meer dan 3 jaar geleden door Febee in Binnenland | 16 Reacties | 238


Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Reacties (16)

Een verkiezingsdebat dat over provinciale aangelegenheden gaat is tegenwoordig een uitzondering. Goed dat hier aandacht aan wordt besteed.

0
1 Mrs. K    
meer dan 3 jaar geleden door Mrs. K

Als ze nou eens ophielden met de woningcorporaties af te romen met miljarden tegelijk, dan zouden de woningcorporaties extra sociale huurwoningen kunnen bouwen, liefst ook met eigen tuintjes zodat autochtone armen nog ERGENS buitenlucht en zon kunnen genieten, zowel gezinnen met kinderen als ouderen.

Dan zouden de gemeenten moeten zorgen voor schone grond om die woningen op te bouwen. En als er eindelijk eens genoeg van die woningen gebouwd werden, dan zouden de huren erboven ook zakken, en de koopprijzen ook.

2
2 Wendel    
meer dan 3 jaar geleden door Wendel

@2 Op zich een leuk idee om iedereen een tuintje te gunnen, maar daarvoor is Nederland te klein. Het zou al helpen als de balkons iets groter zouden zijn, zodat je een balkontuintje kan maken.
We moeten in de hoogte bouwen, om meer woonruimte te krijgen.

2
3 sockknitter    
meer dan 3 jaar geleden door sockknitter

"De VVD wil dat er niet alleen meer sociale huurwoningen bij komen. Vermeulen: 'Iedereen zoekt een betaalbare woning."

De VVD valt dus af, die wil uiteraard doorgaan met de goedkoopste woningen slopen en zo de prijzen nog verder opdrijven. Hebben veel woningen gekocht in de grote steden en zijn huisjesmelkers naast hun andere ruime inkomens.

2
4 Wendel    
meer dan 3 jaar geleden door Wendel

@3 : Er is nog ruimte genoeg, zeker als je men stopt met overal per se "natuurgebied" te willen zoals de globalisten overal ter wereld doen, die de mensen willen ophokken in stadsregio's, en inderdaad willen die per se geen tuintjes voor de gewone mensen.

Toch eigenaardig dat zich hetzelfde beeld overal in de geindustrialiseerde, overwegend blanke landen voordoet, dat gewone mensen met gewone banen buiten de stad moeten wonen waar ze werken, vanwege belachelijk gestegen huren en koopprijzen. Ook in US en Nieuw Zeeland, bijvoorbeeld. Dat is geen toeval.

Dat soort prijsstijgingen krijg je alleen als men dat zo wil, als men de lage inkomens steeds erger wil klemzetten. Want als je de goedkoopste woningen steeds schaarser en duurder maakt, stijgt de rest exorbitant. En dat gebeurt wereldwijd.

7
5 Wendel    
meer dan 3 jaar geleden door Wendel

Maar waarom hebben we het niet over wat men van plan is m.b.t. het klimaat en de oplopende spanningen tussen allochtonen en autochtonen? Wat de instructies van de EU zijn voor de komende 4 jaar en wat dat praktisch inhoudt voor ons dagelijks leven en ons inkomen, onze vaste lasten?

Waarom wordt er niet gesproken over of men van plan is, de wet op vaccinatie onder dwang aan te nemen, die er al een jaar ligt? De donorwet ging ook niet echt lekker, men heeft zowel in de 2e als de 1e kamer moeten mikken om een moment te kiezen, dat er een meerderheid van 1 stem aanwezig was, en dan gauw gaan stemmen. Verkrachting van de democratie, noem ik dat.

Mensen hebben er wat tegen dat ze met huid en haar aan de farma worden verkocht alsof ze slaven, bezittingen van de overheid zouden zijn. Heb het DAAR eens over.

5
6 Wendel    
meer dan 3 jaar geleden door Wendel

@5 Dus al iedereen een tuintje heeft, heb je geen natuurgebieden meer nodig?

1
7 sockknitter    
meer dan 3 jaar geleden door sockknitter

@7 en wat doen ze met die "tuintjes"? Ze plempen t vol met tegels en 1 treurige pot met onderhoudsvrije plant. Ook zo goed voor het milieu

1
8 BlackNinja    
meer dan 3 jaar geleden door BlackNinja

@2 “zodat autochtone armen nog ERGENS buitenlucht en zon kunnen genieten”
Autochtone armen hebben hun hele leven de tijd gehad om iets van hun leven te maken. Als dat ze niet gelukt is zouden ze de hand in eigen boezem moeten steken ipv huisvesting en complete verzorging van de staat te verwachten.

