door Dachtutniet in Politiek  ·  43 Reacties

  • 11
  • 615x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lees de rake reacties.
onder de verhaal van de dag.

2
1 Dachtutniet

Als ze niet willen samenwerken,laar dan de boel maar klappen en stop er maar mee.
Naar de koning en dien het ontslag maar in.
Je laat je als grootste partij niet buitensluiten door dat linkse zooitje wat alles wil doordrammen.

8
2 Eindpenthode

Succes B.

1
3 caso

Stel je toch eens voor dat je iets gaat doen aan de onvrede bij veel mensen. Wegzetten als racist, xenofoob, nazi en dergelijke is véél makkelijker dan toegeven dat je gevoerde beleid niet voor iedereen gunstig uitpakt.

10
4 xtremy

Coalitiepartijen moeten zich even achter de oren krabben en zich afvragen waarom zoveel mensen op FvD hebben gestemd. Zou het iets met onvrede over het huidig beleid?

2
5 Reagentje

Ach ik heb zoiets van, eindelijk wat gebeurt iets. Links bestond steeds meer uit narcistische scientisten, rechts steeds meer uit waanzinnige complotters. Hoewel “normaal” links beter is. Als je uiteindelijk moet kiezen tussen een recht nationalistische complotters kristalnacht of een nihilistische scientistische kristalnacht ben je uiteindelijk beter af met het eerste.

16
6 Tafka Mike

@2 "Je laat je als grootste partij niet buitensluiten door dat linkse zooitje wat alles wil doordrammen."

Dat valt nog maar te bezien. Het cordon sanitaire rond Vlaams Belang in Belgie is al 26-27 jaar effectief gebleken.

3
7 Keerzijde

Goh, hoe zou dat nou toch komen? Meneer Baudet maakt alles en iedereen uit voor rotte vis - op eloquente wijze met veel wollige woorden maar het komt gewoon neer op rotte vis - en dan wordt ie niet meteen heel lief gevonden? Wie had dat nou gedacht?

19
8 PuurHagelslag

@4
Je hebt ongeveer 20% chronisch ontevreden mensen die je op geen enkele manier tevreden kan stellen, ook niet door zo'n boreale bal te omarmen en zijn zin te geven.

14
9 PuurHagelslag

Och och ik zie er nog van komen dat de grootste partij FvD met 13 zetels buiten gesloten gaat worden net als toen de PVV bij de vorming van een coalitie voor Rutte III buitengesloten werd. Maar ik denk dat Baudet dit niet gaat pikken. En krijgen we weer een linkse 1e kamer.

8
10 Interessant

@8
Als je uiteindelijk moet kiezen tussen een recht nationalistische complotters kristalnacht of een nihilistische scientistische kristalnacht ben je uiteindelijk beter af met het eerste.

als je een witte man bent bedoel je ?

Al kan ik me bij een nihilistische scientistische kristalnacht eigenlijk niks voorstellen, bij een rechts nationalistische complotters kristalnacht des te meer

2
11 morandi

Wat ze zeggen over Baudet, is pure jaloezie. Cherry on top. oftewel kers op de taart.

7
12 Bets Muts

Gezien de grote verschillen in de programma's lijkt me dat niet meer dan logisch.Wat Baudet dan rest is er voor te zorgen dat zijn partij meer dan 75 zetels in de 2eKamerverkiezingen behaalt

6
13 jantje van leiden

Onbegrijpelijk dat FvD aanhangers denken dat partijen die haaks staan op wat de FvD wil toch moeten gaan samenwerken met Baudet.Dat zou kiezersbedrog zijn een en daar is niemand voor toch?

8
14 jantje van leiden

@5 Voornamelijk omdat velen egoïstisch zijn. Willen niks voor het klimaat betalen en zijn dus over al tegen, ook al is het noodzakelijk. Hetzelfde zag je decenia geleden met de aow leeftijd. Het was toen al bekend dat die omhoog zou moeten maar partijen die dat voorstelden, werden door de kiezer afgestraft.

6
15 Rare Rakker

@14 van oorsprong staan de indealen van VVD en CDA helemaal niet zo haaks op het FVD. Veel VVD’ers en CDA’ers zijn juist overgetapt naar het FVD omdat hun partij sinds een aantal jaar naar links opschuift. Het zou juist goed voor de VVD en CDA zijn als ze gaan samenwerken met het FVD. Anders verliezen ze nog meer kiezers.

6
16 Wokkel

@10 “net als toen de PVV bij de vorming van een coalitie voor Rutte III buitengesloten werd.”

