door kovichni in Politiek  ·  23 Reacties

  • 1
  • 349x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het wachten is dus opde eerste Joods/Arabische (Gulf Staten) nederzetting op de Westbank?
Wordt er dat dan eentje met een wolkenkrabbers, een aangelegd meer met brug en jachthaven plus een renbaan voor de dromedarissen?

18
1 Hendrianus

@1 Nooit, maar dan ook werkelijk nooit is het een keertje 'goed' in jouw Israël-hatende ogen. Echt weer opvallend, deze zeer negatieve, beledigende uitspraak. Hoort helemaal bij jou!

Mooi dat er in ieder geval iets van een soort "luisteren naar elkaar" is, daar. Het kan nooit kwaad, en de arabieren komen vanzelf tot inkeer, naargelang de Israëlische economie opbloeit.

5
2 weerman

@2 weerman
Ja, luisteren naar elkaar om Iran gezamenlijk te bestrijden. Lekker positief. Mijn ogen zijn overigens blauw, lol.

17
3 Hendrianus

@3
Zolang Iran een bedreiging is voor het hele midden-oosten, voor z'n eigen bevolking via zware onderdrukking en voor de wereldvrede, is het logisch en prima dat landen daar gaan samenwerken om de dreiging die van Iran uitgaat, te bestrijden.

4
4 weerman

@4 weerman
Iran als de grote bedreiger komt mij over als de Sovjet Unie in de koude oorlog. Miljarden verkwanselt aan het zgn. 'rode gevaar'.

17
5 Hendrianus

@5 maak je niet druk @4 kijkt te veel tv.
wanneer je het land wat ruim 2 eeuwen niet een ander heeft aangevallen als ''regionale dreiging'' gaat bestempelen, in vooral een regio waar al-qaeda, isis/daesh en de nazi's van onze tijd zoals saudi arabie en israel continu massamoorden uitvoeren en illegaal bezetten, is het tijd om je tv uit te zetten en een geschiedenisboek erbij te pakken question

4
6 kovichni

Toenadering tot SA. Dat is toch dat land dat met een coalitie en de steun van de VS zijn neus steekt in de Jeminitische burgeroorlog? Iran schijnt de Jeminitische rebellen te steunen. Er wordt gezegd dat in Jemen een strijd tussen Iran en SA aan de gang is. Roept Vietnam herinneringen op. Een vreselijke oorlog vanwege idiote geo-poltieke ideeën met de burgers als eeuwig slachtoffer. En de VN? Die schreeuwt moord en brand maar kan en mag weer eens niets doen als de grootmachten huishouden.
Netanyahu blaast zijn deuntje mee in een duet met de VS. Die 35 miljard aan Amerikaanse militaire steun heeft natuurlijk wel een prijs.

16
7 Hendrianus

@7
Totdat er weer een andere wind gaat waaien in Saudi Arabië.
Dan is het dag dag Israël....

4
8 Realisme graag!

@5
Ach, de Sovjet-Unie was wel degelijk een potentieel gevaar. We kennen toch allemaal wel de openbaring van hun aanvalsplannen op het westen, toen de muur viel en de archieven open gingen? Meer op: https://www.nrc.nl/nieuws/2006/08/14/sovjet-kernbommen-op-amsterdam-zwolle-en-apeldoorn-11176713-a951927

En we kennen toch allemaal de opstelling van supermoderne raketten in Kaliningrad en langs hun grens?
https://www.nu.nl/buitenland/4333254/rusland-plaatst-raketten-in-enclave-tussen-polen-en-litouwen.html

De voortdurende bedreigingen aan het adres van de Baltische Staten?
https://www.nu.nl/buitenland/3995627/rusland-bedreiging-baltische-staten.html

Doen alsof er niets aan de hand is maakt die dreiging niets minder. Het ontkennen is gevaarlijk, maar poster kovichni zal het toejuichen. question



@6
Ah, onze russische trol beschimpt weer anderen. Iran valt wel degelijk aan, mannetje. Namelijk via miljoenen steun aan terreurgroepen Hezbollah en Hamas. Iran bevoorraadt hen, traint ze, voorziet ze van munitie en (zware) wapens. Iran zit dik in de strijd in Syrië, waar hun Revolutionaire Garde flink huis houdt. Dus je kletst weer groteske onzin.

2
9 weerman

@9 als iran in syrie ''aanvalt'' doen de koerden dat ook. puur nonsense dus, ze strijden juist tegen terreur daar. hezbollah valt ook niemand aan, wanneer was de laatste keer dat hezbollah met israelische soldaten in gevecht kwam? ja...je weet het wel; toen israel lebanon aanviel.
dat noem ik alsnog geen ''aanval'' vanuit iran/hezbollah.

iran geeft idd steun aan hamas, maar dat is absoluut NIETS in vergelijking met wat andere landen hamas geven
https://www.forbes.com/2009/01/16/gaza-hamas-funding-oped-cx_re_0116ehrenfeld.html#5930559b7afb

3
10 kovichni

Sinds Trump is er teen en tander veranderd, ook in SA, een ander regime is gekomen.
Er zijn garanties, ook voor Israël.

Deze weg naar 'vrede' wordt gedwarsboomd door globalisten en oorlogshitsers en vele propaganda stukjes en false flags die de waarheid willen verdoezelen.

4
11 Proemevla

@10
Iran helpt, als dictatoriaal geleid land, de buurman, óók een dictator. Het gaat niet om IS te verslaan, het gaat er om om Assad in het zadel te houden. Iran wil geen IS aan z'n noordgrens; dat zou maar onrust betekenen omdat een flink deel van het Iraanse volk zich meteen zou aansluiten bij IS, om die relifascistische ayatollahs in eigen land te gaan bestrijden! DAt is de reden dat Iran aanvalt in Syrië.

Hezbollah bewapend zich via Syrië. Dat is de Iraanse bemoeienis met Hezbollah; ze leveren zware wapens en munitie via Syrië aan Hezbollah. Wat een vooruitgeschoven legertje is van Iran, net als Hamas dat is. Hezbollah overtreed voortdurend Resolutie 1701, en de VN doet daar niets tegen. Dus grijpt Israël zelf in. Dat mag, zeker ook omdat Syrië nooit een vredesverdrag wilde tekenen met Israël. Er is slechts een wapenstilstand tussen beide landen. Maar dictator Assad helpt Hezbollah, en dat is een oorlogsverklaring -waar zijn vijand gewoon op reageert, dat mag.

Je artikel van forbes is tien jaar oud, niet erg actueel. Maar ik vond uit diezelfde tijd dit:
https://www.hln.be/nieuws/buitenland/israel-palestina/hamas-leider-bedankt-iran-voor-hulp-in-gaza~a7c4b70c/
Het gaat er niet om wie Hamas de meeste hulp geeft. Het gaat er om dat Iran al jarenlang brult dat het Israël wil vernietigen, en we zien dat zij daar actief aan bijdragen in de vorm van massale steun aan terreurgroeperingen! Hier een recentere tekst waar die hulp uit blijkt:
https://nl.gatestoneinstitute.org/12775/iran-palestijnse-terreurgroepen

Iran is gewoon een fundamenteel-islamitische terreurstaat. Zij houden hun burgers onder schot en verboden elke vorm van democratie, net als Hamas dat doet in de Gazastrook. Bent jij het daar mee eens, soms?

2
12 weerman

@12 jaja ik weet dat je vindt dat hezbollah geen recht heeft zich te verdedigen tegen israelische aggressie...zal desondanks toch gebeuren. israel is tot de dag vandaag gewoon een terreurstaat waar apartheid springlevend is. triest dat je dat steunt question

het gaat ze in de coalitie van de verenigde staten niet om isis/daesh verslaan, maar assad verdrijven. en daar zit meer waarheid in dan jouw claims question
https://www.washingtontimes.com/news/2017/jan/10/obama-hoped-to-use-isis-as-leverage-against-assad-/

3
13 kovichni

@2 Israël heult met terreurgroepen en salafisten.

3
14 Harry Kroepoek

@13
Het enige wat jij doet, is de zaken omdraaien en nu Hezbollah als "aangevallen" partij showen. Dat is echt onzin, dat weet je best. Ik weet hoe jij over Israël denkt, dus een discussie is totaal zinloos. Blijf jij maar lekker een groep relifascisten verdedigen, en ook nog een moordende dictator in Syrië. Ik ken je langer dan vandaag.


@14
Bewijs dat maar; voorlopig verdedig jij ook relifascisten en moordenaars, met zo'n uitspraak.

3
15 weerman

Als Netanyahu straks de hand schudt met de genocidale President van Soedan, dan zullen de bloedvlekken niet schoon worden!

Israël moet bondgenoten zoeken in Afrika. Maar geen oorlogsmisdadigers en despoten als Generaal Idriss Deby uit Tsjaad of Omar Al Bashir uit Soedan en zeker niet als de overlevenden van hun genocides geen schuilplaats in Israël krijgen ...

https://www.nieuwskoerier.nl/news/382570-als-netanyahu-straks-de-hand-schudt-met-de-genocidale-president-van-soedan-dan-zullen-de-bloedvlekken-niet-schoon-worden

14
16 Uit Den Haag

@15 weerman
@13 @14 relifascisten??

Tot nu toe verdedig jij relifascisten en moordenaars.
Zelfs de Israëlische wapenleveringen aan onze grootste vijanden ISIS en Al Qaida krijgt zo te zien jouw goedkeuring question

15
17 Uit Den Haag

@17
Ja, de relifascisten, die ayatollahs in Iran. Waar steeds harder en frequenter door de eigen Iraanse bevolking tegen geprotesteerd wordt. Dat jij hen verdedigt verbaast mij niets; alles wat tegen Israël is, is jouw vriend.
De rest is weer zwaar aanvallend en op-de-man, dus dat glijdt zó de pispot in. vieze taal uit Den Haag.

