door Vaartuig in Binnenland  ·  33 Reacties

  • 30
  • 751x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 full bridge rectifier

@1 Misschien waren ze bang dat de dader zijn toevlucht zou zoeken in een moskee. Dus worden dan de moskeeën in de gaten gehouden.

14
2 benbenieuwd

* Verwijderd door de redactie *

3 full bridge rectifier

@3 Ach, moslims zijn altijd zielig en slachtoffer. Ze waren zeker bang dat nu alle aandacht uit gaat naar de slachtoffers in Utrecht, en dat men Christchurch zou vergeten. En nu proberen ze onze aandacht daar naar toe te verleggen.

4
4 benbenieuwd

Onzin, op het archief van de NOS staan alle berichten van gisteren er nog gewoon op, zonder balkjes en met volledige achternaam. Op dat moment is de privacy van de verdachte ondergeschikt aan het publieksbelang.
Nu de verdachte is gepakt is er geen reden meer om zijn privacy te schenden en heet hij opeens T. Dat doet niet alleen de NOS, ook RTL heeft vanaf nu zwarte balkjes en afgekorte namen, zoals bijna de gehele pers.

16
5 Voutjebedangt

Zat gisteren CNN te kijken ivm berichtgeving over Utrecht en kwam er zomaar weer een stukje nepnieuws over Wilders voorbij. Die werd er in de reportage ook bijgesleept en was volgens de CNN presentator de 'extreem rechtse politici die alle moslims had opgeroepen het land te verlaten'.
Ze zuigen het gewoon ter plekke uit hun duim. Objectieve journalistiek bestaat gewoon niet meer en is door de linkse kliek helemaal kapot gemaakt.

5
6 Reconquista

Karskens voor President! Eindelijk iemand die de staatsomroep durft aan te klagen. En ja, ik heb gedoneerd voor zijn actie.

9
7 Bakroe

@1
Zulke rare reacties zag je ook na de moord op Theo v Gogh. Toen bezocht Koningin Bea twee locaties. Een Turks centrum en een Marokkaans centrum. Alsof dat de slachtoffers waren. Aan de geschokte Nederlanders maakte ze geen woord vuil en de familie van van Gogh kreeg ook geen bezoekje. Dat is de zieke politiek correcte manier van denken.

5
8 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

9 full bridge rectifier

ik wist niet dat hij een eigen krant is begonnen. Gelijk heeft hij. Volgens mij is het een zeer goede verslaggever die weet heeft wat er allemaal speelt. Ik kijk trouwens al lang geen NOS meer, eigenlijk helemaal geen nieuws. Hoe triest is dat eigenlijk?

7
10 Lets keep it cool

Ik denk dat het een groot komplot is en dat de overheid al dermate sterk geinfriltreerd is door de islam dat er geen redden meer aan is.

9
11 ModReset

NOS behoort integer en objectief te zijn. Dus behoort ook artikel 1 in hun berichtgeving te volgen. Als je veel aandacht geeft aan de aanslag in Christchurch dan moet je ook dezelfde aandacht geven aan andere soortgelijke gevallen. Er zijn meerdere aanslagen geweest op kerken met veel slachtoffers waar niet over gerept wordt. Daardoor ontstaat er een beeld van vooringenomenheid. Daar mag de NOS zich niet schuldig aan maken.

De verdere opsomming is duidelijk omschreven en helaas bekruipt mij het gevoel dat de NOS aan deescalatietechnieken doet en politiek bedrijft. Nederlanders blijven wel rustig, dus daar kun je alles over schrijven. Moslims zijn gevoelig en dus moet je die beschermen.

6
12 Gezond boerenverstand

@11 : Een complot is iets stiekems. Dit is gewoon recht in ons gezicht. Men vindt het openlijk in orde om blanken te discrimineren in hun eigen landen van oorsprong, en die landen tot "van iedereen" te verklaren, maar tegelijkertijd is er ineens weer een heel gejammer om compensatie vanwege vroeger kolonialisme. Alsof bruine mensen nooit andere volkeren versloegen, en ze zelfs afslachtten om hun gebied in te pikken, zoals de islamieten in het begin al met India deden, bij miljoenen tegelijk.

Toen de west-Europese landen zwak stonden en onder US militair bewind, zijn zij snel gedwongen door US en via door hun georganiseerde "spontane" opstanden om de kolonien op te geven, niet omdat US zo menslievend was, maar omdat zij graag met inlanders te maken hadden, zonder macht, om de grondstoffen in te pikken. EN omdat Europa klein gemaakt en gehouden moest, o.a. financieel.

8
13 Wendel

@13 Blanken hebben het van alle mensen op aarde wel heel moeilijk hoor. Nou wat zijn ze zielig.

14
14 Harry Kroepoek

Het is duidelijk dat vanwege humanisme en "voortschrijdend inzicht" men het er wel mee eens was, dat je het land van mensen met een ander ras, cultuur, geloof, niet mag inpikken en die mensen tot "Untermensch" verklaren. Logisch. Maar dan zou dat omgekeerd ook moeten gelden. En dat is blijkbaar niet het geval. Blanken zijn daders, altijd en overal, of ze nou aanvallen/onderdrukken of worden aangevallen/onderdrukt.

