Luchtalarm in Tel Aviv (joods.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Buitenland  ·  42 Reacties

  • 14
  • 955x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat wordt nog lachen met het Eurovisie Songfestival in mei. Is dat de inzending van Azerbeidjan of het luchtalarm wat we horen?
Klasse idee een evenement in zo'n instabiel land te houden

24
1 BlackNinja

@1 Voor die tijd wordt er even een daisycutter losgelaten en daarna een moab op die arabieren
Is de grond ook weer schoon en omgewoeld opgeleverd

7
2 chouffleur

Joop Soesan heeft weer eens gelijk.

4
3 Mrs. K

@2 leuke fantasie, aint gonna happen. Zou ook mooie mediaheadlines opleveren. " Onlusten en doden vlak voor Eurovisie feestje". Prachtige reclame voor je land.

15
4 BlackNinja

21.05 luchtalarm in Bnei Brak, Givatayim, Havat Shalem, Ramat Gan en Bat Yam.

7
5 Mrs. K

@4 Meer van Israel heeft de veiligheid gegarandeerd en kan terugkijken op een goed verlopen songfestival

5
6 chouffleur

@6 Fantastisch. Een waar volksfeest van vrede en liefde.

18
7 BlackNinja

@1 Israël is hartstikke veilig hoor. Niemand die daar komt ervaart dat anders.

5
8 Yisrael

Zonder illegale Israëlische bezetting geen verzet vanuit Palestina. Triest! question

48
9 Barbapapa-7,5

Een paar JDAM´s en het palliefeestje is rap afgelopen.

5
10 Tsaar

@9 zo, de Gaza pegels weer binnen?

3
11 chouffleur

Hadden de “pallies” weer geld gekregen van kaag voor, kuch, onderwijs?

5
12 Jan met de korte achterlul

@Zeg madam, Gaza is al sinds 2005 niet meer bezet, en dat weet u donders goed.

4
13 Snuggles

@9 Zeg madam, Gaza is al sinds 2005 niet meer bezet, en dat weet u donders goed.

4
14 Snuggles

Krijgen ze toch nog echte wapens om zich tegen Israël te verdedigen!

9
15 niet-alles-geloven

Overigens komt de "aanval" Bibi Netanyahu toevalligerwijs electoraal gezien best wel goed uit:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/430277-israel-onderzoek-naar-mogelijke-corruptiezaak-netanyahu-thyssenkrupp-inzake-aankoop-onderzeeërs

41
16 Barbapapa-7,5

Het Israëlische Iron Dome heeft toch meer gaten dan Netanyahu altijd beweerde....

45
17 Uit Den Haag

@1 BlackNinja

Het Israëlische liedje blijkt ook nog gejat question

De winnaar van het Eurovisie Songfestival 2018, het Israëlische liedje "Toy" is plagiaat.
Jack White krijgt de credits na plagiaat in Netta Barzilai's Eurovisie Winnaar 'Toy'. De regeling komt nadat Universal Music Group zei dat de Israëlische hit te veel lijkt op The White Stripes' ‘Seven Nation Army’ ...

https://www.nieuwskoerier.nl/news/414237-de-winnaar-van-het-eurovisie-songfestival-2018-het-israelische-liedje-toy-is-plagiaat

43
18 Uit Den Haag

Hm, 't zou mij eigenlijk niks verbazen als deze raketten 'Produce of Israel' zijn geweest. *En* dat bibi zijn mannetjes heeft om dit op te zetten. Het is een soort 'follow the money' maar dan 'follow the intentions'. En dat bibi een smeerlap is is intussen wel duidelijk.

13
19 handsfree

@17
Nee, dat is een foute conclusie. Eén raket is neergehaald. De baan die de andere raket had, was dusdanig dat al vóór het neerkomen bekend was dat-ie op open terrein zou neerkomen. Dan komt Iron Dome niet in actie; zonde van zo'n dure afweerraket. Het is juist een teken dat I.D. prima werkt, maar dat wil jij niet horen. question

Verder was dit natuurlijk weer een agressieve oorlogsdaad van Hamas. Die vannacht dan ook terecht vergolden is, uiteraard.

4
20 weerman

Gaat nog wel vaker gebeuren, niet dat ik het afschieten van raketten op tel aviv goedkeur.
Wie zaait zal oogsten, en dat isnog;l wat voor de zionisten.
-Israel zionisten steunden ISIS en AL Quada oosten van Golan in Syria.
-Israel zionisten schoten een Syrisch fighter jet down, die ISIS aan het aanvallen was.
-Israel zionisten ==> voeren honderen luchtaanvallen, illegaal, uit op Syrische doelen via Libanon.
-Israel zionisten ==> schuilen laf achter passagers vliegtuigen over Libanon als ze Syrische doelen aanvallen, zo is dan indirect een Russiche vliegtuig neergeschoten.

13
21 Goldrush

@21
-Er was helemaal geen steun van Israël aan IS; propaganda die jij bent gaan geloven.
-Nee, die straaljager was niet IS aan het aanvallen. Propaganda die jij bent gaan geloven.
-Nee, die luchtaanvallen (geen 'honderden', eerder een stuk of tien) waren niet illegaal. Immers; Syrië tekende nooit een vredesakkoord met Israël, EN Syrië laat bewapening van Hezbollah via hun grondgebied toe. Dat is een ernstige schending van Resolutie 1701, en dus zijn aanvallen op Hezbollah gerechtvaardigd.
-Nee, er werd niet 'geschuild' achter een passagiersvliegtuig. Propaganda.

Maar een raketaanval op Israëlische burgers (waarvan 35% moslim!!) keur je gelukkig af. Goh, er is nog hoop voor je. question

4
22 weerman

@8 Yisrael
Dan is wat Mrs.K aanhaalt in @5 zeker een oefening of een test.

37
23 Hendrianus

Palestijnse terroristen en het volk wat hen steunt moet een keer zo hard getroffen worden dat ze de komende honderd jaar geen eens meer aan terreur willen denken.

2
24 Ceesje

@22 weerman

Israël tekende een wapenstilstandsverdrag met Syrië. De Israëlische luchtaanvallen zijn een schending van dat ver bedrag en dus wel degelijk illegaal. Mogelijke schendingen van resolutie 1701, Hezbollah smokkelt wapens vanuit Syriė naar Zuid Libanon, zijn aan de VN om wat mee te doen. Dat Israël enige actie op illegale handelingen tegen VN resoluties niet afwacht valt te begrijpen, immers Israël zelf overtreed deze al decennia zonder dat de VN er iets tegen onderneemt. Dat maakt de Israëlische luchtaanvallen in Syrië echter niet legaal.

38
25 Hendrianus

@24 Ceesj
Hoe harder je slaat, hoe dieper de haat en bereidheid om een uitzichtloos leven onder bezetting, onderdrukking en voortdurende landroof op te geven voor een terreuraanslag. Van begin af aan, 1967, hadden de Israëlische staatsburgers desnoods uit bezet gebied geslagen moeten worden. Dan zaten we nu niet met dat kolonisatie gezwel opgescheept.

40
26 Hendrianus

@23 Nee hoor, zo'n alarm is er toch voor de veiligheid.

4
27 Yisrael

@27 Israël

Zeker. Weten waar de dichtsbijzijnde schuilplaats voor een eventuele luchtaanval is behoort daar ook toe. Gek genoeg heb ik in Nederland geen idee waar die te vinden is. De mensen in bijv. Sderot weten dat feilloos. De Yisrael conclusie is dus dat het wonen in Sderot een stuk veiliger is dan in Nederland........

36
28 Hendrianus

@28 Dat heb ik dan weer nooit beweerd hè, antisemietje van me.
Echter, in Europa is de kans groter dat er een magazijn neergeschoten wordt dan in Israël. Kijk maar naar Frankrijk en UK. Of dat er iemand met een vrachtwagen op mensen inrijdt, kijk maar naar Frankrijk en Duitsland. En in Amsterdam kan je ook neergestoken worden, toch? Zelfs Nieuw-Zeeland is niet veilig voor terreur. En wat te denken van Ruslans en Oekraine, echt niet veiliger dan Israel hoor lol. Grootschalige aanslagen hebben we simpelweg niet en raketten in de grotere steden slaan toch nooit in. En het songfestival is niet in Sderot he. All I'm saying is dat Israel gewoon heel veilig is. Genoeg reisblogs en vlogs die je erop na kan slaan die dat bevestigen.

7
29 Yisrael

@25
Je kletst weer onzin en arabische leugens. Israël heeft vanaf de 1e schending door Syrië van die resolutie bij de VN geklaagd, maar die zijn nagenoeg volledig overgenomen door Jodenhaters en moslims. En dus doet de VN helemaal niets aan die schendingen door Syrië, Iran en Hezbollah. Dus doet Israël het gewoon zelf wel, bij gebrek aan initiatief en actie van de VN. Dat mag je "illegaal" noemen (wat het niet is; de VN heeft geen beslissingsbevoegdheid om acties 'legaal' of 'illegaal' te noemen) maar je moet maar klagen bij dictator Assad, bij Iran en bij Hezbollah. Deze drie partijen schenden de resolutie. Nu klagen over Israël, is het paard achter de wagen spannen en weer een typerende gedachtegang van Jodenhaters en Israëlhaters.

