U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Overig
  • 42
'Dit land, geïndoctrineerd door de linkse media en het linkse onderwijs' ...

4 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
69
1
20
2
2

Waarom?

Maar idd de economische groei van Rutte kwam enkel door het drukken van Draghi.
Nu willen ze uiteraard een paar miljard terug

1 Eastwood    
4 maanden geleden door Eastwood
12
Meld

Thierry Baudet wordt de nieuwe minister-president’ en nu wordt het uitkijken voor links. Links kan dit niet verdragen. Wie gaat Thierry beschermen?

2 Waarheid, gewoon zoals het is    
4 maanden geleden door Waarheid, gewoon zoals het is
22
Meld

De VVD gooide al haar standpunten overboord om maar te blijven regeren en ik voorspel dat als ze nu met GroenLinks en de PvdA in zee gaan dat Thierry Baudet de nieuwe minister-president wordt.”
Zo is het maar net... wat een feest!

3 The Master of the Universe    
4 maanden geleden door The Master of the Universe
14
Meld

Laten we eens rustig afwachten wat het gaat worden.

4 Robbedoes    
4 maanden geleden door Robbedoes
4
Meld

question

..... oh, sorry!
Is dit niet van De Speld?

5 Uit Den Haag    
4 maanden geleden door Uit Den Haag
46
Meld

Freek de Jonge verstoort opening Boekenbal met tirade tegen Thierry Baudet
Freek de Jonge (74) heeft vanavond voor opschudding gezorgd tijdens de opening van het Boekenbal. De cabaretier eiste vanuit het publiek luidkeels schreeuwend een statement over de overwinningsspeech van Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet. Waarom hij dat deed, werd niet helemaal duidelijk. Volgens aanwezigen riep De Jonge vooral anti-Baudet-teksten.
Aldus de Telegraaf
Dit is weer een links persoon die nodig iets moet zeggen over Baudet.
Deze man van christelijke huize is een groot verschrikkelijk linkse drammer
In heel Nederland zitten ze geïnfiltreerd in het onderwijs,waar ze kinderen hersenspoelen in het ambtenaren korps overal waar ze bijzondere posities hebben willen ze alleen het linkse geluid horen, anders worden de dames en heren kwaad op anders denkende.....

6 Ciater    
4 maanden geleden door Ciater
16
Meld

Het wachten is op het moment waarop Baudet het woord ‘Arisch’ in de mond neemt. Hij zal zich wel hoeden. Maar zonder het te zeggen is dat, denk ik, wel wat hij bedoelt/wenst. Er ligt een mooie taak voor de journalistiek (oh gruwel) om hem daarover ’s *precies* vragen te stellen, maar de uitkomst daarvan is wel voorspelbaar – ‘de media zijn mij aan het demoniseren’..

7 handsfree    
4 maanden geleden door handsfree
40
Meld

Yup, en Sinterklaas bestaat ook.

8 jodelatedieho    
4 maanden geleden door jodelatedieho
34
Meld

@8 Zure verliezer haha

9 Geert    
4 maanden geleden door Geert
19
Meld

Sommige media proberen hem ook al als een vrouwenhater weg te zetten heb ik gemerkt. En dan laten ze een fragment zien waarin Baudet min of meer zegt dat vrouwen (zijn ex-vriendinnen) vaak linksig zijn, maar zich uiteindelijk na veel discussie toch ook wel in rechtse standpunten kunnen vinden.
Jaja jongens, hier horen we een echte "vrouwenhater" aan het woord. Wat een drama zeg.
Baudet's huidige vriendin stemde voorheen overigens Partij vd Dieren.
Linkse meisjes worden dus echt geil van rechtse praatjes. question

10 Spraypaint    
4 maanden geleden door Spraypaint
12
Meld

Vergis je niet!

11 greenmango    
4 maanden geleden door greenmango
5
Meld

Als je de foto's ziet bij veel artikelen over Baudet (ook bij Wilders). De meest suggestieve. Baudet met de arm in de lucht. Of met een grijns. Allemaal compromitterende foto's om Baudet zo slecht mogelijk weg te zetten. Als nazi.

12 Being there    
4 maanden geleden door Being there
13
Meld

-
Zoals ik al eerder hier op NK heb gezegd heeft de VVD geen andere keuze dan verder te gaan met GL en de PvdA. Het zou zelfs zomaar kunnen zijn dat de SP zich ook in het neoliberale blok gaat plaatsen. Deze partij is toch de weg al kwijt. De VVD is echter duideijk een zombiepartij geworden.
-
Rutte heeft een cruciale fout gemaakt om te denken dat hij hetzelfde zou kunnen doen met de GL als wat hij gedaan heeft met de PvdA. Maar het enige dat zal gebeuren is dat de VVD gaat leeg lopen. VVD-ers zullen massaal overstappen naar het FvD. En zelfs veel andere mensen uit het links-neoliberale blok zullen dit doen als zij erachter komen hoe waanzinnig het klimaat- en migrantenbeleid, maar ook ander beleid, van die linkse kerk is.
-
Dus logischerwijs wordt het FvD bij de volgende TK verkiezingen de allergrootste partij.
Of Baudet daarmee de premier kan worden valt nog te bezien. Dit zal vooral afhangen van hoe de diverse politieke partijen zullen gaan draaien in hun standpunten en vooral hun opstelling tegen de nieuwe werkelijkheid van een politiek ijzersterk FvD.
-
Men zal proberen vast te houden aan de oude linkse standpunten. Zelfs indien het aantoonbaar is dat deze standpunten niet verdedigbaar zijn. Er zijn teveel baantjes vergeven en teveel investeringen gemaakt op basis van deze onverdedigbare standpunten.
-
En met het beleid dat FvD voorstaat zullen al deze banen en investeringen in gevaar komen. Als we nu bijvoorbeeld alleen al de universiteiten bekijken dan zitten daar veel mensen die hun -volkomen overbodige- baan gaan verliezen met het FvD beleid.
-
Men zal dan immers echt terug moeten naar de zuivere wetenschap en de relatie met het bedrijfsleven zal heel anders moeten dan nu. Men zal dan echt aan het werk moeten. De vele heilige huisjes binnen de universitaire wereld zullen dan ook weg moeten. Veel mensen uit het "Old Boys circuit" die boven zijn komen drijven zullen net als alle anderen strenge prestatiecontracten krijgen en zodoende worden afgerekend op wat zij daadwerkelijk presteren.
De dikke, vette onderlaag aan onderwijskundigen, managers, administrateurs, etc etc in deze universitaire wereld zal flink uitgedund moeten worden.
-
En zo zijn er meer sectoren waar flink het mes in zal moeten worden gezet; zoals bijvoorbeeld op de departementen. De kabinetten Rutte, maar ook die van Balkenende en paars hebben de departementen veel teveel verwaarloosd. De meeste departementen bevinden zich in grote chaos. Er is veel teveel onkruid dat heel snel gewied moet worden.
Er moeten zo klein mogelijke departementen ontstaan die niet alleen goed, maar uitstekend functioneren. Dit zal heel erg veel geld opleveren dat geïnvesteerd kan worden in andere, zinnige dingen, of lastenverlichting voor het volk.
-
Men is dus terecht heel bang binnen de linkse kerk voor het FvD. Het FvD bedreigt de links-neoliberalen ernstig in hun voortbestaan. En dat moet het FvD wel om orde op zaken te kunnen stellen.
Dus het valt nog te bezien of Baudet echt premier wordt. De linkse kerk voelt zich ernstig bedreigd. Men zal Baudet ernstig naar het leven staan. De linkse kerk zal in opstand komen en keihard om zich heen slaan naar de FvD aanhang. We kunnen dit alleen al zien aan de manier waarop Prem, Freek de Jonge en een universitair docent geesteswetenschappen in Utrecht reageren.
Het is niets anders dan de logische strijd die volgt op decennialang waanzinnig links-neoliberaal beleid waarbij nu iemand het aandurft om dat aan de kaak te stellen. Eindelijk....
/-
-

13 MrCally1    
4 maanden geleden door MrCally1
15
Meld

@13
Ik neem aan dat je zult juichen als er einnndelijk eens een frisse rechtse wind door het land gaat waaien, hmm?

14 weerman    
4 maanden geleden door weerman
7
Meld

* Verwijderd door de redactie *

15 in holland    
4 maanden geleden door in holland

"Thierry Baudet de nieuwe minister-president."

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah, enz!

En het is niet eens 1 april!

16 =*(++)*=    
4 maanden geleden door =*(++)*=
34
Meld

@4 Goede reactie, de rest gaat er met gestrekt been in question

17 lisaaatjuh    
4 maanden geleden door lisaaatjuh
2
Meld

"Hallo Meneer De Uil (van Minerva)! De Fabeltjeskrant terug op tv!"

De Fabeltjeskrant is vanaf 2019 weer iedere dag op televisie te zien met nieuwe afleveringen. Dat betekent een rentree van Juffrouw Ooievaar, Bor de Wolf, de gebroeders Ed en Willem Bever en Lowieke de Vos. Hatsekidee!

https://www.televizier.nl/amusement/hallo-meneer-de-uil-de-fabeltjeskrant-terug-op

18 =*(++)*=    
4 maanden geleden door =*(++)*=
32
Meld

Thierry Baudet is Ramsay Bolton van game of thrones:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ramsay_Bolton

19 Tafka Mike    
4 maanden geleden door Tafka Mike
24
Meld

@15
Een politieke moord zoals met Fortuyn wordt geen tweede keer getolereerd door het Nederlandse volk 1 keer is genoeg, dat zal ontaarden in een complete volkswoede.

