Asielzoekers (‘jongeren’, ‘onruststokers’) vallen voor lol willekeurige voorbijgangers aan

17-03-2019 20:16

Een groepje van vijf ‘jongeren’ waarvan er tenminste twee onruststokers jongeren asielzoekers zijn hebben zondagochtend vroeg in de binnenstad van het immer gezellige Tilburg willekeurige voorbijgangers vriendelijk goedemorgen geknikt ‘lastiggevallen’ en tenminste één vrouw ‘achtervolgd’. Dat meldt het Brabants Dagblad dat om stereotyperingen niet te bevestigen om niet te polariseren de kop van het artikel heeft aangepast van ‘asielzoekers’ naar ‘onruststokers’.

De politie heeft de asielzoekers ‘jongeren’ aangehouden. Eén van de ‘jongeren’ werd al gezocht omdat hij zijn DNA nog moet afstaan (zou hij een snelweg in Friesland hebben geblokkeerd?) en nog een maand in de jeugdgevangenis moet doorbrengen. In Nederland lopen criminelen die eigenlijk in de cel horen meestal vrij rond op straat zodat linkse media dan fijn kunnen blijven jubelen dat ‘de cellen leegstaan’.

De twee asielzoekers blijken, heel verrassend, asielzoekers zonder verblijfsvergunning te zijn die nog nergens in Europa asiel hebben aangevraagd, wat in het land van aankomst moet gebeuren terwijl de kans klein is dat ze direct in Nederland zijn aangekomen. Zij zullen naar het asielzoekerscentrum van Ter Apel worden gedeporteerd alwaar zij desgewenst nog wekenlang maandenlang jarenlang zwart kunnen reizen met het OV, de middenstand van Ter Apel kunnen leegtrekken, nog meer overlast kunnen veroorzaken en hun uitzetting langdurig kunnen aanvechten door steeds in beroep te gaan.

De kans dat ze worden gestraft voor hun criminele daden is, traditioneel in Nederland, nihil, maar dat weten ze zelf natuurlijk ook al lang.