EPA
Volledig scherm
© EPA

Weer grote stroomstoring in Venezuela

Venezuela kampt opnieuw met een grote stroomstoring. Dit keer zouden zeker acht van de 23 staten zijn getroffen, evenals het hoofdstedelijke district. Het licht ging onder meer uit in de Nationale Assemblée, het Venezolaanse parlement.

3 reacties

  • Sinan Ozcelik

    5 jaar geleden
    Vs zit hier weer achter. Bende dieven die olie willen inpikken.zaols in afganistan irak Syrië en nu venezuela daarnaa iran zeker.
  • Rudy Meert

    5 jaar geleden
    Mijnheer Mouton. De voorganger van president Maduro, Hugo Chávez, nationaliseerde de olie- en nutsbedrijven. Met hen verdween ook de technische know-how. Een tijd lang functioneerde alles naar behoren maar langzamerhand, door gebrek aan onderhoud en kennis, draaide alles vierkant. Reken daarbij de corruptie en de ongelimiteerde macht van het leger dat alles controleert, en dan krijg je toestanden zoals nu.
  • Jürgen Mouton

    5 jaar geleden
    Reken maar dat de VS hier achter zitten. Ze zijn uit op de olie, en Maduro staat daarbij in hun weg. Daarom hebben ze geprobeerd Guaido aan de macht te helpen. De volgende stap was een militaire interventie, zoals de VS al meermaals gedaan heeft in olierijke landen, "democratie" brengen, maar dat is voor Rusland een stap te ver...