door Havermout in Overig  ·  44 Reacties

  • 9
  • 835x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En zoiets is burgemeester???

4
1 Jan met de korte achterlul

Je voert je discussies maar op je verjaardagsfeestjes beste man.

Geen interesse in al die onzinngheid.

4
2 De Vliegende Brabander

** gebruiker verwijderd **

Daar heb jij, en zéker jij, andere middelen voor, meneer de Burgemeester !!

3 verwijderd9139144

@1 Ja, en niet gekozen door de bevolking, die zijn met dat smerige vooringenomen gebakje opgezadeld.
Met pek veren besmeurt Krimpen uit jagen.

2
4 Positivo

** gebruiker verwijderd **

@4 : Dát is inderdaad nog het fraaiste, niet gekozen en gewoon je gal kunnen spuwen.

5 verwijderd9139144

Een godwin gebruiken om een discussie uit te lokken = FAIL!

4
6 Gezond boerenverstand

Die Man heeft een voorbeeld functie.
Dat noemt men Burgemeester.
Ontslaan dit soort mensen.

3
7 annie

@5 Jij kan toch ook je gal spuwen.

20
8 JackKropotkin

Geen opleiding genoten, toch burgemeester.
Beloning van het partijkartel

3
9 Aardbezie

Waarom denken bepaalde mensen dat een facebookpost voor hen geldt of over hen gaat................. ik heb zo iets vrijwel nooit. Waarom deze mensen van het fvd/pvv-electoraat dan wel, dat zegt alles over hun gedachtengoed................. dat je je aangesproken moet voelen

21
10 La Cabana

Onzinnig smoesje van die burgemeester, hij hoort zich net als andere burgers te gedragen op Facebook of twitter.
Hij heeft o.a een voorbeeldfunctie, dus had hij moeten weten dat je met zulke rare Facebook berichten geen serieus debat kan uitlokken

3
11 Marrie

Grappig, als het volstrekt onjuist is om een verband te zien tussen Baudet en (de voorgangers van) alt-right, waarom dan zo boos over een post waarin een burgemeester zich in die voorgangers gaat verdiepen?

15
12 Smiling

@4
cda is bang omdat de kiezer ze dóór heeft.

3
13 Jan met de korte achterlul

Dus een burgemeester die boven alle partijen zou behoren te staan, maar wil wel een debat over 1 van die partijen. En dan liefst met de insteek of die partij gelinked kan worden aan de boeken over nazi's die hij post.
En zelfs nog snapt die burgemeester niet hoe fout hij bezig is????????

4
14 beastyboy

@10
Het gaat er om WIE die post plaatst.
Als Burgemeester MAG je je niet politiek uitlaten, maakt niet uit waar, ook al is het feestboek.

3
15 beastyboy

@15
Waarom heeft iemand meteen de gedachte dat het over Baudet e/o fvd zou moeten gaan................. denk daar eens over na

9
16 La Cabana

Rijksacademie voor Financiën en Economie, Institute for Christian Studies @ Toronto, College Blaucapel, Basisschool De Bieshaar
Voor zover de opleidingen van deze benoemde burgemeester.

carriere :
Vroom werkte vanaf april 2001 als medewerker bij de Tweede Kamerfractie van het CDA als persoonlijk medewerker van Marry Visser-Van Doorn. Daarna werkte hij tot 2006 voor diezelfde fractie als beleidsmedewerker Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en later Financiën en Rijksbegrotingen.

Bij de verkiezingen van 6 maart 2002 werd Vroom verkozen tot lid van de gemeenteraad van Schiedam. Deze functie beëindigde hij, na zijn herverkiezing in 2006, in januari 2007 vanwege een verhuizing vanwege het werk van zijn echtgenote naar Gouda.

Van 2006 tot en met maart 2008 was Vroom lobbyadviseur bij adviesbureau Public Matters in Den Haag.

Van 31 maart 2008 tot 20 mei 2014 was hij wethouder in de gemeente Noordwijk en van 21 mei 2014 tot 8 december 2015 in de gemeente Waddinxveen.