Ach gossie..... toen PVV wel mee mocht doen werd de PvdA als tweede partij buitengesloten. En de PvdA had toen meer zetels dan de PVV bij de vorming van Rutte 3.

5
17 Rare Rakker

Links is samengeklonterd op dit draadje blijkbaar.

Geeft niet.

De linkse aap komt des te sneller uit die slinkse mouw.

8
18 Dachtutniet

@11
Sorry, ik begrijp echt niet wat je bedoelt,

3
19 PuurHagelslag

@19
Oh, nou zie ik dat je op @6 reageert en niet op mij.

3
20 PuurHagelslag

@18
"Slinks" is nou niet echt boreaal verantwoord taalgebruik.

3
21 PuurHagelslag

@16 Eens. Alleen moeten FvD dan niet met onrealistische eisen komen. Er is nu eenmaal een Akkoord van Parijs dat niet te negeren is, evenals andere internationale afspraken. En verder is het eisen dat ministers opstappen ook vrij bizar.

1
22 Mrs. K

@5 :
FvD moet zich wellicht achter de oren krabben en zich realiseren dat ze weliswaar de grootste partij zijn, maar met zo'n 14 procent van de stemmen nog altijd een flinke minderheid in het geheel. Een minder hautaine houding zou passender zijn.

7
23 _Kapnah_

@9 Als je constant dezelfde groep "pakt" gaat die groep uiteindelijk massaal FvD stemmen. Wat de politiek dus zou moeten doen, is niet steeds dezelfde groep pakken, maar de lasten en onplezierigheden verdelen over alle groepen.
En dat ook héél duidelijk maken dat het inderdaad gebeurt.

7
24 xtremy

@19
excuus, vergissing mijn reactie @19 was bedoeld voor @6

@20 idd sorry

1
25 morandi

@11 : dat komt omdat links ( of rechts) geen sciëntistische partij kent gelukkig. Maar deze linkse en centrumrechtse partijen wel beïnvloeden. Politiek bedrijven op basis van wetenschappelijke feiten en zonder filosofie en religie erbij te betrekken, komt gelukkig niet van de grond. Logisch ook, het zou direct prioriteitspolitiek zijn en tot rechtse partij gerekend worden. Dat zou politieke zelfmoord zijn. Als er geen populisme was geweest had dit duveltje in het doosje zich al veel meer geopenbaard. Wat het helemaal complex maakt is dat populisten nu claimen dat het onderwijs links is. Pure kul, het maakt al deccenia een ruk naar rechts. Op een paar lesthema’s na dan.

6
26 Tafka Mike

@16 Ik zou nooit op een partij stemmen die verlies van kiezers als motief heeft om te gaan samenwerken met partijen of met een bepaalde partij.Een partij moet het landsbelang vooropstellen in hun streven om Nederland beter te maken.Partijpolitiek is verraad naar je kiezers.

4
27 jantje van leiden

@24 Helemaal mee eens. Steeds meer working poor, werken moet dus nog meer lonen. Gelukkig is dat dan ook een FvD-standpunt.

2
28 Mrs. K

@28 Inderdaad één van de FvD punten.

5
29 xtremy

@24 U beschrijft in het kort de politiek waar PvdA en GL naar streven.Toen er geprotesteerd werd tegen het plan om de dividendbelasting voor aandeelhouders af te schaffen stonden beide partij vooraan.Toen de BTW verhoogd werd stonden wederom beide partijen vooraan. Toen VVD in het klimaatakkoord de grootste vervuilers wilde ontzien van de CO2 belasting stonden beide vooraan om te protesteren wat leidde tot een herziening van het voornemen om burgers het gelag te laten betalen.Daarom stemde ik en ook om andere redenen op GL en volgende keer op de PvdA.

3
30 jantje van leiden

@30 Wat jij beschrijft is het uitgangspunt van álle oppositiepartijen (die ook daadwerkelijk oppositie voeren)
Je had dus net zo goed FvD kunnen stemmen.

8
31 xtremy

@31 @30 Daarom stemde ik en ook om anderen redenen op GL. Baudet is pertinent tegen alles wat met klimaat en milieu te maken heeft.Dus had ik net goed op FvD kunnen stemmen? Bovendien ben ik voor zekerheid en niet voor flex banen.

