Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Fotomontage HLN

Tot 31 jaar verschil: deze beroemde vrouwen sloegen een veel jongere man aan de haak

CelebritiesHet is intussen een gekend fenomeen in Hollywood: een oudere vrouw slaat een jonge vent aan de haak. Ann Bancroft deed het in 1967 al voor het eerst in de film ‘The Graduate’ en intussen is het lijstje haast eindeloos geworden. Zo raakte onlangs bekend dat Kate Beckinsale (45) en Pete Davidson (25) een romance beleven en ook de 48-jarige Naomi Campbell en de 25 jaar oude Liam Payne zouden aan het daten zijn. Wordt dit het tijdperk van de cougars

28 reacties

  • Machteld Lepeer

    1 jaar geleden
    Ik heb een relatie (reeds bijna 5 jaar) met man die 17 jaar jonger is. Hij is intelligent, een mentor, en een vrije geest. Volgens hem is leeftijd niet anders dan een getal. Leeftijd zit in je zijn, in je omgaan met elkaar en niet letten op het oordeel van anderen...Ik leer nog iedere dag van hem en vice versa. En...hij houdt mij jong en alert.
  • Hide Geritz

    5 jaar geleden
    Mijn man is 25 jaar jonger. Je bent zou oud als je zelf vind of voelt.
  • Jeanny Verhoeven

    5 jaar geleden
    Ik heb ook een 14-jarige jongere vriend reeds meer dan 9 jaar en het gaat super.
  • annie laureys

    5 jaar geleden
    53 jaar gelukkig getrouwd , en even oud , gezellig om samen oud te worden , en elkaars kwaaltjes te begrijpen
  • Marko Decandt

    5 jaar geleden
    10 jaar is niets, dat zie je heel vaak. Wanneer het leeftijdsverschil zo hoog begint te worden dat de ene de moeder of vader van de andere kan zijn, dan wordt het vind ik wel een beetje ziekelijk.