Hongaarse premier Orbán haalt weer uit naar EU (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  30 Reacties

  • 16
  • 616x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

De Hongaarse leider heeft ook weer kritiek geuit op eurocommissaris Frans Timmermans. ,,Er was deze week een stemming die de Nederlandse Eerste Kamer transformeerde. De partij van deze Timmermans ging daar compleet onderuit", zei de premier over de PvdA'er. ,,Hij heeft het vertrouwen verloren van zijn volk. En ondertussen komt hij naar Boedapest en Europese hoofdsteden om ons de les te lezen over democratie.”

Dat vind ik wel een geniale opmerking question

1 verwijderd9139144

Domme opmerking weer van orban.
De pvda legt zich neer bij het verlies terwijl orban zijn zaakjes zo heeft geregeld dat zijn partij met minder dan de helft van de stemmen een meerderheid in het parlement weet te behalen.
En het feit dat hij suggereerd dat alleen de grote winnaars kritiek mogen leveren zegt al genoeg over zijn moraal.

29
2 carpenter

Hij heeft nog groot gelijk ook, hier wordt de regering democratisch gekozen en voeren niet uit wat ze beloven vóór de verkiezingen

11
3 mijnnaamwasalbezet

* Verwijderd door de redactie *

4 hk-sr

@2 Wel nee joh, volgens Asscher was het winst. Over rekenvaardigheid gesproken en qua zijn moraal stel ik mij het volgende: "Mevrouwtje, wij gaan uw AOW-tje met 30% korten. Hé moppie, nou niet zo kwaad worden, hè! Wij van de PvdA vinden dat in onze droomsamenleving verlies voor negativiteit staat, het moet wel een en al rozengeur en maanschijn blijven, hoor. Positief blijven, schatje!

16
5 Honda RA302

@5

Zo zal er in hongarije niemand op orban gestemd hebben met het idee "fijn verplicht overwerk wat hopelijk over 2 jaar wordt uitbetaald als de baas het bedrijf niet falliet laat gaan"

Lekkere vent die orban.

11
6 carpenter

@6 jaaaa hij heeft echt goed contact met het volk inderdaad...

2
7 Tussenderegels

orban mag van mij de plaats van juncker innemen ,dan kan je er op rekenen dat er paal en perk word gesteld .

10
8 ongelovenloos

Zegt de man die kritische journalisten laat ontslaan door vriendjes die de boel daar opkopen voor hem. De man die het kiesstelsel aanpast om zo met minder stemmen meer zetels te krijgen. De man heeft de democratie in eigen land afgebroken en moet zijn muil houden of beter nog een strop om zijn nek krijgen.

9
9 VaY

Populistische prietpraat van Orban met vooral op de persoon spelen, terwijl hij in eigen land steeds meer de mond snoert en enkel de Orban bubbel aan de bevolking gepresenteerd wordt.

10
10 Crannbuidhe

De slogan van Orbáns regering is 'Stop Brussel'. Die is prominent zichtbaar in metro- en treinwagons op lijnen die vaak met EU-subsidies zijn aangelegd.
Er gat €25.000.000.000,- naar Hongarije per jaar.
Van die 25 miljard verdwijnen er véle miljoenen in de zakken van Orbans familie.

En de anti-Europa-droeftoeters hier dragen de man op handen vanwege zijn anti-Islam-standpunten.

10
11 Lidpver

* Verwijderd door de redactie *

12 Geert

"Hij had het vertrouwen al verloren van zijn volk."

FTFY

5
13 Honda RA302

Timmermans heeft geen volk.
Assad, die heeft een volk.

0
14 Stiplaats

Ze hebben helemaal geen behoefte aan de werkelijkheid, ze doen de oren en ogen dicht en zingen lalala, want ze vinden het okay dat het doel is, de mensheid uit te dunnen tot er maar een half miljard over zijn. En dat dat mensen op mensonterende wijze, volkomen niet goed te praten, stukje bij beetje uit het leven duwt, via al die regels die daarvoor zijn bedoeld, dat weten ze maar ze willen echt liever niet van nabij zien, wat dat daadwerkelijk inhoudt.