0
17 Aardbezie

@16
Misschien eerst eens het artikel lezen, voordat u reageert?
"Vroom postte foto's van boeken over nazi's en fascisme als reactie op de speech van Baudet."
Vroom heeft zelf aangegeven dat het n.a.v. de speech van Baudet was......

5
18 beastyboy

Zwak verhaal van deze burgervader. Hij zou beter moeten weten.

2
19 Vandeprinsgeenkwaad

* Verwijderd door de redactie *

20 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

21 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

22 Captain Hero

@18

De CDA'er verwijst op Facebook voor de goede verstaander naar Baudets overwinningsspeech. De leider van Forum voor Democratie maakte daarin negatieve opmerkingen over de "elite".

"Iemand zei tegen me dat de elite geen boeken leest. Dus heb ik wat boeken die ik voor m'n studie doornam maar weer op de leesstapel gelegd. Kijken of ik er weer wat van kan opsteken", schreef Vroom dit weekend. Hij studeerde theologie en politieke filosofie.

@18
Heb het gelezen. Er staat voor de "voor de goede verstaander"...... Ik schrijf ook van alles, maar niet ronduit hier... de goede verstaander weet wat ik bedoel, het geschrevene is niet strafbaar, beetje zoals alt-right ook doet
dat deze burgemeester in gedachten aan Baudet dacht...... of is de fvd en jij ook voor bestraffen van gedachtengoed....

5
23 La Cabana

Oh hij wil een 'debat' uitlokken, opdat de FvD definitief in de nazihoek kan worden gepropt. De FvD heeft extreem links, de EU en de gevestigde politieke orde de oorlog verklaard. Maar ziet iemand daar een burgeroorlog van komen of een heksenjacht ontstaan op willekeurige moslims, inclusief concentratiekampen? Zou de bevolking daarmee instemmen of zou men massaal afhaken als dat de bedoeling blijkt? Ziet iemand Nederland als geheel een oorlog starten, zoals Hitler dat deed, maar dan zonder leger van betekenis? Ze zien ons aankomen zeg! De vergelijking slaat als een tang op een CDA-varken.

3
24 Ness

Huhm. Zal die burgemeester weten dat Hitler mede aan de macht is gekomen door een stemming over een grondwetswijziging waarbij de katholieke partij verstek heeft laten gaan.

1
25 ThWil

Okay, slaat als een tang op een hysterisch, zich in zijn 'machtige' positie bedreigd voelend, vastgeroest, volksmennend, demoniserend CDA-varken dan.

1
26 Ness

@23
Uw reactie is heel onduidelijk (althans voor mij).
Geeft u nou aan dat u het nogmaals heeft gelezen en Vroom inderdaad reageerde op Baudet?

Wat uw reactie helemaal onduidelijk maakt is de volgende frase:
"Ik schrijf ook van alles, maar niet ronduit hier... de goede verstaander weet wat ik bedoel, het geschrevene is niet strafbaar, beetje zoals alt-right ook doet dat deze burgemeester in gedachten aan Baudet dacht...... of is de fvd en jij ook voor bestraffen van gedachtengoed...."

Bedoelt u nou dat u zelf dingen schrijft die eigenlijk strafbaar zijn, maar doordat u het net iets anders formuleert, dat het dan niet meer strafbaar is? Bent u daar trots op?
En vervolgens gaat u anderen (alt-right, wie of wat dat ook mag zijn) beschuldigen van die dingen die u zelf doet......
En tot slot vraagt u aan mij of het FvD voor het bestraffen van gedachtengoed is....... Wat u daar nou mee bedoelt is mij helemaal een vraag.

2
27 beastyboy

“Als je het zo interpreteert, dat ik een koppeling maak tussen FvD en nazisme, dan neem ik daar afstand van.”

En dan de criticasters ook nog eens voor gek verslijten,
Die man is het ambt ‘burgervader’ niet waard....

