0
HomeCryptocurrency NieuwsCryptomarkt Update: Bitcoin koers schiet omhoog en is op weg naar de...

Cryptomarkt Update: Bitcoin koers schiet omhoog en is op weg naar de $4100 dollar

Cryptomarkt Update: de Bitcoin koers schiet omhoog. Lukt het om door te tijgen naar de $4100 dollar?

Meld je aan bij de eerste Nederlandse crypto exchange

Bitcoin koers schiet omhoog tot boven de $4000 dollar

Vandaag is de Bitcoin (BTC) koers omhoog geschoten tot boven de $4000 dollar grens. De Bitcoin koers staat nu op $4.043,74 dollar. Dat is een koersstijging van 2,45% in de afgelopen 24 uur.

Op dit moment is de Bitcoin koers stabiel en blijft het rond de $4040 dollar hangen. Er is nog veel weerstand om verder door te stijgen. Maar mocht het toch lukken om verder door te stijgen dan kunnen we kijken naar de $4200 dollar en $4300 dollar. Lukt het niet dan zal de koers weer terugzakken naar de $3900 / $3950 dollar.

Bitcoin kopen, verkopen en traden

Top 10 cryptocurrencies (kort)

Alle top 10 cryptocurrencies staan op dit moment in het groen. Bitcoin Cash is de grootste stijger met een stijging van bijna 15 procent. Ethereum en Litecoin koersen zijn rond de 5 procent gestegen. De rest van de cryptomunten staat tussen de 1 en 4 procent iin de plus.

Top 10 Cryptocurrencies kopen, verkopen en traden

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair