door Inter in Politiek  ·  148 Reacties

  • 37
  • 1108x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@98 Waar dan? Kom met een quote en een reactie nummer....

6
101 Rare Rakker

* Verwijderd door de redactie *

102 Geert

@99
Het gaat niet om het zwichten voor terreur maar om respect voor de slachtoffers en nabestaanden.... Het hoeft niet vandaag op de dag dat het gebeurt is, morgen is er een nieuwe dag en dan kan het ook.

5
103 Beowulf

@102 Hahaha waarom gemeld? Je zegt dat je iets gezegd hebt. Ik zie het misschien over het hoofd, dus dan is die vraag toch niet raar? Als je me een quote en een reactie nummer geeft dan ben ik de eerste die mijn ongelijk zal toegeven....

5
104 Rare Rakker

@97 Wie zegt dat het eerwraak is? Ook dat is wederom vooruit lopen op de feiten. Zolang het motief niet bekend is, moet je geen kiezers proberen te winnen over de rug van de overledenen

6
105 Rare Rakker

* Verwijderd door de redactie *

106 Geert

* Verwijderd door de redactie *

107 Geert

@106 Oké nu twijfel ik helemaal niet meer. Je bent inderdaad dezelfde persoon als die achter ikke44/GOTCHA66/HEBBES66/FVD! zit

5
108 Rare Rakker

* Verwijderd door de redactie *

109 Geert

* Verwijderd door de redactie *

110 Geert

@105 . Hiddema spreekt uit ervaring als strafrechtadvocaat waar hij met 13 eergerlateerde geweldsdelicten uit de Turkse gemeenschap te maken heeft gehad. Hij neigt daardoor naar eerwraak, eerder dan terrorisme. Either way, wij kunnen dit soort zaken missen als kiespijn in dit land.

1
111 Vandeprinsgeenkwaad

@110 Ook wel heeeeeel erg opvallend dat op het moment dat Geert hier op NK begint te reageren, dat FVD! niks meer zegt.... Heb je een ban en dus maar een nieuw account aangemaakt? question

5
112 Rare Rakker

* Verwijderd door de redactie *

113 Geert

@111 “Hij neigt daardoor naar eerwraak”

En doordat als politicus te zeggen, zonder dat de feiten en de waarheid op dit moment bekend zijn, probeert hij stemmen te winnen over de ruggen van de overledenen en dat is nou niet echt een teken van respect.

4
114 Rare Rakker

In het Kurhaus , weet je wel dat elitaire dure hotel , man van het volk , die Baudet ...

5
115 MarcusCole

@99
zwichten voor terreur? nee daar moet je je voordeel mee doen natuurlijk, mensen die geschokt zijn of bang zijn nog makkelijker te manipuleren dan anders.

2
116 morandi

@116
Je moet juist de emoties niet de overhand geven. Dat is precies waar terroristen op uit zijn. En als je dat ook nog eens vlak voor verkiezingen doet dan ondermijn de daarmee de democratie.

0
117 rolle

@114 . Eerwraak of islamitische terreur, FvD hoeft helemaal niets te doen om stemmen te winnen. Dat gaat op deze manier vanzelf.

2
118 Vandeprinsgeenkwaad

@117
helemaal waar dat van de polariserende bedoeling van terroristen. Maar die emoties zijn er nu eenmaal op zo'n dag en een kiescampagne is een psychologisch spel, zo'n gebeurtenis heeft impact.

En gisteren had Baudet niet kunnen zeggen : om " dit" te voorkomen stem op mij, vandaag kan hij dat wel zeggen, heel opportuun...

net trouwens als die Tweets van Wilders

5
119 morandi
120 JavierdeValdez

* Verwijderd door de redactie *

121 Geert

De rijke linkse elite vaart wel bij schaarste
Windmolens leveren niets op, dus schaarste is goedkoop voor hun
Want wij werken voor niets
Klimaat is een smoes, voor de rijkdom van hun kinderen

Dus stem ze weg 20 maart, stem PVV of FvD

4
122 dloops

* Verwijderd door de redactie *

123 E.Meel

@123 Niets doen is nog steeds beter dan het probleem maken/groter maken.