1
28 Hangingmen

Ik hoop wel dat de burgemeester wel heeft geleerd dat nsdap een socialistische partij was.

https://www.trouw.nl/home/de-nazi-s-waren-ook-socialisten~ac33f198/

2
29 meneer van het nieuws

@27

Ik doe precies hetzelfde als Baudet, Wilders, deze burgemeester, veel anderen. Zeggen/schrijven en doen wat net niet strafbaar is.......

3
30 La Cabana

@30
Dan nogmaals de vraag:
Bedoelt u nou dat u zelf dingen schrijft die eigenlijk strafbaar zijn, maar doordat u het net iets anders formuleert, dat het dan niet meer strafbaar is?
En vervolgens gaat u anderen (alt-right, wie of wat dat ook mag zijn) beschuldigen van die dingen die u zelf doet......
Bent u daar trots op?

2
31 beastyboy

Zou het niet verstandig zijn deze boeken op scholen juist te laten lezen en bespreken?
En nu niet reageren met "Links onderwijs" maar kennis over nationaal socialisme lijkt me een goede manier om het gevaar hiervan te laten zien.

1
32 kortanante

@31
Nogmaals. Wat ik schrijf is niet strafbaar! Ik doe hetzelfde als Baudet, Wilders, deze burgemeester en anderen............
Door dingen cryptisch te zeggen of op te schrijven is iets niet strafbaar, zoals deze burgemeester deed, alleen de 'goede verstaander denkt te weten wat de burgemeester bedoelde" de 'slechte verstaander wel of niet'...... wat snap je nu niet. De Nederlandse taal en woorden zijn Multi-interpretabel....

5
33 La Cabana

Ik las op dit forum dat de nazi's rechts waren omdat ze een bloedhekel hadden aan communisten. Ja, logisch, dat waren de concurrenten. Maar met dat socialisme, gematigd broertje van het communisme, speelden de nazi's in op de toenmalige stemming onder het plebs; dat heeft ze aanvankelijk heel veel steun opgeleverd, ook in Nederland. Over joden hadden ze het toen wijselijk nog niet hier, de NSB niet, de politici niet en de weinige media niet.

Het is datzelfde (EU) socialisme dat nu door links tot religie is verklaard, inclusief klimaatdogma's, en waar ook de gebruikelijke rechtsen zich achter scharen, met Kutte voorop, want die ruiken poen. Linksom of rechtsom, je eindigt altijd als slaaf binnen een totalitair systeem waarin het plebs geen enkele stem heeft, als je de ware fascisten hun gang laat gaan. Dat is het echte kwaad, dat de grootste viezerikken zich dan weer als links, dan weer als rechts en zelfs als gelovige voordoen. But see the hand that rocks the cradle: linksch, rechtsch, marcheren maar!

1
34 Ness

Ik denk als hij die afbeeldingen van die boeken weg had gelaten er minder ophef was geweest, wie wilt er nu geconfronteerd worden met het hakenkruis. Niemand dus alleen zieke geesten.

1
35 lisaaatjuh

@33
U begrijpt duidelijk het spreekwoord over de balk/ splinter in het oog niet....

2
36 beastyboy

Wat een quatsch slaat deze burgemeester uit om zijn gezicht te redden.

Hij was gewoon zijn gevoelens niet meester na de overwinning van Forum en de nederlaag van het CDA. Vroom had behoefte aan een vijand om die de schuld te geven en dat werd Baudet.

Niet best, een burgemeester die zijn gevoelens niet de baas kan en de schuld voor wat hij voelt als falen van hemzelf en de zijnen projecteert op buitenstaanders.

Dat hij weer eens wat intellectuele literatuur tevoorschijn had gehaald, behoort eveneens tot de afdeling smoezen. Het zijn plaatjesboeken en het fotootje van Janmaat suggereert via een tussenstap de lijn naar het heden.
Deze burgemeester zit dus tweemaal fout, want hij is ook achteraf niet eerlijk over zijn onbesuisde actie.