2
9 Mrs. K    
meer dan 3 jaar geleden door Mrs. K

@5 Het zou helpen als de sociale woningbouw enkel gebruikt wordt door degenen voor wie het bedoeld is. Lekker goedkoop wonen wil iedereen wel maar dat wil niet zeggen dat 1,5 x modaal in de sociale woningbouw hoort te wonen.

1
10 Mrs. K    
meer dan 3 jaar geleden door Mrs. K

@6 omdat provincies daar niet over gaan maar wel over huizenbouw.
En verder weer het gebruikelijke complotgewauwel.

0
11 streek    
meer dan 3 jaar geleden door streek

Harder nodig is beleid om huurders te laten uitstromen uit de sociale woningbouw. Huurwoningen tussen de 600 en de 1000 euro zijn harder nodig dan sociale woningbouw. Ook voor starters, trouwens.

2
12 Mrs. K    
meer dan 3 jaar geleden door Mrs. K

** gebruiker verwijderd **

Als ze nou alle statushouders, illegalen, wachtenden en die COA-hotels sluiten en Schiphol tijdelijk een nieuwe baan geven, de MO-baan, dan is die woningnood gelijk een stuk minder. En behouden wij nog het enige groen dat we nog van de Noordzee mogen houden.

13 verwijderd924924212    
meer dan 3 jaar geleden door ** gebruiker verwijderd **

** gebruiker verwijderd **

@12 Waarom moeten mensen met een laag inkomen, afhankelijk van sociaal betaalbare woningen uitstromen? Waarheen, waarvan?

Ga jij nou meer eens op Woningnet de regels nalezen. Sociale woningbouw is hard nodig, alleen al om al die statushouders die er zijn en zullen komen een betaalbare woning te verschaffen.

Die woningnood is extra ontstaan door het zotte immigratiebeleid.

14 verwijderd924924212    
meer dan 3 jaar geleden door ** gebruiker verwijderd **

** gebruiker verwijderd **

@10 . Weet jij hoe het dan is, wonen in een sociale huurwoning? Met bouwmuren van slechts 20 cm dik, het spoelen van wc's overal te horen, het vrijen ook, de ruzies, het gepraat dat door die dunne muren en vloeren overal te horen, arme mensen die een lullig laminaatje op de betonnen vloer leggen. Als daar een lepeltje op valt zitten de andere buren stijf van schrik overeind.

Wonen in een sociale huurwoning is misschien aantrekkelijk voor als je uit een tent op Kos wordt gehaald maar voor gewone mensen is het aanpassen, dimmen, tv zacht en veel overlast.

15 verwijderd924924212    
meer dan 3 jaar geleden door ** gebruiker verwijderd **

@15 en toch blijven heel veel mensen in zo'n woning zitten die allang hadden kunnen doorstromen naar een koophuis dus zo slecht is het kennelijk toch niet.

0
16 streek    
meer dan 3 jaar geleden door streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Zoeken
Nieuw op Nieuwskoerier?
Registreer nu en krijg je eigen gepersonaliseerde tijdlijn!
Aanmelden bij Google Registreren met een e-mailadres
Trends voor jou
Wie te volgen
Laatste reacties
Prikkebeen
Opinie: ‘We moeten ons laten inspireren door Kick Out Zwarte Piet’

@23 "Je bent zo begaan met dat kleurtje" Leugen...

zojuist geplaatst door Prikkebeen

pickwick
Opinie: ‘We moeten ons laten inspireren door Kick Out Zwarte Piet’

@22Ben jij misschien zelf een zwartje Prickkie ?? Je bent zo begaan met dat kleurtje.OOh dit vind jij weer racistisch zeker, ga je nu we...

33 minuten geleden geplaatst door pickwick

Prikkebeen
Opinie: ‘We moeten ons laten inspireren door Kick Out Zwarte Piet’

@21 Actie - reactie ... Mmm...Actie : toegestaan (ja, ook provoceren mag), grondrechten. Reactie : verboden, want geweld, grondrechten...

1 uur geleden geplaatst door Prikkebeen

eh
Another vertical farm comes to Saudi Arabia

Goed verbruik van water wordt overal een belangrijk punt..Wij zouden hier wat betreft land en veeteeld zoveel vooruitlopen, Gaan we nu ingeh...

4 uur geleden geplaatst door eh

progressiefliberaal
Opinie: ‘We moeten ons laten inspireren door Kick Out Zwarte Piet’

@18,Ik hoef je toch niet het verschil tussen actie en reactie uit te gaan leggen?KOZP provoceert, al jaren. Deze mensen reageren daar sl...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal