door Inter in Overig  ·  129 Reacties

  • 40
  • 1188x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@69 "Thuis blijven is de enige optie voor de deuger"

Het klimaat akkoord was natuurlijk de druppel die de emmer deed overlopen bij veel stemmers.
Linkse salonsocialisten ("deugers") woonachtig in een grachtenpand van 2 miljoen, het hele jaar de wereld rond vliegend die de minima wel even gaan vertellen dat ze klimaat ontkenners zijn en dat de wereld door hun toedoen naar de knoppen gaat als ze hun CV ketel en benzine auto niet wegdoen en dat ze een tesla dienen te kopen en hun huis voor een ton moeten laten verbouwen zodat deze geschikt wordt voor de wamtepomp + uiteraard de benodigde zonnepanelen dienen te plaatsen.

3
101 Conradijntje

Het publieke debat is in elk geval geheel gekanteld .Aanvankelijk waren de klimaat jehova's zwaar in de meerderheid ....dat is flink bijgetrokken .

6
102 El Matador

@99 Overigens, over een betere welvaartverdeling gesproken, een wetenschappelijke benadering : https://www.newscientist.com/article/mg21228354-500-revealed-the-capitalist-network-that-runs-the-world/

0
103 Crannbuidhe

@48 Ja dat is wel een sterk punt. Maar ze zijn echt begonnen als Marxisten.

4
104 purelogica

@104 @48 Marxisten die tegen Marx ageren. Misschien dat het antwoord hier in zit.
https://mises.org/library/what-nazis-borrowed-marx

3
105 purelogica

@99 "en krachten die met genocide iets tegen overbevolking willen doen"

Krachten zoals Moeder Natuur? Als we zo doorgaan zal die voor een flinke genocide zorgen. question

1
106 Bluth

@106 Er zijn linkse groeperingen die per directe willen stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen.Dat kan dus niet! Dat is genocide! Dankzij fossiele brandstoffen werden alle processen zeer efficiënt en kon de mens de aarde overbevolken.Als je stopt met fossiele brandstoffen moet de boer zijn land met de hand bewerken (inefficiënt), worden de winkels niet meer bevoorraad, verdwijnt plastic, wordt er nagenoeg niks meer geproduceerd en dus ook geen medicijnen, wordt er niet meer gevlogen of gereden --> gaat de mobiliteit naar bijna nul etc. Maw: als je dit op een nette manier (geen genocide) wil bewerkstelligen moet je hierna streven over een langere periode van bijvoorbeeld 50-100 jaar waarbij de bevolking van de aarde dan gereduceerd dient te worden naar 0.5 Miljard of minder.

0
107 Conradijntje

@77 Je voelt je aangesproken? Je mag wachten in de rij, je bent nummer 4.

3
108 Kameelus2.0

@93 Als het alléén op YT staat, en niet strookt met de wetenschappelijk literatuur ... ja, dan is het meestal onzin. Het wetenschappelijke debat wordt immers niet op YT gevoerd.

@94 Helaas zijn veel voorspellingen niet uitgekomen: in de meeste gevallen bleek het een stuk ernstiger te zijn dan voorspeld.

0
109 Attercopus

@107

Even een flinke ebola of zwarte pest uitbraak in Afrika, china, india of anderdichtevolkt werelddeel of land en je streept binnen een paar weken 1,5 miljard personen van de totale wereldbevolking. Slaat het over, wordt het geheel met 3/4 gereduceert. De rest gaat dan dood, omdat electriciteitcentrales niet meer bemand worden of uitgemoord worden door strijdende overlevenden.

Back to the nature, waarbij de natuur het gaat winnen.

1
110 Zwartwit

@98 Kijk, ons mislukte rekenwonder...

0
111 LanCaster

@100 En dat is er maar één van de vele.

