• 10
  • 708x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Die energiebelasting is er nog helemaal niet. Dat is je makkelijk rijk rekenen. Totale belastingafdracht zegt niets over de verdeling ervan.

3
51 Smiling

@ 47
omgekeerd racisme bestaat vooralsnog alleen in de denkwereld van wie "racisme" niet begrijpt, het draait niet alleen om "kleur" maar vooral om "macht".

Kom nog maar eens terug wanneer in het merendeel v d machtsinstituten witte mannen een minderheid zijn geworden.

Als maatschappelijk gelijken elkaar uitschelden op grond van etniciteit is dat gewoon huftergedrag, alleen wie macht heeft kan onderdrukken.

1
52 morandi

@51
Zeg dat maar tegen mijn energieleverancier. De gemiddelde energierekening van de Nederlandse huishoudens is in 2019 met 334 euro toegenomen. Onder welke steen heeft u geleefd de laatste maanden???????

4
53 beastyboy

@37
Hoe denk je dat het met de armen ging in de tijd die zo wordt bejubeld door Baudet? Waar hij en jij blijkbaar ook naar terug wil?
Waarin de armen in plaggenhutjes of krotten woonden, waterige soep uitgedeeld door de kerk konden krijgen, er geen gezondheidszorg, uitkeringen, scholing e.d. bestonden.

4
54 PuurHagelslag

@53 Pas aan het eind van 2019 is duidelijk hoe het met de energierekening over 2019 zit, uiteraard. Dus: rijk rekenen. Of arm rekenen, hoe u het hebben wilt.

2
55 Smiling

@55
Nee hoor, dat was eind vorig jaar al duidelijk.
U had zelf ook bij het vergelijken van energieleverancier kunnen zien wat de belastingen waren.
https://www.pricewise.nl/energie-vergelijken/
Klik op detail van kostenspecificatie.

Daar bovenop aangevuld moet u nog weten dat een deel van de verhoging van de prijzen komt door de verhoging van Europese belastingen (in de vorm van emissierechten CO2).

1
56 beastyboy

@55
Even serieus. Waarom wilt u uzelf nou zo graag voor de gek houden @51 ?
U blijft voor uzelf het hele jaar volhouden dat u niet meer betaalt aan belastingen (terwijl de rekening wel hoger is), totdat u het aan het einde van het jaar op het overzicht ziet staan dat DAT wat u meer heeft betaald, dat dat kwam door hogere belastingen???????
Dat kunt u niet menen, toch?

1
57 beastyboy

@57 Het zal wel aan mij liggen, maar ik weet pas aan het eind van het jaar wat ik over 2019 heb uitgegeven. Tot dat moment is het een prognose. Mijn rekening is vooralsnog niet veel hoger dan-ie was, trouwens.

Kijk, ik vind het natuurlijk best, als armoede onder het Forum als sneeuw voor de zon verdwijnt, ik denk dat niemand voorstander is van armoede. Ik ben alleen uitermate sceptisch over de kans dat het gebeurt - niet alleen met het FvD als grootste partij in de Eerste Kamer en de verschillende provincies, ook als bij Tweede Kamerverkiezingen winst wordt geboekt. Ik zie de FvD-kiezers als uitermate naïef.

3
58 Smiling

@58 Ik denk dat u het punt mist. De VVD heeft de rechtse kiezers in de steek gelaten. FVD vult dat gat op. Als de VVD hun koers nu niet wijzigt zullen ze heel veel zetels verliezen aan de FvD..

0
59 Tegendraadsgelijk

@3 Ja, en jij hebt de kater.

0
60 Positivo

@52
“Kom nog maar eens terug wanneer in het merendeel v d machtsinstituten witte mannen een minderheid zijn geworden.“
Goed idee, je kan dat nu al mooi zien in landen als Zimbabwe en zuid-Afrika wat er dan gebeurt..

2
61 Dostojevski

@59 Ik weet niet welk punt ik zou missen.

Een partij die haar visie aanpast aan wat kiezers willen vind ik niet zoveel waard. Ja, dat brengt het risico met zich mee dat een partij verdwijnt. Dat is dan prima. Beter dan populistisch en onproncipieel achter meningen aanhobbelen om maar een grote partij met veel zetels en baantjes te blijven.

3
62 Smiling

@61

Wat gebeurt daar dan? ik heb vrienden in beide landen die daar een comfortabel, luxueus en gepriviligeerd bestaan leiden, hoor ze niet klagen over discriminatie.

Z-Afrika is een land met veel armoede en daaruit voortkomende gewelddadigheid, dus er zijn zeker plekken die onveilig zijn maar dat geld voor blank èn zwart .

