Ads Top

OPPO en T-Mobile starten samenwerking in Nederland

Het Chinese OPPO en T-Mobile maken een samenwerking op de Nederlandse telecommarkt bekend. De beide partners vinden elkaar naar eigen zeggen 'in hun gezamenlijke ambities op het gebied van onder andere technologie en 5G'.

Eerder dit jaar presenteerde OPPO al haar eerste 5G-smartphone, terwijl T-Mobile hard werkt aan de voorbereidingen van de uitrol van 5G in 2020. Vandaag is de OPPO RX17 Pro smartphone alvast exclusief toegevoegd aan het T-Mobile assortiment.

Vorige week werd OPPO’s 5G smartphone officieel goedgekeurd voor de Europese markt, met de ontvangst van het 5G CE-certificaat. Daarnaast kondigde het bedrijf onlangs het 5G Landing Project aan, waarmee de implementatie van 5G-producten en -diensten wordt gepromoot.

T-Mobile is op haar beurt volop bezig met de voorbereidingen voor de uitrol van een landelijk dekkend 5G netwerk in 2020. Beginnend met de gemeente Den Haag, die als eerste Nederlandse stad volledig zal overgaan op 5G en waar al meerdere T-Mobile pilots zijn gestart.

T-Mobile biedt de OPPO RX17 Pro smartphone aan in de kleuren Radiant Mist en Emerald Green, in combinatie met een abonnement van 5GB en 120 belminuten voor 36,50 euro per maand.

De OPPO RX17 Pro beschikt over een prachtig design, 6,4-inch Full HD+ display met de zogenaamde 'waterdruppel'-scherm en speciale features voor kwalitatieve avond- en nachtfotografie. Met de gepatenteerde SuperVOOC Flash-laadtechnologie duurt het slechts 10 minuten om het toestel tot 40 procent op te laden en 40 minuten om de RX17 Pro volledig op te laden. Het toestel heeft een vingerafdrukscanner die in het scherm is geplaatst die overigens uiterst snel en nauwkeruig werkt. De telefoon wordt aangedreven door de Snapdragon 710 processor met 6GB RAM en 128GB opslaggeheugen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.