4
32 jantje van leiden

* Verwijderd door de redactie *

33 E.Meel

@30 Wat ik bedoelde te zeggen in @24 is:
Als je bepaalde ideeën hebt, of juist niet, en die wijken af van "de norm" dan tel je niet meer mee in dit land. Dan wordt er geen rekening met je gehouden.
Vind je de migratie niks? Pech. Dat blijft gewoon, en wie dat niet leuk vind heeft pech. Die telt niet meer mee, er wordt geen rekening met je gehouden.
Vind je de EU niks? Pech, dat blijft gewoon, en als je dat niet leuk vind heb je pech, er wordt geen rekening met je gehouden.
Vind je de klimaathysterie niks? Pech. Die blijft gewoon, en vind je dat niks dan heb je pech, er wordt geen rekening met je gehouden./
Vind je de zorg te duur? Pech. Die blijft gewoon zo en vind je dat niks dan heb je pech. Er wordt geen rekening met je gehouden.

Vind je al die punten niks? Dan heb je multi-pech, want er wordt op geen enkele manier rekening met je gehouden.
Wat moet je dan nog? De enige partij stemmen die er wél iets aan wil doen.
FVD dus.

Waar denk je dat die monsterzege vandaan komt? Omdat er steeds meer mensen zijn die bij één van deze punten horen, of meerdere. En die zijn dus ontevreden.


Mooi,. ik ben weer even weg, moet werken.
Mazzel !!!!

6
34 xtremy

@34 Maar FvD kán daar niks aan doen vanwege internationale afspraken. Maw het is en blijft bij een proteststem waarbij je wensen niet ingewilligd gaan worden.

3
35 Mrs. K

Terechte weerstand. Een fatsoenlijke partij doet geen zaken met het Schorem voor Democratie.

9
36 Mac Benac

@34 Ik begrijp uw beweegreden om op FvD te stemmen maar dat wil niet zeggen dat de punten die u aanstipt goed voor Nederland zouden zijn.Eigenlijk mag u blij zijn dat FvD niet voldoende stemmen haalt om zijn plannen werkelijkheid te maken.Een nexit zou een ramp betekenen voor een exportland als Nederland.

4
37 jantje van leiden

@15 : Heeft helemaal niets met egoisme te maken en zo ja, wat is er mis mee? Politici preken ook alleen maar voor eigen parochie.
Ms willen mensen op hun manier meewerken aan verbetering van het klimaat (al vraag ik me af wat de Nederlandse bijdrage wereldwijd aan invloed heeft), maar het op hun manier doen. Geen auto rijden, minder douchen, de verwarming iets lager zetten. Maar geen zwaardere lasten!
En AOW: ik vind het heel raar dat de AOW-leeftiijd gekoppeld wordt aan tot je 67e werken, terwijl er mensen zijn die nooit gewerkt hebben en toch AOW krijgen.

1
38 Reagentje

@38 “Heeft helemaal niets met egoisme te maken en zo ja, wat is er mis mee? ”

Wat er mis mee is, is dat je bepaalde rekeningen niet door moet schuiven naar de volgende generatie. Dat is behoorlijk asociaal. Dat is ook decennialang met de aow gebeurd, dus ik vind het op zich wel goed dat de aow leeftijd nu zo snel verhoogd wordt zodat niet enkel de jongeren die rekening hoeven te betalen. Hetzelfde geldt voor het klimaat, die rekening mogen we ook niet enkel bij de volgende generatie neerleggen. Ook de huidige generatie moet betalen

2
39 Rare Rakker

...bepaalde rekeningen niet door moet schuiven....

Klimaat is niet te koop.

3
40 Ogod

@40
Het pluche heeft te veel lobby inkomsten door de belasting politiek
Dat laten ze niet afnemen.. denken ze
En ook natuurlijk nog verplichtingen van lobby's te verwerken


Rutte 3, draait op volle belasting toeren.

0
41 dloops

Maak het ze maar moeilijk Thierry. Laat dit kabinet maar barsten. Laat dit kabinet maar vallen.

2
42 SergioLeone

** gebruiker verwijderd **

Het linx maoïstisch quasi groen partijtje kan net als vroegere extremisten slecht tegen commentaar en het ongelijk aan eigen kant .
Het volk heeft gesproken en dat is iedere commi partij onwelgevallig zoals het verleden heeft uitgewezen , de teneur is niet verandert en de mensen moeten zich realiseren dat zij niet bezig zijn het beste voor de burgers binnen te halen maar een alleen heerschappij op te tuigen ala USSR .
En dan vandaar uit het volk gaat commanderen .

43 verwijderd682241

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@16 En moslims afzeiken is dan weer een typisch engrechts dingetje. ...

zojuist geplaatst door Bop

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@17 Ik heb medelijden met je Marie-Katrien. Wat moet jij je ellendig voelen als je boodschappen doet omdat je je stoort aan moslims. Ik zou, al...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Slavernijmuseum begint met pop-up-expo over verzet

@7Oordelen over wat? Dat Afrika de slavengroothandel van de wereld was? Dat is toch algemeen bekend? Het westen heeft zo'n 300 jaar lang slave...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Botlleneck
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Een moslim collega doet niet meer mee.beste man heeft diabetes,ligt ineens halfdood achter zn machine,wij 112 bellen en hem echt overtuigd...