Even een onderwerp terzijde.
Het gebruik van het woord 'boreaal' en de beeldspraak van de uil van Minerva wordt Baudet nagedragen.
Ik ben meer dan 60 jaar geleden vanuit de West naar het moederland gekomen. Via mijn werkgever en avondschool heb ik me opgewerkt. Op een gegeven moment merkten ikzelf en mijn oude baas, - een man van goud die mij en alle personeelsleden altijd aanmoedigde vooruit te willen in het leven - , dat ik moeite had met technische en abstracte woorden.
Hij regelde voor mij lessen bij een vriend in Grieks en Latijn. De basisbeginselen, mythologie en woordenlijsten met latere Griekse en Latijnse leenwoorden, die via de wetenschap of jargon zijn neergeslagen in de Europese talen. Ik heb daar ontzettend veel nut van gehad.

Het is terecht dat Baudet aandacht vraagt voor de oorsprong van veel van onze woorden en begrippen, die overal gebruikt worden als technische termen of jargon, maar die veel mensen, tot hun scha niet kunnen doorzien. Het is terecht als FvD wil dat mensen vooruit geholpen worden in het leven, in plaats van dat politieke partijen voortdurend benadrukken hoe dom en afhankelijk ze zijn.

Toen midden jaren 60 van de vorige eeuw het oude schoolsysteem werd afgeschaft , was daarop grote kritiek. De Mammoetwet werd echter onverbiddelijk ingevoerd. Achteraf hadden de criticasters het gelijk aan hun zijde. Het oude onderwijsstelsel van Thorbecke had duidelijke poten: gymnasium en athenaeum voor de wetenschappelijke en bestuurlijke voorhoede; de HBS en Mulo voor het aansturen en de correspondentie van bedrijven; de technische school voor alle niveaux van de werkvloer.
Het nieuwe onderwijsstelsel waar de politici op stonden is driemaal niets gebleken.

3
37 stanley.staatsman

@36
Heeft niets met balk en splinter te maken................ kwestie van zorgen niet over een bepaalde grens te gaan, en in superlatieven en metaforen iets neerzetten mbv plaatjes........................ en wat ik over allen (baudet, de burgemeester, wilders, jou, je moeder, de moslims, de nicht van mijn buurman etc.etc.) echt denk komt niet in de publiciteit............................. een goed verstaander kan bedenken wat ik bedoel, hij/zij zal niet horen of dit zo is............................. ik laat hem gissende

3
38 La Cabana

@16 nav de inhoud van de post in verhouding tot het tijdstip. Lastig he, begrijpend lezen.

1
39 Merlinswit

Ik vind het wel goed om gebeurtenissen in het heden in een historisch perspectief te plaatsen, misschien voorkomt dat geschiedsvervalsing, onzin als de nazi´s waren socialisten (hartelijk dank Martin Bosma voor het verspreiden van deze leugen).

3
40 PuurHagelslag

Debat uitlokken? dat debat was er al....olie op het vuur gooien bedoelt hij zeker.

1
41 Rapunzel

@40 Zullen we de nationaal socialisten dan alleen nationale noemen, zonder socialisten ?

1
42 Rapunzel

Op staande voet ontslagen worden zo'n vent

1
43 Joepie

@41
Zullen we ze gewoon nationaal socialisten noemen?
Beestje bij de naam en die naam is niet socialisten sec.

0
44 PuurHagelslag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

Ik wens ons marine schip alle sterkte en succes toe....

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

Kan je die stelling ook omdraaien? Kan je gelijk zien of die marineschepen nog wel effectief genoeg zijn. ...

4 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Kennedy kiest extreem-linkse gescheiden immigrantenslet met een miljardenfortuin als running mate - Dissident.one

Tjee ik dacht even die senator john kennedy....

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Baudet toont KEIHARDE HYPOCRISIE van NAVO in Tweede Kamer | FVD

Dat waren geen artikel 5 oorlogen in ieder geval. En zie waartoe die oorlogen hebben geleid. Alleen maar ellende en nog eens ellende. ...

9 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
GroenLinkser woest dat haar partij verklaring tegen Jodenhaat ondertekent: 'Leidt aandacht af van moslimhaat' - NieuwRechts.nl

"jongerenpartij van GroenLinks, is niet te spreken over linkse partijen" Groenlinks heeft getekend. Misschien een idee om je kritiek eerst inte...

