AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump gebruikt voor het eerst vetorecht om muur te kunnen financieren

TrumpDonald Trump heeft zoals verwacht voor het eerst in zijn presidentschap zijn vetorecht gebruikt om een resolutie door het Congres te blokkeren. Daardoor maakt hij geld vrij voor zijn grensmuur met Mexico.

6 reacties

  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    @John Witte , welke beloftes ? Het stond mij toch voor dat het Mexico ging zijn die de boel zou financieren en niet de belasting betaler . Dat heeft hij plechtig beloofd en zo te zien heeft hij hier ook weer zijn belofte gebroken .Amerika een toonbeeld van democratie waar heel veel dingen van een dictatuur zijn binnen geslopen .Eens benieuwd hoe de GOP gaat reageren als een democratische president het klimaat tot noodtoestand uitroept , en zo de democratie compleet buiten spel zet .
  • Eddy Vermeulen

    5 jaar geleden
    Het klein kind moet en zal zijn zinnnetje krijgen. Hij is dan ook niets anders gewoon.
  • Anders Verhamme

    5 jaar geleden
    Je kunt het hem niet kwalijk nemen dat hij doet wat wettelijk mogelijk is. Ook al is het compleet gestoord dat de president zo het parlement buitenspel kan zetten. Ze moeten de wet maar aanpassen dan.
  • John Witte

    5 jaar geleden
    Je mag zeggen wat je wil, en dan ben ik niet voor of tegen hem, hij houd in tegenstelling tot veel politici zijn beloftes.
  • dhaemers luc

    5 jaar geleden
    Hoopelijk is die onnozelaar er binnen 2 jaar weg want hééft nog niks goeds verwezenlijkt van wanneer hij president is