door Oog om oog in Buitenland  ·  46 Reacties

  • 2
  • 391x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ziek. En Israël gebruikt snipers die kinderen dood schieten, ook ziek.

11
1 solidsteel

Waarom maakt Hamas niet gewoon gebruik van F16's en Apache-helikopters in plaats van speelgoed en andere rommel? Bij wijze van vergelding voor het neerknallen van weerloze Palestijnen bij het hek van hun concentratiekamp.

13
2 Commodus

@1 bij Israël is die grens duidelijk gedefinieerd. Anders dan bij dat hyenagebroed waar u op geilt.

9
3 Scholar002

@3 Idd . Net over de grens en als het beweegt schieten.
Waar geil ik op ? question

Het is altijd het 1 of het andere bij ' jullie" niet?

15
4 solidsteel

dat filmpje van dat meisje zegt genoeg over hoe ze hun kinderen opvoeden.
walgelijk misselijk volk om kinderen te gebruiken in een strijd die eigenlijk geen strijd meer is.

7
5 ongelovenloos

Ook hier weer lieden die ook snel Israël van zaken beschuldigen en off-topic gaan met leugens en propaganda. Zieke geesten. Het gaat hier over een boobytrap van terreurbeweging Hamas, in de hoop Israëlische kinderen te vermoorden. Dat kunnen dan ook moslims zijn, of christenen, of kopten, of druzen. Niet elke Israëli is namelijk Jood, dat wordt voortdurend genegeerd door de haters, hier.

6
6 weerman

@5

Kijk anders ook even via Google-afbeeldingen, met de zoekwoorden: Hamas children.

Dan zie je veel foto's va de hersenspoeling van de Gazaanse kinderen. Ze maken er fanatieke moordenaars van, namelijk. Gewoon moordende kindsoldaten.
Hezbollah doet precies hetzelfde, zoek dan even met "hezbollah children.

6
7 weerman

@1 Geef even je definitie van "kinderen", want ik weet nog dat links mannen tot 30 jaar "kinderen" noemde ten einde Israel te kunnen demoniseren.

Dus zeg even wat volgens jou nog "kinderen" zijn.

8
8 Oog om oog

@2 Als de barbaarse horden mohammedanen met het schuim op de lippen de Israelische grens aanvallen teneinde daar zoveel mogelijk Joodse burgers te gaan afslachten dan worden ze afgeschoten.

Vind je dat gek?

En dan is Israel nog zo vriendelijk om meestal op de benen te mikken, wat weer veel moeilijker is dan gewoon een schot in de borst of het hoofd.

6
9 Oog om oog

@8 Aangezien de normen en waarden daar wat anders liggen zou ik toch nog steeds zeggen alle mensen onder de 17-18 jaar oud.

4
10 solidsteel

@6 Maar elke Jood is wel en zionist volgens haters zoals jij.

10
11 solidsteel

@10 Dus als een jongen van 16 of 17 met een bom of een groot mes over het hek probeert te klimmen dan mag Israel niet op hem schieten volgens jou, want dan wordt er op kinderen geschoten?

7
12 Oog om oog

@12 Nergens zeg ik iets over kinderen met bommen in hun hand die over de grens overgaan.
Dat was toen ook helemaal niet ter sprake.
En doen alsof Israëli heiliger dan heilig zijn werkt ook niet meer gezien de misdaden die ze begaan. En hiermee zeg ik niet dat de Palestijnen onschuldig/heilig zijn.

Beide zijn groepen die een verrotte ideologie aanhangen en daar naar handelen. Echter heeft Israël overduidelijk de overmacht en heeft daarom meer verantwoordelijkheid. Want dat heb je nu eenmaal met macht.

9
13 solidsteel

@11

Een domme op-de-man reactie. Triest dat je zo op-de-man gaat spelen en dan ook nog met onzinnige, hatende opmerkingen. Je voegt wederom niets toe. Ik haat alleen maar mensen die denken dat je met haat een doel kunt bereiken.

3
14 weerman

Weer dezelfde brabosh shit. Leugens en bedrog.

12
15 samcash

@14 Het is jouw mening , meer niet.
En nu niet zo zielig gaan doen met op de man spelen, je doet zelf niets anders tegen iedereen die maar iets kritisch is tov Israël.
Dus laat je hypocrisie maar thuis voor wat het is.