0
112 LanCaster

@101 Niks doen is geen optie, de manier waarop het gedaan wordt wel. Ik ben fel tegen het achteloos en op voorhand al de rekening neerleggen bij het armere deel van de bevolking zonder ze ook ECHT te helpen met de omslag. Ook het tempo mag wel een beetje meer in balans.
Ik verwacht grote voordelen als we minder afhankelijk worden van olie en ons lot niet meer in handen van zo'n schimmige OPEC ligt of van de grote energie maatschappijen.

1
113 Tussenderegels

@104 "Maar ze zijn echt begonnen als Marxisten."

Je weet toch dat de Nazi's zijn opgericht door Hitler? En die had iets tegen Marxisme..

0
114 User76

@114 Nazi staat voor nationaal-socialist. Ze hebben zich ontwikkeld van Marxist tot socialist tot nationaal socialist. Die lijn kun je volgen vanaf Marx via Italie naar nazi Duitsland. En je ziet toch ook de overeenkomsten wel mag ik aannemen.

Het kernpunt van de nazi's was dat elke individu totaal is onderworpen aan de staat. Dat is het centrale thema van Marx.

En de nazi's samen met de Italianen van Mussolini worden samen fascisten genoemd. Mussolini was een fanatieke Marxist en socialist. en hij ontwikkelde de basis en de propaganda die Hitler gebruikte bij zijn NSDAP.

Volgens historicus Watson waren de nazi's bloedserieus als ze zichzelf socialisten noemden. Zo schreef propagandachef Goebbels in zijn dagboek op 16 juni 1941, vijf dagen vóór de aanval van nazi-Duitsland op de Sovjet-Unie, dat met die aanval het tijdperk zou aanbreken van het ware socialisme, “Der echte Sozialismus”. Watson haalt ook bronnen aan van mensen uit de directe omgeving van Hitler, zoals Albert Speer en Hermann Rauschning. Hieruit blijkt dat de dolle dictator tijdens privégesprekken begin jaren dertig ruiterlijk toegaf dat hij veel te danken had aan zijn erfvijand Marx en vaak pochte over zijn grote kennis van Marx’ boeken. De narcist Hitler was ervan overtuigd dat hij zelf een betere variant had bedacht van het socialisme.

De werkelijkheid is altijd complex helaas.

2
115 purelogica

@115 Het staat notabene in Hitler"s mein kampf.

"In the years 1913 and 1914 I expressed my opinion for the first time in various circles, some of which are now members of the National Socialist Movement, that the problem of how the future of the German nation can be secured is the problem of how Marxism can be exterminated.[103]"

"While he studied the activities of the German Workers' Party (DAP), Hitler became impressed with founder Anton Drexler's antisemitic, nationalist, anti-capitalist and anti-Marxist ideas.[13]"

Jij haalt een hele hoop dingen door elkaar, zoals socialisme en communisme. Dit zijn gewoon de feiten. En kom niet de hele tijd aanzetten met Mussolini. Ik heb het over jouw uitspraak, dat Nazi's Marxisten waren en dat is niet waar.

https://en.wikipedia.org/wiki/Political_views_of_Adolf_Hitler

Jip en Janneke taal

"There were many other political groups looking for members, but none more successful than the Marxists. Genuine fear existed there might be a widespread Communist revolution in Germany like the Russian revolution. Hitler associated Marxism with the Jews and thus reviled it."

http://www.historyplace.com/worldwar2/riseofhitler/party.htm

0
116 User76

@116 Het probleem is dat met de uitvinding van propaganda geen enkel woord meer is wat het lijkt.

Ja Hitler zei dat hij tegen Marxime was. En ja je hebt gelijk. Je moet mensen niet scharen onder een groepering als ze zichzelf niet zo noemen. Zij noemden zich nationaal-socialist dus dan waren ze dat. Geen Marxisten maar nationaal-socialisten. Genoeg gezegd. Je hebt gelijk.

Maar voor de rest negeer je wat ik zeg als ik je wijs op de overeenkomsten in de leer.

