A Su HijaReddit Jizzed To ThisBlowjob MomElizabeth CervantesKaamwali Ki ChudaiCartoon NudeDva PornNaked GymnasticsTakevan Full VideosSurprise PeggingWannonxeLesbian TeacherpornAnal Toy PornCollege Xx VideoPrettigiirlsBootytrans.comAverage Naked MenNude Goth GirlsFull Czech HuntersAkeno R34Old Ledy SexActress Porn ComXgamesterGay Anime SexualSkinny Latina PornPaige Van Zant NudesHiyouthNude Desi BathSunny Leone LeakedPorn ComicssNude Downs SyndromeHow To Fuck First TimeLily Xxx VideoGirlsdoporn E274Porn Movi JapanAtepdad PornBest Indian Porn WebsiteAdult Porn HdShemale 3d PornMilfnut]Russian Sexy Video HdXxx PiccsBig Booty Mature PornKinky Mistress SofiaDevika HotArab Lady SexViolet Myers Anal TushyXnxx Dot CoomLuxie WildeHelltaker HentaiPorn Gay AnimatedNaked Male CleebsHumaniplexxLive CamsexSex Bf Video IndianIndian Daily PornMother Father XxxSeducing The NeighborSexey Naked GirlsFuck You PornVideos IncestuosasReal Fanily PornLexxxi Scarlet Eating Ass And Milking Huge CockHentaiadamMegan Marie OnlyfansSunny Leone Nude VideoKerala Porn StarsYeri Mua PornNiple Suck VideoHalle Bailey NakedSakura NufeMaliah Michel NudeBlue Film Sexy MovieWife BlowjonPregnant Chatutbate