door Duimspijker in Politiek  ·  48 Reacties

  • 11
  • 667x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat is dit voor een wereldvreemd stuk?

6
1 Rolmops

Wie is we...?

4
2 Tjeesus...,

Volgens mij hebben die kiezers juist verantwoordelijkheid genomen.

4
3 Saviro

@2
Hahaha, dat vroeg ik me ook al af.

4
4 RoosjeB

Als de zittende "plucheplakkers" hun verantwoordelijkheid hadden laten zien, was de "uitslag" vast niet zo voordelig uitgevallen voor Baudet, van FvD en Yasser, van GL., tja hoe je het ook wend of keert, hier zullen ze mee verder moeten, en laten we eerst maar eens afwachten hoe dit zich verder gaat ontwikkelen en niet bij voorbaat al "de zwarte Piet" kaart trekken!
Slechter beleid als laatste tijden is gevoerd, kan haast niet, dus... voordeel van de twijfel geven!

2
5 Widaan

'Doen we al jaren'??? Er zijn alleen maar meer bevoegdheden naar de EU gegaan, zijn de aanvallen op onze cultuur en levenswijze alleen maar erger geworden en importeren we meer vreemdelingen dan ooit tevoren. Er is nog nooit rekening gehouden met de PVV/FvD kiezer. Sterker nog we zijn tussen het negeren door ook nog voor rotte vis uitgemaakt.
Duimspijker.com kan zich beter duimzuigverhaal.com noemen. Wat een flut site. Artikel is trouwens geschreven door de D66er en islam fanboy Wouter Louwerens.

3
6 Reconquista

Vooral de onvrede negeren dan word PVV en FVD nog groter
Ga zo door aub

4
7 Placon

Verdomme, ik had gisteren in zakdoekjes moeten investeren. Al dat gehuil van links had me rijk kunnen maken.

Altijd hetzelfde gehuil "extreem rechts, nazi, xenofobie, racisme". Zet eens een andere plaat op. Deze staat al 40 jaar op

5
8 FrisianLionarden

Volgens mij heeft duimspijkers net met de hamer op zijn duim geslagen,
Het is blijkbaar heel hard aangekomen.

3
9 Positivo

Wat is dit? Een direkte boodschap van god Himselluf? Laat ons de Allerhoogste Here, Duimspijker the Magnificent, op de blote knietjes danken voor Zijn tot dusver betoonde gratis barmhartigheid, en wij hopen dat wij Hem niet verder tot last zullen zijn met ons extreem rechts geween en geknars der tanden, en wij aanvaarden de Straf des Here in alle nederigheid, en zullen Zijn Gesel begroeten als verlossing, zoiets?

4
10 Ness

De deugmens en de media gaan nu al helemaal los...

Laat je niet kisten..., we zijn met velen...question

4
11 Tjeesus...,

Zelfs racisme wordt er aan de haren bijgesleept^^

3
12 Rapunzel

Ja!

3
13 SergioLeone

@6 "Artikel is trouwens geschreven door de D66er en islam fanboy Wouter Louwerens."

Dat verklaart veel.

4
14 Wylde Gjert

Eigenaardige tactiek om mensen hun stemgedrag in de toekomst te veranderen.
Gewoon met pure laster.

3
15 Artikel39

Links heeft het over het klimaat en de klimaatwet
FvD is tegen de klimaatwet van links

FvD heeft het niet over rassentheorie. Dat doet links juist. Die willen alles segeregeren naar ras, geslacht en geoof.
L:inks is tegen het "racisme" van FvD

Dat zie je bij links altijd. Ze leggen anderen eerst een ideologie op. En dan veroordelen ze die.
terwijl die ideologie der door hen zelf word opgelegd. EN meestal meer op hen zelf van toepassing is.

Het is om gek van te worden dat zoveel mensen zich op die manier laten ringeloren.
Als je wilt weten waar iets voor staat, luister er dan eerst eens naar zonder elk woord te willen zien als iets dat je zelf van tevoren al in je hoofd hebt zitten!

5
16 purelogica

@6 Bedankt voor die laatste zin.