6
15 Wendel

Ik zou bij al die 'geschokte' politici wel eens de bloeddruk willen meten.

4
16 Vilseledd

Karskens vertelt niets nieuws. Daar ben ik zelf jaren geleden al achter gekomen. Iedereen die de moeite neemt om op het internet te surfen naar nieuws kan dat voor zichzelf vaststellen.

7
17 samcash

** gebruiker verwijderd **

@17 . Blij dat iemand met gezag het ook zegt. Ik ben er ook achter gekomen dat de NOS niet zozeer liegt maar informatie weglaat. Denk aan die Indiaan die die maatschappelijk betrokken jongen, Nicolas intimideerde met zijn trommel waarover een dierenvel was gespannen.

De NOS liegt niet maar plaats feiten en gebeurtenissen in een soort van kader, tegen een soort van achtergrond waarin belangrijke onderdelen zijn weggelaten.

Gaat het over het tekort aan apotheekpersoneel, hup, een foto van een moslima in een apotheek, terwijl we weten dat moslima's zodra ze zijn uitgehuwelijkt stoppen met werken en studeren en thuis in de keuken willen gaan staan.

De NOS, haar redactie zijn al jaren bezig Nederland neer te zetten zoals zij dat zien en willen. De NOS bedrijft politiek en wel een linkse politiek.

Als er een foto nodig is over personeelstekort in het onderwijs, toveren ze een foto van een klas met 2 allochtone jongetjes uit hun Inclusieve Hoed, geen blond kindje te zien. Dat past in hun NOS-wereldbeeld: Nederlanders gaan op in hun Allochtone Samenleving.

18 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@14 . In menige kroepoek zitten meer kruiden dan in die van jou!

19 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Even over het Kiesgesprek: ik vond, met alle respect en begrip dat alle deelnemers er moe uitzagen. Moe, vermoeid. Klaver, Wilders, Buma, Thieme en Marijnissen, moe.

Behalve Jetten, die was niet moe maar boos, vooral op Wilders. Dat is vreemd, ze spreken beiden hetzelfde Venlose tongval en zijn beiden van Indonesische afkomst. Maar ook dat, die achtergrond schijnt niet te binden.

Wilders was wel schattig, hij knikte en wenkte naar Jetten zoals een vader doet als zijn zoon opkomt voor zijn rijbewijs.

Denk Kuzu, akelig om Van der Staaij binnen 2 seconden een Huicelaar te noemen op basis van een bijbelcitaat en dan ook nog te zeggen dat hij de intro van Van der Staaij ervaarde als een preek in een kerk. Alsof Kuzu, als diepgewortelde moslim van zijn Profeet ooit in een kerk zal zijn geweest.

20 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

En ik verdenk Jetten ervan, gelet op zijn half-Indonesche achtergrond meer sympathie voor de Islam te hebben dan autochtone Nederlanders.

21 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@8 . Ja, waar, ik herinner me dat. Dat was heel beschamend. Ze ging ook naar het broeinest Argan in Amsterdam. Alsof Van Gogh daar voor de deur was afgeslacht.

Maar ja, wat wil je, als je de hele dat in een paleis zit waarin de ruiten zijn vervangen door spiegels ...

Ze is weg, dat is wat. Hopelijk maakt Max die fouten niet. Die is niet 'een beetje dom'.

22 verwijderd924924212

@21 wilders is toch ook deels Indisch?

1
23 datkanjijmakkelijkzeggen

kijk gelijk naar dit filmpje ,toeval dat er zoveel raakvlakken zijn ?
https://www.nieuwskoerier.nl/news/432159-nos-is-de-nederlandse-cnn

2
24 ongelovenloos

Heb op verschillende nieuwszenders "de aanslag" in Utrecht gezien.
Wat opviel was, dat met name buitenlandse zenders, vooral de Belgische, met goede, informatieve berichtgeving kwam, terwijl bij de NOS alles verpakt werd in een "nog geen-informatie-over-bekend-jasje"..
Niets werd er bijvoorbeeld gezegd, dat ze de info over "schietpartij bij moskee" maar klakkeloos, de ether hadden ingeslingerd, terwijl andere nieuwsbronnen daar met géén woord over repten.
Onafhankelijk zijn ze al lang niet meer te noemen.
Het gebash gisteren van Wilders en Baudet, nav hun reacties, was ook weer stuitend te noemen.
Goed, dat Karskens dit allemaal aan de kaak stelt.

2
25 Strongoli

Ik weet niet of het andere ook op gevallen is maar Astrid Kersenboom stond het drama van Utrecht te bestieren alsof het Koningsdag was. Ik heb me daar zwaar aan geërgerd.

0
26 Verwonderd

Irritant mannetje die Karstens.
Het wordt tijd dat hij Kop eens gaat houden.
Nu weten we het wel.....

4
27 Realisme graag!

@26
Zijn er ook dagen dat jij je niet ergert?

5
28 Realisme graag!

