Start van hoofdcontent

112

nl

Politie zoekt inbreker autoverhuurbedrijf Duivendrecht

17 maart 2019, 13.13 uur

De politie is op zoek naar een man die eind vorig jaar spullen zou hebben gestolen bij een autoverhuurbedrijf in Duivendrecht. De verdachte is eerst nog samen met een klant in het bedrijfspand, even later blijkt er van alles te zijn gestolen.

De diefstal vindt plaats op 9 oktober 2018 bij een bedrijf aan de Joop Geesinkweg in Duivendrecht. De man die gezocht wordt, vergezelt een andere man als hij zijn auto komt inruilen. Als de twee vertrekken, blijkt er van alles gestolen te zijn.

Signalement
De man die de auto komt inruilen, is een bekende van het autoverhuurbedrijf. Zijn identiteit is bij de politie bekend. De recherche wil nu graag weten wie de andere man is. Hij heeft een normaal postuur, een donker getinte huidskleur en kort zwart haar. De man is tussen de 25 en 35 jaar oud en droeg tijdens het bezoek een donkere bodywarmer met een lichte sweater eronder. Daarnaast droeg hij een donkere broek en zwarte schoenen. Ook had de man een helm bij zich.

De politie hoopt dat iemand de man op basis van de beelden en het signalement herkent. De diefstal vond plaats tussen vijf en tien voor half zeven.