Na het lezen van deze 'opinie' hoop ik dat men de geestelijke gezondheidszorg weer eens wat meer budget gaat geven of dat de overheid voor dit soort freaks een vertrekpremie beschikbaar stelt. Iets wat ik vorige week nog een paar D66-flyers heb verteld. Dat ik hoop dat men speciaal voor de (extreme) D66 fanboys en -girls een geschikt eiland kan vinden, dat zij dat echt verdienen. Voor GroenLinks hoeft dat geen probleem te zijn, die kunnen volledig terug naar de natuur dus het eiland hoeft geen voorzieningen te hebben.

2
17 Honda RA302

't is in ieder geval wel duidelijk dat VVD en CDA hun, aan de verder rechtse kiezer aangepaste, retoriek niet geloond heeft.

Als ze daar hun les uit trekken heeft dat misschien een zuiverende werking in de zin dat ze beter trouw blijven aan de liberale/conservatieve koers waar hun partijen voor staan.

In tegenstelling tot de peroonscultussen verderop aan de rechterkant, hebben dat soort oude partijen een basisfilosofie waar hun kiezers, los van de gezichten, op vertrouwen.

2
18 morandi

D66 wil graag de FvD in een hokje duwen, ze noemen het "rechts".
Realisme is een betere term voor FVD.

5
19 plutarchus

Wouter Louwerens is een links antifa knulletje die de nationale vlag als afbeelding heeft staan omdat hij het liever vandaag als morgen weggeeft.
Hoe de rekening van dit dagdromen betaald moet worden heeft hij geen idee van het zijn economische dwaallichten die praten over dat anderen hun verantwoordelijkheid moeten nemen terwijl zij dat geen seconde doen omdat ze geen ideaal onderbouwen.
Ze parasiteren onder een pseudoniem in de ruimte van het vrije woord die ze andere kritische mensen vooral willen ontnemen.

Extreem volkertje in woorden.

6
20 Eastwood

NEE ==> Moeten we meer oog hebben voor de onvrede van Baudet-kiezers
Immers die obrede zit vooral bij extreem dom links, die niet wil samen leven in NL en die iedereen zilig vind.

4
21 Goldrush

Chronisch ontevreden mensen zijn niet gelukkig te maken.

13
22 PuurHagelslag

Ik ben volkomen gelukkig en stem FVD, gewoon goede standpunten. Hiernaast kan ik mij prima vinden is het Nederlandse systeem. Iedere gekozen vertegenwoordiger heeft het volle recht er te zijn.

2
23 JajA

@23
Maak dat groenslinkers eens wijs, iedereen die EU kritisch is, is in hun ogen een soort nieuwe Hitler, die met verbaal en desnoods met non-verbaal geweld de mond gesnoerd moet worden.
Terwijl het toch echt Hitler was die trachtte Europa onder één bestuur te brengen, de idioterie van hun gedachten-kronkels kan bijna niet groter.

4
24 blauwe_schildpad

er komen steeds meer ontevreden burgers, wen er maar aan.

1
25 Mesjokke

@25
Die zijn er al genoeg, dat kun je aan de uitslagen van gisteren zien.
En als ze deze klimaatmaatregelen erdoor blijven drammen, dan worden het er nóg méér..
Rutte mag blij zijn, dat er woensdag géén tweede kamer verkiezingen waren.
Dan was de huidige coalitie nu weggevaagd.

1
26 Dieke

@14 Dacht in eerste aanleg dat Timmermans en/of Vergifstadt weer aan het krijsen waren

1
27 Doordenker

@26
Het zijn niet alleen de klimaat "maatregelen" er is nog veel meer, een prima realistisch programma hebben ze.
Ik hoop dat Rutte lekker doorgaan vooral met GL en D66 gegarandeerd dat dat de kop gaat kosten voor VVD,CDA,GL,D66 en wss PVDA laat ze alles uitvoeren wat ze willen komende twee jaar, zoek verbinding (neem de verantwoording ghahaha) met elkaar des te mooier gaat het worden.

Zijn er nog meer bruggenbouwende hoax verhaaltjes om de werkende Nederlander uit te kleden.
Vraag aan Jette of toneelspeler Klaver met als sidekick een liegende Rutte, vergeet de meloenenslikker en de stotterende Buma niet.

2
28 Mesjokke

@21 ik heb het niet zo op links Nederland, maar vlak Baudet niet uit. Die doet uitermate racistische uitspraken en ik schrik er echt heel erg van. Ik zou nooit meer op hem kunnen stemmen, tenzij hij op niet al te lange termijn, uitgebreid excuses aanbiedt en aangeeft het nooit weer te doen en het ook nooit meer doet.