4
15 Wendel

Heel goed gezien Nederland is dat misselijke Timmerfransje spuugzat!

5
16 Zie Hier

Heeft iemand van de Orban Fans zich al afgevraagd waarom die artikel 50 nog niet heeft ingeroepen?

0
17 DaStef

@6 . Je kunt je niet voorstellen…….

Nou ik wel en je hebt geen idee waar je over praat. IK werk op dit moment met nogal wat HOngaren en ik ben er nog noiet 1 tegengekomen die het oneens is met Orban. En we praten regelmatig over politiek hoor. Het meest gehoorde commentaar van Hongaren zelf gaat ongeveer als volgt: Nee ik denk niet dat Orban alles voor elkaar krijgt wat hij beloofd maar in ieder geval (!!) weet hij te voorkomen dat we net zo worden overspoelt met Islam en Immigranten zoals jullie in West Europa. Wij willen graag Hongaar in ons eigen HOngarije blijven en dat ook bewaren voor ons nageslacht. En de Hongaren waar ik mee werk zijn vrijwel allemaal mensen met een Bachelor of een Master opleiding dus het zijn echt geen tokkies of zo maar erudiete mensen die het goed doen in de samenleving, oog hebben voor cultuur, literatuur, kunt, muziek maar ook voor de vrijheden die ze nu hebben wen willen houden na zoveel decennia van communistische besetting. Ze zijn niet onder het communistische juk vandaan gekomen om zich nu aan Brussel te onderwerpen. Samenwerking JA maar samengaan NEE.

4
18 PFL

@18 wat let de Hongaren dan om artikel 50 in te roepen?

Lekker zelfstandig, je hoeft je aan geen enkele EU afspraak te houden, waar je ooit wel voor hebt getekend.

Of weten die Hongaarse relaties van u heel goed hoeveel geld de EU in hun land pompt?

0
19 DaStef

@19 . Volkomen nonsens. Er zijn de akkoorden van Dublin in de EU en de EU houdt zich daar zelf niet aan. Die gaat in tegenstelling tot het Dublinakkoord even bepalen dat de gelukszoekers een beetje moeten worden verdeeld. Bovendien doet de EU veel te weinig om de buitengrenzen te bewaken om te voorkomen dat al die parasieten in de EU neerstrijken. Waarom zou Hongarije dan ineens een deel daarvan moeten gaan opnemen als de EU zijn werk niet doet en de eigen afspraken aan de laars lap. Dat heeft NIETS met artikel 50 te maken.

4
20 PFL

@20

Als de EU niet levert, volgens de Hongaren, dan moet je eruit stappen, en dat kan door artikel 50 in te roepen, echter mijnheer Orban wil wel de lusten maar niet de lasten

1
21 DaStef

@21 . Je roeptoetert slechts een herhaling van je stelling maar gaat niet inhoudelijk in op de argumenten die ik aanvoer. Dat zegt me genoeg. Waarom zou een lid geen kritiek op een club mogen hebben waar ze lid van zijn? Waarom zou een lid de clubleiding niet op de eigen regels mogen wijzen? Daarvoor hoef je toch niet meteen je lidmaatschap op te zeggen.

3
22 PFL

@22

Kritiek is één ding, maar Orban gaat veel verder dan dat, maar wil tegelijkertijd maar wat graag die bak aan subsidies opstrijken, bij voorkeur zijn eigen zakken in

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/02/585027-585027/
https://www.trouw.nl/democratie/familie-van-hongaarse-premier-orban-profiteerde-van-miljoenen-aan-eu-geld~a476507d/

Er is geen grotere hypocriet te vinden in heel Hongarije dan Orban, en u vind hem blijkbaar fantastisch dat hij uw geld weg loopt te pissen

1
23 DaStef

@23 man, man wat ben jij verblind door je vooroordelen. Heel veel EU landen krijgen ons geld via Brussel. Goede reden voor Nexit maar dat terzijde. Maar je gaat nog steeds niet in op argumenten inzake Akkoorden van Dublin. Warom zou Hongarije islam in hun land moeten toelaten?