12 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@17Wederom geen inhoudelijk antwoord. Ga Wagensveld bij staan joh, misschien bereikt ie dan nog wat. Triest figuur....

13 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@16 Sta je nog steeds voor die spiegel. Begin een beetje meelij met je te hebben. Ik groet je nu voor de laatste keer. Bye bye. ...

14 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@15Ik zal jou eens wat zeggen. Waarom sta jij Wagensveld niet eens bij....? Waarom laat je hem steeds in je eentje staan?...

17 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Mac Benac
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Als er één partij de aanjager is van tweedeling en discriminatie dan is het de VVD wel....

17 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Www.sunny Liyon Xxx.comPorn ExtrimOrc Rule34Daddydaughter PornBarely Legal LesbiansSexo A VivoGay Crtoon PornBest Hindi SexTeentitans Go PornCrazy Leaks TwitterPriyanka Chopra XxXxz IndianIs Fansly LegitVideos JaquiemichelCvs CrutchesBoobes SuckingSasha Grey XnxxMilf SquirrKannada Nude VideosZoe Sadana NudeFuckingxxxHomemade Wife SharingNaked Men PornSuhagrat GirlMelkor.mancinPorn No BrasilHamstercamsAnn LesbyMalaika Arora Sexy VideoHigh Quality XxxPorn CatigorisMidget XxxHugecockheadLesbian Only FansCoi Leray Leaked NudesXmas Hd PhotosPaisley ProterPorn TextPorn ThreesumLesbians Porn VideosMartha Higareda NudeFace Sitting Captions051223-001Kayla ParisBlack PornpicPant Porn PicsWomen With Big NipplesFake Taxi VideosBalloon XxxLela Star Hd PornJapanese Sex Free DownloadFirst TimepornHornyredheadsVenice Escape PornSeducing Wifes FriendPorn MagazineMemes De SexoGostosa Famosas NuasTop Less PoolBluetooth Sex VideoIndian Orn VideosJav BigassKorean PirnSexy Recording DanceCute HentiSiri NudeZero To Hero PornMichele Anderson PornIndia Wife SexDanny D HdXhamstyerrPerfextgirls.netAnkita Dave Leaked VideoFull Porn MoviXxx Girl BfWomen Sex TeluguXxx Indian TailorBoy Meets Harem The AnimationSunylon XxxQimmah Russo XxxHorse RimmingCar SexingBig Tittie PawgMost Sexy Pornstar1st Night VideoSexy Mms ClipMarisa Tomei OnlyfansSex RedditLatina NakedMavishentaiHarley Quinn FutanariPayton Preslee NudeRebecca LordVillage Bath PornFlashingboobsDreammovied ComMsmartinasmithTelugu Mom Sex StoriesTamil Actress Nude BoobsHarley Quin Porn CosplayLexxxi NicoleXvideo AmodorPorn TattooMackenize MaceTamil Actor Sex ImageSex Indian Web SeriesMommyboyKelly KlineSexyxxxvideoBest Bollywood Sex VideosPorn Movies Xxx FreePrn Izle HdAnimes Con SexoThe Incredibles Comics PornTamanna Bhatia Bikini PicsSister Help Brother XxxBest Celeb Nude LeaksBen 10 XxxSex In GfMilf ThroatpiesLobstertube..comFilme Pornô Com CoroasLove Xxx VideoReal Indian Brother And Sister SexHorny Indian WifeMature Russian PornEmbarazadas PornosBrandi Andrews NudePotnhub ConPlus Size PornstarsSexyfuckers808Amber Lynn Bach HandjobJav Se XSex Xxxx TamilReverse GangbangBig Gay Booty PornXxx Of AfricaSasur Sex VideoRomantic Sex Video TamilPublic Agent Sex NewKuliseen VideosReal Brother Sister PornGina Valentina LesbianPorn Son And DadMiniskirt No PantiesPorn Stars From AustraliaHypnopornMarathi Sadi XxxAshley Bridges NudeRaceplay Nigger