2
124 solidsteel

Links is te rijk geworden, en zal alles doen om dat te blijven.
Laat je niet gek maken, links rechts maakt niet uit
Want links is nu grotendeels het grootte geld dat jou geld wil afpakken om hun macht te vergroten.
De massa immigratie is bedoelt om ons tegen elkaar op te zetten, want dat vergroot hun macht.
Het maakt ze niets uit dat er slachtoffers vallen want dat vergroot hun machten, plus wetten die onze democratie afbreken uit zogenaamde veiligheid.

Verdeel en heers

3
125 dloops

Er is een getuige uit de tram die verklaard heeft dat de mohammedaan tijdens de walgelijke schietpartij "Allahu Akbar" schreeuwde. Wordt die getuige nu niet serieus genomen en moet de bevolking een paar dagen voor de verkiezingen maar geloven dat het een daad van eerwraak was of nog erger een daad van een verwarde man? Waarom wordt de mohammedaan toch iedere keer weer de hand boven het hoofd gehouden. Het feit is en blijft dat een mohammedaan 3 totaal onschuldige mensen heeft gedood en een aantal zwaar heeft verwond en nu is het plotseling minder ernstig omdat het om eerwraak gaat. Wat heeft de geciviliseerde westerse samenleving met eerwraak van doen? Het is wachten op de volgende aanslag. Brrrrrrrrrrrrrr

6
126 nostradamus666

@126
Tanis is geen religieus gestoorde. Het is een doorgesnoven junk. Een zware draaideur crimineel die never nooit los had mogen rondlopen.

5
127 Janzzen

* Verwijderd door de redactie *

128 Geert

@127 “ Tanis is geen religieus gestoorde” En dat weet je voor 100% zeker?

4
129 lisaaatjuh

Ik vind het een stomme actie van Baudet. Hij kon van tevoren weten, dat er een groep mensen hem daarop aan zouden spreken. Als hij verstandig was geweest had hij zich bij de rest aangesloten om zulke reacties te voorkomen. De andere partij moet zich niet zo fel over uitspreken. Dat maakt het sfeertje compleet. Ieder in zijn waarde laten. Ik heb namelijk zowel begrijp voor het besluit, dat je doorgaat met je campagne, maar snap ook de rustpauze, die is ingebouwd.

Rutte gaat hier alleen maar garen bij spinnen, die heeft zich ingehouden. Je kunt veel over hem zeggen, maar strategisch is hij erg slim. Nee, ik ben geen VVD-liefhebber.

1
130 hopefully

@127 Het blijft terreur tegen Westerse mensen. De huidige regering heeft gefaald door dit soort figuren los te laten lopen. Er lopen duizenden mensen in onze straten met diepe haatgevoelens voor ons en onze manier van leven. De veiligheidsdiensten hebben lange lijsten met jihadisten en haatimams. Er wordt soms zelf overwogen om 'zielige' jihadisten terug te halen naar ons land.

2
131 IconDuality

Hij toont tenminste karakter...en verliest zeker het probleem in nederland niet uit het oog! Massa-imigratie en tolerantie en wegkijken wat de huidige zittende politiek doet! FEIT!

2
132 Peka8

@131 Er is weinig verschil in het gevaar tussen mensen met een radicaal religieuze opvatting of mensen met een rechts-extremistische opvatting. Kijk naar Breivik en die rechts-extremist in nieuw zeeland. Of wat dacht je van de grootste aanslag op ons Nederlandse grondgebied, gepleegd door een gereformeerd christen met een religieuze psychose (Tristan).

In dit geval gaat het waarschijnlijk ‘gewoon’ om een drugsgebruiker met een psychiatrisch verleden die wraak wilde nemen op zijn ex of schoonfamilie en daarbij ook andere slachtoffers maakte. Een droorgedraaide gek dus. Heel wat anders dan de rechtsextremist die vanuit zijn zieke ideologie een aanslag twee jaar van te voren planned en tientallen slachtoffers maakt.

4
133 Vrijdenker

Het is weer opvallend dat Baudet hieruit een slaatje probeert te slaan om stemmen te winnen. Hij geeft de slachtoffers nog een stevige trap na. Eerlijk gezegd had ik ook niet anders verwacht van dit omhooggevallen elitair mannetje.

6
134 Vrijdenker

@132
Die boodschap was al lang duidelijk, daar had hij gisteren niet voor nodig. Stomme actie van hem. Wil graag dat ze winnen, maar zie nu de VVD grootste worden.

4
135 hopefully

@127
En de andere twee schutters dan?
Ook doorgesnoven moslims en toevallig tegelijkertijd daar met wapens?

1
136 beastyboy

Ik begrijp dat als een reli-idioot weer eens een aanslag pleegt het hele land moet worden stilgelegd, verkiezingen moeten dan worden opgeschort
Natuurlijk zijn dan de aanslagplegers dan tevreden, daar doen ze het tenslotte voor.
Veel Nederlanders zijn net als marionetten, als je bij sommigen aan het goede touwtje trekt springen ze braaf over een hek.

0
137 Mollevanger

@134 "Het is weer opvallend dat Baudet hieruit een slaatje probeert te slaan om stemmen te winnen. "

Nieuwtje: de mensen die in het Kuhrhaus aanwezig waren bij de bijeenkomst van FVD waren sowieso al aanhangers en die hadden het incident van gisteren niet nodig om op FVD te gaan stemmen.
Het is de journalistiek die dan de beelden de ether in slingeren, niet Baudet zelf.

0
138 Congo

Je moet dus respect tonen op dezelfde wijze als de traditionele politiek dat doet. Door alles stop te zetten, niets meer te doen, je niet meer te bewegen en stil te gaan zitten. Als die deugers echt respect zouden tonen zouden ze hun verontschuldigingen aanbieden aan de nabestaanden voor het binnen halen van dit soort gestoorden die ook na begane misdaden gewoon weer op het volk werden losgelaten met alle dodelijke gevolgen van dien.

2
139 Reconquista

@103 En de slachtoffers hebben er totaal niets aan, en ik zou wel graag de mening horen van de nabestaanden betreffende het slappe gedoogbeleid over migranten in dit land. Waarom was die klootzak nog in Nederland?

Dit hele stilleggen van de verkiezingsbijeenkomsten was duidelijk een politiek gemotiveerde uitspraak om te voorkomen dat partijen als PVV en FvD nog meer stemmen krijgen vanwege het gelijk dat die hebben met het veroordelen van de politiek elite betreffende vreemdelingenbeleid.

0
140 niet-alles-geloven

@134 ; Hoe geeft hij de slachtoffers nog een stevige trap na? Ik begrijp dat niet zo. Zegt hij dat het hun eigen schuld was? Zegt hij dat het gewoon een incident was en we het daar vooral niet meer over moeten hebben?

Het is toch meer VVD retoriek om te stellen dat de slachtoffers maar gewoon harder hadden moeten werken zodat ze niet in die tram hadden hoeven zitten maar in hun eigen auto hadden kunnen rondrijden? Of, ook heel populair hier op NK, niet hadden moeten gaan reizen tot ze genoeg verdienden voor een eigen auto?

Het zijn de regeringspartners die het tijdens de verkiezingscampagne vooral niet over deze aanslag willen hebben. Vooral nu niet willen praten over het functioneren van justitie. Vooral nu niet willen praten over de dreiging van de radicale islam (een aanval op onze manier van leven, dóórgaan met ons leven, niet op reageren wat dat is precies wat ze willen). Vooral nu, en eigenlijk nooit, willen praten over de gevaren van het huidige immigratiebeleid.

Waarom denk je dat die verkiezingscampagnes zijn stilgelegd? Denk je echt dat dat uit piëteit met de slachtoffers en de nabestaanden is? Whoehaaaa! De VVD is de minst integere partij van Nederland; woorden als empathie en piëteit zijn voor hen niet meer dan woorden om de massa te bespelen.

0
141 Mariska3

Terecht dat dit doorgaat je moet de samenleving niet laten kapen door islamitische extremisten als deze salafist.

0
142 Xmod

@140
Dus nu zijn volgens jouw woorden de echte slachtoffers in dit verhaal de PVV en FvD?? Alleen de FvD zette de bijeenkomst door, zelfs de PVV heeft gisteren alle activiteiten opgeschort.

Juist het doorzetten van een politieke bijeenkomst terwijl je weet dat alle andere partijen zonder uitzondering het opgeschort hebben is bij uitstek een politieke gemotiveerde uitspraak, al helemaal terwijl de hulpdiensten nog druk bezig waren met de afhandeling, helpen van de slachtoffers en de jacht op de dader. Alsof de nabestaanden of de familieleden van, en de slachtoffers zelf die voor hun leven vechten, daar iets aan hebben.

Ja... de dader was een klootzak maar ik vind iedereen die een ander willens en wetens schade en leed toebrengt zonder enige uitzondering een klootzak. Gezien het criminele verleden van de dader is met name justitie die hier gefaald heeft, waarom liep die nog vrij rond terwijl hij nog voor de rechter moest verschijnen voor een verkrachtingsdelict begaan in 2017?

Het opschorten van verkiezingsbijeenkomsten kort na zo'n ingrijpende gebeurtenis, ook voor de FvD, hoeft niet negatief of positief uitgelegd te worden maar geeft de maximale ruimte aan de, hulpdiensten, bevolking en nabestaanden. De gebeurtenis in Utrecht zal naar mijn mening juist meer zwevende kiezers overhalen om op de PVV of de FvD te gaan stemmen en daar was echt geen politieke bijeenkomst specifiek op de dag dat er slachtoffers vielen voor nodig zoals alleen de FvD dus wel deed.

0
143 Beowulf

Wat zegt een expert op dit gebied?
https://www.trouw.nl/democratie/-bij-een-aanslag-moet-je-verkiezingscampagnes-juist-niet-stilleggen-~aa652cc2/

Stilleggen van verkiezingscampagnes is het domste wat je kunt doen!
En maar hakken op baudet he jongens.

0
144 knorretje knorretje
145 Hollander1967

@144
Dat is een expert op het gebied van terrorisme en niet een expert op het gebied van een samenleving. Als de statenverkiezing a.s. woensdag was opgeschort had ik je gelijk gegeven maar niet bij het opschorten van verkiezingscampagnes die overigens vandaag weer hervat zijn.

0
146 Beowulf

@106 t/m @110 Geert geeft iedereen en alles aan. Gebeurde in de oorlog ook. Kreeg je geld als je een Jood aangaf. Ach ja, de aard van het beestje verandert niet.

2
147 Mac Benac

@123 Omdat jij iets intelligent noemt, hoeft het dat nog niet te zijn. Sterker nog : waarschijnlijk is jouw definitie van intelligent een andere dan die van echt intelligente mensen.
Laat dat maar even op je inwerken, misschien snap je het.

0
148 schuco

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@22Ah. Beweer je nu dat de acties van Israël nu bepaald worden door hun geloof? Waardoor ze dus precies hetzelfde zijn als welke fundamental...

3 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bob Sleebaan
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Wanbeleid door een D66 figuur....

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Marrie1
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

@3Foei Wedergeboren, als je zo doorgaat krijg je natuurlijk niemand op je draadje. ...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@21Jawel, als jij de vraag maar duidelijker stelt....

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@20Nou, het geloof/ideologie van die “krengen” spelen anders wel een hoofdrol in alle oorlogen die nu gaande zijn. En dat weet jij best...

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Snorrie
In je anus of vagina een fakkel de Kuip binnensmokkelen, hoe waarschijnlijk is dat?

Bij aantreffen, aansteken en terug stoppen....

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Marrie1
Muziekdraadje

The Merseybeats. Wishin And Hopin.https://youtu.be/8pO82q6k1RU?feature=shared...

13 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

"Goed bezig", Robbie. . . . ...

14 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Populistische regering Slowakije schaft publieke omroep af - Joop - BNNVARA

   De natte droom van allochtone Geert. ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Marrie1
Muziekdraadje

The Yardbirds. Still I’m Said.https://youtu.be/ONVXNH7D4Qw?feature=shared...

15 minuten geleden geplaatst door Marrie1

NK. App
Mia Malkova BrazzersPorn LeakedXxx MomentLucy Liu PornSubmission Of EmmamarxLesbian Brazzers PornBeach NudesFamily LustPornolandia Hd18comic VipXxx Desi ChutBest Porn Of The YearLil CocoFollando TravestisAtrizes PôrnoHistória Em Quadrinhos PornográficoWca Produ TionsTeen Anal Sex VideoLiliana Heartsss OnlyfansMasahiro TabuchiAsian Bbc AnalScrew WifeCoqnucomMolly Sims NudeMia Kay PornKarely Ruiz XxBlackgfsXxx Hot Sex Video HdJohny Sins ThreesomeFoursome GifNewly Married Sex VideosHot GangbangSex Without PermissionLily Starfire PornGay Porn TwinsReverse Glory HoleReact To PornPorn BrooklynXxxl PornBdsmstreackسکس مادرPure18Louis Grifin PornJapanese Porn SatrPornos AbuelitasSexe XxXxx CringStella VoiletLittlesulaaSil PornDelhi College PornInterracial NudeHumaniplLiiiasAmilia Onyx PornMhentaiNip Suck GifBakharnabievaBrezersPeta Jensen CreampieScan AdultePorn FamilyyNudeostarAlt Girl PornFemboy Porn ComcisTeannatrumpAveragemilfHindi Bf Xnxx3some GifDua Lipa ButtThinjen NudeCassandra Peterson NideSamantha Nude ImagesDesi Homemade SexBed Room Xxx VideosIndian Mom And Son Xnxx VideosForced Anal PornTara WildMommy And Stepson PornAdriana Chechik ThreesomeJuneliu PornAnya Ivy AnalLeabian Pussy RubbingAlexa A EvansPorn300D4swningXxxcom ComWww Xnxx MalayalamPoonam Bajwa SexyXxx Indian Real SexPorn DaterBww Hd PornHentay HomeDelia SheppardLovelymimi NakedSex On TwitterBlack Mail BlowjobsAshley Aoki PornTara Strong TitsJinx Asmr PornSuzie CarinaLindsay Capuano OnlyfansTigerr Benson PornErin ElecktraShyla Stylez DeathIggy Only FansLyna Perez OnlyfansNatalie Nunn PornBboobscarolBig Titty JapanEmily ThorneEbony Porn HoodFilme PornobrasilStretch PornPorn XdOpen Marathi SexMona Bhabhi XxxR/tiktokpornEro Profile.comCocostar NudeSucking Boobies VideosVan X PornMaria Pie PornRedditt NsfwTiktok_thotsLady Innocent HentaiMary Bellavita PornTeens GagAsian Vietnam PornSex Video Sis And BroLisa Ann Ava AddamsPinay Teen SexAryion ComJapanese Porn SiresXxx Videos Indian WifeSex Vidros ComIndian Young Couple XxxDeasi Xxx .comDomonicana SingandoJav Porn VideoMelhores Pornô BrasileiroAmy Adams NudesEnglish Girl Xxx Video21 SexturyForce Stripped PornLena The Plug CheatingFreepornpictursListcrawler IndyMadisoncarter PornDeeper Sex Videos