door Aardbezie in Politiek  ·  482 Reacties

  • 39
  • 2319x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@450 Hetzelfde soort beeldspraak met Baudet en/of FvD-aanhangers als lijdend voorwerp leidt echter tot geemotioneerde reacties van 'hysterisch rechts' (en terecht, zou ik zeggen). Als je het ene afkeurt moet je je er niet zelf aan bezondigen in de andere richting. Verdelgen heeft een heel duidelijke betekenis, dat valt moeilijk te ontkennen. Maar als je wel een nette burger bent staat het je geheel vrij om uit te leggen dat je uitspraak niet bedoeld was om geweld op te roepen of goed te keuren.

6
451 Attercopus

@450 En gelukkig zijn er nog mensen die wèl deugen ... al moet je ze hier met een lampje zoeken.

8
452 Attercopus

@452 Tussen de Antifa mongolen zijn ze homeotatisch verdund .

4
453 El Matador

Trek de uitkeringen in is het feestje zo over.

3
454 Eastwood

als, niet nette burger!!! (volgens jou) geef ik je een aantal definities van verdelgen

VERDELGEN

1) Afwikkelen 2) Bestrijden 3) Doden 4) Liquideren 5) Moeren 6) Onbruikbaar maken 7) Opheffen question Solveren 9) Uitdelgen 10) Uitmoorden 11) Uitroeien 12) Verdoen 13) Vernielen 14) Vernietigen 15) Verwoesten

Volgens mij zie ik ook staan: Opheffen /onbruikbaar maken

Maar volgens jou ben ik geen nette burger dus ik zal de andere definities wel bedoeld hebben, toch?

3
455 kaassnitsel

* Verwijderd door de redactie *

456 Captain Hero

@456 ik ben niet degene die over doodschoppen begint ... Ik heb de conclusie getrokken dat jij niet veel zin hebt om je van geweld te distantiëren, of moet ik dat concluderen uit dit halfbakken betoog? Wees toch eens duidelijk man, zo moeilijk kan dat toch niet zijn?

4
457 Attercopus

@455 ik ga er van uit dat je nette burger bent, en daarom verbaast het me zo dat je om de brei heen blijft draaien. In jouw lijstje staat doden, liquideren, uitmoorden, uitroeien, vernietigen ... Niet zo gek dus dat ik me afvraag of je tot geweld oproept? Een nette burger had daar meteen resoluut afstand van genomen, dus ik wat moet ik dan concluderen? Omdat AFA niet duidelijk afstand neemt van deze uitspraken concludeer ik dat het gevaarlijke klootzakken zijn, en dan rest me feitelijk niets anders dan jou in diezelfde categorie te plaatsen. Ik kan toch moeilijk met twee maten gaan meten ...

5
458 Attercopus

@332 mijn bijdrage
@340 Attercopus

Om Uw vraag te herhalen: Wat heeft GL ermee te maken?

Mijn antwoord.
Tijdens de verkiezingscampagne van 2002 liet GL-partijleider Rosenmoller zich er op voorstaan dat hij zijn actievoerders Fortuijn fysiek liet belagen. Zo perkte hij de bewegingsvrijheid van de extreem rechtse boeman demonstratief in.
Het voortdurend volgen van iemands gangen heeft, behoudens het rechtstreekse inboezemen van vrees, uiteraard ook het effect dat het lijdend voorwerp van de tactiek zich bewust is dat a l zijn gangen worden nagelopen.

Zodra de moord op Fortuijn gepleegd was, was het een lid van GL, Bogers, die, in de wetenschap dat hij daarmee obstructie pleegde aan de waarheidsvinding en de rechtsgang, de overige activisten rond Volkert van der Graaf verwittigde. Zij wisten vervolgens hun computers en andere sporen.

Wijnand Duijvendak, de grote mediastrateeg achter Jesse Klaver, ging in zijn biografie prat op zijn lidmaatschap van de kraakbeweging, Onkruit, hand- en spandiensten voor RARA, de inbraak met mede-activisten in het Ministerie van Economische Zaken en het hanteren van brandstichting als pressiemiddel. Hij moest aftreden als 2e Kamerlid.