2
117 purelogica

En de geschiedenis van die leer.

2
118 purelogica

@117 Dat er overlap is/kan zijn tussen ideologieën ga ik niet ontkennen, maar dat wil dan nog niet zeggen, dat ze dan een op een gelijk(waardig) zijn of waren. Maar goed ik heb nog meer te doen vandaag.

0
119 User76

Men valt Baudet aan...

Maar zij beseffen niet dat het komt door jarenlange uitsluiting (kabinetsbeleid)van een groot deel van het volk.
Wanneer een groot deel van het volk op partijen stemmen die als winnaar uit de bus kommen, stelselmatig overal buitensluit, Fortuin, Wilders , door coalitietjes te smeden met vaak partijen die normaal gesproken niets met elkaar hebben( zacht uitgedrukt) om zo de winnaar uit te sluiten ( dus ook een groot deel van het volk), dan gaan mensen op een gegeven moment geiriteerd raken.
Dat kan je mss wel doen maar er komt een moment dat er iemand opstaat met charisma en ideeen.
Dit had voorkomen kunnen worden door meer te verbinden.
Maar waar Den -Haag het goede voorbeeld moet geven laten ze juist hiermee zin dat er niet geluisterd hoeft te worden.

Dus resume....

FVD heeft de overwinning te danken aan de gevestigde dove regeringsleiders die narcistisch met hun eigen partijbelang bezig zijn.

Nogmaals dank.....en dan vooral aan Groen Links en D66

3
120 kaassnitsel

@120
Baudet valt ONZE gekleurde medemens aan. Misschien moet je daar ook eens over nadenken. Het is actie/reactie. Of je moet niet begrijpen wat een boreale wereld inhoudt en het benadrukken dat deze de bevolking homeopathisch wordt verdunt, terwijl dat volgens hem niet zou moeten. "Meneer" Baudet is overigens ook op de koffie geweest bij de Ku Klux Klan. Bent u daar al eens geweest? Ze schijnen zulke lekkere koffie te hebben, dat Baudet speciaal hiervoor naar de VS is gevlogen.

En over narcistisch gesproken? Ik neem aan dat u inziet dat Baudet hier een schoolvoorbeeld van is? Ik ken momenteel geen grotere narcist in de tweede kamer. Die andere is zojuist vertrokken, iets met D666 en Pechtold.

6
121 view2006

Wat een goed stuk zeg

1
122 Hangingmen

@121

Denk dat iedereen overdrijf.
Als je niet wilt dat er duizenden laag/ niet geschoolde afrikanen hier wil laten rondlopen die werkelijk niets bij gaan dragen gesteund door krakers en weet ik wat voor soort ongewassen dreads werklozen, dan mag je dat gewoon zeggen (bij deze).
Die moeten ook inderdaad zo snel mogelijk dit mooie land uit.

1
123 kaassnitsel

En dan bedoel ik dus niet de echte vluchtelingen die vrezen voor hun leven.

0
124 kaassnitsel

@113 Met alleen de burger aanpakken in z'n privé domein die misschien verantwoordelijk is voor orde grootte 10% van de CO2 uitstoot terwijl Schiphol mag groeien overtuig je niemand dat het 1 minuut voor 12 is. Ook de burger dwingen van het gas af te gaan waardoor uiteindelijk meer gas-gestookte elektriciteit centrales nodig zijn overtuig je ook niet. En met het sluiten van moderne kolencentrales in Nederland om het akkoord van Parijs te halen waardoor je dan vervuilende bruinkoolcentrales uit Duitsland of de Oostblok landen nodig hebt verplaats je alleen maar het probleem. En dan het elektriciteitsnet die al instabiel wordt als 1-2% elektriciteit terug wordt geleverd door windturbines en zonnepanelen: logisch want het net is niet ontworpen voor teruglevering. En hoeveel procent van het oppervlak van Nederland moet vol gezet worden met zonnepanelen willen die een relevante bijdrage leveren? Heb ik het nog niet gehad over die vervuilende accu's van elektrische auto's en het totaal ontbreken van een infrastructuur om ze op te laden. Komt de gemiddelde burger thuis en moet de elektrische auto 's nachts opgeladen worden: dan leveren die zonnepanelen geen stroom: hoeveel extra kolen of gasgestookte centrales heb je daarvoor nodig? Nee dat klimaatplan zal door een gebrek aan realiseerbaarheid (op korte termijn) niet uitgevoerd worden. Echter gaat de overheid uiteraard wel door het het verhogen van de belastingen ook al is eea totaal niet realiseerbaar in de praktijk - maar dat was dan ook niet het doel van de overheid: het doel was compensatie van de gemiste gasinkomsten,