6
29 view2006

@24 het ging niet zozeer om zijn anti europese uitlatingen, maar meer over zijn racistische uitspraken als terug willen naar een blanke gemeenschap zoals het oorspronkelijk was. Hitler deed inderdaad soortgelijke uitspraken. Dat maakt hem nog niet direct een Hitler, maar wel een zware racist

5
30 view2006

Deels op bepaalde punten misschien wel. Het migratiedebat mag van mij wel met een andere insteek gevoerd worden zo zijn er wel meer zaken. Tussen wat populisten willen en wat Links wil zit wel wat ruimte voor verbetering. van mij mag links wel wat meer oor hebben voor grief in de samenleving op dat gebied en mogen de populisten wel wat constructiever worden en wat minder polariserend tekeer gaan.

Maar 0,0 ruimte voor die feitenvrije nonsens die de man soms uitkraamt. Laat hem maar aan het werk gaan, hij heeft nu heel veel mensen doorheen het land dus zorg maar dat er iets constructiefs bijgedragen wordt in de provincie. Dat lijkt me nu zijn belangrijkste taak. Bewijs jezelf nu maar eerst als constructieve partij op dat niveau.

En anders blijven populisten eeuwig tussen de 15 en 20% schommelen en zullen ze nooit de brug slaan naar de rest van het land.

3
31 Harry Kroepoek

Weer zo'm extreemlinkse haatsite. NEXT !

2
32 B55

@32 zou kunnen, maar Baudet doet ook rechts-extremistische uitspraken.

3
33 view2006

@33 Ik zie niets rechts-extremistisch in hem.

4
34 B55

@34
Dat kan, maar dan loop je denk ik wel met enorme oogkleppen op:

In december vorig jaar werd bekend dat Baudet uitgebreid heeft gedineerd met de Amerikaanse racist Jared Taylor. Taylor geldt als een ideoloog van de Amerikaanse 'alt-right', een beweging bestaande uit extreem-rechtse neo-nazi's, aanhangers van de Ku Klux Klan en de Aryan Brotherhood.

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen zei Baudet te vrezen voor een "homeopathische verdunning" van de Nederlandse bevolking met alle volkeren van de wereld. In december 2015 zei hij dat hij wil dat Europa dominant blank en cultureel blijft zoals het is.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Boreaal_(politieke_term)

Hij doet dus racistische (rechts-extremistische) uitspraken. Hij heeft de daad (nog) niet bij het woord gevoegd, maar hij spreekt wel degelijk veel extreemrechtse kiezers in Nederland aan.

Hij komt in zijn gedragingen en elitair woordengebruik over als een soort Wilders light, maar doet in feite vele malen extremere uitspraken.

3
35 view2006

@34
Alles wat niet links is, is extreem verkeert en moet uitgeroeid worden.

3
36 dloops

@36
Waar slaat dit nu weer op. Ik zie dat je een soort hit-and-run account hebt, net als die mafkees van een Meel. Toevallig ben ik zelf rechts-georiënteerd. Reageer eens inhoudelijk op @35 , of ben je een goudvis die elke 3 seconden vergeet in welke dialoog hij ook alweer zat?

2
37 view2006

@35 Als je kijkt naar de realiteit van vandaag in met name de grote steden maar ook daar buiten, dan is die vrees zeker gegrond. Kijk ook eens naar de geboortecijfers van moslims en vergelijk die met de autochtonen. Dan zijn de autochtonen na enkele decennia in de minderheid.
En waarom allemaal ? Met name de moslim immigranten en de 3de generatie moslims hier vormen een groot probleem. Je ziet steeds meer segregatie door de import van salafistische imams die tegen het westen preken en zich steeds meer keren tegen alles wat westers is, incluis de autochtone bevolking. Bevolkingsgroepen komen steeds meer tegenover elkaar te staan door deze radicale Islam. Vandaar dat Baudet wil dat Europa dominant blank moet blijven. Als jij dat niet wil, dan ben je voorstander van de ondergang van Europa en voorstander voor een Europees kalifaat waar, vrouwen geen rechten meer hebben, alle ongelovigen, Christen, joden en homo's dood moeten en je verplicht bent om je te bekeren tot de Islam. Die tijd hebben we in de Middeleeuwen gehad en die wil niemand hier meer terug hebben.

1
38 B55

@29 Heb je ook wat voorbeelden van die "uitermate racistische uitspraken"?
Want dat is nogal een beschuldiging, waar je met een beetje pech gewoon een aanklacht wegens laster en smaad voor aan je broek kunt krijgen.

En dan het liefst voorbeelden die NIET uit de context zijn gerukt door media.
Graag voorbeelden van onbewerkte videobeelden waarin zulke "uitermate racistische uitspraken" door Baudet worden gedaan.

Ben wel benieuwd waar je mee komt.

Ik zie nu ook je @30 , daar sla je de plank in elk geval al mis. Zoek dat videofragment er maar bij, waar hij zoiets zei.

0
39 xtremy

Meer oog is inderdaad niet nodig, gewoon behandelen als SP- en GL-stemmers.

1
40 JackKropotkin

@31 Wat bedoel je precies met dat migratie-debat dat wel anders gevoerd kan worden?
FvD wil bijvoorbeeld een migratiebeleid naar Australisch model. Dat wil zeggen dat er alleen mensen het land in mogen die iets komen toevoegen. Dus niet direct aan een uitkering moeten.
Dat klinkt al weer heel anders dan wat Wilders zegt. En is ook heel iets anders dan wat "Links" wil.
Veel genuanceerder dus.
Is dat nog steeds niet goed, volgens jou?

0
41 xtremy

@39
Ach, Baudet heeft wel meer mensen gesproken, ook in de Oekraïne heeft hij zich verdiept
En bij dat verhaal kom je ook veel foute types tegen
Ook van foute (in onze ogen dan misschien) mensen kan je veel leren
Veel grote leiders hadden de goede beleid instellingen, maar in de uitvoering nogal barbaars in het verleden.
Wil niet zeggen dat ze dom waren.

0
42 dloops

@35 "... In december vorig jaar werd bekend dat Baudet uitgebreid heeft gedineerd met de Amerikaanse racist Jared Taylor. Taylor geldt als een ideoloog van de Amerikaanse 'alt-right', een beweging bestaande uit extreem-rechtse neo-nazi's, aanhangers van de Ku Klux Klan en de Aryan Brotherhood. ..."

En wat is er volgens jou allemaal besproken tijdens dat etentje? De nieuwste recepten voor lekkere cupcakes?
Of laat ik het anders vragen: Op welke wijze is Baudet beïnvloed door die Taylor? Is Baudet er anders door gaan spreken? En waar heb je die eventuele verandering precies aan gemerkt?
Of is die Taylor juist iets gematigder geworden door dat gesprek? (Kan namelijk ook hè.).

"... In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen zei Baudet te vrezen voor een "homeopathische verdunning" van de Nederlandse bevolking met alle volkeren van de wereld. ..."

Ja, als je mensen met een totaal andere cultuur hierheen haalt, en ze niet laat intergreren, verwatert onze eigen cultuur. Dat snapt iedereen wel. Dat verwateren, verdunnen, noemde hij in een interview een Homeopathische Verdunning. Dat woord Homeopathisch had hij die dag in een heel ander gesprek al eens gebruikt, vandaar dat het die avond ineens weer in zijn hoofd opdook en het dus gebruikte. Daarvan heeft hij trouwens ook al gezegd dat het wellicht voor wat misvattingen zorgde en het daarom niet meer zo zal zeggen.
Punt van dat verhaal was: Als je mensen met een totaal andere cultuur hierheen haalt, verdunt, verwatert, veranderd de eigen cultuur.
Is dat zo erg dan? Of zou je liever zien dat we ons land gewoon te grabbel gooien voor Jan en Alleman die hier maar heen wil komen?
(En hoe zou je dát dan willen aanpakken?)

"... In december 2015 zei hij dat hij wil dat Europa dominant blank en cultureel blijft zoals het is. ..."
Ja, want dan behoud je ook de westerse (blanke) cultuur. Als je een andere cultuur wilt, moet je dáár maar heen verhuizen. Niet die andere cultuur hierheen halen.
Of denk jij dat ze het in andere delen van de wereld graag zien dat er "vreemdelingen" komen die zich niet aanpassen?
(Boodschap van FvD in deze: Aanpassen of wegwezen)

"... Hij doet dus racistische (rechts-extremistische) uitspraken. ..."

Dat doet 'ie dus niet. Dat is wat jij er graag in ziet.