Toen GL in 2018 de Gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam won, dook in de formatietijd, toen andere partijen ernaar dongen mee te mogen doen in het College van B & W, ineens de actiegroep We Are Here van afgewezen illegalen op. Zij plaveiden in die weken van collegeonderhandelingen de weg naar de illegalenopvang die GL zozeer wenste.
Enkele van de activisten werden na afloop voor hun bewezen diensten alsnog beloond met een verblijfsstatus. Die laatste kun je dus in Nederland verwerven door dienstbaarheid aan de doelen van een politieke partij, tegen gerechtelijke uitspraken in.

En dan nu weer, afgelopen weekeinde, de oproep een politieke tegenstander te vermoorden en dit rond te zingen. Het scheppen van een sfeer van intimidatie, het scheppen van de juiste omstandigheden voor het optreden van een zogenaamde verwarde man (of niet).

Algemeen is het beeld sinds de jaren 70 en 80 dat actievoerders en activisten in te huren zijn voor linkse partijen, met name PvdA en GL (vroeger CPN, PSP, PPR) als harde hand om demonstraties en manifestaties kracht bij te zetten.
Daarnaast gaan deze lieden schuil achter tal van comite's en organisaties met vele afkortingen en ronkende namen, waarvoor ze subsidies krijgen. Daarvan kunnen zij goed van leven.

Uiteraard willen politieke partijen niet rechtstreeks gelinkt (kunnen) worden aan illegale of strafbare feiten. Degenen die het vuile werk voor hen opknappen zijn liefst niet herleidbaar tot de partij.
Maar wie het nieuws volgt, leest vaak dat de sporen lopen naar GL. Naspeuringen bevestigen het beeld.
Geen wonder , GL is mede geboren uit activistische groeperingen en subculturen die het geweld niet schuwen.


Ik maak nog kort een vergelijking.
Indien een louche werkgever zich bedient van zetbazen en stromannen om werkkrachten te ronselen en bij de loonuitbetaling te duperen, zal een partij als GL op hoge toon maatregelen eisen. Ook al zijn de louche werkgever en zijn onderaannemers niet rechtstreeks aan elkaar te linken.

Van precies dezelfde verhouding bedient GL zich tot zijn activistische onderaannemers.

Beide constructies maken misbruik van het juridische beginsel van de aanname dat iedereen onschuldig is, tot het tegendeel bewezen is. Dat beginsel biedt de ruimte.

Begrijp me goed: ondanks het gemaakte misbruik moeten we dat zo houden.

2
459 duurendaal

* Verwijderd door de redactie *

460 Captain Hero

@459 een hoop verdachtmakingen en interpretaties, maar wat schiet ik daar nu mee op? Op dezelfde manier is het ook heel simpel, kinderlijk simpel, om PVV en FvD te demoniseren. Ik denk echter dat we daar niets mee opschieten, dus ik ga die kant niet op.

4
461 Attercopus

@460 tuurlijk, net zo duidelijk als dat de AFA afstand neemt van de actie van deze ‘dame’. Je bent geen haar beter. Helaas, zal ik je eerlijk zeggen, want ik vind het niet leuk om te constateren.

4
462 Attercopus

@462 Leugens, AFA heeft geen afstand genomen van die fascist.

2
463 B55

@463 PRECIES! En dus ...

1
464 Attercopus

Oké al die lui oppakken en 10 jaar tbs geven. Stelletje achterlijke gewelddadige imbicielen.

2
465 view2006

* Verwijderd door de redactie *

466 Captain Hero

** gebruiker verwijderd **

Gewoon als terroristische organisatie bestempelen en oppakken die zooi

467 deleted4234

Mooi dat de ongepaste opmerkingen van een rare reageerder op dit draadje verwijderd zijn.

2
468 RoosjeB

@426 ze zijn nu gelukkig dus toch nog verwijderd.

1
469 RoosjeB

@459 Nog niet zo lang. Een paar uurtjes terug stonden ze er nog.

0
470 Wylde Gjert

@470
Dat heeft dan nogal lang geduurd, bijna 24 uur zelfs

1
471 RoosjeB

@471 Dit soort gezeik zal de komende tijd nog wel even doorgaan ben ik bang.