10
16 solidsteel

@15
Onderbouw even met wat bewijzen dat hier sprake is van een leugen en van bedrog. Want je onderbouwt je opmerking niet, waarom niet?

2
17 weerman

@16
Klets geen onzin, speel niet zo de vermoorde onschuld, en ga on-topic.

3
18 weerman

De volgende resolutie van de VN om het geweld en de kindermoorden door Hamas te veroordelen staan alweer klaar ... toch?

2
19 JackKropotkin

En natuurlijk zijn de extreemrechtse Jodenhaters @1 @15 ook weer aanwezig om Hamas te verdedigen.

2
20 JackKropotkin

@18 Deed ik ook, totdat jij ging piepen.

7
21 solidsteel

@17
Voor brabosh is dat niet nodig. Het is een van de grootste leugensites in de wereld. Brabosh brengt alleen maar leugens en halve waarheden in de wereld.
Bewijs jij maar eens dat brabosh deze keer wel de waarheid vertelt.

"Het vliegtuig was weer een van het bewapende speelgoed dat door Hamas en Palestijns-islamitische Jihad-terroristen het Gaza-grondgebied vanuit Gaza wordt binnengevlogen."
Wat is dat nou voor nederlands?

door Hamas en Palestijns-islamitische Jihad-terroristen

hebben ze samen dat vliegtuigje in elkaar geknutseld? Of heeft de een het vliegtuigje gebouwd en de ander de granaat geleverd?

Maak jezelf toch niet zo belachelijk man.

11
22 samcash

* Verwijderd door de redactie *

23 Pxf7+

@23
Hahahaha, nog zo'n zionistisch leugenkrantje. Wie denk jij voor de gek te houden?
Kijk, als het nu van Jews for Peace af kwam, dan zou ik wel geloof hechten aan dat verhaal. Maar in dit geval heeft het geen enkele relatie met de waarheid.

11
24 samcash

* Verwijderd door de redactie *

25 Pxf7+

"Deliberately targeting children in a conflict is a war crime."

Iets waar Israhel zich dagelijks aan schuldig maakt, maar het staat wel goed als je daar de andere partij de schuld van geeft.

12
26 samcash

@25
Heb je wel eens van Jews for Peace gehoord?

11
27 samcash

* Verwijderd door de redactie *

28 Pxf7+

* Verwijderd door de redactie *

29 Pxf7+

@27 Ja, in tegenstelling tot Palestinians for peace.

4
30 JackKropotkin

* Verwijderd door de redactie *

31 samcash

* Verwijderd door de redactie *

32 samcash

* Verwijderd door de redactie *

33 Pxf7+

@32 Nog steeds niet tot je doorgedrongen dat destijds het grootste deel van dat "volk" op de vlucht sloeg voor het geweld van hun Arabische "broeders"?

Tot op de dag van vandaag zit dat volk opgesloten in kampen in Jordanië en Libanon en hebben geen recht op voortgezet onderwijs, mogen geen huis bouwen of kopen en wordt hen het erfrecht ontzegd. In de Gazastrook wordt het volk onderdrukt door een terreurorganisatie en gebruikt als levend schild.

Daarentegen zijn de Arabieren in Israël evenredig vertegenwoordigd in het parlement en bekleden bestuursfuncties. Uit onderzoek onder de Israëlische Arabieren blijkt dat een meerderheid geen enkele behoefte heeft om in een zelfstandig Palestina te wonen. Bovendien is aangetoond dat ze over het algemeen gezonder en welvarender zijn dan de meeste Arabieren in de buurlanden van Israël. Die "hel" valt dus nogal mee en bestaat voornamelijk in jouw fantasie.

5
34 Belazerd

Het is een vliegtuigje van niks natuurlijk. Niet in vergelijking met het moderne oorlofstuig dat Israël rer beschikking heeft en ook gebruikt,
https://www.btselem.org/statistics/fatalities/after-cast-lead/by-date-of-event

De wanhoopsdaad van een jonge vrouw en de frustratie van een ouder illustreren verder waar ruim vijftig jaar bezetting, de langstlopende, toe leidt. Indien er geen kolonisatie van het bezette gebied had plaatsgevonden dan was er hoop dat elke dag de dag kon zijn dat de bezetter vertrekt. Met nu ruim vijfhonderdduizend Israëlische staatsburgers in bezet gebied is die hoop niet realistisch. Het is niet meer het simpel opbreken van militaire kampen en posten en het personeel uit bezet gebied terugtrekken.

Israël wist dit en heeft bewust voor deze tactiek gekozen wetende dat hen geen strobreed in de weg gelegd zou worden door de niet Arabische landen. Wat het uiteindelijke doel van deze tactiek moet zijn is mij een raadsel en ik heb de indruk dat Israël ook geen idee heeft waar het naartoe moet. Het is, ' live by the day', als je het mij vraagt.

De Gazanen mogen hopen dat ze ooit van Hamas afkomen en op de Westbank Fatah aan de kant geschoven wordt. Dat Fatah en Hamas hun rivaliteit, onder bezetting, niet onder controle hebben is een ramp. Israël buit dit ten diepste uit en lacht in haar vuistje.

19
35 Hendrianus

Piepschuim vliegtuigje van 5-10€ VS drone van enkele miljoenen waarvan de technologie van de VS is gejat.

6
36 solidsteel

GroenLinks zegt : Je moet witte racisten ook bij de roots uitroeien XD

5
37 DikkeTor

#37 Witte Joden****

5
38 DikkeTor

@34
Je weet niet waar je over praat of je gelooft in sprookjes.
Ja ze zitten in kampen maar ze hebben recht op terugkeer naar hun woonsteden. Dat recht wordt ze door Israhel ontnomen in strijd met het oorlogsrecht en met het internationaal recht.

Hier met je sprookjes:
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/08/03/palestijnen-boos-over-verlies-van-hun-taal-a1612006
Sinds de Knesset, het Israëlische parlement, de controversiële ‘Joodse-natiestaat’-wet heeft aangenomen, zijn inderdaad veel mensen in Israël boos. Het land raakt al twee weken niet uitgepraat over de nieuwe basiswet die de status van Israël als de natie-staat van de joden vastlegt. Een Palestijns parlementslid stapte op, druzische soldaten deserteerden, de Turkse president Erdogan vergeleek de bedenkers van de wet met Adolf Hitler. En Palestijnse Israëliërs? Die zien vooral de zoveelste bevestiging van hun achtergestelde positie.

9
39 samcash

@12 Elia: Je bedoelt dat er iets zou worden gegooid naar de veilig verscholen "scherpschutter". Volgens jou waren de "scherpschutters" en geheel Israël waarschijnlijk in levensgevaar. Je bent ondanks vele accounts hier het verdraaien en overdrijven blijkbaar niet verleerd.

22
40 Barbapapa-7,5

* Verwijderd door de redactie *

41 Pxf7+

Leuk filmpje erbij (voor de humor die niemand gaat snappen XD) :

5
42 DikkeTor

Vanaf hier eigenlijk :

5
43 DikkeTor

@16 Je schijnt het verschil niet te snappen tussen "kritisch zijn op Israel" en "Israel demoniseren met leugens" zoals jij doet door te beweren dat Israel willekeurig kinderen dood schiet.

2
44 Oog om oog

@26 Nog zo'n idioot die Israel met leugens demoniseert.

2
45 Oog om oog

@44 Niet willekeurig. Alleen niet joodse kinderen.

2
46 solidsteel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Bob en Bries op oorlogspad, en dat op witte donderdag voor Pasen. Wat staat ons morgen nog te wachten op goeie vrijdag en zwarte zaterdag. �...

zojuist geplaatst door Marrie1

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@6 Heb je een advies voor hem, behalve met pensioen gaan?...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

ongelovenloos
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat te kort blijft bestaan zolang er niets aan de oorzaak word gedaan....

4 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Marrie1
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Mooi laten luiden die noodklok, de batterijen lopen vanzelf wel leeg....

4 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Mooi laten roepen die Van der Burg, hij wordt vanzelf wel stil. ...

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@2 Ligt er aan, wie zijn post over gaat nemen. . . . ...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@5 Zo'n 10 jaar geleden hadden ze je voor gek uitgemaakt als je zou zeggen dat asielzoekers en gelukszoekers in cruiseschepen, vakantieparken e...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
CIDI: Joodse vrouw uit Amstelveen aan huis geïntimideerd

@22Vraag even aan Bennie Bob of ze de klep van de Kubus even dicht wil doen, het stinkt hier behoorlijk naar ruzie zoekers. ...

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Hendrianus
Twee ongewapende Palestijnse mannen doodgeschoten door Israëlische leger, tonen door Al Jazeera uitgezonden beelden

https://www.nieuwskoerier.nl/news/977167-israeli-soldiers-shoot-and-kill-two-unarmed-palestinians-in-gaza-video%3Fbekijk=c%26orderBy=newest...

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

https://www.nieuwskoerier.nl/news/977167-israeli-soldiers-shoot-and-kill-two-unarmed-palestinians-in-gaza-video...

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Nikki Brooks AnalLatina CojiendoCarmelkitten PornHoodhoez ComDream Of Jeannie PornMassive Boobs NudeSeiren QuadrinhosBoob Pics BigGrandma SwallowingWww Brazzers Hd ComCogiendo Con Mi HermanitaCock FaceAmyaugust OnlyfansScarlett Johansson Sexy NakedWater MasterbationMarket PornBeeg.comLaury VargasJasmin CamTit SuckingPrtite PussyLove Sex ComSex Of Shruti HassanIndian Brother And Sister Porn VideosPunjabi Full Sex VideoThick Latina BlowjobsTamil Aunty Sec VideoBig Booty HoesBhojpuri Hot XxxTight TeelaActrices Pornographique FrançaisePorn FamiliasXnxx RasmikaJulri WatersBlack BoypornSunnyy Leone PornButt Plug In Public PornOur HotwivesIndia Pornography VideoXvideoe.Mohria MillsGay Porn AseanBtazzers MilfXx Sexy PictureLela Star Xxx VideoXxnx Hot Sexy VideoLeah Gotti X VideoXxx Video Hindi BhojpuriPanty Sniffing PornWww South Indian Aunty Sex ComUsepovHot Cumming3d FemdomPorn Heavy RPor HdCu Kold PornHuge ClitoresIkkyuu NyuukonStepsister Massage PornWww XxxmalayalamGreen Eyed GfAnal TabooBrittany AmberInfluencersginewildAsian Strip ChatMrpornسكس مصريًJohnny Sins XhamsterStanding Position SexGolden Shawer PornNew Sex Full Hd VideoWww Xxx HDesi Real Porn VideosAdria Rae XxxFelatrixTiktokthotsIs Fansly LegitTik Tok Big TittiesXxn MomImogenlucie NudeKira Liv NudeXnxx Adult VideoSex Telugu ComeGlory Hole FreepornZoo SexAfrican Xxx MoviesUma Devi HotTgirls CumsTwitter Porn AccMejores Actrices PornMarathi PornstarDasi Xxxxx VideoBest RidingpornMom Jerk OffHarper.hempel BjRule 34 Attack On TitanSexbThe New Assistant Vanna Bardot And Millie MorganKolkata Boudi Sex VideoPornhubpublicSavannah Bond Onlyfans LeaksHotest Video PornGay Anal CreampiSex Video XnnKayleigh WanlessAnalincestFleshlight HandjobMuy ZórrasAlysiamagen Onlyfans LeakTorrent GalazyMaggie Gyllenhaal NudeDiana RiderBikini Slip NipBfxx XPublic Place XnxxStella PornPublicfootfetishWife Seduced By A LesbianHenatai ComicsPornô PornolandiaPinkyxxx FartK9dildoStream Porn MovieKana MomonagiXnxx SoftChinese Sexy Full HdIndian Brother Sister Xxx VideosGhtto PornRiley Reid CummingJapannese Porn SiteCepornYourporn .sexyXenoblade HentaiCuck QueenSatin PornSexi Vidos HdFingering LesbiansSexual Groping VideosAmma Son Sex StoriesAsa Akira SoloFemale Bodybuilders In The NudeNaughty AmerixaRussianincestMommy BlowsbestDaddy Doughter XxxPornstar EscorrBondagecomicsBlackedraw.colmPornhopMaria Gjieli Xxx