@14 Harrie Trassi, yang memiliki otak udang yang difermentasi

0
29 tegenzinnig

* Verwijderd door de redactie *

30 Captain Hero

@30 Ja joh, witte mensen zijn zo zielig.... vooral de alternatief rechtse...

1
31 Harry Kroepoek

@31 Harrie Trassi, yang memiliki otak udang yang difermentasi

0
32 tegenzinnig

* Verwijderd door de redactie *

33 Captain Hero

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@13Dat was veel later, toen ze al woningen hadden.En dat is verder natuurlijk geen vergelijking. Zo kan ik 9/11 er ook wel bij gaan halen,...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

VBOH
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Belachelijke actie. Sta je daar staks stil voor paal met je bordjes tussen mensen die met hun gedachten met hele andere zaken bezig zijn....

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Opvallend dat mensen die graag willen dat de dodenherdenking met respect wordt gehouden hier zelf druk zijn om mensen als NSB'er en landverrader...

13 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@8 Voor jouw herhaalde verboden en strafbare racisme al helemaal niet. ...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@11 "protesteren ... want discriminatie" Ja ja ... veel succes hoor, maar natuurlijk volslagen kansloos. Goedkopere rode ...

24 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@39 Velen snappen dat niet idd. Vooral iedereen aan de linkerkant natuurlijk....

26 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@92 Doe geen moeite. Ik zoek liever informatie op officiële websites dan dat ik het van jou krijg. Dan hoef ik me ook niet te ergeren. https:...

29 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@7 Om NSB-trollen te herkennen ook niet....

29 minuten geleden geplaatst door spookrijder

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@9De treinkapingen vergeten?...

30 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Bram brabant
Statushouders ook in de wachtrij

Gelukkig, mijn kinderen staan al jaren in een wachtrij.En dat dat asielgespuis voorrang krijgt is te zot voor woorden.😡😡...

30 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

NK. App
Vintage Pron VideosIs Watching Porn Banned In IndiaBj With No TeethKorean PornstartsMaria RiabushkinaVoyeur CumshotsPastor PornCurvyboobsVoyeurs HouseXnxxxpornLenna The PlugJaty Perry NakedXnxx Family StokesGupchup WebseriesSex VidsSimply HentiaPornographie Femme ArabePetite Teenies NudeMom Pov AnalSpencer Locke NudeTiktok NippleTamil Aunty First Night Sex VideoKarnadaka Sex VideosMinecraft Jenny Mod PornBokep Indo TerbaikXvidosbbwDesi MardOkusama No Kaifukujutsu The AnimationNude Beach GiPornstars 3dCrazy DildoingKemono.patySkipthegames PaLinday Lohan NakedCharlie Damelio PornR/incestcaptionsAletta Ocean Hd PornFree Oral Sex VideosSybil Danning NudeCock EatSally Squirt PornAnim Porn MoviesLana Rhodes SoloMelhores Sites De SexoElle Brooke NudesAyame Misaki NudeStreet Fighter 6 Porn31 Vakti PornoPiperblushBitchboyAmrica SexxxActress Naked PicsCollege Video Sex VideoStephjc NudeTristin Mays Movies And Tv ShowsSophia Bushnude三上Sweetest AssholeParis PornDani Daniels Full VideoPorn BaixarPorn On Red TubeGuys CummimgSarah Gilbert NudeMamás CachondasFollando En ColombiaFunsizedkateZishy NudeFc2-ppv-3528180Bondage GifMallu Porn StarCamehoreBrezers PronIndin XnxPornmilf AnalHijastra XxxSexy Hindi Movie BfPais-049AmmyrouseThesabrinabanks Onlyfans LeakedPorn Video SubtitleXvideos CashTitfuckcumNaked IndR Nsfw ComicVideode.sexobrasileiroGirlnextdoor NudeBig Boobs SucJenniferwhite PornAsian Camel ToeSeiren HqDoctor Sexy Video Full HdSamantha Telugu SexHentaii IzleBaixar PornolandiaTammy Lynn Sytch NudeSladvislivkiMegha Akash XnxxNew Free Porn VideosThief XxxLesbian Porn Strip ClubXxnx Video In HindiJacylyn TaylorMirror HentaiSunny Leone Full Porn MovieMary Jane WildeBest EroticaBrumette PornHousekeeping XnxxDormida CojiendoDesi Bollywood SexLesbian Kissing Porn VideosAdult Massage Near MeSquirt HookupsRayan Conner PornCute Pantie PornReagan From BangbusPorn On An IphoneCreampie TernDemi Moore Top LessCute BlowjobsMynameisnikkiIndian Hot Sexy BfFull Length DeflorationAzúcar AlejandraPattaya Sex ComKet Winslet NudeDirty Talk Mom PornMasajeseroticosطيزهاJaponese XvideoCinnamon AnarchyHaely SpadesFree Desi SexGand XxxHidden Cam MmsXxx Mom San VideoKorean SeegasmHuge Boobs CougarAnimation PornographiqueKendra WilkersonMother Son BfXxx Desi SexiChut Hd VideoHorny BitchesDamplipaThithubAdk.amiXxx Poran HdSex Telugu Village