Betoger bedreigt Baudet met de dood: Wilders eist vervolging

VideoTijdens de antiracisme-demonstratie in Amsterdam heeft zeker één betoger gisteren doodsbedreigingen aan het adres van Thierry Baudet geuit. Dit blijkt uit beelden van UP! Network, naar eigen zeggen een ‘rechts georiënteerd mediaplatform’. PVV-leider Geert Wilders eist vervolging. 

  1. Lezers over live op tv de deur openen om prijs te ontvangen: ‘Maak het maar over, criminelen kijken ook’
    de kwestie

    Lezers over live op tv de deur openen om prijs te ontvangen: ‘Maak het maar over, criminelen kijken ook’

    In de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Vandaag: live op televisie voor een grote prijs? Het was een bijzonder moment afgelopen weekend: de thuiswinnaars van het programma Miljoenenjacht lieten live op televisie presentator Winston Gerschtanowitz niet binnen. Meestal schuift hij aan op de bank en kan Nederland live meekijken in de huiskamer. Nu dus niet, de winnaars kregen hun prijs in de deuropening.
  2. Politiek geschokt door claim over Russisch geld naar Nederland. Minister De Jonge:  ‘Niet naïef zijn’
    reacties

    Politiek geschokt door claim over Russisch geld naar Nederland. Minister De Jonge: ‘Niet naïef zijn’

    Partijen in de Tweede Kamer zijn geschokt door meldingen dat ook een Nederlandse politieke partij omgekocht zou zijn door Russische politici. Fracties willen opheldering van de Nederlandse veiligheidsdiensten, premier Mark Rutte spreekt van ‘zeer zorgelijke’ trend van beinvloeding door Rusland, maar hij bevestigt de omkoping nog niet. Minister Hugo de Jonge van Binnenlandse Zaken komt zo snel mogelijk met een ophelderende brief aan de Kamer. Al laat hij al wel doorschemeren dat ook de Nederlandse inlichtingendiensten al langer signalen krijgen van buitenlandse inmenging.