15 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Botlleneck
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Rutte,jij en je politieke poppetjes moeten dit aanpakkenwaar betalen we jullie voor,lafbekken...

19 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Sarcoff
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Ik weet nog plaats, in de loopgraven in de Oekraine....

19 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@6 Misschien wel ja. Maar jij hebt zelf de term "ongebouwde kerels" toegevoegd, toch? Daaruit blijkt dat je het spannend vindt. Anders had je ...

19 minuten geleden geplaatst door Bop

LVosje
Onderzoekers leggen een verband vast tussen verdachten van de terroristische aanslag in Moskou en Oekraïne - Dissident.one

Russische onderzoekers 😂, hoe ongeloofwaardig wil je het hebben....

20 minuten geleden geplaatst door LVosje

Reconquista
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@6Ik denk niet dat je kan wennen aan een intolerante en racistische religie. Daar aan wennen gaat tegen ieder gevoel van rechtschapenheid en r...

20 minuten geleden geplaatst door Reconquista

sockknitter
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@17Dus iedere beller bij de supermarkt is moslim? Ik zie bijna iedere klant in de supermarkt met een telefoon of oortje aan zijn hoofd. Die te...

20 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Sex Film In HindiThe Reader SexJapanese Slave PornVeronica Rodriguez BbcSex LivAnalsex Free VideoColombian PornstarBoudir PachaXxx SanilenMoney Talks Reality KingLesbians Videos PornErome Asian TeenAlex MecumEffycutieFrist Time XvideoZoey Hollway PornX.videosSims 4 PornSquirt SexBig NipplepornXvideos Indian VideosPron AssamCum Shot InsideDescargar Porn GratisAsstr.rogGay PornrnSuper Hd SexRiya NudePussymouthXxxoeYoung Libertines PornNew Indian Porn VideosGay Bulge PornBig Wife TittiesMila KunisnakedDakota BlareCarmen Rae PornEden Ivy AnalCharlotte SatreFree Full Brazzers BideosSexo Anal EnNatalie King PornStanding 69 PositionPron Sexy PhotoRemu Suzumori UncensoredYouporn LebiansXnxx FamilJeny Scordamaglia PornDoggy StylepornImpregnation Fantasy PornWomen With Big TittiesLadyxena ParisNewmfxJenny Dell NudeTrukait OnlyfansCult PornFacial AbuzePornbabysitterAmanda Trivizas PornWeight Gain HentaiVidio SexDesperate AmateursJapanese Porn CategoriesMadi Collins Maria KaziGay XnxxCarlotta ReyNatalie AstakVirginie Efira NudeXvideo4AdulttimesLesbian Seduces Straight GirlShemale Anime PornLuci Satana PornToop Porn StarTiktoker LeaksGay Sex Video NewDehati SexAunty Ki GaandRussian BlowjobLeabian Pussy RubbingElephanttub3Mamá Coge Con Su HijoAtar Wars PornChaterurbateAnna BlossomPornfidelity ComVictoria Peach OnlyfansSnow Bunny NudeRajasthani Village XxxBur Chatna VideoThe Dreamers NudeAbella Danger InterviewBlack And Latina PornFuckedStep Mom Xxx Hd VideoSanjana Porn VideosBlacktubeElornerNadigai Sexy VideosValentina Nappi KissSexxx ScenesYuri LuvFree Sex GameOlgun PornolariRinheeHomemade BlojobSex Slave GameQueenbri69German Porn VideosBest Blowjobs EbonyBrandy Hembree PornPornos Videos HdCarmen Ejogo NakedEsther CorzoPics Nude FemalesSherri Moon Zombie NakedAndréa HighxNude Beach VidoesFre Porn JapanExtreme Femdom4 K PornoMitsuri NakedTiedpornBambidoe NudesAveragemilfHindi Sexi MovisTinyass PornVideos Deporno CaseroMiami Davis XxxOnebackpage.cimAngel Wicky My Husbands Best FriendsLarsa Pippen SextapeRekha HotChelsea Vegas PornOverflow Anime PornHentian MangaOlga KozbarRachel FitBailey BrookeanalKelly Cocco NudeEllie Rule 34La An Noonien SinghDesi Sec VideoKooku Hot MovieXxx 1995Adult Video ClipsBangla Teen PornPorn With A StoryAsa Akira 2023Inflencergonewild