0
125 Conradijntje

@121 "Baudet valt ONZE gekleurde medemens aan."

Hoe iemand in het privé domein denkt en omgaat over/met de gekleurde medemens of hoe een overheid met immigratie van grote aantallen buitenlanders dient om te gaan (immigratie beleid) zijn 2 verschillende dingen. Het binnenlaten van grote hoeveelheid mensen uit een totaal andere cultuur in dit dichtbevolkte land is niet verstandig terwijl je an sich daarbij niets tegen die mensen hebt. Overigens waar komt dat "ONZE" vandaan: zijn ze van jou?

1
126 Conradijntje

@123 dat is het hele punt, wat jij nu zegt, daar kan ik deels inkomen, maar dat zegt Baudet niet, Baudet is racistisch in zijn uitspraken.

@126 Baudet spreekt niet over het binnenlaten van grote groepen mensen, dat doe jij en dat snap ik. Maar Baudet gaat veel verder, met zijn boreale wereld en homeopathische verdunning van de bevolking. Dat gecombineerd met zijn theekransje met de kkk mag toch wel te denken zetten.

2
127 view2006

@127 De aurora boeralis. Dat is het noordelicht. Is dat ook een nazi? En homeopaten zijn ook nazi's? Ik begrijp niets van de linkse nazicomplexen. Misschien kun je dat gewoon eens uitleggen.

Als ik het goed begrijp is er een geheime lijst van woorden. En als je een van die woorden gebruikt ben je plots een nazi. En kun je een hele theorie ophangen waarom iemand een bepaald woord gebruikt, Het maakt niet uit wat hij doet. Of wat zijn ideeen zijn. Hij is gewoon een nazi.

Lastig hoor. Dan moet je die woorden wel mijden. Want als je zelf zo'n woord gebruikt ben je zelf ook een nazi. En je hebt ze net allebei gebruikt.

1
128 purelogica

Het lijkt mij wel een goed idee als Baudet ’s goed doorgevraagd wordt over zijn ideeen en overtuigingen, en dat hij alle gelegenheid krijgt om die opvattingen zo helder als hij maar kan uit te leggen, vooral met inbegrip van alle maatregelen of wetten die hij daarvoor wil invoeren.
Tot nu toe is dat wat hij eigenlijk wil, en hoe, voor mij niet helder.

Ik voorspel dat hij *weigert*, en zal *blijven weigeren* om dat tegenover een panel van kritische vragers te doen. Als ik hem was zou ik dat ook weigeren. Raad ’s waarom..

1
129 handsfree

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@21 Ach ik kom weer eens aan je religie. ...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@10 Dat zijn geen vrijheden die ingeleverd zijn, de angegeven gedragingen mogen uiteraard gedaan worden, maar is een achteruitgang van de openba...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@10Ook dat werkt niet. Hebben ze al geprobeerd....

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@6 "Veel dingen worden niet meer toegestaan of verboden, hetzij gewoon, of per wetgeving. "Wat is 'gewoon' niet meer toegestaan of verbieden...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

sockknitter
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Ze zijn anti-woke, dus tegen sociale gerechtigheid.Nou, dat zal een leuk feestje worden met allemaal gelijkgestemden....