Verder zijn er issues met grootgrondbezit, maar dat zijn issues met grootgrondbezit, wie geen grootgrondbezitter is heeft daar verder geen last van.

2
63 morandi

@63
Oké, dus als je niets bezit kan je daar best leven. Als je wel wat bezit heb je kans om zonder compensatie onteigend (of zelfs vermoord) te worden...
Leuk joh, die zogenaamde dekolonisatie van de instututies.
En waarom zouden wij niet meer onze eigen instututies mogen besturen?

1
64 Dostojevski

@63
oh, comfortabel en luxueus leven omvat best een boel bezit , alleen geen gróte lappen grond.

Grootgrondbezit heeft historisch wereldwijd connotaties met "macht" en inderdaad dekolonisatie is natuurlijk een gevolg van kolonisatie. Dat is dus een geval apart en daarom kan je het niet "omgekeerd racisme" noemen.

niemand zegt dat "wij" onze eigen instituties niet mogen besturen, maar de vraag is wie zijn "wij", normaal gesproken is dat "de bevolking" en pas als de besturen van instituties qua samenstelling in overeenstemming zijn met de samenstelling van de bevolking is er geen sprake meer van discriminatie.

Zo gauw de helft uit vrouwen bestaat plus nog een klein percentage POC dan verliezen de witte mannen de meerderheid, dat is waar ik op doelde.

2
65 morandi

@65
was een reactie op @ 64

0
66 morandi

Is ook wat voor te zeggen. De techniek die joop gebruikt om z'n propaganda te verkondigen komt niet uit een Afrikaanse bananenrepubliek of een fascistisch kalifaat. Noch de toepassing van de elektriciteit die eraan ten grondslag ligt.
Daarnaast is zo'n (terechte) uitspraak een goede tegenhanger tegen het slinkse, zelfhatende cultuurmarxisme.

1
67 rolle

@65
Je klinkt als een hardcore communist, je weet toch wat die idiologie voor ellende heeft veroorzaakt?
Waarom mogen mensen niet veel grond bezitten? Ik heb liever dat iemand die goed is in exploitatie van landbouwgrond veel grond bezit, dan de vriendjes van een dictator.
Diversiteit werkt niet (ook volgens het WRR niet) dus waarom zouden we het gaat proberen? Diversiteit is enkel het nieuwe paradepaardje van links om hun decennialange gefaalde beleid van intregatie te bedekken.

1
68 Dostojevski

@1
Wanneer dan?

0
69 WTR

@68 "het nieuwe paradepaardje van links om hun decennialange gefaalde beleid van integratie te bedekken"

Maar welke linkse regering dan? De laatste linkse regering is, bij mijn weten, gevallen in 1977.

0
70 Criticaster

@69 Zodra het kan natuurlijk.

2
71 xtremy

Nee hoor geen communisme dat is wel een beetje uit de tijd, inderdaad is dat bewezen geen goed idee. Ik heb me ook nooit zo verdiept in dat soort issues dus laat het onderwerp liever rusten.

diversiteit is iets anders, dat is gewoon de dagelijkse werkelijkheid, eventuele problemen moeten opgelost worden en dat doe je niet door te gaan zitten roepen "ik wil geen diversiteit"

0
72 morandi

@71
Sorry, mijn vraag was inderdaad niet duidelijk. Ik bedoelde te vragen wanneer Nederland het beste land ter wereld was.

0
73 WTR

@73 In de tijd dat we de wereld overheersten. En nee, het hoeft niet op precies dezelfde manier.

2
74 xtremy

@74

Goh. Nederland onder Thierry weer op koers om de wereld te overheersen... Xi Jinping zal de afgelopen nachten wel slecht hebben geslapen...

2
75 WTR

@75 Of het beste land ter wereld worden.
Beste zorg, beste onderwijs, beste openbare ruimtes, minst corrupte politiek, geen armen meer, weinig criminaliteit, betaalbaar voor iedereen, mooie gebouwen. Enz enz.
Nu is het op sommige punten al goed, maar dat kan beter. Dus niet zoals het afgelopen jaren ging door alles juist te verslechteren.
Het moet dus juist verbetert worden.

2
76 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

77 Geert

@76 Gaan we dan meemaken dat als uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat we dat al zijn, of tenminste in de top 5 rondhangen op deze gebieden, dat NIET iedereen kwaakt dat het vervalste cijfers zijn of om nepnieuws gaat of een framend links onderzoek? Ik ben benieuwd.

1
78 Smiling

@78 Top 5 is nog niet top 1.

2
79 xtremy

@79 Als je in de wereldwijde top 5 staat kun je toch moeilijk volhouden dat we ergens tussen de brokstukken van wat dan ook leven.

0
80 Smiling

@6
"Wat een NSB'er ben je als je je voorouders gaat verwijten wat ze hebben gedaan.
Wat een zelfhaat als je niet realiseert dat je eigenlijk je eigen bestaansrecht beschimpt als je je eigen geschiedenis beschimpt."

Betekent dat ook dat je bijvoorbeeld ook de toestroom van gastarbeiders in de jaren '60 niet mag beschimpen?
(Om maar eens een willekeurig onderwerp uit onze geschiedenis te noemen.... question )

1
81 WTR

@80 Zeg ik dat dan? Daarbij zijn we wél in rap tempo allerlei zaken aan het verkwanselen, waardoor die 5e plek in gevaar komt.
Tijd om op die verkwanselde punten in te grijpen dus. Tijd voor FvD dus!

2
82 xtremy

@82 Nee, dat zei Baudet, ergens tussen die aanstellerige uil en de mammoeten.

0
83 Smiling

@82 Tja, hij ziet de veranderingen, de verslechteringen die we hebben meegemaakt als "brokstukken". Ik kan hem daar geen ongelijk in geven, aangezien het (op die punten) ooit beter was dan nu.
Tijd om dat goede weer terug te halen/krijgen dus.

1
84 xtremy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

5 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

6 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

6 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

6 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Bj With ForeskinTelegram PornographersX-videos IncestoHd Pussy PicsFree Nude VideoNaked LesbiabsFree Watching XxxFree Cam To CamMario Bros PornLucy CatLoveluna PornViberatorsVirtual MateKourtneykaneRedhead Anal SexArya Fae PornstarFreaks If CockNeela Sky PornNyomi Banxxx AnalAdriana CheckinNewkeralasexYinyleon PornOmgjasmin OnlyfansSunny Leone Naked BoobsJav Porn English SubFree Pono MoviesBig Butts Naked WomenPorn X ComIndian Cute Aunty Sex VideosBf Ki VideoSerial Actress Nude PicsOld Man Eating PussyPornperfectNip Slip Live On TvSssbbwGay PronhubBiglundSex MoveHot4lexi ThreesomeGwen And Ben 10 PornEscort WebsitesAnal GangbangersNew Xnxx TvAmature Big TittiesListcawerHardporn VideosFamily Nudest PicsSheela SexBete Ne ChodaPublic Agent Latest VideosCulitosorgAbdl ViseosMona HuygelenPorn Ronda RouseyNichole Aniston XxxTabboo VidsSexo Pornografia VideosSexkittehDesi Chut NudeDonna Reed NudeWeidest PornGym PmvAdult Movies Rated XReddit Only Fans LeakedList CralwersPron EbonyVelamma TamilSelena Gomez Sex VideoTeen X VedioMy Girlfriend's Mother 2American Dad Sex VideosNikki Benz CreampieStep Daughter Seduces StepmomIpx 758Best Snapchat NudesFilme PorNuttiani PornJanice Griffith XnxxAva Addams Naughty AmericaIndojavBollywood Celebrity PornNatalya NemchinovaMysweetapleRandom SexchatPorn TuchyLily CarterArab Country SexNun Porn HdEnglish Blue Full MovieOnlyfans PovVoyeuristic Kinkسایت سکسی قمبلVídeo Pornografia De DesenhoPussy PhotosLesbian Sex VideoNude SurfboardingKatue CummingsKiera Nicole Nudes18years PornSuhagraat Xxx VideoFifty Shade Of Grey Sex SceneNude Tic TocFilme OornoGrupos De Whatsapp PunhetaNakedwomenJailyne Ojeda NudesBackpage AlternativesFree Newest Porn VideosFilm PôrnoAsian FemdTop PronJulia PerrinRealskybri Onlyfans LeakAzporn ComicsMature Free PornHentais GaysSasha PaigeEnglish Chudachudi EnglishRomesexPornhindivideoDeeer PornAnal Pics PornHot Mallu PornSex Rap TamilFakeface PornBig Butt Anal BlackMom Jerk Me OffAriab PornAdult Friend FindferSexo Mulher Com MulherPorno Anal HdCrossdresser SexEmma Stone SexyAmbatakumHollywood Movie Xxx VideoLexxxi NicoleCorn.hubPorndish.Most Erotic Web SeriesWatch Full Porn MoviesDesi Boobs Porn VideosIndian Bf MoveSavannah Six PornTuk Tuk OatrolThbegaloreMegan MaidenMasturbing MomLisa Lyon NudeSxe ComBunniemmie