20 welofniet    
4 maanden geleden door welofniet
6
Meld

Zoals het antisemitisme voor Jodenhaat geldt, zal men voor Baudet ook zo'n frame moeten verzinnen, en zal men diegene direct verbaal met de grond gelijk moeten maken. Het rechtse geluid heeft nooit zegen moge vieren, omdat het linkse voorgeselecteerde geluid ten aller tijde beschermd wordt. Toch ben ik bang dat Baudet fysiek belaagd zal worden door links. Het zwakzinnige geïndoctrineerde religieuze linkse geluid kan niet veel verdragen, omdat koppigheid naar een onderontwikkelde beperkte brein neigt. Onwetendheid is de basis van angst, en angst is een slechte raadgever. De linkse rakkers leven in angst, en zullen sterven in onwetendheid.

21 4lb3rt P1k3    
4 maanden geleden door 4lb3rt P1k3
10
Meld

@20 En gezien het aantal ZIEKE reacties van links Nederland is de kans op een politieke moord groot.

22 van Keulen    
4 maanden geleden door van Keulen
11
Meld

@22 : "ZIEKE reacties??

Zie @18 !

23 =*(++)*=    
4 maanden geleden door =*(++)*=
19
Meld

@22 : ZIEKE reacties?

Zoals @21 Bedoel je zeker :

"Het zwakzinnige geïndoctrineerde religieuze linkse geluid kan niet veel verdragen."
"Onderontwikkeld brein."
"De linkse rakkers leven in angst, en zullen sterven in onwetendheid."

24 =*(++)*=    
4 maanden geleden door =*(++)*=
22
Meld

Overal Forum. De media kan niet meer om ze heen. Nu sluiten nog meer mensen zich aan. Geweldig!

25 Videles    
4 maanden geleden door Videles
9
Meld

Daar mogen we blij om zijn.

26 Jonkofied    
4 maanden geleden door Jonkofied
4
Meld

@9 Er is niets verloren.Rechts is nu afgebakend in de 1e Kamer,het is aan links om de gelederen te sluiten.

27 jantje van leiden    
4 maanden geleden door jantje van leiden
16
Meld

@27
Oh nee hoor, “rechts” heeft gewonnen en “links” verloren.
gne gne gne...

28 Jan met de korte achterlul    
4 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
8
Meld

* Verwijderd door de redactie *

29 full bridge rectifier    
4 maanden geleden door full bridge rectifier

Voorlopig zit het huidige kabinet er nog twee jaar en daarna zien we het wel weer.question

30 optimist    
4 maanden geleden door optimist
2
Meld

Als echte socialist ben ik niet verrast door de opkomst van eerder de PVV en nu FvD.
Deze verkieizngen zijn geen overwinning voor rechtse ideeen maar een verlies van linkse politici.

Baudet heeft geen campagne gevoerd met rechtse ideeen. Hij heeft niet gepleit voor de marktwerking in de zorg, voor de speculatie en uitbuiting op de woningmarkt, voor het versoepelen van het ontslagrecht of de afbraak van de solidaiteit in het pensioenstelsel. Als hij dat had gedaan en hij had gewonnen dan was deze verkiezing een overwinning geweest voor rechtse ideeen.

Thierry heeft zich gewenteld in de rol van 'underdog', van Calimero zo u wilt: 'Zij zijn groot en ik is klein en dat is niet eerlijk!' Voor de FvD is dit niet het juiste moment om te winnen. Het verkiezingsprogramma straalt een sterk neoliberaal VVD+ karakter uit maar als hij ervoor kiest om zich aan de zijde van de VVD te scharen, wordt hij een prooi voor GroenLinks en PvdA politici. Rutte kan met of zonder Baudet niet verder met zijn neoliberale beleid zonder de linksere partijen in de kaart te spelen. Want alle verslechteringen die hij voorstaat, raken de verrechtste achterban direkt of het nou gaat om energieakkoord of pensioenstelsel. De lasten bij bedrijven leggen is voor rechts geen optie maar de burgers willen die rechtse ellende natuurlijk ook niet.

Er zijn linkse partijen die het redelijk tot goed hebben gedaan bij deze verkiezingen en er is 1 linkse partij die flink heeft verloren, mijn SP. Helaas rommelt het al tijden in deze partij en laat het bestuur het maar doorrommelen met statenleden die opstappen en gemeentefracties die zich afsplitsen. De partij is dogmatisch geworden en heeft de afrekening aan zichzelf te danken en niet aan Baudet of iemand anders. De andere partijen op links hebben 1 zetel ingeleverd (PvdA) of gewonnen (PvdD en GL). De SP moet nu echt eens naar zichzelf kijken met de Europese Verkiezingen van 27 mei voor zich. Anders worden ze weggevaagd.

Linkse ideeen zijn niet minder populair geworden, ze zijn alleen minder goed verwoord. Nu gaat de hofnar met de eer strijken.

31 Hollander1967    
4 maanden geleden door Hollander1967
7
Meld

@28 FvD heeft gewonnen PVV heeft verloren. GL heeft gewonnen

32 jantje van leiden    
4 maanden geleden door jantje van leiden
12
Meld

@19 En jij, dertien?

33 Xmod    
4 maanden geleden door Xmod
2
Meld

@32
Nee hoor, er is maar één winnaar: de FvD.

34 Jan met de korte achterlul    
4 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
8
Meld

@27

Zure verliezer haha
Dat is alles

35 Geert    
4 maanden geleden door Geert
6
Meld

Thierry Baudet vormt het nieuwe establishment. En dat wordt altijd het mikpunt van het volk.

36 Balling    
4 maanden geleden door Balling
9
Meld

ik vermoed van niet, gewoon omdat andere partijen (ja want die hebben oom stemmers, de meerderheid nog wel) ich niet kan vinden in bepaalde abjecte ideeen in het FvD partijprogram (het is gewoon PVV light in nette woordjes en niet geobsedeerd door alleen de Islam)
Wachten dus wanneer het getoeter over "demoniseren" weer begint door een minderheid die elke andere mening wegschreeuwt. Het is het Fortuyn geneuzel all over again.

37 BlackNinja    
4 maanden geleden door BlackNinja
10
Meld

@2
Baudet heeft inderdaad bescherming nodig om hem tegen extreem-links te beschermen. Kijk maar naar de moordenaars van Pim Fortuyn en Theo van Gogh. Extreem-links is in Nederland heel erg gevaarlijk en gewelddadig.

38 wiseguy    
4 maanden geleden door wiseguy
7
Meld

@26 Inderdaad mogen we daar blij om zijn. Het zal me niks verbazen als FvD dan dezelfde kan opgaat als destijds de LPF. Des te eerder zijn er nieuwe verkiezingen en zijn we van minister-president Baudet en FvD af.

39 rolstoeltje    
4 maanden geleden door rolstoeltje
9
Meld

'Dit land, geïndoctrineerd door de linkse media en het linkse onderwijs' ...
How Marxists took over the Netherlands | Yuri Bezmenov & ideological subversion
https://www.youtube.com/watch?v=8SV7CLhxdXA&feature=share
--
Sociale marxisme (GroenLinks en D66) is vanaf de jaren 60 de rede waarom de demoraliserende Nederlander zich geen Nederlander meer kan voelen, omdat de universiteiten zijn leerlingen een verkeerd historische wereldbeeld voorspiegelt, zodat men zijn verleden verafschuwd. De Nederlander zat achter de intellectuele wereldrevolutie, waarbij alleen de Nederlander werd vertrouwd om intellectuele wetenschappelijke zaken met de Japanners te mogen doen. Individuele Nederlanders waren de slimste mensen ter wereld, zoals van Leeuwenhoek, Huygens en Spinoza. Samen met de Duitsers waren wij de wereldverbeteraars en filosofen i.p.v. brute slavendrijvers

40 4lb3rt P1k3    
4 maanden geleden door 4lb3rt P1k3
9
Meld

De periode tussen 1648 en 1672 wordt ook wel de Gouden Eeuw van het Portugese jodendom in Amsterdam genoemd. Na de vrede met Spanje bereikten de handelsactiviteiten van Portugese Joden in Amsterdam een hoogtepunt. Aan het eind van de zeventiende eeuw waren veel Portugese Joden actief op de beurs en bezaten zij een kwart van de aandelen van de Verenigde Oostindische Compagnie (VOC). Zij trokken zich evenwel langzamerhand terug uit de actieve economie en leefden vooral van de rentes van hun investeringen. De Koningshuizen in heel Europa deden zaken met de Joden, waarbij de gewone man daar ver vandaan stond. Van de gouden eeuw heeft de normale Nederlander bijna niets van gemerkt, en was meer slachtoffer van de 1% die ervan geprofiteerd hebben. Na deze tijdperk kon deze 1 % een bancaire imperium opbouwen wat ons tot de dag van vandaag controleert in alle facetten. De slavenhandel in deze documentaire zijn gebaseerd op tekstuele feiten. https://www.youtube.com/watch?v=_Aa3Wu6ocV0&feature=share

41 4lb3rt P1k3    
4 maanden geleden door 4lb3rt P1k3
9
Meld

Freek de Jonge heeft nooit anders geschreeuwd dan om moedermelk.
Waarom zou hij Baudet niet willen beschermen?
Wat is dat voor lafbekkerij van die ouwe zot?

