door Geart in Buitenland  ·  33 Reacties

  • 2
  • 559x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Rechtzaak achter gesloten deuren.

Geef zo'n malloten geen platform.

3
1 Weet geen naam

@1

Inderdaad. Ze geven hem precies wat hij wil

3
2 Hefan430

White Power! XD, tijd om 4Chan te verbannen question

3
3 DikkeTor

@1 : ++++++++++++++++++, enz.

8
4 =*(++)*=

De daad bij het woord voegen.

5
5 Bets Muts

Ja geef deze idioot nog even fijn een podium zeg.

4
6 Tsaar

De racistische trigger was WP :


En de media gaat er weer eens in mee......

7
7 DikkeTor

Net zo een gek als Breivik. Dit soort lui verdienen geen podium.

1
8 Nos Calan Gaeaf (s7p)

* Verwijderd door de redactie *

9 hk-sr

Geef deze idioot juist wel een podium ... dan kan ook niet ontkend worden wat voor gekken er rondlopen.

We moeten met z'n allen gaan beseffen dat dit soort idioten, gekkies, bestaan. En alsjeblieft ook geen websites verbieden, want juist via dat soort kanalen kunnen die freaks gevolgd worden.

Gekken, terroristen, extremisten bestaan aan beide kanten van het spectrum.

Hier op het forum wordt vaak gesuggereerd dat het uitsluitend moslims zijn die terroristische aanslagen plegen. Het moge na gisteren, voor zover dat al niet het geval was, duidelijk zijn dat er ook gestoorde blanke mannen rondlopen.

Daarom moeten wij ... wij met z'n allen ... jij en ik ... iedereen hier op het forum ... gezamenlijk een vuist maken tegen de gestoorde gekkies die er rondlopen. We moeten ons niet alleen richten op terrorisme uit moslimhoek, we moeten ons net zo goed richten op rechtsextremisme uit blanke hoek. Het maakt niet uit waar het vandaan komt ... er lopen gestoorde mensen rond die denken dat ze voor god mogen spelen en uit naam van hun overtuiging het recht hebben om anderen te doden. En daar ... daar moeten we ons massaal tegen verzetten ... niet tegen de moslims ... niet tegen de blanke mensen met al dan niet een wat rechtser gedachtengoed ... maar juist tegen de idioten die geweld willen gebruiken om anderen het zwijgen op te leggen. Dat soort gestoorde gekken zijn onze vijanden. En als samenleving moeten we nu eindelijk eens gebroederlijk naast elkaar gaan staan (moslim, christen, jood, blank, donker), elkaar accepteren, de hand geven en als één front optreden tegen elke vorm van extremistisch geweld. Laten we er voor zorgen dat deze mensen gisteren niet voor niks zijn gestorven, laten we ervoor zorgen dat slachtoffers van IS niet voor niks zijn gestorven, laten we ervoor zorgen dat slachtoffers van Breivik niet voor niks zijn gestorven. Laten we daarom juist toenadering tot elkaar zoeken als eerbetoon aan deze gesneuvelde onschuldige mensen, verbroederen in plaats van verschillen creëren ... niet langer 'wij' en 'zij' zijn, maar gewoon allemaal WIJ zijn.

1
10 Kopkaas

@9 Ga je lekker, maniak? Het schorem waar het hier over gaat, deelt jouw krankzinnige haat.

7
11 Biesbush

@10 Amen

3
12 Zucht

@7 : Link artikel van 30 april 2017.

4chan is net zo'n forum als NK.

14
13 =*(++)*=

@10 Verreweg de meeste mensen, waar ze ook vandaan komen, wat hun voorkeuren ook zijn, delen wel degelijk het nodige gezond verstand wat je hier laat zien.

Die extreme uitersten, die lui, die ga je nooit, maar dan ook nooit bij elkaar brengen. Die hoop kun je gerust laten varen.

1
14 Biesbush

Hij staat wel mooi op de foto met zijn witte pak question

4
15 DikkeTor

@9 , Wat moeten jouw hersencellen zich eenzaam voelen zeg.........

6
16 Weet geen naam

** gebruiker verwijderd **

@9 Het is geen moslim die dit krankzinnige bloedbad heeft gepleegd , maar een extreemrechts monster

17 Deleted29

* Verwijderd door de redactie *

18 hk-sr

@14

"Die extreme uitersten, die lui, die ga je nooit, maar dan ook nooit bij elkaar brengen. Die hoop kun je gerust laten varen."

Nee, die gekken hoef je niet bij elkaar te brengen. Die zijn compleet gestoord. Wat ik bedoel is dat WIJ met z'n allen (ongeacht bruin, blank, moslim, christen, jood enz.) eens een keer NAAST elkaar moeten gaan staan in plaats van tegenover elkaar. En SAMEN moeten we ons verzetten tegen het extremisme, van welke kant dat ook komt.

1
19 Kopkaas

** gebruiker verwijderd **

@18 Niet te snel iets aannemen dan maar he question

20 Deleted29

@19 Maar dat doen we toch ook gewoon in het dagelijks leven? Ik tenminste wel.

2
21 Biesbush

* Verwijderd door de redactie *

22 Undertaker

@19 Ik denk dat dat ook wel gebeurt. De groep gematigden is nog altijd groter dan de extremisten en die gematigden zijn allemaal tegen extremisme.

0
23 Mrs. K

@20 , "Niet te snel iets aannemen dan maar he"

Tja, dat is het probleem met de onderbuikjes hier constant.

Niet verdiepen in iets. Gewoon op bais van 1 woordje in een Pavlovkramp schieten en die onderbuik leeg laten lopen.

Iemand die vandaag reageert op dezse aanslag en nog niet doorheeft uit welke hoek die gepleegd werd, die loopt te trollen of die leeft in een grot.

2
24 Weet geen naam

@19 Dat klopt, de tegenpolen van de gepolariseerden ga je nooit tot ander inzicht brengen, maar het middenveld kan deze uitersten wel marginaliseren.

2
25 Crannbuidhe

@21 en @23

Ik verwijt jullie niks. Maar kijk alleen al hier op het forum hoe mensen het verdedigen dat (enkel nu even ter voorbeeld) Wilders opriep tot minder Marokkanen. Dat is niet wat ik noem verbroederen. Als hij had gezegd minder criminelen dan was ik het volledig met hem eens. Je moet niet iemands "afkomst" willen verbieden, maar diens gedrag ... ongeacht zijn of haar afkomst. Ik wil door niemand beroofd worden, niet door een moslim, niet door een christen, niet door een jood enz. Kijk naar gedrag in plaats van afkomst/geloof.

Ik ben ervan overtuigd dat het aanwakkeren van verschillen (dus het benadrukken van 'wij' en 'zij') bijdraagt aan een voedingsbodem voor terroristisch geweld. Door het continu te hebben over "de moslims", over "de rechtsen", "de linksen", de "joden" enz. creëer je telkens weer 'groepen'. Wij zijn de ene groep, 'zij' de andere. Je creëert onderscheid en dat onderscheid zorgt er uiteindelijk voor dat gestoorde gekkies gaan denken dat zij de enige 'goede' groep zijn en dat de rest met geweld moet worden uitgeroeid.

Het creëren van groepen en bijbehorende vooroordelen zorgt er ook voor dat je mensen die je totaal niet kent of nog nooit hebt ontmoet als gevolg van indoctrinatie bepaald gedrag toedicht. Oh jee, er staat een turk naast me in de winkel, laat ik m'n portemonnee maar goed vasthouden. Oh jee, een blanke man, daar laat ik m'n kindje nooit bij alleen. Oh jee een moslim, draagt hij geen explosief onder z'n kleding. Oh jee, een voor de oorlog gevluchte asielzoeker, gaat hij m'n dochter nu verkrachten? Enz. enz. we worden continu bang gemaakt met allerlei waanideeën. En voor sommige gestoorde idioten is dat een voedingsbodem die uiteindelijk vergroeit tot radicalisering wat uitmondt in geweld met dodelijke slachtoffers.

We zijn een SAMEN-leving. We moeten het met elkaar, samen doen. In plaats van elkaar continu met een scheef gezicht aan te kijken, kunnen we vanaf vandaag ook eens met een glimlach naar elkaar kijken. Niet je geloof of je afkomst bepalen wie je bent, niet je haarkleur, niet je salaris. Enkel het gedrag dat JIJ vertoont maakt je tot wie je bent. Laten we eens op die manier naar elkaar kijken, vanuit een positieve gedachte.

1
26 Kopkaas

** gebruiker verwijderd **

@24 Een trol zal geen sorry zeggen hoor , er zitten er minmaal 3 hier op NK , die doen dat niet , hij zuigt en ziekt ook niet hier op dit topic

Dat kan toch dat hij/zij t nog niet meegekregen heeft ? Zal de enige niet zijn hoor

Het is wel slordig en jammer om er direct van uit te gaan dat het een moslim is

27 Deleted29

@10 : Nee, niet. deze gestoorde was live te zien, nam de slachtpartij op. Het gaat hem dus duidelijk om beroemdheid/beruchtheid, om te showen. Dan moet je 'm zeker niet laten scoren.

0
28 Ness

@28

Ik begrijp wat je bedoelt te zeggen. Het gevaar is inmiddels geweken en deze krankzinnige man is geboeid. Ik denk dat je juist moet laten zien wat voor gestoorde gek hij is. Laat mensen maar eens wakker worden en beseffen wat voor idioten er rondlopen op deze planeet. We kunnen het wel verbergen, maar dan doen we in feite net alsof het niet bestaat.

0
29 Kopkaas

Ondertussen moet men toch wel weten dat je psychopaten juist niet de media aandacht moet geven. Kenmerk nummer 1 van een moordend monster is erkenning en gevoelens van grandiositeit.

0
30 Vrijbuitertje

* Verwijderd door de redactie *

31 OnLiNe

* Verwijderd door de redactie *

32 OnLiNe

@32

Oh jawel hoor ... je kunt er vandaag nog mee beginnen. Gewoon een kwestie van doen.

0
33 Kopkaas

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@7De boetes worden ook al door ons betaald.Dan hebben ze het straks over bezuinigingen. Nou ik weet wèl waarop flink bezuinigd kan worden, ...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Omgejoekelden tegen echte vrouwen is de keerzijde van de medaille.Moet ook toegestaan blijven anders is het niet inclusief....

7 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Wat weten we eigenlijk van onze eigen Vasten?https://www.nu.nl/gebaseerd-op-jullie-vragen/6306702/christelijk-vasten-draait-niet-alleen-om-e...

11 minuten geleden geplaatst door Slavink

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ove...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

ongelovenloos
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Er word alleen maar last ondervonden dus waarom niet afschaffen.Wat is het nut om dit vol te blijven houden , laat die klok met rust ....

17 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

eh
Orca calf refuses to leave a lagoon where its mother stranded and died off Vancouver Island

Veel orka-berichten de laatste tijd.Dit gaat over net weer iets anders, onderlinge gehechtheid....

18 minuten geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

"Het IS een respectloze term. Ook zonder die te gebruiken kun je je punt maken."@17 Bop,Dat is uw mening en geen feit, u VINDT het een r...

18 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@15 Tot pulp slaan, nog wel. En wat is er precies respectloos aan het meedoen aan een competitie met vrouwen? ...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

Rinze
FVD-intellectueel John Laughland FILEERT Rusland-roeper Helga Salemon: 'Ze wordt betaald door de NAVO!'

Zou Oeps 112 ook door Rusland betaald worden ?...

20 minuten geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Sexso CseroAva Dalush AnalHindu Sex VideoGharelu BfXxx Desi OutdoorMia Khalifa Real Sex VideoVideos De Sexo Com VelhasKaty Perry NeakedBlack Actresses NudeSex Sex Sex Sex Sex Sex SexSex Video JabardasthSarko MatsushitaOrgasmic MaturesSex On Car BonnetAplicativos De Filmes PornôTeens Russia PornBhojpuri Full SexTamil Sex With AudioPorn+Realitykings.comXxx SarWww Xxx Full VideoForced AnalingusXxxporn HubPerfectgirls.netPelículas Porno XxxX FantasyNastypigHindi ChudaIndian Actress Porn PicLucy Li VideosAnri Okita TitsHuge Tits PicturesActress Sneha NudeWww Sex VedeoLana Rhoades Blacked RawBabydollll OnlyfansGand Fad DiThothub ComPenelope Kay PornPornos En La PlayaNepali Xxx HdAthena Faris Sis Loves MeTnaflix.coomPururimYesporn Please ComMeilleur Site Porno AmateurSite PornouSexy Amy AdamsVioladas PornosPornographique FrançaiseBella Thorne ToplessYaoixxxGroup Pron VideoDurga Sex VideoXxx In TutionBlack Teenspussy91网址Porgrafia GratisWww 4tube ComMilfy ItyWife BbcpornBellesa FimlsWwe Xxx ComMass Effect Andromeda Sex ScenesAva Addams OilMonica Bellucci Sex MoviesXxx PicMilf Hd PornerPov PawgFucking Machine VideosBig Titis StepmomAlina Becker OnlyfansIndian Aunty Romance VideoKendra Lust Latest VideosSexy Adult MoviesMore.panty.fucks.Xxx BloePansexyVictoria CakexxxXnxn SexyXxx Hindi BlueCartoon Chudai VideoPhineas And Ferb PornHijos PornosChubbyslutsPerky NiplesSexual PeggingKaveri SexStanding Xxx VideoMorphidite PornPorntvSkyrim SexmodsBlackked ComBitpornoHot MalPersia Monir PornSound RedditXvides PronoXxx Porn ArabPennis In ViginaDesi FuvkKyliegonewildJuq-374Indian Porn Sex VideoBhai Behen XvideoMom Son Porn CaptionUncensord Anime PornMilf BlowbangFree Black On Black Porn SitesMature Lesbian PornographyMarta EturaSexy LightskinnedNude ThickMia Khalifa BeegHard Sex VHorney Step DaughterGay To Gay Sex VideoAdivasi ChudaiSpanish Dirty TalkHot Men SexingMadre Hija SexoFamily Pron VideoOpen The Sex VideoTelegram Sex ChatKavr-317Real IncestxxxSuhagrat First NightProvate Society PornHoliday Full MovieXxxxxsexyNother And Son PornFyttpGay Chat RoulletteFilmes Pornográficos ChinesesAlice Goodwin NudeLucycatPlanet SuzyPorn Brasil AmadorDevar BfValerica Steele - 12 Cock Bukkake BlowbangMen Fucking MenInyourxdreamsPornos 69Pornocom NegrasVideo Pirno CaseiroNatasha Teen PornWww Sex Xxx HdNanda ReyesChubby Aunty Xxx