• 4
  • 883x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@150
Je had niet beter je zelfgenoegzaamheid en zelfverheerlijking kunnen demonstreren.

6
151 Tingelbel

@151
"... zelfgenoegzaamheid ... zelfverheerlijking ..."
Tjonge, wat knap van jou dat jij zulke lange woorden kent! Jammer alleen dat je kennelijk geen idee hebt van wat ze betekenen...

3
152 RichardR

@152 .
Het maakt mij al jaren niet meer uit wat die anti-vaxxers allemaal uit hun mouw schudden.

Hun bronnen zijn al jaren geleden gedebunked maar het maakt hen geen zak uit. Ze blijven steken in hun "repeat-modus" en indien de aarde plat was, zou ik ze met veel plezier een duwtje geven question.

2
153 XingFu

* Verwijderd door de redactie *

154 Robin

* Verwijderd door de redactie *

155 Robin

@155
Oogkleppen aan de zijkant???
Omdat anti-vaxxers ze aan de voorkant zouden zetten ???

Wat ben je toch een ongelofelijke onbenul.!!

3
156 Snorrie

@155 .
Quote:
"Volgens mij heb je het over een paard met de bekende oogkleppen aan de zijkanten erop. Het paard zit vast aan een wagen en het weet niet veel beter dan dat die precies moet doen zoals wat de teugels zeggen."

En als we dat even projecteren op jou, Robin, ben je niet meer waard dan het achtereind van dat paard. Immers, met onze teugels proberen wij jou op het paadje te houden zodat je jezelf niet in de afgrond stort. Er wordt je fijntjes gewezen op alle fouten die je maakt, gaande van verkeerde bronnen kiezen tot de principes van wetenschap. Complotten zoals jij het vaccinatie-programma ziet, kunnen niet bestaan omdat er téveel mensen bij betrokken moeten zijn om te kunnen werken. Dat is letterlijk nog nooit gelukt sinds mensenheugenis. Enkel jij en een stel idioten achten dit mogelijk. Gewoon omdat jullie denken dat miljoenen mensen voor € 50 in de maand hun lip willen houden.

Maar je bent zo lomp en eigenzinnig dat je de titel "zo dom als het achtereind van een paard" zelfs niet waardig bent.

Go figure question

2
157 XingFu

@153
Antivaxxers leven nu eenmaal in een eigen universum, waar alles omgekeerd is aan de echte wereld. Zo doen ze net alsof voorstanders van vaccinatie een klein clubje zonderlingen vormen, een soort sekte -- terwijl in werkelijkheid minstens 90% van de mensen vóór vaccinatie is, en minstens 99,9% van de artsen en wetenschappers.
Op dezelfde manier legt de nonsens van een paar knoeiers die roepen dat vaccinatie autisme veroorzaakt veel meer gewicht in de schaal dan het werk van letterlijk vele tienduizenden wetenschappers die geen spoor van zo'n verband kunnen vinden.
En oh, de randdebielen roepen zelfs dat vaccinatievoorstanders hier betaald zouden worden voor het debunken van hun bagger -- terwijl het toch echt het antivaccinatievolk zelf is dat flink verdient aan hun leugens en laster, zie bijvoorbeeld https://vaxopedia.org/2018/02/11/money-and-motivation-of-the-anti-vaccine-movement/

Gelukkig drogen tal van bronnen snel op, nu de grote jongens op internet inzien dat er daadwerkelijk kinderen dood beginnen te gaan door de nonsens die het antivaccinatievolk verspreidt via diezelfde grote jongens op internet.
Nog even en het antivaxxvolk zal zelf een sociale-netwerksite moeten oprichten -- en ik heb al een voorschotje genomen op een paar namen:
VaxxBook
TwitShot
InstaJab

3
158 RichardR

@154 .
Quote:
"Ondertussen komen dagelijks vele nieuwe slachtoffers met vaccinatieschade erbij en tegelijk groeit het bewijs dat niet-gevaccineerde kinderen/volwassenen vele malen gezonder zijn dan gevaccineerden."

Zeg Robin,

Bezorg eens een lijstje met AL je bronnen. Ik ga die mensen een persoonlijk briefje schrijven en vragen waarom ze zich schuldig maken aan massamoord ?

Immers, als ik jou moet geloven, beweren al die bronnen dat er dagelijks vele mensen sterven en/of ziek gemaakt worden door vaccinaties. En die klootzakken doen er niets aan....

Op jou moeten we ook niet wachten blijkbaar.... het enige dat jij doet is copy/pasten van die websites.

Verachtelijke praktijken in mijn ogen. Jullie hebben al het bewijs maar toch laten jullie elke dag mensen doodgaan.

Dit wíl IK niet op mijn geweten hebben, en het minste dat ik kan doen is dus die mensen van jouw bronnen een briefje schrijven. Ow, en je hebt vast wel een paar e-mailadressen of andere contactgegevens voor me hé.

Bezorg je me even dat lijstje (dat is toch wel het minste dat je kan doen hé).

Dank bij voorbaat.

3
159 XingFu

www.WieVaccineertRobin.org en www.RobinMagBinnenkortNaarDeBasisschool.org zijn ook nog vrij question

3
160 XingFu

@152 Een beetje gefrustreerd kom jij altijd over ook .Is wellicht je vriendin vaccinatie kritisch en kun je je gevoelens hierover niet goed uitdrukken naar haar ?

6
161 El Matador

@161 .
Vraag eens aan je juf hoe gefrustreerd zij zich voelt als jij niet kan/wil bijleren....

Ik weet wel zeker dat jij niet weet wat frustratie inhoudt... Daarvoor denk je teveel vanuit je eigen gelijk.

Er is niets zo dom om slechts één kant van het verhaal te bekijken. Dat jullie geen frustraties voelen, kan ik perfect begrijpen. Jullie geven ook blijkbaar geen ene moer om al die kinderlevens die op het spel staan hé.

Het eigen ongelijk is voor jullie belangrijker dan mensenlevens.

Mag dat bij normale mensen aub nog frustraties opleveren ja ?

3
162 XingFu

@159
Vergeet ook niet om het Lareb aan te geven bij het OM, want die vervalsen kennelijk stelselmatig hun rapportages door talloze meldingen van sterfgevallen en handicaps te negeren -- die misdadige leugenaars zetten talloze ouders op het verkeerde been met hun 'rapporten' waar je zo goed als nooit een geval van vaccinatieschade in terugvindt.

En oh, alle consultatiebureaus moeten natuurlijk onmiddellijk ontbonden worden en alle artsen meteen opgesloten worden, want zij zijn degenen die elk jaar talloze kinderen daadwerkelijk zware schade toebrengen met hun vaccins. Idem huisartsen die vaccinaties toedienen.

Verder moet het complete RIVM zwaar bestraft worden, want zij beweren ten onrechte dat vaccinatie bewezen veilig is, terwijl dus het tegendeel het geval is.
Ook moet de hele Gezondheidsraad achter de tralies verdwijnen, want zij zijn degenen die alleen maar naar 'wetenschappers' en 'deskundigen' luisteren, maar de veel belangrijker geluiden van 'kritische mensen' negeren, en daardoor al die criminele adviezen geven voor vaccinatie die door al die andere organisaties worden opgevolgd.

Dan moet nog de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd tot de orde worden geroepen, want zij bezondigen zich aan zware incompetentie en nalatigheid door al die signalen te negeren dat talloze baby's doodgaan en zwaar beschadigd raken door volkomen onnodige prikken, en totaal niet ingrijpen, ondanks dat dit in wezen de allergrootste ramp op het gebied van volksgezondheid is.

En dan hebben we het nog niet eens over al die immunologen en andere zogenaamde 'wetenschappers' -- deze mensen worden immers *betaald* voor hun kennis en inzichten, dus dat kan nooit onpartijdig zijn. Het beste kunnen we alle medische opleidingen maar opdoeken, want *allemaal* propageren ze de voordelen van vaccinatie en de nadelen van het oplopen van ziekten (a.k.a. 'natuurlijke immuniteit').

En oh, ditzelfde moet natuurlijk gebeuren met alle vergelijkbare organisaties in alle andere landen. Ouders zijn de enigen die *echt* weten wat goed is voor hun kinderen. Al die andere zogenaamde 'deskundigen' moeten zich hier niet mee bemoeien, laat staan overheidsorganisaties en commerciële clubs met poenbelangen.