11 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Reconquista
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@8Met vrouwen onder elkaar sporten? Je mening mogen geven op sociale media platforms zoals Facebook of Youtube? Een fascistisch boekje verbran...

11 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Marrie1
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@20Helemaal mee eens....

12 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Vrijheid is dat ik zonder er over hoef na te denken of een overheid dat wel ok vindt op pad kan gaan. Dat werd nog eens duidelijk toen dat met d...

12 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

In 2010 zei Angela Merkel: Duits multiculturalisme heeft ‘volkomen gefaald’.Waarom dan toch het land overspoelen met migranten uit landen ...

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Np69 ComNipple Suck LesbiansTaiva PornPornos AnalVenti HentaiCaroliine_catzzXxx NonBangali Xvideo ComSex Girl LiveSnapchat Leaked PornMom PornolarVillage Nude PhotosAunty LickingCute Women PornHoolywood NudeEmılıaGay Porn DMadhuri Dixit Sex MovieSrip ChatArianne CelestyTefy Sanchez DesnudaAbbylynnxxxHorse FutaXxxvedoeHelly Valentine NudeSax Hd ComParty Of PornWww Devadasies ComPuta LicuraTalk Dirty Porn VideosXmalayalamvideosGhetto Gaggers NewBig Boobs SqueezedForce Porn VideoFlingstersHot FuckColby Minifie NudeFlat NudesMarie Mccray PornNaomi Foxx PornBangladeshi Chuda ChudiBlow Job KeralaKamsin ChutVoyeurism MasturbatingViolet Starr Raw 41Asa XxxRajasthani Couple Sex VideoErotica Online MoviesNude ConcertCarpussyNaked And BeachDesi Wife Hard SexXxxporm.comJustswallosKenzie Love AnalXxxm VideoMom Teach SecNew Nepali Sex VideoTsescorts ComUnderboob GifBlonds In PornWww Orgasm ComInstantfapNude BoxingNaked RwerkPornode VenezuelaMama Ki Ladki Ko ChodaSophia's Wet DreamsPorn SecretAsian Nude MoviesPorn Discord BotsOmegle ChatIndian Xx Hd VideoSeducing LesbCockold StorysItadaki SeiteiX Mom VideoJulia Ann Hot SexFree Cartion PornGa Porn StarsKharismatic PornXxxxxxxxxxxxxdHandcuff PornMasterbating PornPorn Lesbian Sistersسكس يابانيBukkake WifeDoctor Aunty SexAgatha Vega NudeEuroescortgirlPorn CategoreisSexo PorôSpanking Povافضل المواقع اباحيهEscorte FranceSekskamerkiMilf ShowerXnxx Video SisBig Boobs Hot VideoFutanaraNew FuckScarlet Skies CreampieNipple Pircing PornAddy ShepherdFilm Pornographie CompletFoggystyle PornGay Xnxx VideoSex With ShadowheartRelatykingsMia LelaliAnne Moore NudePorn ChileFotos De Chicos DesnudasCeritadewasaXxx Tamil VillageXxxx In TamilBj OpticalTaboofanyazyMadison Beer Nude VideoMemek JandaBbw CreampiesPpussyHot Fingering SexKadakkal SexCircus PornGifs ImagefapFatalmodeJohnny Sin PornSunny Ray Onlyfans LeakRumahperjakaManchu Lakshmi SexLeah Gotti Sexy VideoSerial X VideoAsian TubepornUsers ChatropolisDana VeapoliMoti Bhabhi SexLesbian Xx VideoMilking Table GifsRedgifaSssniperwolf NakedBest Blow JobsSierra NicoleWww Desi52Japnese Sex ComKhloe Cums Back For MoreHidden Camera Happy Ending MassageLesbian Moms PornTrans Vr PornBlack Con Xxx