"... Hij heeft de daad (nog) niet bij het woord gevoegd, maar hij spreekt wel degelijk veel extreemrechtse kiezers in Nederland aan. ..."

Welke daad?
En ruim 1 miljoen extreem rechtse mensen in Nederland? Zou je dan niet beter die 'door je zelf bedachte definities' van die term aanpassen aan de werkelijkheid?

"... maar doet in feite vele malen extremere uitspraken. ..."

Zoals? Die hierboven heb ik net voor je uitgelegd, die vallen dus niet onder "racistisch of extreem rechts".

0
43 xtremy

@41 Dat het wel wat meer tot elkaar mag komen dat de flanken allemaal wel wat mogen inbinden en dat het midden maar eens knopen door moet hakken. Zoals even zichtbaar minder nieuwe islamitische mensen erbij voorlopig. Een zichtbaar beter functionerend uitzetbeleid laat Klaver daar maar eens mee op de proppen komen, en anders mond houden. Dat Wilders wel beter op zijn woorden mag letten en met wat meer praktische en werkbare plannen mag komen die wat minder groot zijn maar wel effect sorteren en anders ook mond houden.

Dat ze zaken gaan doen die weer een beetje verbindend werken en iets verbeteren op dit terrein.

En ik vind het Australisch model niet echt passen bij Nederland wij hebben andere problemen daar moeten ook andere oplossingen voor komen. Ik heb zat kleine oplossingen die allemaal bijdragen aan verbetering waardoor het eindplaatje hopelijk lijkt op iets dat de meeste mensen wenselijk vinden.

- 1tje noemde ik al een zichtbaar beter functionerend uitzetbeleid (liefst in Europees verband waarom zouden we die last alleen moeten dragen?)
- Pas een woning als iemand een jaar werkt en dat mag ook een tijdelijke woning zijn.
- Geen groepjes mannen in rijtjeshuizen (polen, jonge asielzoekers etc los dat maar anders op)
- De eerste 10 jaar na het verkrijgen van de vergunning bij een zwaar delict of 3 kleinere delicten gelijk uitzetten.
- Meer mogelijkheden voor scholen om kinderen van school te sturen bij extreem gedrag.
- Snoeihard optreden tegen grote stadsproblematiek zoals al die maffe jongeren die teveel films kijken en belachelijke walgelijkheden uithalen.
- Een terugkeerbeleid waarbij mensen uit landen waar het veilig is met een zakje geld en een lening terug kunnen. Op voorwaarde dat ze eerst een plan overleggen voor wat ze op willen bouwen in hun land.
- Standaard harde Europese sancties op landen die hun eigen mensen niet terugnemen.
- Aangepaste wetgeving om makkelijker tempels en gebedshuizen te sluiten als het niet fris is.
- Predikers, terroristen, georganiseerde misdaad zorg voor een wet zodat ze wel uitgezet kunnen worden.
- enz enz enz

Maar alles binnen normale kaders zonder rare grote woorden graag. Ik wil dingen zien die effect sorteren zonder mijn land minder vrij te maken voor onszelf of voor buitenlanders die dit landje gewoon als hun thuis zijn gaan zien en meedoen. Zonder gezeik over dat de 1 of de ander schuld aan alles is. Niemand is schuld aan alles en iedereen is een beetje schuldig volgens mij.

1
44 Harry Kroepoek

@44 Ik denk dat je voor het grootste deel van die punten best wel een luisterend oor van FvD kunt verwachten hoor.
- Uitzetbeleid aanscherpen zullen ze wel willen.
- Pas een woning als iemand werkt = (soort van) Australisch model.
- Geen Polen in rijtjeshuizen lijkt me ook geen probleem voor FvD maar het probleem daar is, dat die huizen zijn gekocht door de werkgevers van die Polen. En met gekochte huizen kun je doen wat je wil. Ook werknemers in laten wonen, dus dat zal lastig zijn op te lossen. (Ik heb zelf een aantal van dat soort woningen in mijn wijk, en dat is de manier waarop die Polen en Hongaren leuker zijn voor de werkgever, want ze verdienen flink op die huizen).
Maar om de Polen te weren, is het verbieden van dat soort huurconstructies wellicht een optie die FvD zou willen.
- Uitzetbeleid aanscherpen, EN dan óók uitvoeren, lijkt me ook geen probleem voor FvD.
- Kinderen an school sturen weet ik niet. Want wat gebeurt er daarna met zo'n kind? Was (blijkbaar) al kansloos, maar geef je een definitieve doodsteek als het geen onderwijs meer kan krijgen. Dat weet ik dus niet wat FvD daarvan zou vinden.
- Terugkeerbeleid lijkt me ook geen probleem. Moet er wel de garantie bij dat ze een jaartje later niet wéér op de stoep staan voor dat zakje geld.
En als er een klein deel van een land nog niet veilig is, maar een groot deel wél, dan kunnen ze naar dat veilige deel, ook al was dat niet het deel waar ze oorspronkelijk vandaan kwamen. (Is mijn persoonlijke mening, weet niet hoe FvD daarover denkt).
- Harde sancties tegen landen die geen mensen willen terugnemen. Kan ook door Nederland zelf gedaan worden, als de EU daar niet in mee wil gaan. Stopzetten van geldstromen om te beginnen.
-Gebedshuizen sluiten waar het niet fris is, is een FvD plan, sterker nog : Hiddema heeft in de 2e Kamer een mooi verhaal verteld hoe het had moeten gaan met die school in Amsterdam. (en hoe dom de manier waarop het nu is gegaan is).
-Uitzetten van zich misdragende mensen gemakkelijker maken lijkt me ook wel een FvD punt.

Als ik het zo lees zou jij een mooie FVD stemmer zijn.

0
45 xtremy

--- Moeten we meer oog hebben voor de onvrede van Baudet-kiezers?
Het korte antwoord is: nee. Dat doen we al jaren en het werkt niet. ----

Pleurt op joh , wie denk je dat je bent om zoiets op een eisende manier op te dringen als zijnde een soort werkelijkheid?

0
46 techcenter

@38
Ik ben het absoluut eens met je dat de islam bestreden moet worden (niet de moslim), dus geen moskeeën, geen hoofddoeken op het werk (wij hebben immers ook niets op en kunnen ook vrijwel geen kerk bouwen in een moslimland, vanwege represailles e.d.). De import van moslims mag van mij ook gestopt worden en onze cultuur moet blijven (ik ben geen cultuurfreak, maar vind dat je je moet aanpassen aan het land waar je woont, niet andersom), tot zover ga ik met je mee.

Maar om nu gelijk het blanke ras erbij te slepen en onderscheid te maken op basis van huidskleur: wij van het blanke Europa zijn het zuivere ras en we moeten hiernaar terug? Hoezo? Wie heeft dat uitgevonden? Thierry? Hij gaat met zijn uitspraken veel verder dan wat jij hier omschrijft...

2
47 view2006

@43
Het is ook maar net wat je wilt zien. Ik weet niet wat Baudet besproken heeft met die uberracistische puntmutsen in Amerika, maar in dit verhaal gaat het mij meer om zijn uitlatingen. Dat heb ik er ook ondergezet:

"Hij doet dus racistische (rechts-extremistische) uitspraken. Hij heeft de daad (nog) niet bij het woord gevoegd, maar hij spreekt wel degelijk veel extreemrechtse kiezers in Nederland aan.

Hij komt in zijn gedragingen en elitair woordengebruik over als een soort Wilders light, maar doet in feite vele malen extremere uitspraken."

Ik zeg niet dat alle Baudet-stemmers extreem rechts zijn, ik zeg dat hij veel extreem-rechtse stemmers aanspreekt, dat is totaal wat anders. Niet mijn woorden verdraaien, zoals je in deze hele post doet.

Over het verdunnen van onze cultuur: dat zegt hij NIET. Hij heeft het over de homeopatische verdunning van de BEVOLKING en niet de cultuur.

Verder heb je wiki nog niet gelezen waarschijnlijk, want zijn uitspraak over een boreale wereld is WEL DEGELIJK zwaar racistisch:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Boreaal_(politieke_term)

Even ter info: de vorige verkiezingen heb ik op deze melancholische idioot gestemd en ik zag er ook wel iets in (buiten het gegeven dat het een zware narcist is), maar dat was voordat hij deze uitspraak over een boreale wereld uitflapte.

2
48 view2006

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Deze Marcouch ligt de laatste tijd al onder een vergrootglas vanwege bepaalde sympathieën, dus het vuurtje nog een beetje extra oprakelen, is w...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Zie Hier
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Niet zo n slecht idee om uit de EU te stappen!...

