REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Caddies en medespelers klappen uit de biecht: zo zeurt Trump bij het golfen

BuitenlandDe Amerikaanse president Donald Trump is een winnaar en dat laat hij niet in de weg staan door regels of etiquette. Toch niet op de golfbaan, als we de Amerikaanse sportjournalist Rick Reilly van Sports Illustrated mogen geloven. De man speelde zelf tegen de president en interviewde heel wat van zijn caddies en mensen met wie Trump ooit al een balletje sloeg.

14 reacties

  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Lieve hemel, wie of wat gaan de schijnheiligen er nog allemaal bij sleuren om deze man maar in een slecht daglicht te kunnen plaatsen...ziekelijk.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Weer ene die met een flutboekske geld wil verdienen op de kap van Trump. Het begint zielig te worden met die klaplopers.
  • Toon Van Kerckhove

    5 jaar geleden
    Dat is weer zeuren om te zeuren op president Trump. Iedereen die al lang golft heeft het zeker meegemaakt: je slaat een bal knal het bos in, tijd om op je moeder te roepen. Je gaat zoeken maar plots ligt je bal op de fairway, omdat je in het bos een boomstam geraakt hebt. En als je dan geluk hebt, kan het zijn dat ie op de fairway ligt. En zeuren in punten: kan NIET! Op het einde tekenen alle spelers de kaart voor akkoord, of je tekent niet omdat je niet akkoord bent. Zo eenvoudig is het.
  • daniel stienen

    5 jaar geleden
    De golfspeler die nooit zeurt werpe de eerste steen...
  • Erik eric@arb.be

    5 jaar geleden
    Volgende week het boek kopen. Dat er één miljoen extra jobs zijn bijgekomen dooe zijn beleid is niet belangrijk.