@26
Typerende Joden-/Israëlhaat, erg fout woordgebruik, de haat spat er weer vanaf. Jouw arabische vriendjes hebben in 1948 en 1967 geprobeerd om de Israëlische bewoners "eruit te rammen", zoals je nu zelf voorstelt, weet je nog? Lukte ze niet, zelfs niet gezamenlijk, met hun grote bekken! Met de staart tussen de benen werden ze terug hun woestijnen ingeschopt! Als die sufferds nou NIET hadden aangevallen, was de Westbank nog onder Jordaans bestuur (omdat ze het bezet en gestolen hadden, in 194question, maar ook die domme Jordaniërs wilden weer Joden vermoorden. Domme lui, maar jij bent dommer, als je voorstelt om iets te doen wat je moslimbroeders al in 1948, 1967 en later nogmaals probeerden. Je hebt er niets van geleerd, da's wel duidelijk!

5
30 weerman

@30 weerman

Niet aankomen met dingen die ik niet geschreven heb. Ik stelde dat als er vanaf 1967 direct opgetreden was om Israëlische staatsburgers desnoods met gewereld uit bezet gebied te slaan dat we dan nu niet met het kolonisatie gezwel hadden gezeten. Een waarheid als een koe. Nu, 50 jaar later, er ruim 500.000 Israëlische staatsburgers illegaal in bezet gebied wonen is dat natuurlijk geen optie meer. Je kan niet na vijftig jaar toelaten en toekijken ineens gaan optreden. Bovendien is een oorlog tegen Israël om die reden nù een absurd idee. Het maakt echter niet dat die Israëlische staatsburgers legaal in bezet gebied wonen.

Verder is de bezetting van de Westbank legaal zolang er een dreiging is vanuit Jordanië. Die is er niet meer , er is vrede met Jordanië. Wat doet het IDF dan nog op de Westbank? Oh, de kolonisatie onderneming steunen en de reeds ruim 500.000 kolonisten bewaken. Dat is de taak van het IDF na de vredesovereenkomst met Jordanië en niets meer. Die hele kolonisten onderneming is niets anders dan een voortzetting van de infiltratie van gebied wat leidde tot de burgeroorlog van 1947 en de zionisten de staat Israël opleverde. De volgende stap is de annexatie van Area C. Het neo zionisme is op de Westbank op volle toeren bezig om dat gebied in te palmen.
__________
De VN doet ook niets aan de Israëlische schendingen van VN resoluties noch aan de schending van de vierde conventie van Genève maar daar hoor ik de Israël dwepers nooit over. De schending van het wapenstilstandsverdrag met Syriė is natuurlijk een illegale actie. Wat een nonsens om dat in twijfel te trekken.

35
31 Hendrianus

De Zionistische agressor/Bezettingsmacht uit Israël heeft er veel Shekels tegenaan gegooid om hun toekomstig in te pikken en dichtbewoonde grondgebied te bombarderen:
http://abu-pessoptimist.blogspot.com/2019/03/israel-beantwoordt-raketaanval-die-geen.html

Zou het de van meervoudige corruptie verdachte Bibi Netanyahu electoraal gezien goed passen?
Wanneer worden de Zionisten eindelijk eens gestopt?

35
32 Barbapapa-7,5

En dan vragen ze zich af waarom anderen zo'n hekel aan hen hebben...

3
33 Topperz

* Verwijderd door de redactie *

34 Pxf7+

En daar is barbapapa weer met de antisemitische onzin. /facepalm

5
35 David

@32 Verander je zelf in een raket en vlieg op.

2
36 Truffelaar

@35 Elk beetje kritiek op Israelbeleid wenden jullie af met antisemiet/nazi/racisme. Zo kan niemand meer met jullie praten door die kinderachtige wijze die jullie hanteren. En waarschijnlijk is dat de bedoeling.

5
37 Tegenlicht

@37 Als je de eerdere reacties van barabapa leest zul je zien dat het geen kritiek meer is maar haat.
Nooit zal je haar kritiek horen geven op Hamas, of hun daden afkeuren.
Elke keer als er weer terreuraanvallen zijn probeert ze het te bagatelliseren.

En niet alleen hier hoor, google maar eens op ' willem heeremaIsraël '

3
38 Snuggles

Barbapapa en hendrianus zijn debielen zonder noemenswaardig IQ.

4
39 arcenist

@39
Wat een aanwinst bent u. Ik reken op meer van deze frisse analyses en doorwrochte reacties.

28
40 Hendrianus

@38 "Nooit zal je haar kritiek horen geven op Hamas, of hun daden afkeuren"

Even spiegelen:
Nooit zal je dr snuggles kritiek horen geven op israel of hun daden afkeuren.
Geef even met een minnetjes aan of dit klopt ( mag ook met een plusje als het niet klopt). Kom maar op met de minnetjes, minkukels.