42 shym    
4 maanden geleden door shym
7
Meld

Renaissance, veldslag. Hij komt klaar !!!!!!!!!!!!!!!!!

43 Mac Benac    
4 maanden geleden door Mac Benac
14
Meld

De leegheid van de betogen van Baudet zijn tenenkrommend. Niets te melden die man. Net als alle andere populisten, een beetje angst aanpraten over hoe slecht het gaat in dit land. Pffff één van de welvarendste landen ter wereld.

Mijn hemel, die jongen is niet goed bij zijn hoofd. En de Vinex-elite vindt het prachtig !

44 Mac Benac    
4 maanden geleden door Mac Benac
16
Meld

@40 Das herrenvolk..
@41 Alles is de schuld van de joden..
Waar stinkt dat toch naar...
U bent een Scary Baudet stemmer!

45 muxer    
4 maanden geleden door muxer
10
Meld

Ik denk dat Baudet zich de pleuris zou schrikken .
Want dan moet hij werken .

46 No newstoday    
4 maanden geleden door No newstoday
14
Meld

@38

Dat er één gek is die voor Fortuyn de bak in wil , wil niet zeggen dat er ook zo’n gek is die 18 jaar voor Baudet te gaat zitten .

47 No newstoday    
4 maanden geleden door No newstoday
12
Meld

@34 : HET FvD!

HET forum!

48 =*(++)*=    
4 maanden geleden door =*(++)*=
12
Meld

Ik durf toch gerust elke euro die ik nu en in de toekomst zal bezitten in te zetten dat Baudet nooit en te nimmer minister-president van Nederland zal worden.

Dat gaat echt nooit gebeuren. Daarvoor is de tegenstand bij een te groot deel van de Nederlanders simpelweg te groot. Als het enkel ging om hen die posten op NK zou ik geen euro in durven te zetten. Maar als het gaat om de totale Nederlandse bevolking van 0 tot 100 zet ik elke euro in op geen minister-presidentschap voor Baudet.

49 De Vliegende Brabander    
4 maanden geleden door De Vliegende Brabander
8
Meld

Iemand die in een overwinningsspeech aan komt zetten met de uil van Minerva zal nooit en te nimmer het minister-presidentschap verwerven van een land als Nederland. Dat is na het uitspreken van die zin al een vaststaande zekerheid.

50 De Vliegende Brabander    
4 maanden geleden door De Vliegende Brabander
8
Meld

Dit forum, geïndoctrineerd door de rechtse media en de rechtse bangmakers.

51 Tussenderegels    
4 maanden geleden door Tussenderegels
6
Meld

@50 Dat is wel echt iemand die namens het volk spreekt hoor question

52 Tussenderegels    
4 maanden geleden door Tussenderegels
4
Meld

@48 De vrije vertaling van het forum van Baudet is de Nieuwskoerier, vandaar.

53 Tussenderegels    
4 maanden geleden door Tussenderegels
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

54 full bridge rectifier    
4 maanden geleden door full bridge rectifier

Ik zou eerst Hiddema aan de beurt laten.

55 Lambaster    
4 maanden geleden door Lambaster
3
Meld

Ach, een stukje van TPO. Niet serieus te nemen.

56 MacGu    
4 maanden geleden door MacGu
6
Meld

Brussen heeft een maatpak nodig.

''Wilders wordt de nieuwe minister-president''

Oude wijn in een nieuwe zak.

57 E.Meel    
4 maanden geleden door E.Meel
15
Meld

@49 Wat jij daar zegt werd voor de Amerikaanse president verkiezingen ook door honderden mensen gezegd en toch is Trump president geworden
‘Thierry Baudet wordt de nieuwe minister-president’ vrij logisch ...want .over 2 jaar zijn de 2e kamer verkiezingen en de mensen die nu op de FvD hebben gestemd zullen zeker weten dan weer op het FvD stemmen .
En als dit de 2e kamer verkiezingen zouden zijn geweest zou Baudet volgende week al Minister President zijn . De grootste partij levert de MP .

58 Tungsten    
4 maanden geleden door Tungsten
3
Meld

Eén zwaluw maakt nog geen zomer.

59 knuffel    
4 maanden geleden door knuffel
3
Meld

Ach, Baudet.

Het FvD de grootste, maar nog steeds klein.
En zo van de mainstream politiek verwijderd, dat coalities smeden nagenoeg onmogelijk is.

'De rest' kan met de beste wil niet opschuiven richting Baudet's extreme eisen.
Baudet kan met goed fatsoen geen al te grote concessies doen.

En dat is geen cordon sanitaire hoor, dat is volgens mij de politieke realiteit.

En zo lang er geen werkbare chemie ontstaat tussen FvD en 'de rest', dan is een kabinet Baudet een onwerkbare utopie.

Valt u hierbij op dat ik niet verval in links / rechts / polarisatie? Dat ik Baudet niet belaster, nog zijn aanhang?

Ook dat is nergens voor nodig.

Maar als u hoopt op Baudet als premier, vergeet u dan niet af en toe om u heen te kijken of dat überhaupt haalbaar is? Ik zou u een eventuele teleurstelling graag besparen.

Fijne dag verder!

60 hippodepippo    
4 maanden geleden door hippodepippo
11
Meld

Grappig dat links rechts gebral en zeker de rechtse retoriek types

Ze vergeten dat ook veel stemmers die eerst zogenaamd links stemden nu voor baudet gingen om een strategisch blok te zetten tegen de VVDisten.

Ook word er vergeten dat er ook veel mensen niks met links rechts hebben en naar partijen kijken waar ze wat aan hebben. Daarbij links rechts bestaat niet echt het meer een synoniem voor o o wat ben ik goed en vooral met die schijnheilige wijsvinger.

Volkert is typisch daar een voorbeeld van hij had ooit iets in de verte wat men links kon noemen dus is Pim vermoord door links

Heb je het over Breivik die een eiland met kinderen doodschoot mag je niet zeggen dat het rechts is nee dan is het plots extreem rechts precies het zelfde als die gek in nieuw zeeland

Zo zijn er veel voorbeelden dit geeft aan hoe hypocriet sommige onder ons zijn

Maar goed ik heb ook op Baudet gestemd in de hoop dat hij zijn woorden waar kan maken en niet om dat achterlijke links rechts en ik ben daar niet de enige in

61 magikeven    
4 maanden geleden door magikeven
3
Meld

Daar zal de VS niet mee akkoord gaan.
De door de media weggezette "ultra rechtste politici "in Hongarije , Italie , Griekenland en Nederland worden extreem rechts geframed omdat ze de doodsteek zijn voor 'n Pax Americana.
Kijk hoe men momenteel in Italie en Griekenland de banden versterkt met China , dit tot afgrijzen van de VS.
Kijk hoe men in Hongarije momenteel de banden versterkt met Rusland , ook weer tot afgrijzen v.d. VS...
Kijk hoe men in de VS de north stream pijpleiding afkeurt en de nieuwe zijderoute.
Allemaal infrastructuur die het epicentrum v.d. VS wereldoverheersing verplaatst naar 't oosten.

62 Chat Baker    
4 maanden geleden door Chat Baker
3
Meld

En daaruit volgt dat de heersende politiek v.d. afgelopen 20 jaar en de mainstream media het heimelijke verlengstuk zijn van het Pax Americana streven. v.d. VS.

63 Chat Baker    
4 maanden geleden door Chat Baker
4
Meld

In zijn natte dromen.

64 samcash    
4 maanden geleden door samcash
4
Meld

@48
Struikelt u maar over een lidwoord, HET FvD is de enige winnaar!
question
question
question

65 Jan met de korte achterlul    
4 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
3
Meld

@7 U bent Thiery Baudet aan het demoniseren! U denkt zijn antwoorden al te weten voor hij ze heeft gegeven. Het zijn mensen als u waar Nederland voor moet oppassen!

66 logikus    
4 maanden geleden door logikus
7
Meld

@66 Nee Nederland moet oppassen voor Baudet. Gelukkig beseft een overgroot deel van Nederland dat ook.

67 MacGu    
4 maanden geleden door MacGu
7
Meld

@67 Zo is dat.

Het zijn de meest aardige onschuldige mensen die FvD stemmen. Mijn buurvrouw laatst uitgelegd hoe die partij in elkaar steekt en wat er gebeurt als radicaal de belastingen worden verlaagd. Ze schrok wel welke kosten er dan op haar eigen bordje komen.

Maar dat is het smerige van de Schorem-sekte; ze toeteren een half verhaal. Ze weten ook dat 98% van kiezers niet verder denkt dan wat ze horen. Tuig is het. Tuig met een bekakt spraakje.