1
472 Wylde Gjert

@472
Blijkbaar vinden sommige mensen alles geloofd als het om Baudet gaat, echt heel vreemd om te zien. En dan ondertussen maar roepen dat ze bang zijn voor haat, maar zelf zijn het de grootste haters.

2
473 RoosjeB

@473 Geoorloofd you mean...Zeker, maar dat is niks nieuws, dat hebben we eerder gezien.

2
474 Wylde Gjert

@474
Ja, @473 moest natuurlijk geoorloofd zijn, ik ben sloom en duf, zo maar naar bed.

We hebben dit inderdaad al eerder gezien en misschien vind ik het daarom wel extra stuitend dat sommige mensen blijkbaar niks geleerd hebben en totaal niet tegen hun verlies kunnen of beseffen hoe de democratie werkt.

2
475 RoosjeB

* Verwijderd door de redactie *

476 Captain Hero

@459 mijn post
@461 Attercopus

1. Voor de moord was Rosenmoller publiekelijk trots op zijn strategie actievoerders Fortuijn hinderlijk te laten volgen.
2. De rol van Bogers, toen wethouder en loco-burgemeester van Wageningen en actief in de landelijke top van GL is geboekstaafd . Dus daar is geen twijfel over.
3. Duyvendak heeft zijn daden zelf trots op papier gezet.
4. Indien de actiegroep We Are Here precies ten tonele verschijnt in de periode dat in Amsterdam een bestuurlijk vacuum heerst vanwege de onderhandelingen over een nieuw College en een speerpunt op de agenda van GL kracht bijzet, dan weet je dat zoiets georkestreerd wordt. Zie ook hoe omzichtig de overige politieke partijen die hoopten op een plekje in het College van B & W en het OM ermee omsprongen.

Ouud-minister Zalm van Financiën heeft indertijd smakelijk verteld . hoe hij in zijn wilde jaren als linkse actievoerder voor 25 gulden te huur was voor manifestaties van de progressieve partijen.


Ik heb mijn voorbeelden niet zomaar achteloos gekozen. Er zijn serieuze bedenkingen bij GL en een aantal partijkopstukken.

1
477 duurendaal

** gebruiker verwijderd **

@496 Je moet alleen niet vragen hoe Roosje , het heeft er bijna een dag gestaan , zelfs na veel meldingen , ik begrijp het hele moderatie systeem niet hier , het minste of geringste wordt gemeld mn door de meldbrigade met als ergste E.Meel is in no-time weg ,en zulke bedreigen blijven 24 uur staan.
Voorlopig ben ik weg hier , heb er genoeg van.

groepjes Amy

478 Deleted29

@478

kreeg je 'volg-berichtje binnen
zeg geen gedag, maar tot...

0
479 Grootmoeder

Kakkerlakken, daar proberen we altijd van af te komen, hier mogen ze gewoon loslopen

2
480 kaassnitsel

** gebruiker verwijderd **

@478 Groepjes Amy....Wat moeten we daar nu toch weer van denken?

481 verwijderd23941

@377 Slinkse mierenneuker. mag dat ook?

1
482 Thomas

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@51 en @53Zijn blanke mannen een minderheid dan? Want daar gaat het over in dit onderzoek. Begrijpend lezen....

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

RobP
China geeft ERNSTIGE waarschuwing af aan VS en NAVO

Gaap.... 😴...

8 minuten geleden geplaatst door RobP

Immanuel
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@4 "Overigens heb ik echt nog nooit iemand problemen horen hebben met Aziatische mensen."Lol... jullie stompzinnigrechtszwatelendevreemdel...

10 minuten geleden geplaatst door Immanuel

LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@48 Nee hoor. . . Ik kan best aardig en begrijpend lezen. . . Hoe dan ook, niemand wil gediscrimineerd worden. . . Als men zonodi...

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Voor Europa, dus tegen de EU! - NieuwRechts.nl

"Een technocratische superstaat geleid door een almaar uitdijende anonieme autoritaire bureaucratie in Brussel en Straatsburg. Waar op alle denk...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

RobP
Twee profvoetballers storten in met hartproblemen op live tv in afgelopen 2 dagen

ALARM!!!Gevaccineerd!!! Gevaccineerd!!! Gevaccineerd!!!...

12 minuten geleden geplaatst door RobP

Defcte burger
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@46Werkelijk, scheldnamen als discriminatie zien ? het is pas discriminatie als de uitgescholdende daadwerkelijk wordt uitgesloten. Dat schel...

12 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Bram brabant
Waarom lukt het maar niet om het aanmeldcentrum in Ter Apel te ontlasten?

Omdat dat asielgespuis gewoon opgehaald wordt. 🤬🤬...

13 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Skunk
China geeft ERNSTIGE waarschuwing af aan VS en NAVO

https://www.frontnieuws.com/china-geeft-ernstige-waarschuwing-af-aan-vs-en-navo/https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/...

18 minuten geleden geplaatst door Skunk

icnivad
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

Nu nog een onderzoek bij blanke mannen 😁...

19 minuten geleden geplaatst door icnivad

NK. App
Manisha KoiralasexVideos Of Naked MassageAnal Gaping GayWww.x Video.comWife Bbc AmateurXxx Desi IndiaHot Sex In HindiBouncing Boobs PornSex Film AuntyVercomicspornoPorn TumblrReal Live CamPorn From AsiaVideo De Porn HdBiggest Sexy TitsFemale Goblin HentaiJony Sins VideosCherry May PornMaría De Nati SexSararetali PornSarah Shahi NudSomer Ray PornNude Wife GalleryCollege Mein Sex VideoJuq-385Fan Service AnimesTelugu Romance Bf VideosCougar PussyArmenia Porn StarVideos De PoronoFacesitting XxxKoumi-jima Shuu 7 De Umeru Mesu-tachi Episode 2 EnglishBangla Chuda Chudi DikhaoXxx Anal Porn VideosIndian Massage Sex ComPorn Sydnee SteeleChina Movie AdultNude Snapchat StoriesAdjlt EmpireMrs MischiefAsain GaypornMean CfnmLiliana Hearts PornFakehostel ComBrittany-andrewsPostrate Massage PornLadyboy XxxxGoa Aunty Sex VideoWildlife PornVietbunny Onlyfans LeakEscort NewsJayden SizemoreNude Hot FemalesHot Kissing Porn VideosMoms Bangs TeensBlsck Porn StarsShreya Sex VideosBrazzers Porn SiteHot Mom PormLesbian Tongue SuckingWeird XxxXnxx New Hd VideosXnxx Hd Quality VideoAmanda Cerny LeakIndian Beach SexLeasbiansThtohubBokep SdZekda PornHiroenMother Father Daughter PornXxxporno FrançaisNake BoobiesIndian Muslims Sex VideosProperty Sex XxxErotica Dad DaughterZoey Holloway LesbianJohnson Sex VideoKaty Perry XxxHairy VaginaEbony PorenJavlibraAnal LesbuanSimpcotySex Mod MinecraftWww Xxx Porn HdIndian South Sex VideoRola TakizawaHd Poran StarYou PprnPussygangbangJane Wilde CreampieGp GuiaHentai PantiesNami XxxAnnie SprinklesLana Rhoades NakedKate Becksale NudeKickasskandyIndian Marathi Sex StoriesNude Indian ChicksHow To Eat A PussNatasha Nice HdRomatic Lesbian PornZombie PornographyThongs Bending OverViral Porn IndianSkylar Vox NudesFather And Daughter Sex Video HdFurystrikesbackThick Women PronBbw ChnNew Xxxxx VideoHebah Patel Sex PhotosBest Porn StersHidden Cam. PronErofile.comBrandie TaloreSex And Romantic SceneLittle Cinderella PornDaftsexyBig ClitsLittle Nicky Boobs On HeadPopular Sex Video HdTelugu New Sex Videos ComX Video English FilmThong On PornKatie Sigmond Only FansHd SwxXxx Village WomanPornomovies XxxDemi Moore SexsceneTitstokPor NkyDemi Morgan PornBlowjob TubePornography On The Dark WebTelegram Grupo PornoItadaki SeienkWww Xxx V ComEnglish Bf Hindi MeinWww Mms Sex ComXnxx Hd 1080Perky Breasts NakedSexteen NudeHonk Kong PornNew Teen PornstarsFey ReagonUpskirting No PantiesXnxx Lebsin