Nou, dat worden dan heel wat rechtszaken, en uiteindelijk dus ook overvolle gevangenissen...

Maar ja, dat is evengoed een kleine prijs voor het Gelijk van onze Robin en diens mede-antivaxxers...

2
163 RichardR

@163 Tot hoe laat heb je dienst, knul ?

6
164 Mac Benac

@161
Beste stierennaaier,
het antwoord op jouw vraag is nee.

4
165 RichardR

@164 .
Er is werk aan de winkel voor jullie (zie @159 . en @163 .)
Wanneer begin je knul ?

3
166 XingFu

Goed om te beseffen, dat de antivaxxers nog steeds een erg kleine groep mensen is. Zeer klein is de groep (sekte) van fanatieke facebookende en forumende antivaxxers.
De meerderheid is de ´s nachts goed slapende normale mensen, die gewoon vaccineren en niet woelend van vaccinatie vrees wakker liggen. Nu krijg ik toch weer medelijden met die antivaxxers.

3
167 kwatta

@164
Ach, mijn favoriete badeendje kan niet wachten tot ik klaar ben, wat lief!

Nog ruim een uur knul, en dan zal ik je weer even lekker komen knijpen! En weet je wat, dan mag jij dit keer het zeepje zoeken!
[*Piepieuw*!]

3
168 RichardR

@164 En jij Marc ?

0
169 MarcusCole

@167
En terecht.
Je mag terecht medelijden hebben met mensen die zo angstig en wantrouwend in het leven staan.

1
170 DaSilva

@164
Trouwens nog gecondoleerd met het verlies van het laatste bolwerk van je grote helden en voorbeelden.

1
171 Snorrie

TO DO voor de anti-vaxxers :

- namen van verantwoordelijken bekendmaken
- vaccins laten onderzoeken door onafhankelijke lab's

Waarmaken wat jullie beweren/beloven. Als jullie bovenstaande puntjes hard kunnen maken, zijn jullie klaar om een rechtszaak aan te spannen.

Waarom is dit tot op heden nog niet gebeurd ?

2
172 XingFu

@154
Jouw bronnen laten heel wat te wensen over en dan zeg ik het nog netjes:
https://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/childrens-health-defense-lunatics-attack-paul-offit-again/

(**) All about the Children’s Health Defense

Despite the name of the group, Children’s Health Defense, they appear to have one goal – destroy vaccines and any individual or organization that accepts the powerful science that vaccines are extremely safe and extremely effective. They should change their name to “Children’s Anti-Health Pseudoscience.” Yeah, I flunked Corporate Naming 101 in grad school.

The group’s anti-vaccine bona fides are quite clear by checking out some of the people associated with the group. Let’s start with Robert F. Kennedy Jr himself. Numerous articles about him have been published on this website over the past few years. If you haven’t forgotten, he ..............(**)

En nee, er 'groeit' geen enkel bewijs dat niet gevaccineerde kinderen en/of volwassenen vele malen gezonder zijn dan gevaccineerden, integendeel.

2
173 Wilmama

@165 Verdringing is een psychologisch fenomeen goed beschreven door oa Sigmund Freud .

5
174 El Matador

@174
Je loopt een beetje achter, knul. Freud wordt al lang niet meer serieus genomen.

2
175 RichardR

@175 Heb je in ieder geval toch iets gemeenschappelijks met Freud , knul.

5
176 El Matador

@anti-vaxxers....

Ik ben nog op zoek naar een puzzle-stukje in jullie logica.

Big Pharma slaagt er volgens jullie in om wereldwijd miljoenen mensen met Porsches of BMW's op de oprit om te kopen voor pakweg € 50/maand.

En dan heb je het clubje dat jullie vertegenwoordigen.... De WAARHEIDSZOEKERS question

De waarheidszoekers die er geen probleem mee hebben om een DONATE knop hun website te zetten, die open en bloot in hun disclaimer zetten dat ze NIET verantwoordelijk kunnen/mogen gesteld worden voor de desinformatie op hun website.

Vraagje : Zou zo'n "donate" knopje niet meer opleveren dan € 50/maand ?