68 Mac Benac    
4 maanden geleden door Mac Benac
9
Meld

@13 MrCally1 Goed verhaal! +++++
We kunnen in Nederland inmiddels rustig spreken van "het linkse gevaar".
Een politieke macht vol links gemanipuleerde, geïndoctrineerde, jonge, onervaren kiezers (zie de Groen Links aanhang van de profeet Jesse KLaver) die daar voor de zetels hebben gezorgd.
Om te beginnen het politiek evenwicht maar eens terugbrengen binnen de NPO en de links-marxistisch doordrenkte media opleidingen kritisch beoordelen op objectiviteit.
De verloren balans terug verkrijgen. Voorwaar, een hele klus!
Maar de koers is ingesteld, nu alle stormen trotserend, doorvaren!

69 logikus    
4 maanden geleden door logikus
6
Meld

@58

Het is gebruikelijk dat de grootste partij in een coalitie de premier levert, dit houdt niet in dat de grootste partij de premier levert, want die hoeft niet in de coalitie te zitten.

70 garriet    
4 maanden geleden door garriet
3
Meld

De uil van minerva, het boreaal, helemaal krankenhaus

71 Denisova    
4 maanden geleden door Denisova
9
Meld

@68 Helemaal mee eens. Ik heb een aantal mensen laten lezen wat hier op NK allemaal geschreven wordt door Baudet adepten. Ik hoefde niets meer te zeggen, ze schrokken zich rot.

72 MacGu    
4 maanden geleden door MacGu
6
Meld

@72 Brave jongen, je hebt je bordje grootspraak op. Laat me raden, jij bent iemand die graag in het middelpunt staat.

73 lisaaatjuh    
4 maanden geleden door lisaaatjuh
6
Meld

@68

Het is heel triest, wat men nu nog vanzelfsprekend vindt, zal dan totaal veranderen.

Blijkbaar wil men dat!

74 garriet    
4 maanden geleden door garriet
1
Meld

@73 Wat een rare reactie van je, maar nee hoor, was gewoon een discussie over politiek. Baudet kwam ter sprake en ik dacht ik laat gewoon eens lezen wat zijn aanhangers zoal te melden hebben. Dat deed de ogen wel openen. Slim he question

75 MacGu    
4 maanden geleden door MacGu
6
Meld

@68 MacGu: "Ze weten ook dat 98% van kiezers niet verder denkt dan wat ze horen."
Gefeliciteerd! En u behoort tot deze 98%? Of rekent u zich tot de superieure upperclass van 2%?


76 logikus    
4 maanden geleden door logikus
3
Meld

@75 Ik geloof er geen reet van question

77 lisaaatjuh    
4 maanden geleden door lisaaatjuh
3
Meld

Voor de minners van @70

Zie de verkiezingen van 1977, PvdA de grootste partij, niet in de coalitie van CDA en VVD, wat kabinet van Agt 1 opleverde.

Mijn reactie van @70 klopt!

78 garriet    
4 maanden geleden door garriet
0
Meld

@67
Dat ziet u fout: Baudet heeft gewonnen. question

79 Jan met de korte achterlul    
4 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
1
Meld

@77 Dat is jouw probleem, zit ik niet mee

80 MacGu    
4 maanden geleden door MacGu
4
Meld

@79 Ga het niet uitleggen. Klopt hij heeft gewonnen maar ik zie het goed

81 MacGu    
4 maanden geleden door MacGu
4
Meld

Daarbij, wat een sneu volk, die verliezers, de linkscherts.
question

82 Jan met de korte achterlul    
4 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
6
Meld

Hier een analyse van Baudet. Oh, wat ben ik blij dat ik op FvD stemde. Lees mee en deel mijn vreugde;

== Volgens Cliteur is hij diplomatieker geworden door Den Haag, rustiger ook. “Wat hem geloof ik ook geschikt maakt voor de politiek, is dat hij niet haatdragend is of rancuneus. Hij begint telkens weer opnieuw met een goed ­humeur met mensen die de meest vreselijke dingen over hem hebben gezegd of geschreven. Ik zou dat nooit kunnen.”

De vraag is of de mensen over wie Baudet zelf vreselijke dingen zegt, met hem willen samenwerken. “Dat is een risico”, zegt Waling. “Hij noemde Rutte woensdag een economisch onbenul, en als hij doorgaat met zo beuken…” Toch denkt Waling dat hij bereid is tot compromissen. “Hij is pragmatisch, maar het hoeft niet gezellig te zijn. Politiek moet botsen.” ==

https://www.trouw.nl/s/s~a8e6f835?m_i=Tkn4y%2Byfev1Sz2Ir4lhgMDYMI7mqUBZNpj0RML7DBCYGHWNFSHdcivTo9BblnK6mTRD3c5n6VZyr__KQuKxuBCDdRpRSvc&utm_source=TR&utm_medium=email&utm_campaign=20190323|daily&utm_content=Ongrijpbaar,%20paradoxaal,%20pragmatisch&utm_term=84125&ctm_ctid=0383b3ff23edde46389f4b51d1ad854f