7 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Malinois
HUGE: The WHO is BACKING DOWN on the pandemic treaty

https://ejbron.wordpress.com/2024/04/24/who-bindt-in-bij-pandemieverdrag/...

13 minuten geleden geplaatst door Malinois

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

EU-migratie >> EU-migratiepact...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@16 " minder asielzoekers" De meest en eenvoudige (en wellicht snelste) (en misschien ook enige) manier om dat te realiseren, is het...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Zie Hier
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

Ach we zie de resultaten van een groot links blok in de EU dagelijks is te hopen dat ze niet meer terug keren in het EU bestuur!...

24 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

VBOH
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Dat ik mag denken en schrijven wat ik wil....

25 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

Toch wel frappant dat degene die grootse uitspraken doen over klimaatverandering, deze keer n.a.v een klimaatrapport, in de praktijk weinig tot ...

27 minuten geleden geplaatst door VBOH

progressiefliberaal
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

Dat ik naar buiten mag wanneer ik wil, ongeacht het tijdstip....

30 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Zoya RathoreAnal BlackmailedBella Poarch TitsCrazy Sex StoriesVintage Lesbian PornosExpliotedcollegegirlsIndian Horny Porn VideosVaginal Discharge PornFemale Pov MasturbationPelículasporno En EspañolBasdiehubPornuhbAhota PornMia Kay AnalXxxxxxxxxxxxdWww Hot Mom Vidoes ComAugust Ames NakedJennifer Love Hewitt NueePron MoviesThrot PornSunny Leone Hot Xxx VideosBhabhi Ko SexCartoon PorngifPorne NudeBigboobalertFree Mom Porn VideosPornstargaloreNikki NovaLana MonroeLatino Twinks PornOnly.fans LeaksStars PornographiqueTelugu Sex Videos Hd QualityTamil Sexy Porn VideoBang Mu WifeBest Nude BoobsMellanie Monroe LesbianLucky StarrTumblr BlowjXxx Video LesbiEnglish Bf Sex VideoAmeture SextapesDark Web Porn VideosFaniky PornWww XxxxsexShakeela Movie SexVídeos Pormo GratisAnime Biggest BoobsShaniwar SuprabhatIndian Busty NudeTamil Actors Xxx VideosBhabhi Porn StarHindi Porn First TimeKorean Japanese PornPorn E ZNifty/orgSex RedwapPalutena Rule 34Horny Lesbo PornAbhinetri No 1SexshdNew Porn Sensationسكسي انمي هنتايPorn EthiopianDesi Teen Sex VideoWylldeThigh SexAmetureفیلم لزکردنSexiest Pics Of Scarlett JohanssonJapantiny ComKayla KayderGisha PornSimply HenatiSabrina Banks LeaksKerolay Chaves PornEva NottyReddit BlackedBig Titie LesbiansXhamster IndonesiaAbhi SexIndian Sister And Brother Sex VideoBeth Chapman BoobsPo Rn HuhJony Sins Sex VideosAdam 22Hot Savita BhabhiIndian Porn LeakTamil Porn StarFull Hd Sex Video IndianFantasy Hd VideoKissing The NipplePerfrct PornAnime Cowgirl PornLatinafucktourHentaimanga EnglishKannada Real Sex StoriesBoy And Boy Xxx ComBiggest Boobs In The World PornXxl CockParanormal PornIndian New PornstarMoral Sex VideoXoey Li PornNaked Booty ShakersIvy Wren OnlyfansNaked On Hidden CameraGaiguEbony Lesbians PornXnxxoldXxvideos ComYoung Indian Sex VideosScissoringxxxXxxxsexvideosErotic SeachKendra Lust RedditSingle Sex VideoTamil Aunty Hot SceneHindi PoornPaid Porn VideosHitomi Tanaka BikiniJojos PornPanking PornTheif Sex VideosServant Sex VideoYellzMike Adriano AnalDesi Massage Porn VideoAunt And Nephew XxxTamil Sex Stories In TamilFat Girl PussyLesbians Pussy SuckRebecca Louise NudeGal Gadot Nude SceneHqcornerJohnny Sin PornTiktokers That Do PornWww Xmasti InHot Mms IndiaInsectpornHermorphradite PornHottes Black Porn StarsEmma Stone PornMissfluoMartha Maccallum NudeMom Selfies NudeSex Com KannadaChut Or LundForcing Step Mom PornIch.io Nsfw