Ik vermoed dat jullie nooit sterk zijn geweest in puzzles oplossen, maar misschien kunnen jullie hier eens een nachtje over slapen ?

2
177 XingFu

Ik heb het na al die jaren wel gehad met waarheidszoekers. Dat ze maar eens terugkomen als ze de waarheid gevonden hebben....

0
178 XingFu

Het ergste is dat ze zelfs terugkomen zonder dat ze die waarheid gevonden hebben.

Over onkruid gesproken zeg... question

0
179 XingFu

Persoonlijke vrijheid eindigt waar je andere in gevaar brent?

Nou dan zijn er nog wel talloze andere zaken te bedenken waar we elkaar enigzinds mee in gevaar brengen. Moeten we in al die gevallen elkaar maar de vrijheid ontnemen?

5
180 Tafka Mike

@164 klopt het niet dan dat deze instituten liegen? Dan moet dat toch bestraft worden? Nu kan ik u niet meer volgen. Nu lijkt het net alsof u wel verstand heeft.

0
181 datkanjijmakkelijkzeggen

@180 .
Quote:
"Persoonlijke vrijheid eindigt waar je andere in gevaar brent?"

Je zou ook kunnen zeggen dat "persoonlijke vrijheid begint waar je andere mensen niet in gevaar brengt".

0
182 XingFu

* Verwijderd door de redactie *

183 Robin

@180 als je met zoveel bent en men intensief en snel reist. Ja, dan kun je dat reguleren met regels en aanwijzingen, dat geldt niet anders in de veehouderij.

1
184 datkanjijmakkelijkzeggen

@183 .
Quote:
"Bewijzen hiervoor te over in de vorm van duizenden documenten, hoorzittingen, rechtzaken, uitgelekte geheime besprekingsverslagen, arten en onderzoeken die gaan klokkenluiden en ex-werknemers uit jouw geliefde wereldje van de vaccingelovigen."

En al die bewijzen hebben nog geen deuk in een pakje boter geslagen. Dan moet er toch wel iets schorten aan dat bewijs van jullie. Tenzij je natuurlijk wilt geloven dat het gehele gerechtssysteem mee betrokken is in jullie complotje.

Hopla, we kijken niet zo nauw... Er mogen gerust nog een paar extra miljoenen mensen (advocaten, rechters, enz....) in het complot betrokken worden hé.

Dit begint meer en meer te lijken op de serie "Allo Allo".... Voor elke mislukte ontsnappingspoging van Michèle komen jullie met een versie die nog idioter is question

Grappig zijn jullie wel.

2
185 XingFu

* Verwijderd door de redactie *

186 Robin

@183 .
Quote:
"...morgen is het weer zondag dan mag je weer op pad met je witte puntmuts en je bijbeltje van farma, de skepticalraptor."

Indien jij, sinds je reageert, slechts één uurtje per week zou verdiept hebben in de wetenschap, zouden we deze discussie waarschijnlijk niet meer hoeven te voeren.

Tenzij je oliedom bent natuurlijk... Voor domheid heeft reguliere wetenschap nog geen pasklaar antwoord, maar misschien kan homeopathie in jouw geval wel uitkomst bieden.

Hoop doet de zotten in vreugde leven hé question

2
187 XingFu

@185
En ondanks die overweldigende bewijslast van Robin en dus in wezen Kennedy lijken alle door mij in @163 genoemde instanties ook gewoon hun gang te mogen gaan zonder dat iemand zelfs maar een wenkbrauw optrekt -- en dat niet alleen in Nederland, maar in vrijwel alle landen ter wereld.
Ergo: de hele medisch/wetenschappelijke wereld is gek, of Kennedy (en Robin) is gek.

Ik weet wel waar ik mijn geld op zou zetten...

2
188 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

189 Robin

@183
"...morgen is het weer zondag dan mag je weer op pad met je witte puntmuts en je bijbeltje van farma, de skepticalraptor."

Zucht ... Onze VacciFarmaKerk houdt de diensten altijd op donderdag, niet op zondag, speciaal om de andere religies niet in het vaarwater te zitten. Dan krijgen we tijdens de dienst ook altijd onze loonzakjes uitgereikt, met de beloning voor het Goede Werk dat we hier doen.

Dat jij dit niet eens weet geeft al aan dat jij echt de domste en slechtst geïnformeerde randdebiel bent die hier rondloopt.

1
190 RichardR

@190 Ons senior-spuitje slaat terug. Leuk question

6
191 Mac Benac

@191 .
Is dat jouw laatste woord op een bericht dat er reeds 21 uren staat ?

Niet dat ik veel verwacht van de reacties van een anti-vaxxer maar dat moet toch écht wel beter kunnen of niet question

0
192 XingFu

@191 dan nog maar weer eens (zie @181 ), vindt u niet dat deze instituten dan bestraft moeten worden? Nu zeikt u maar wat voor het vaderland weg.

0
193 datkanjijmakkelijkzeggen

@186
Uw rechtsbijstandsverzekering, linkjes graag van al die artikelen (niet uit de wetenschapspagina van de story graag), namen van politici, artsen en wetenschappers. U zwamt maar weer wat voor u uit

0
194 datkanjijmakkelijkzeggen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

2 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

2 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Cloraform PornXxevidoIndan Six VideoWww Office SexDredd ThreesomeBdsm ClitPeridot R34Hot Spa SexCatuon XxxKaty Mixon PornPorn Movies In MobileAdriane Barbeau NudeCameron Diaz MudeXxx Porn PussyPussy DanceCherokeedass PornX Xxx VidPorn Chainsaw ManIncest CaptionsPlot PornNew HentiIndian Collage PornMuslim Sex FilmHd Porn Mp4Brianna Beach XxxDancing NakedLesbian Poop PornDoujinshipornPor N O HdAbella DangersIndian Massage Parlour Sex VideosHeintaiBoob Massage IndianVintage Mom Son PornLesbi Xxxx歐美a VRarbg. ...Korean Girl Porn VideoIndian Audio Sex VideoShakeelasexvideosEva Elfie MovieEbony TittyfuckingClit WetTortured PornSuperhqsXnxx IndamSpoderLove Kiss SexMalayalam Sex CartoonXxx Sex YouFree Hd Premium PornLadyboy Porn VideoXxx NevGirl Cam OnlineJazmine DuboisTaboosexclubAvatar Sex VideosSexy Sister X VideoKinner Xxx VideoHorror Sex FilmLesbianfistingFemmes Nues DessinOldest Lesbian PornStepmother Frie.dsHot Hot Sex XxxMilf With Small BoobsBrazzers Full DownloadHidden Cam Massage JapaneseCuckoldsessionsJacquie Et Michel StoreHe Ntai AnimeAnge WickyAbella Danger Only FansSteve Universe PornPizza Delivery Sex VideosCurlyyred LeakedHornywomanMusasbrasilYoga X VidiosPublic ErrctionMara Sov HentaiHen Tai AnalMonstor Cock PornTelugu Girls Sex Videos ComPeta Jensen BrazzersSiri Dahl PornhubLesbian Kissing NakedHijah PornPornofeticheKellita Smith Nude89 Sex VideoCameltoes NudeTop Ten XxxMomandsonxvideosNudelive.Famosas Onlyfans GrátisVillage XxxSasha Strokes PornAerovia Guayaquil Video Oficial In EnglishBangla Choti VideoPenis XxxMissionaryxxxMundo HentaSexy Bhabhi XnxxFirst Night XxxIndian Porn Star Hd VideoSsbbwassKiirmyNsfwasmrMirariLana BeeThelast Of Us PornFrancesca DicaprioHindi Sex Video ChudaiOutdoor Porn VideosXxi VidoLocal Hd Sex VideosPornvideos Full HdFhater PornFree Erotic Short StoriesPorn Games VideoIntage Gay PornXxcnxDesi Milf SexXhumaster ComBombay Sex HdX Vídeo ComDirtyroullleteSaxxxy VideoLanding Strip VaginaDaizycooperDesi Tube ComNaukrani Xxx VideoJavxxx MeJapanese Doctor PornPajamapornPron SexeBest Tranny PornColombia EscortsBangli Xx VideoTamil Audio Sex VideoTamil Teen PornFree Cheating PornVirgo Peridot EscortویدیوسکسLex Scott Davis NudeHagre MassageMms Sex ComHot Aunty Bathing VideoGauge Creampie