8
41 Huskymanus

@41 Dan lees mijn reacties maar eens goed door.

3
42 Snuggles

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
CIDI: Joodse vrouw uit Amstelveen aan huis geïntimideerd

https://twitter.com/GadSaad/status/1771984035897626793...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@1Jij vindt het blijkbaar heel normaal dat Baudet bedreigingen uit. Je zal het ook normaal hebben gevonden toen er iemand met een fakkel voo...

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

https://www.youtube.com/watch?v=R8Jm7D3naTk de woorden van Baudet....

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

LoydMorris
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@13 Waarom zou ik moeten verhuizen? Zit jij hier op te wachten? https://www.leiden4045.nl/ontruiming-van-woningen/...

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Baudet is een loser maar hij reageerde volgens mij op het beledigen van zijn persoon.Hij zei niet dat hij iemand ging slaan maar dat hij in ie...

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@12Ah. Dan heb ik je verkeerd begrepen. Weet je, gewoon rechts (bijv. VVD) reageert niet eens zo. Het is dat ultra rechts dat zo reageert....

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@12populististischeBlablablabla. Ik heb maar 1 antwoord op je uitgebreide populistische post. En dat is, zoals ik al zei: Nederland vangt v...

9 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Moien
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Dat krijg je als je volgesnoven op je werk komt ...

10 minuten geleden geplaatst door Moien

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@10 Nee. De reacties uit de rechterhoek zijn voorspelbaar....

11 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Tja dreigementen reageren sommige niet zo goed op.Ze doen er zomaar aangifte tegen.Maar dat bewijs verzamelen kost tijd.Gelukkig blijft da...

15 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Daddy Duaghter PornHentaj VideosHentai ViolentoMitsuri HentChelas Way PornBille Eilish TitsXxx Porn ComFree Cams MyVintage Pron MoviesJacquie ErJapanese Porn UncensoredFoto De Mulheres Nuas GostosaMia Khalifa Porn ComMikah LynnJizz PornBlonde HentaiMs Puiyi SexBig Boob HentaiLinsey Dawn MckenzieAnal Porn GifsPorn In WashroomNsfw Poseマ スタベAddison Rea PornIndian Sex TapeMom Daughter Dad PornPuta MexicaliVideos Pornnos GratisBallbusting PornfdSpanked HardAmanda Martin NudeXxxvide0New New SexSwing Out Sister AnimeSunny Leone XRiley Reid StepsisGina Carla NudePorn Under BedIndin SixeSfmpornHentail ParadiseJapan Se PornIndianxxxxxKloe KapriNakedbodybuildersPornos Francais GratuitViva Local Acompanhates3 Mov ComDownload Video XhamsterDriping Wet PusyHeroines SexxParody Porn GamesMoon XxxCock HoldingBend Her OverHestia PornAnon-ibTamilporn VideosDise Porn VideoXxxx CxSunny Leone New Sexy FilmNarutosexWeight Gaining PornRose Byrne HotDaphne From Scooby Doo PornJethalal Babita XxxHottest Onlyfans LeaksMellon TubeXxx MassgaeXnxx Hot Web SeriesNew SexxKitty CapriceSex Web ComCfnmnetBest P O R NSexenodelTs ErosDesi Viral VideoAravanigal Sex VideoBf Video Hd NewWankayRichelle Ryan OnlyfansPornosexTamil Video Sex FilmBoobs Suck FuckAmateur P O R NGalerie Photos Femmes NuesPornor NacionalBaixar Tiktok PornIndian Sexxx MovieD Va R34Humping SexSugandha SexAlex MackBoobs Porn GifMargo Sullivan Porn HubMia Khalifa PorBrianna LovepornIn PornPulsetvSex Video 2018 KaXxx Hindi Village VideoEmily Thorne PornCeleb JihebPriyanka Chopra Hot ImagesTeen Thong PicsKalani Rodgers EromeAna De Armas Hot VideosHomemade MilfIvy Secret PornBabeshows LiveFmottrn OnlyfansGina Valentina BlowjobPorn Gay TubTianastummyBooty CakesLol1 PornXnxx KichanBengali Xx Video SexyBbw Big Boobs PornRandi SecFurry YiffComdotgameeBeach CoyeurSon And Mom AnalGhar Ki ChudaiShila Ki JawaniUttarakhand Sex VideoAmbatakumIndian Pron GirlAnime Moster PornSissyhupnoNude Yoga GrilArab TwinksBosnian Beauty PornXhamater LicePelículas Pornos De EspañaVietnamese Porn StarsBritanny Furlan NakedPorn Channels On RokuWww.pooph.comCxe VideoOctavia Red NudeArab Girl SexFffm FoursomePorns LesbiNude Isla FisherBlowjob In HindiIndian Malayalam Sex VideosGrandpasfuckteens