83 Jona G.    
4 maanden geleden door Jona G.
5
Meld

@76 Volgens mij komt die opmerking van die 98% niet van mij.
Ik denk dat die 98 %, als het gaat om alle stemmers, niet klopt. Een groot aantal mensen denkt echt wel verder na dan ze horen en stemmen vervolgens dus niet op FvD. En laat ik nu ook eens verwaand zijn, ik behoor tot die groep mensen

84 MacGu    
4 maanden geleden door MacGu
3
Meld

U heeft gelijk: Het was uw mede linksch-stemmer MacBenac. En u stemde in met zijn opmerking.
Misschien toch nóg wat verder nadenken dan u tot dusver deed? Dan komt u uit bij Baudet!
U mist nog een beetje overzicht, u ontbeert, zeg ik wat pesterig, het overzicht van de "Uil van Minerva". Bevrijdt uzelf van uw oogkleppen en linkse keurslijf wordt vrij! question

85 logikus    
4 maanden geleden door logikus
6
Meld

@85 Je hebt gelijk, ik stemde in met zijn reactie, heb die 98% niet als serieus % beschouwd, ging mij meer om de strekking van zijn verhaal.
Linksch?? oogkleppen, links keurslijf?? En dat allemaal omdat ik een andere mening heb?
Ik waardeer je poging om mij te bekeren en maar helaas... Heb me verdiept in FvD en ik werd, en laat ik het voor deze ene keer maar heel netjes zeggen, niet enthousiast.

86 MacGu    
4 maanden geleden door MacGu
3
Meld

Ach, ach, dat links. Het is toch een walgelijke stroming. Tegen mensen die geld willen verdienen. Tegen mensen die een eigen huis bezitten. Links is tegen mensen die zichzelf willen zijn. Linkse mensen zijn al helemaal tegen mensen die een eigen mening hebben. En linkse mensen hebben oogkleppen op. Linkse mensen begrijpen de maatschappij niet. Linkse mensen houden zich alleen maar bezig met zielige mensjes die bij de voedselbank lopen.

Linkse mensen maken de hele maatschappij kapot. Alles maken ze stuk. Ik zag laatst nog iemand die links was de tram instappen. Ik weet zeker dat hij de vrije markt aan het slopen was. Dat kon je zien. Wat hoop ik dat FvD al die verschrikkelijke linkse mensen eens een lesje leert. Weg met die linkse mensen die belasting betalen voor ziekenhuizen, politie, verpleeghuizen, onderwijs.
Allemaal zaken die de ondernemers op moeten pakken. Concurrentie. Dát levert goede zorg op, goed onderwijs.

Weg met die verschrikkelijke linkse mensen. Ik hoop alleen dat die werkloze VVD'er zijn uitkering terugstort.

87 Mac Benac    
4 maanden geleden door Mac Benac
4
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Heksenjacht op een PVV-meisje
Een blond meisje kijkt in de camera en vertel...

1 dag geleden door Hadito

Trump gaat immigranten deporteren zonder tuss...
De regering Trump heeft maandag nieuwe ‘fast...

4 uur geleden door Nu.nl

Gratis en anonieme vaccinatie tegen Hepatitis...
Tijdens de Pride at the Beach parade in Zandv...

15 uur geleden door kwatta

Zwarte Cross maakt excuses voor ‘racist...
De organisatie van de Zwarte Cross heeft excu...

1 dag geleden door AD

'Britse economie mogelijk al in recessie...
De Brexit heeft er mogelijk al voor gezorgd d...

24 uur geleden door Nu.nl


ADVERTENTIE


Laatste reacties
solidsteel
Trump gaat immigranten deporteren zonder tuss...
@215 Ik bevestig nergens een stelling. Ik vra...

minder dan een minuut geleden door solidsteel

WijzeDwaas
Gratis en anonieme vaccinatie tegen Hepatitis...
@157Mij nooit opgevallen, ik keek er nooi...

minder dan een minuut geleden door WijzeDwaas

Akiron
IKEA.nl vervangt papieren catalogus, versprei...
Prima move, zouden meer bedrijven moeten doen...

1 minuut geleden door Akiron

Undertaker
’Omtzigt doet z’n werk goed’...
@22 Jij een helder licht ?? Dan raad ik je aa...

1 minuut geleden door Undertaker

kwatta
Gratis en anonieme vaccinatie tegen Hepatitis...
@156Het dollen vind ik ook wel leuk, net zo...

1 minuut geleden door kwatta

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig