meer dan 3 jaar geleden door Vaartuig in Binnenland | 33 Reacties | 712


Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Reacties (33)

* Verwijderd door de redactie *

1 full bridge rectifier    
meer dan 3 jaar geleden door full bridge rectifier

@1 Misschien waren ze bang dat de dader zijn toevlucht zou zoeken in een moskee. Dus worden dan de moskeeën in de gaten gehouden.

14
2 benbenieuwd    
meer dan 3 jaar geleden door benbenieuwd

* Verwijderd door de redactie *

3 full bridge rectifier    
meer dan 3 jaar geleden door full bridge rectifier

@3 Ach, moslims zijn altijd zielig en slachtoffer. Ze waren zeker bang dat nu alle aandacht uit gaat naar de slachtoffers in Utrecht, en dat men Christchurch zou vergeten. En nu proberen ze onze aandacht daar naar toe te verleggen.

4
4 benbenieuwd    
meer dan 3 jaar geleden door benbenieuwd

Onzin, op het archief van de NOS staan alle berichten van gisteren er nog gewoon op, zonder balkjes en met volledige achternaam. Op dat moment is de privacy van de verdachte ondergeschikt aan het publieksbelang.
Nu de verdachte is gepakt is er geen reden meer om zijn privacy te schenden en heet hij opeens T. Dat doet niet alleen de NOS, ook RTL heeft vanaf nu zwarte balkjes en afgekorte namen, zoals bijna de gehele pers.

16
5 Voutjebedangt    
meer dan 3 jaar geleden door Voutjebedangt

Zat gisteren CNN te kijken ivm berichtgeving over Utrecht en kwam er zomaar weer een stukje nepnieuws over Wilders voorbij. Die werd er in de reportage ook bijgesleept en was volgens de CNN presentator de 'extreem rechtse politici die alle moslims had opgeroepen het land te verlaten'.
Ze zuigen het gewoon ter plekke uit hun duim. Objectieve journalistiek bestaat gewoon niet meer en is door de linkse kliek helemaal kapot gemaakt.

5
6 Reconquista    
meer dan 3 jaar geleden door Reconquista

Karskens voor President! Eindelijk iemand die de staatsomroep durft aan te klagen. En ja, ik heb gedoneerd voor zijn actie.

9
7 Bakroe    
meer dan 3 jaar geleden door Bakroe

@1
Zulke rare reacties zag je ook na de moord op Theo v Gogh. Toen bezocht Koningin Bea twee locaties. Een Turks centrum en een Marokkaans centrum. Alsof dat de slachtoffers waren. Aan de geschokte Nederlanders maakte ze geen woord vuil en de familie van van Gogh kreeg ook geen bezoekje. Dat is de zieke politiek correcte manier van denken.

5
8 Reconquista    
meer dan 3 jaar geleden door Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

9 full bridge rectifier    
meer dan 3 jaar geleden door full bridge rectifier

ik wist niet dat hij een eigen krant is begonnen. Gelijk heeft hij. Volgens mij is het een zeer goede verslaggever die weet heeft wat er allemaal speelt. Ik kijk trouwens al lang geen NOS meer, eigenlijk helemaal geen nieuws. Hoe triest is dat eigenlijk?

7
10 Lets keep it cool    
meer dan 3 jaar geleden door Lets keep it cool

Ik denk dat het een groot komplot is en dat de overheid al dermate sterk geinfriltreerd is door de islam dat er geen redden meer aan is.

9
11 ModReset    
meer dan 3 jaar geleden door ModReset

NOS behoort integer en objectief te zijn. Dus behoort ook artikel 1 in hun berichtgeving te volgen. Als je veel aandacht geeft aan de aanslag in Christchurch dan moet je ook dezelfde aandacht geven aan andere soortgelijke gevallen. Er zijn meerdere aanslagen geweest op kerken met veel slachtoffers waar niet over gerept wordt. Daardoor ontstaat er een beeld van vooringenomenheid. Daar mag de NOS zich niet schuldig aan maken.

De verdere opsomming is duidelijk omschreven en helaas bekruipt mij het gevoel dat de NOS aan deescalatietechnieken doet en politiek bedrijft. Nederlanders blijven wel rustig, dus daar kun je alles over schrijven. Moslims zijn gevoelig en dus moet je die beschermen.

6
12 Gezond boerenverstand    
meer dan 3 jaar geleden door Gezond boerenverstand

@11 : Een complot is iets stiekems. Dit is gewoon recht in ons gezicht. Men vindt het openlijk in orde om blanken te discrimineren in hun eigen landen van oorsprong, en die landen tot "van iedereen" te verklaren, maar tegelijkertijd is er ineens weer een heel gejammer om compensatie vanwege vroeger kolonialisme. Alsof bruine mensen nooit andere volkeren versloegen, en ze zelfs afslachtten om hun gebied in te pikken, zoals de islamieten in het begin al met India deden, bij miljoenen tegelijk.

Toen de west-Europese landen zwak stonden en onder US militair bewind, zijn zij snel gedwongen door US en via door hun georganiseerde "spontane" opstanden om de kolonien op te geven, niet omdat US zo menslievend was, maar omdat zij graag met inlanders te maken hadden, zonder macht, om de grondstoffen in te pikken. EN omdat Europa klein gemaakt en gehouden moest, o.a. financieel.

8
13 Wendel    
meer dan 3 jaar geleden door Wendel

@13 Blanken hebben het van alle mensen op aarde wel heel moeilijk hoor. Nou wat zijn ze zielig.

14
14 Harry Kroepoek    
meer dan 3 jaar geleden door Harry Kroepoek

Het is duidelijk dat vanwege humanisme en "voortschrijdend inzicht" men het er wel mee eens was, dat je het land van mensen met een ander ras, cultuur, geloof, niet mag inpikken en die mensen tot "Untermensch" verklaren. Logisch. Maar dan zou dat omgekeerd ook moeten gelden. En dat is blijkbaar niet het geval. Blanken zijn daders, altijd en overal, of ze nou aanvallen/onderdrukken of worden aangevallen/onderdrukt.

6
15 Wendel    
meer dan 3 jaar geleden door Wendel

Ik zou bij al die 'geschokte' politici wel eens de bloeddruk willen meten.

4
16 Vilseledd    
meer dan 3 jaar geleden door Vilseledd

Karskens vertelt niets nieuws. Daar ben ik zelf jaren geleden al achter gekomen. Iedereen die de moeite neemt om op het internet te surfen naar nieuws kan dat voor zichzelf vaststellen.

7
17 samcash    
meer dan 3 jaar geleden door samcash

** gebruiker verwijderd **

@17 . Blij dat iemand met gezag het ook zegt. Ik ben er ook achter gekomen dat de NOS niet zozeer liegt maar informatie weglaat. Denk aan die Indiaan die die maatschappelijk betrokken jongen, Nicolas intimideerde met zijn trommel waarover een dierenvel was gespannen.

De NOS liegt niet maar plaats feiten en gebeurtenissen in een soort van kader, tegen een soort van achtergrond waarin belangrijke onderdelen zijn weggelaten.

Gaat het over het tekort aan apotheekpersoneel, hup, een foto van een moslima in een apotheek, terwijl we weten dat moslima's zodra ze zijn uitgehuwelijkt stoppen met werken en studeren en thuis in de keuken willen gaan staan.

De NOS, haar redactie zijn al jaren bezig Nederland neer te zetten zoals zij dat zien en willen. De NOS bedrijft politiek en wel een linkse politiek.

Als er een foto nodig is over personeelstekort in het onderwijs, toveren ze een foto van een klas met 2 allochtone jongetjes uit hun Inclusieve Hoed, geen blond kindje te zien. Dat past in hun NOS-wereldbeeld: Nederlanders gaan op in hun Allochtone Samenleving.

18 verwijderd924924212    
meer dan 3 jaar geleden door ** gebruiker verwijderd **

** gebruiker verwijderd **

@14 . In menige kroepoek zitten meer kruiden dan in die van jou!

19 verwijderd924924212    
meer dan 3 jaar geleden door ** gebruiker verwijderd **

** gebruiker verwijderd **

Even over het Kiesgesprek: ik vond, met alle respect en begrip dat alle deelnemers er moe uitzagen. Moe, vermoeid. Klaver, Wilders, Buma, Thieme en Marijnissen, moe.

Behalve Jetten, die was niet moe maar boos, vooral op Wilders. Dat is vreemd, ze spreken beiden hetzelfde Venlose tongval en zijn beiden van Indonesische afkomst. Maar ook dat, die achtergrond schijnt niet te binden.

Wilders was wel schattig, hij knikte en wenkte naar Jetten zoals een vader doet als zijn zoon opkomt voor zijn rijbewijs.

Denk Kuzu, akelig om Van der Staaij binnen 2 seconden een Huicelaar te noemen op basis van een bijbelcitaat en dan ook nog te zeggen dat hij de intro van Van der Staaij ervaarde als een preek in een kerk. Alsof Kuzu, als diepgewortelde moslim van zijn Profeet ooit in een kerk zal zijn geweest.

20 verwijderd924924212    
meer dan 3 jaar geleden door ** gebruiker verwijderd **

** gebruiker verwijderd **

En ik verdenk Jetten ervan, gelet op zijn half-Indonesche achtergrond meer sympathie voor de Islam te hebben dan autochtone Nederlanders.

21 verwijderd924924212    
meer dan 3 jaar geleden door ** gebruiker verwijderd **

** gebruiker verwijderd **

@8 . Ja, waar, ik herinner me dat. Dat was heel beschamend. Ze ging ook naar het broeinest Argan in Amsterdam. Alsof Van Gogh daar voor de deur was afgeslacht.

Maar ja, wat wil je, als je de hele dat in een paleis zit waarin de ruiten zijn vervangen door spiegels ...

Ze is weg, dat is wat. Hopelijk maakt Max die fouten niet. Die is niet 'een beetje dom'.

22 verwijderd924924212    
meer dan 3 jaar geleden door ** gebruiker verwijderd **

@21 wilders is toch ook deels Indisch?

1
23 datkanjijmakkelijkzeggen    
meer dan 3 jaar geleden door datkanjijmakkelijkzeggen

kijk gelijk naar dit filmpje ,toeval dat er zoveel raakvlakken zijn ?
https://www.nieuwskoerier.nl/news/432159-nos-is-de-nederlandse-cnn

2
24 ongelovenloos    
meer dan 3 jaar geleden door ongelovenloos

Heb op verschillende nieuwszenders "de aanslag" in Utrecht gezien.
Wat opviel was, dat met name buitenlandse zenders, vooral de Belgische, met goede, informatieve berichtgeving kwam, terwijl bij de NOS alles verpakt werd in een "nog geen-informatie-over-bekend-jasje"..
Niets werd er bijvoorbeeld gezegd, dat ze de info over "schietpartij bij moskee" maar klakkeloos, de ether hadden ingeslingerd, terwijl andere nieuwsbronnen daar met géén woord over repten.
Onafhankelijk zijn ze al lang niet meer te noemen.
Het gebash gisteren van Wilders en Baudet, nav hun reacties, was ook weer stuitend te noemen.
Goed, dat Karskens dit allemaal aan de kaak stelt.

2
25 Strongoli    
meer dan 3 jaar geleden door Strongoli

Ik weet niet of het andere ook op gevallen is maar Astrid Kersenboom stond het drama van Utrecht te bestieren alsof het Koningsdag was. Ik heb me daar zwaar aan geërgerd.

0
26 Verwonderd    
meer dan 3 jaar geleden door Verwonderd

Irritant mannetje die Karstens.
Het wordt tijd dat hij Kop eens gaat houden.
Nu weten we het wel.....

4
27 Realisme graag!    
meer dan 3 jaar geleden door Realisme graag!

@26
Zijn er ook dagen dat jij je niet ergert?

5
28 Realisme graag!    
meer dan 3 jaar geleden door Realisme graag!

@14 Harrie Trassi, yang memiliki otak udang yang difermentasi

0
29 tegenzinnig    
meer dan 3 jaar geleden door tegenzinnig

* Verwijderd door de redactie *

30 Captain Hero    
meer dan 3 jaar geleden door Captain Hero

@30 Ja joh, witte mensen zijn zo zielig.... vooral de alternatief rechtse...

1
31 Harry Kroepoek    
meer dan 3 jaar geleden door Harry Kroepoek

@31 Harrie Trassi, yang memiliki otak udang yang difermentasi

0
32 tegenzinnig    
meer dan 3 jaar geleden door tegenzinnig

* Verwijderd door de redactie *

33 Captain Hero    
meer dan 3 jaar geleden door Captain Hero

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Laatste reacties
Prikkebeen
Demining Donbass | Sappers risk their lives clearing Donbass from Ukrainian mines

"Ukraine signed the 1997 Mine Ban Treaty comprehensively prohibiting antipersonnel mines on February 24, 1999 and became a state party on June 1...

5 minuten geleden geplaatst door Prikkebeen

pickwick
Demining Donbass | Sappers risk their lives clearing Donbass from Ukrainian mines

Despite being banned under the UN Ottawa Treaty since 1997, thousands of anti-personnel mines litter the parks, streets, schools and homes in Do...

13 minuten geleden geplaatst door pickwick

pickwick
Donbass: I'm Alive! | Mariupol survivors of Ukrainian attacks find shelter

@2Gebanned van twitter, dat is juist een goed teken. Ik volg hem niet op twitter, Ik zie een oud account op twitter uit 2013. Als dat van hem ...

15 minuten geleden geplaatst door pickwick

JackKropotkin
Oekraïne, wat er aan vooraf ging - Marie Therese en Max von Kreyfelt - Café Weltschmerz

@42 “een volledige coup door de VS in Oekraine haha” Wat grappig, een fata morgana. Er is namelijk helemaal geen coup door de VS in Oekr...

26 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Prikkebeen
"Neerhalen MH17 was het werk van CIA en Oekraïense geheime dienst"

@34 Zorg ook jij even voor je eigen eten, want ik voer geen troillen....

31 minuten geleden geplaatst door Prikkebeen