3
24 PFL

@24

Wie is er nu verblind, u lijkt wel een kritiekloze orban-liefhebber, Hongarije hoeft de Islam niet toe te laten dat mogen ze helemaal zelf weten maar dan wel buiten de Unie, binnen de unie zijn er nu eenmaal afspraken gemaakt over hoe wij met elkaar omgaan, daarbij is Orban nog steeds, in grote mate vrij, om zijn eigen vreemdelingenbeleid vorm te geven, het probleem van Orban is en blijft dat hij die enorme geldstromen naar zichzelf en zijn vriendjes wel heel erg lekker vind en tegelijkertijd nationalisme wil aanwakkeren ten koste van de EU.

Laat Orban lekker uittreden, eens kijken wat er dan overblijft van zijn populariteit, dat doet hij niet simpelweg omdat Orban heel goed weet dat de economische groei van zijn land in belangrijke mate afhankelijk is van de EU

https://atradius.nl/rapport/landenrapport-hongarije-2015.html

1
25 DaStef

@25 . En je blijft de akkoorden van Dublin waar de EU zich niet aan houdt maar negeren in je antwoord. Waarom zou Hongarije moeten uittreden als lid als ze de EU wil houden aan de Dublin akkoorden?

1
26 PFL

@26

Hongarije wil blijkbaar wel de lusten en niet de lasten van de EU, en als de kritiek van Orban zich nu zuiver en alleen zou richten op de akkoorden van Dublin, zou u misschien een punt hebben, maar Orban gaat veel verder, terwijl hij met de andere hand maar wat graag zijn subsidies zeker stelt.

Maar dat wilt u niet zien, want "Boeh EU" is voldoende in uw optiek, en dan mag de grote leider stelen wat hij wil

1
27 DaStef

@27 ,ik deel vrijwel alle kritiek van Orban tegen de EU zoals die zich nu opstelt. En als u zo tegen Hongarije bent probeer ze er dan uit te gooien. En ga nu eens in op de waardeloze manier waarop Dublin wordt genegeerd. ALs de EU deed wat ze moest doen en zich aan Dublin hield dan waren er geen gelukszoekers te verdelen

0
28 PFL

@28

Maar u deelt niet de kritiek op Orban, en met name zijn zakenvullerij?

Het is maar net waar u de prioriteiten legt.

1
29 DaStef

Alle politici zijn corrupt, dat is niets nieuws, maar inhoudelijk heeft Orban gelijk met zijn kritiek op de tirannen in Brussel. Wat doet u tegen de zakkenvullende politici in ons land of tegen de baantjes caroussel. Niks natuurlijk maar wel commentaar op Orban die anders dan onze politici zijn land en burgers beschermt tegen de oprukkende islam en een invasie aan gelukszoekers uit o. A. Afrika. En nog steeds geen inhoudelijk antwoord van u over de Dublin akkoorden die door de EU compleet worden genegeerd

0
30 PFL

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Weetal
Pianist Jan Vayne belegde 2,6 miljoen na onzorgvuldig advies van zijn bank: ‘Dacht dat dit veilig was’

Aandelen, zonder stemrecht.Wie koopt er nog aandelen?...

zojuist geplaatst door Weetal

elsemiek
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=nZb7FcP84CMErbarme Dich Mattheus Passion het meesterswerk van Bach ...

1 minuut geleden geplaatst door elsemiek

LoydMorris
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

Waar kunnen Nederlandse jongeren naar toe, als deze opgeroepen worden voor de dienstplicht?...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
'Promes moet afzien: kaalgeschoren en met twintig man in cel'

Die wil heel gauw terug naar Nederland. Dan maar een tijdje brommen in een Hollandse cel. . . ...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

En volgende week zeurt hij weer dat hij geen plekken heeft.Bij uitstek de meest overbodige bewindsman van Nederland. Creëert alleen maar pr...

3 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

eh
England's ludicrous experiment in privatised water is coming to a messy end | Adam Almeida

uit artikel:Sinds de privatisering in 1989 zijn de waterrekeningen in Groot-Brittannië met 360% gestegen, meer dan twee keer zoveel inflatie ...

