@2 Normaal hangen ze wel halfstok....
En iets anders. Pesten is niet alleen verdienmodel voor individuen. Het is vaak ook een verdienmodel voor bedrijven. Wat zijn de consequenties v...
Het linkse geteisem word blijkbaar een beetje bang....
Stel dat er een pil bestaat waardoor pestkoppen niet meer pesten. Wat dan? Mag je iemand een pil door de strot duwen om anderen te beschermen? ...
@2912Sterkte Nighthawk... Astrud Gilberto - Misty Roses ( 1967 )https://www.youtube.com/watch?v=xtzmox-D4Hs...
Inderdaad Sywert is zo glad als een aal!...
Je moet toch wel een enorm bord voor je kop hebben als je denkt zoals die linkse idioten van de Timmermansclub!Er is geen mens met gezond vers...
Sorry maar ik moet er niet aandenken om zo n chemische worst naar binnen te werken hetzelfde geld voor die niet te pruimen vegan rotzooi!...
De grootste pestkoppen zijn meestal directeuren van de bedrijven zelf. En volgens mij maakt het ze niet uit hoeveel geld het het bedrijf en de m...
@2 Nou ja... Het is vervelend dat hem dit is overkomen. Maar veel meer dan hem die lijst halen, is niet nodig. En natuurlijk doorgeven aan ander...
De verbranding van gas is relatief schoon, maar er komen toch ook schadelijke stoffen door vrij in ons woning.
Na jaren op stroom te hebben gekookt hebben we verleden jaar bij de aanschaf van nieuwe keuken toch een uitgebreid gasfornuis aangeschaft. Eten smaakt zoveel beter en blijft veel langer warm.
Ik kook al zo''n 15 jaar op inductie. Toen in pasgeleden verhuisde zat er een gasfornuis in de keuken. Het heeft veel verbrandingen aan mijn handen gekost en gas is ook een heel stuk trager in het verhitten van pannen. Ik ben dus weer op inductie gaan koken. Inductie is echt een aanrader. Ik zou niet anders meer willen. Ik heb trouwens van mijn keukenleverancier gehoord dat 80% van hun kopers een inductieplaat in hun nieuwe keuken bestellen.
* Verwijderd door de redactie *
@4 Mijn persoonlijke ervaring met inductie en pruttelen is op stand 2,5 zetten en de krant gaan lezen. Geen omkijken meer aan. Bij mijn moeder, die op gas kookt, sta ik juist telkens aan de knoppen te draaien. Het heeft vermoedelijk ook erg te maken met gewenning aan de kookplaat die je dagelijks gebruikt.
Het is even wennen maar ik vind het erg handig.
Mooie stabiele temperaturen.
Het is gewoon zonde om nu nog een gasfornuis aan te schaffen! https://www.olino.org/blog/nl/articles/2016/10/28/108657/
Vorig jaar is hier een nieuwe keuken geplaatst met inductie.
Het bevalt prima en het eten smaakt net zo lekker als op gas...daarbij komt dat het makkelijk schoonmaken is ook dat vind ik heel fijn!
Absoluut geen spijt van.
@4
Ik weet niet wat voor rare regeling je schoonouders op de inductieplaat hebben, maar ik kan de mijne op 18 verschillende standen plus boost zetten. Zéér nauwkeurig regelbaar dus, bij een gasvlam is juist dat altijd maar behelpen.
En een piep? Nooit gehoord.... Ja het bromt soms wat en de deksels kunnen soms wat gaan rammelen als ze maar half op de pan liggen. Maar een piep?
Al met al lijkt het mij dat je schoonouders de garantiepapieren van dat geval beter eens uit de la kunnen trekken.
Hier ook gas, met warmhoudplaatje voor sudder-gebeuren.
* Verwijderd door de redactie *
@11
Waar is dat voor nodig?
Inductiekoken is superzuinig. Een pan water koeken op gas kost je goud geld, want zo'n 83% van de opgewekte warmte van je gasvlam gaat ongebruikt de afzuigkap in. Het rendement van gas is namelijk iets va 12%, de rest is verloren warmte.
Inductiekoken kent een rendement van zo'n 95%; nagenoeg alle opgewekte warmte wordt voor verhitten van je pan + gerecht gebruikt. Daarom is inductiekoken dan ook zo zuinig!
De smaak van bereide gerechten wordt niet bepaald door de verwarmingsbron. Wat @2 stelt in z'n laatste zin is onzin en dat is simpel te bewijzen. Verder blijft een via gas verwarmd gerecht niet "langer warm". De mate waarin een gerecht warmte vasthoudt wordt door de producten bepaald en waarin ze worden bewaard. NIET door de warmtebron, wederom onzin dus.
Verder bevalt inductiekoken goed, omdat -net als met gas- de temperatuur nagenoeg meteen op je ingreep reageert. Bij elektrisch koken is dat hopeloos; pas een minuut nadat je die gloeispiraal opdraaide, merk je dat je product harder of zachter gaat koken. Dat ijlt veel te veel na. Met inductiekoken heb je dat juist niet; het reageert nagenoeg meteen.
Inductiekoken is gewoon de volgende vernieuwing in de ontwikkeling van voedsel bereiden. Zuinig want hoog rendement, veiliger, schoner, geen verbrandingsgassen in je keuken en lekker snel, ook weer door dat hoge rendement. Ik wil nooit meer anders!
Voordeel inductie is ook de aansteker die bij gas nodig is .
Telkens weer nieuwe aanstekers kopen die na 2 dagen
niet meer werken.
Verder is inductie een spirituele eye-opener.
(Het eigen spirituele veld wordt Universeel opgewekt .
Precies zoals het bij de aardse mens ook kan gaan..
Je hoeft alleen maar 'in te loggen' op het Universele
netwerk waardoor je eigen geest gaat ontwaken;
i.p.v. steeds maar in kerken en tempels dit door prekers in
jurken proberen te laten opwekken, hetgeen meestal
niet echt lukt en nare smaakjes oplevert
* Verwijderd door de redactie *
@15
Ik bedoelde die opmerking.
Verder heb ik nog nooit (iemand over) piepende kookplaten gehoord, dat is je reinste flauwekul of een defect apparaat. Of een beroerd ontwerp.
En ach, een gastoestel maakt zeker geluid. Om het over de wasemkap maar niet te hebben.
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.