2
18 weerman

@18 weerman
Die relifascisten en moordenaars in Jeruzalem en Tel Aviv zijn momenteel de bloeddorstigste monsters in het Midden Oosten met hun wapenleveringen aan ISIS en Al Qaida question

En ja, dat zwaar aanvallende en op-de-man leer ik van jou question

14
19 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

20 Harry Kroepoek

@18 Jij neemt het op voor een land dat wapens levert tijdens genocide na genocide. Een land dat daardoor erger is dan Iran en meer doden veroorzaakt dan Iran.

3
21 Harry Kroepoek

Beste Harry; je bazelt weer dronkenmansonzin. Al jaren, eigenlijk. Verder speel je op de man. Je verdere onzin vwb Israël laat alleen maar zien dat je een voorstander bent van arabische landen met een moslimdictatuur. Kortom: je bent de discussie niet waard. question

3
22 weerman

Grappig hoe men de titel weer veranderd heeft van: Why Israel is quietly cosying up to Gulf monarchies naar Golfstaat dictators.

Kennelijk zijn het dictators als Israël erbij betrokken is, maar is het een monarchie wanneer Rutte op bezoek gaat.

Als je de titel van een bericht moet gaan aanpassen om Israël te framen dan ben je wel heel zielig bezig.

4
23 Snuggles

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

5 minuten geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

12 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

13 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

15 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

17 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

19 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

En dat word allemaal losgelaten in de maatschappij .steken ze je neer dan word er nog van je verwacht dat je daar begrip voor moet hebben want...

21 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Girl Pron VideoOld Womanporn3d Bbc PornHottest Naked GirlfriendOn Off NudeSelfbondageIndianofficesex8 Teen Xxx ComMother And Son Hd Sex VideoAssworshipAshyleen BrookeBlake Blossom SquirtBoob Sucking GuysGame Of PornesVidéos Pornos Gratuites En FrançaisHandjobsFmottrn NudeYuliett Torres NudeShruti Hassan Hot PicsDevar Bhabhi Hot SexNude YogavideosRule 34 HentaisAalya LoveSeikon No Qwaser HentaiXxxxxxxxxxxxwCheating Housewife Sex VideosKennedy Marksen NudeBeautiful Wife PornJessa Rhodes CreampieFull Jd Porn MoviesAss To MouthBest Asian Porn StarsGay Prison PornBrazzers Luna StarHannahjames 710XxxcopBehind The Scenes PornMy Girlfriends Busty FriendNude PablicKantotDownload VideopornoWalking Naked In PublicMy Naked GirlfriendsCuckholdchatPorn ComucImdie NudesAdult CinemaHazbon Hotel PornNude Pictures BabesHoneymoon Sex Video IndianPublic Foot JobPornos AnciensXxx TravestirWildeerRajasthani Mms VideoCams ComPepper HartWww Free Indian Sexy ComPld People PornRedgifs V3Ver Videos PornPorn Hub StepsisMercedes CaerraSage FoxXxxn RomanceYoga X VidioAmanda Cerny Naked PlayboyDaniella.hemsley NudeKerala Aunty FuckFifty Shades Hot ScenesSexiest DownblouseCum KissingSkinny XxxLana Rhoades LatestMissy Martinez XxxBest Adult Sex MoviesYoung Men Gay PornFleshlight MakeX PornographeXvideos HentaoSunny Leone Hot XvideoKorean Cartoon PornTryon Haul PornBrazzers Vidoes For FreeWeird Japanese PornUllu App PornBent Over NudesSonia Bhabhi Sexموقع افلام سكسMuni Ki BfKamasutra CinemaCam Sexe FrancePorn Sexy Video ComCid XnxxMassage Videos SexyAnim Porn VideoEbonycamUtopiaguide New YorkAmadoras Do SexoMadhuri Patel X VideoBlack Porn ChicksKareen Kapoor XxxAmine Porn MoviesNgentai Net亚洲 成人 网站Quadrinhos De SexHot Wife ComXnxx Maa BetaMia Khalifa Vs Johnny SinsRedit DeepthroatSpankbangueNaomi Watts NakedXnxx HijraLasbian Rape PornPervmomJapanese Wife Cheat SexBangin BrothersTravesti PornosuHottest Pornstar In The WorldXnxx MatureKate Mckinnon NudeLucie QildePregnant NhentaiXxx MssajeWife Adla BadliJapan Bus BfWww Xhamsterhd ComDoahentaiAnuradha Sex VideoGayforetForced Incest PornHotacopeAsa AkiraLesbian Step Sister PornhubXixe VidoCamel Toe VidiosRaja HentaiXvidioXx Hindi Video ComMalayalam PormLittle Caprice Blacked RawMegan Gurthie NudesLenzley ZenRaelilblack NudeShaved PussTube GaloerHihg Heels PornPorn PetardasFutanari GirlsIndian Teen Sex Clips