5 minuten geleden geplaatst door eh

Reconquista
De nieuwe premier krijgt het zwaar

Gewoon de klimaat en stikstoffondsen van Rutte en Jetten aanbreken en er zeker niet meer in stoppen zoals de bedoeling is . Daar zit 60 miljard ...

11 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@47 Hoezo, zo ken ik er een paar? Jij geeft mij die link toch? Bekijk ik 'm, kom erachter dat je bewering er niet uit blijkt en dan wijs je naa...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Schildpad
Brian Tyler Cohen (@briantylercohen) on X

Als ie nu 9x had gestemt voor de presidentsverkiezingen in 2019, maar nee, hij heeft totaal 9x gestemt in allerlij verschillenden verkiezingen i...

15 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@31 Tuurlijk zie jij wat anders, want je kijkt altijd weg....

16 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Hot Sleeping PornValentina Nappi Porn MoviesSex Gf HdSisterblowjobCallie Black And Aubry BabcockSunpoornoDrugged Gay PornPorn TelegramsAshemale PornFotos De Mulheres Pelada De QuatroMaile ThaiSex Family ComOldxxHow To Cum From AnalAunty Ki Sex VideoBlowjobs DeepNud In CarKelsi Monroe BlackedShort Porn VidoesArtistic NudesArgentina XvideosKyliekingstonCreampie CatheyAbigail Shapiro NudesSexy Bf Video Sexy VideoHindi Pron ComXx Bangla VideoPornsudePornographiques FrançaisLauren ScalaLas Marineritas De Almirante BrownXxx YoingKerala Shakeela Sex VideoTamil Mallu Aunty SexSundar ChutAlora JensonRoad Sex VideosDenise MasinoChad White SexSexual Mom And SonCrazyhentaiBangla BfSex DehatiParody PornPorn Gay BrutalHenrai ScanSkin Diomond PornWankzrvrKowalsky Sex VideosXxx ChechiAmazing Sex MoviesPorn ReversePerro Cogiendo Con MujerWifegangbangsNude Night ClubWomen Nude BodybuilderBuety And The Beast PornKenzie Anne DpLilith's ThroneHortest PornWebcam JackersGay Porn HypnotistHot Gf SexDesi Ladki Sex VideoSexually Explicit MoviesBig Boobs Sucking ManHottest Korean PornstarsBusty MompornMidget StripperAriel AnderseenDirty DCzat InteriaPlug TalkMasturbate On BeachSexcamerasUsername For Tiktok For GirlBokep TwitterVraie Pornographieالسكس الاسودAmber JadeMrbeast PornSaly Field NudeSaragold PornFree Brazzers HqCelebrity SextapesJewellx14Sunny Leone X X XAnton Harden PornSexy Movies PornSexfootballMature 4kpornSpicytranny ComIsis LoveMo Ster CockIndian Xhamster ComNtr ComicsRabbyjayWatchasianBreckie Onlyfans LeakIndian Bathroom XxxBrother And Sister Sexi VideoBig Bobbs HdChut Lund KiIncestoespañolNora Rose NudeMujer FallandoPen PornVixen HdMalf PornChibby Lesbian PornFree FetishpornVideo AmateurxCeleb RoulettFarrah Fawcett NakedPorna KonuluXvideos Kerala AuntyPorn ReactionElectra RayneShreya PornDesi Mom Hd PornWwe Dive PornRussian PornographersMassage EsscortWwwwxnxxcomBackdoor Casting CouchSex New DesiXxx Mom BraXhumasterPorn Ebony TubSexo VideoVídeo Porno AnalBlack PatrSpidergwen PornMistyrayNeha Kakkar Sex VideoSunny Leone PonChachi Ki Chut ChudaiBest Seduction Porn VideosPlayboy Swing HouseKira LivGayhoollaAnime Xx VideoSex Scene ComBdsm Double PenetrationKim K NakedDehati Hindi Sex VideoStepsiscreampieLovenexy Onlyfans LeakNaakt YogaHandjob While Driving