U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 38
De krant ging de mist in door de PVV de schuld te geven van dat gedoetje op Urk, met gekunstelde fotobewerkings, maar dat was nepnieuws. Ondertussen is de schade al berokkend en staan de Grijze Wolven van DENK op hun achterste poten bij de Kamervragen-microfoon te fulmineren over "Wildersh ...

10 maanden geleden door Zie Hier

REAGEER MET EEN EMOJI
32

** gebruiker verwijderd **

@93 WAS JIJ ERBIJ DAN???????????

101 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@98
Dat heeft één vrouw gezegd en u doet alsof heel Urk dat geroepen heeft, u wilt gewoon dat het om rassenrellen gaat, terwijl dat dus niet zo is. U moet die screenshots van Soufyan en zijn vrienden eens lezen, daar werden nog veel ergere dingen geroepen, maar daar horen we u niet over. We horen u ook niet over de buurtgenoten van Soufyan die een inzamelingsactie voor zijn ouders begonnen zijn, omdat ze het zo erg vinden wat er gebeurd is. U bent uit op rassenrellen en polarisatie en gaat zelf zo ver dat u het bij een uit de hand gelopen ruzie tussen een stel dolle pubers over een "pogrom" durft te hebben. U zou zich dood moeten schamen, ophitser.

102 RoosjeB    
10 maanden geleden door RoosjeB
1
Meld

** gebruiker verwijderd **

@94 Je laat je leidden door Nep gedoe , 2 zijn binnen geweest , de rest stond in de tuin

2 teveel binnen , de tientallen anderen hadden niets in de tuin te zoeken , kortom ze hadden daar allemaal weg moeten blijven

103 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@50 : Leg eens uit hoe je abusievelijk een filmje van 5 jaar geleden aantreft zonder er gericht naar te zoeken? Had dat filmpje van 5 jaar geleden abusievelijk een plakkertje gekregen: "Urk, 2019" soms?

104 Ness    
10 maanden geleden door Ness
0
Meld

Foutje... dat is gewoon bewust gebeurd natuurlijk. Wat is de kans dat er een filmpje per ongeluk wordt tussen geplakt? Dan ook nog eens dit specifieke filmpje.

105 Scrow    
10 maanden geleden door Scrow
0
Meld

@102
Wat u zegt , in het algemeen bepaald over het hele internet van bepaalde reageerders, dat er toch wel reageerders bij zaten die direct hun kansen pakte om op te kunnen hitsen tegen de buitenlanders.
Inderdaad als het 2 autochtonen waren zou de media het onderwerp niet zo zwaar optuigen en voorstellen.
Maar zolang er een buitenlander in voor komt is het groot nieuws wat nu zelfs bijna voor rellen heeft gezorgd of misschien nog wel gaat zorgen aankomend weekend op Urk.

Bij zulk soort dingen zet ik grote vraagtekens , doet de media dit soms express of maken ze wel meer foutjes in hun berichtgeving?
Daarom neem ik niks meer serieus van de media, want die zijn in staat mensen zo gek te maken dat die mensen zelfs willen gaan rellen.
terwijl het geen eens een feit was maar een zogenaamd foutje naast de duizenden andere ´ foutjes´. Net of die fouten allemaal normaal zijn en mensen de toekomst enkel in 24 uur zien en nooit vooruitkijken of terug kijken, worden ze vandaag belazerd zijn ze morgen weer fris klaar om alweer belazerd te worden. Typische Zombies.

106 techcenter    
10 maanden geleden door techcenter
0
Meld

@98

En het blijft grappig dat sommige users dit ontkennen....

107 Bullet108    
10 maanden geleden door Bullet108
21
Meld

Eerlijk waar ik hoop dat mensen wijs zijn en aankomend weekend niet gaan rellen maar iets goeds doen, om te laten zien dat zij boven de manipulatie van de media staan en bijvoorbeeld bloemen neer leggen.

108 techcenter    
10 maanden geleden door techcenter
1
Meld

@92 Wat ik ook heel jammer vind is dat zoiets dan ook weer allerlei wél racistische aandoende reacties oproept. Kortom, niet te snel zo'n zwaar label ergens aan hangen lijkt mij een heel goed idee.

109 Smiling    
10 maanden geleden door Smiling
6
Meld

AD Telegraaf NOS NPO allemaal nepnieuws.

110 Mene mene tekel ufarsin    
10 maanden geleden door Mene mene tekel ufarsin
1
Meld

Zeer kwalijk Het AD plaatst nepnieuws en mensen hier geven GS, de klokkenluider de schuld.
hoe dom ben je dan?

111 Jongens van de Witt    
10 maanden geleden door Jongens van de Witt
0
Meld

@106
Vgens mij waren er aan beide kanten mensen die op zaten te hitsen, mensen die op zaten de hitsen tegen Urkers en mensen die op zaten te hitsen tegen Marokkanen.
De media hebben een zeer kwalijke rol gespeeld in dit hele verhaal en op Joop zijn ze nog steeds te beroerd om de leugens te rectificeren en daarom denken sommige onnozelaars op nk nog steeds dat "de racistische inteelt-Urkers'met honderden tegelijk de woning van de "onschuldige" Soufyan binnengedrongen zijn.

Het zou mooi zijn als het nu bij dit incident blijft en er geen rellen meer komen op Urk.

Ik ben zelf ook altijd kritisch als het om de media gaat, daarom lees ik het nieuws ook op allemaal verschillende sites en probeer het zo veel mogelijk te controleren. Ik vind het helemaal kwalijk als bewezen nepnieuws niet gerectificeerd wordt, zoals nu op Joop en frontaalnaakt en nog wat van dat soort obscure sites dus het geval is.

112 RoosjeB    
10 maanden geleden door RoosjeB
1
Meld

Die incompetente oliebollen en haring klootzak moet direct de zak krijgen
Geen podium meer bij de media voor deze linkse smeerlap

113 Bollieboos    
10 maanden geleden door Bollieboos
1
Meld

@109
Het probleem is inderdaad dat het verspreiden van nepnieuws over racisme uiteindelijk weer voor een heel vervelend sneeuwbaleffect zorgt, terwijl er juist rust nodig is om zulke stomme ruzies op te lossen. Ik heb racistische reacties over Marokkanen gelezen, maar ook racistische reacties over zogenaamde "domme witte inteelt Urkers", dit wordt door een aantal mensen aangegrepen om eens helemaal los te gaan. Ik hoop van harte dat het hier bij blijft en dat het in het weekend niet helemaal verkeerd gaat op Urk.

114 RoosjeB    
10 maanden geleden door RoosjeB
1
Meld

@111
Sommige mensen willen graag geloven dat het om racisme ging, omdat ze blijkbaar erg graag racistische rellen willen. Ik weet ook niet waarom dat zo is, maar blijkbaar hebben ze dat nodig.

115 RoosjeB    
10 maanden geleden door RoosjeB
1
Meld

Wat mij opvalt is het feit dat zodra een persoon van buitenlandse afkomst iets wordt aangedaan door een autochtoon bijna direct wordt geroepen dat er racistische motieven in het spel zijn. Echter al die vele malen dat een allochtoon een autochtoon selecteert(neem die oude dames bijv of die jonge jongens of al dan niet jonge vrouwen maar eens) dan blijkt men dat woord helemaal niet te kennen.

116 ThWil    
10 maanden geleden door ThWil
1
Meld

@112
Dat soort websites als frontaalnaakt en joop en van zulke soorten websites nemen het er nu wel weer van .
Ergens is het wel goed , voor de mensen die het lezen en er over na gaan denken waarom er op zulke websites over dit nieuws niet gerectificeerd word.
Misschien doen ze het er wel een beetje om , de Vrede zullen zulk soort websites in ieder geval nooit brengen, enkel ellende in de maatschappij .

117 techcenter    
10 maanden geleden door techcenter
0
Meld

** gebruiker verwijderd **

@95 Nou ben ik geen fan van @93 integendeel vind haar bijzonder onfris met reacties , hier heeft ze gelijk , de familie zegt dat , niemand van de politie die dat heeft bevestigd

Dit komt allemaal door die zgn kwaliteits journalisten bij het AD ,met hun filmpje uit Geldermalen , waar dat wel werd geroepen

118 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@114 Eens, het gaat voor beide kanten op en het zou heel fijn zijn als het gedoe nu gewoon stopte en de media in elk geval niet meer olie op het vuur zou gooien door rare meningen te verspreiden.

119 Smiling    
10 maanden geleden door Smiling
3
Meld

Vannacht hoorde ik in de tuin de katten van de buren met elkaar ruzie maken. Al heel gauw stonden alle katten uit de wijk er omheen "Fariiid! Fariiid!" te krijsen.

Pas toen de ME verscheen, trokken ze zich weer luidkeels scheldend terug. Het was nog lang onrustig.

120 Belazerd    
10 maanden geleden door Belazerd
1
Meld

@94 Oh jij snapt het want je komt ook uit zo'n dorp...Je bent nogal op de hoogte, zit je ook in Urkse app-groepen of zo?
Laat het me anders formuleren: vind je het normaal om met zijn 70 en verhaal te gaan halen bij een "testosteron-fittie"? Je reactie is gewoon een wegkijk reactie.
Dag Roosje!

121 Jopie Osdorp    
10 maanden geleden door Jopie Osdorp
19
Meld

@121
Hahaha, wat een wanhopige reactie. U kunt ook gewoon toegeven dat u fout zat, Jopie, en nee, ik kom niet van Urk en zit ook niet in de Urker appgroep. Ik kom van een Waddeneiland en heb daar nooit last van racisme gehad, maar daar vinden ook regelmatig dit soort niet-racistische ruzies tussen dolle pubers plaats. dag, Jopie.

122 RoosjeB    
10 maanden geleden door RoosjeB
2
Meld

@122 Hahaha wanhopig ben ik niet hoor! en als er dan bij zo'n niet-racistische ruzie opeens 70 man voor de deur staan dan vind jij dat normaal? Ja ja Roosje dat is dan die dorpse moraal waar ik niets van snap, sorry.

123 Jopie Osdorp    
10 maanden geleden door Jopie Osdorp
15
Meld

* Verwijderd door de redactie *

124 moeder    
10 maanden geleden door moeder

** gebruiker verwijderd **

@124 Nou ik vind je geen realist , het is haat haat en nog eens haat bij jouw

maar doe vooral wat je niet laten kan , je komt alleen erg dom over dan

doeiiii en haatse

125 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

De Tweede Kamer HEEFT afstand genomen van het gedrag van DENK waarbij zij op Twitter kamerleden van Turkse komaf aanwijzen als verraders van de Turks-Nederlandse gemeenschap. Zelfs voorzitter Khadiya Arib heeft die verklaring ondertekend, en dat is in honderd jaar niet gebeurd, dat de voorzitter iets dergelijks mede ondertekende.

https://www.ad.nl/politiek/kamer-veroordeelt-denk-om-intimiderende-filmpjes~a2d28ebc/

126 Wendel    
10 maanden geleden door Wendel
0
Meld

Ja het AD is er altijd als de kippen blij als extreem linkse krant om met nep nieuws haat te zaaien en de grijze wolven wakker te maken. Onafhankelijke kranten zijn er niet meer. Ze publiceren alleen nepnieuws leugens en bedrog

127 Jan met de korte achternaam    
10 maanden geleden door Jan met de korte achternaam
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

128 Gr@ndioos    
10 maanden geleden door [email protected]

@128 degenen die aantoonbaar gewelddadig waren, waren toch echt de Wilders volgelingen.....ben beniewd hoe jij je daaruit gaat lullen...

129 TedjeR    
10 maanden geleden door TedjeR
19
Meld

* Verwijderd door de redactie *

130 Gr@ndioos    
10 maanden geleden door [email protected]

@129
Dat was nepnieuws, Tedje, daarom heeft het AD dat filmpje verwijderd. De politie heeft ook geen aanwijzingen van racisme gevonden spreekt en van een ruzie in de relationele sfeer. De enige die nog beweerd dat het om racisme ging is Soufyan, de jongen die graag een "fittie" bij de snackbar wilde. Vervolgens zijn twee jongens zijn huis ingerend en hebben hen geslagen en toen heeft hij geprobeerd Marokkaanse jongens uit Amsterdam naar Urk te lokken om hem te helpen en heeft hij verzonnen dat zijn moeder in het ziekenhuis lag.

131 RoosjeB    
10 maanden geleden door RoosjeB
1
Meld

En wie zegt dat die jongeren van Urk voorstander van geert wilders, aangezien ze alleen zijn naam riepen. of zijn alle moslims ook terroristen als ze allah akhar roepen. want dat doen die terroristen toch ook.

132 Handalf    
10 maanden geleden door Handalf
0
Meld

Intussen wordt hier en daar toch nog steeds die slogan aangehaald van die posters die DENK had uitgegeven met PVV en Wilders erop en "we gaan Nederland zuiveren". Dat had DENK dus laten drukken en verspreid om PVV/Wilders zwart te maken, toch geloven er nog steeds dat Wilders dat had gezegd en die posters had verspreid.

133 Wendel    
10 maanden geleden door Wendel
0
Meld

De ‘leugens’ van Trump worden ergens door een nitwit van de WP (dacht ik) geteld, misschien kan ook iemand zich als vrijwilliger aandienen om het nepnieuws en leugens van o.a. de media over Wilders te tellen. Het zal niet ver uit elkaar liggen waarschijnlijk.

(En nee, ik ben geen vrijwilliger)

134 JackKropotkin    
10 maanden geleden door JackKropotkin
4
Meld

@121 dat heet plannen maai jij eens zon mocrootje neer die niet van je vrouw kan blijven ze durven zelf niets dus binnen het uur heb je 20-30-40-50 Marrokanen er staan.

Dus ze hadden een goede visie of planning denk ik.

135 Eastwood    
10 maanden geleden door Eastwood
1
Meld

@129 ach gut het kroketje komt ook weer eens uit de hoek.

Het was Trumptrumptrump!
Nu snel naar smurfen mama

136 Eastwood    
10 maanden geleden door Eastwood
1
Meld

@135

Onzin, die kwestie in Urk....

Blijf maar wegkijken/ontkennen...

137 Bullet108    
10 maanden geleden door Bullet108
13
Meld

Er zijn meer hondjes die Fikkie heten. Was die Geertje niet een Urker jongere, die bij de ruzie betrokken was en zo heette?

138 Wendel    
10 maanden geleden door Wendel
0
Meld

@136 ++++ Prachtig !

139 Bollieboos    
10 maanden geleden door Bollieboos
1
Meld

@101
Soufyan schijnt alles gelogen te hebben, deur was niet ingetrapt, hij heeft geen schrammetje allemaal uit zijn duim gezogen, en ik maar denken dat geluierde vrouwen dat alleen deden zielige leugentjes vertellen.

140 Mesjokke    
10 maanden geleden door Mesjokke
0
Meld

** gebruiker verwijderd **

@134 Dat vind ik nou lullig , je vrouw/vriendin zit in Buitenveldert als vrijwilligster question

141 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@121
"Laat het me anders formuleren: vind je het normaal om met zijn 70 en verhaal te gaan halen bij een "testosteron-fittie"? "

Volgens mij werd die fittie uitnodiging door Farid op een groepsapp van minimaal honderd jongeren gepost.. tja dan is het niet raar dat 70-80 jongeren erbij zijn het zorgt immers sensatie in dat dorp.

142 Lias    
10 maanden geleden door Lias
2
Meld

Het gaat om een veenbrand. Sluipend en gloeiend vuur onder het oppervlak. Bij een opening of dunnere laag breekt het vuur zich een weg naar boven. Veroorzaakt bosbranden of gewoon vuur. Dan dooft het en gaat ondergronds door met gloeien.

In deze veenbrand bleek Urk de open plek waar het vuur bovengronds kwam en weer doofde en ondergonds, vlak onder de bovenlaag verder gloeit.

Zo zie ik het.

143 Jona G.    
10 maanden geleden door Jona G.
2
Meld

De Ruyters zeggen: "Logisch, het AD heft haar roots in Rottendam waar zoveel anti-Nederlanders wonen......"

144 De Ruyters van Michiel    
10 maanden geleden door De Ruyters van Michiel
3
Meld

Wat een smerige rotstreek !!!! Meteen als PVV zijnde een rechtszaak aanspannen en schadevergoeding eisen. Tevens dient deze opruier gearresteerd te worden wegens opruiing en haat zaaien.

145 B55    
10 maanden geleden door B55
1
Meld

"Onze redactie heeft deze fout zo snel mogelijk herstelT"

Het niveau daalt echt in Nederland, ongelooflijk !

146 B55    
10 maanden geleden door B55
1
Meld

@141 Ieder het hare/zijne he question.

Even over die Israeli t-shirts van je, draag je die wel eens in het openbaar (en dan niet op de Drentse hei maar in Schilderswijk bijvoorbeeld)? Ik loop zomers wel eens in een ‘Support Israël’ t-shirt in Rotterdam en daar wordt vaak wel op gereageerd, van schelden (vuile zionist, kindermoordenaar,...), pogingen om te intimideren tot glimlachen, duimen omhoog en een vriendelijk shalom.

147 JackKropotkin    
10 maanden geleden door JackKropotkin
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@147 Nou Schilderswijk niet ,vrees dat ik daar niet geheel ongehavend uitkom question

Ja in openbaar wel niet al te vaak maar ik trek aan wat ik wil , de opmerkingen neem ik maar voor lief , ik laat me niet voorschrijven wat ik wel of niet aanmag question

148 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@147 ik zei t net tegen Yisrael ik heb weleens iemand een klap verkocht die spuugde voor mn voeten , had niet een zo'n shirt aan , was in de straat hier , vieze jodin ik haalde gelijk uit , er sprong een turkse man tussen was maar goed ook question

149 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

Waar is Ollongren ??? .Of is die al in actie gesprongen. Of is dit niet haar doelgroep met haar fake-nieuws psychose.

150 sparta    
10 maanden geleden door sparta
1
Meld

altijd goed voor extra absorptie in de kattenbak, dat ad

151 semperpenis    
10 maanden geleden door semperpenis
0
Meld

@116 Dat weet iedereen, het woord racisme "Racisme is het exceptionalistische idee dat rassen gerangschikt kunnen worden als superieur en inferieur ten opzichte van elkaar.
Daaruit voortvloeiend kunnen voor het ene ras andere maatstaven worden aangelegd dan voor het andere."

Iemand uitmaken voor racist is dus racistisch.
Niemand is superieur en inferieur ten opzichte van elkaar.

152 Rapunzel    
10 maanden geleden door Rapunzel
1
Meld

En zo creëren ze hun eigen nieuws.

153 WHuls    
10 maanden geleden door WHuls
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Klimaatvluchtelingen hebben in toekomst mogel...
Deskundigen maken dat op uit een uitspraak va...

1 dag geleden door NOS

Migrant zet woningmarkt verder onder druk, vr...
Nederlanders maken zich steeds meer zorgen da...

1 dag geleden door AD

HANS krijgt geen huis, KHALID wél!
Hans mag het stadhuis van Eindhoven niet in....

13 uur geleden door Moskowfiets

D66 wil soepelere regels voor harddrugs: &#03...
De keiharde aanpak van verboden middelen is e...

1 dag geleden door Crezee

Johnson laat Europa zien hoe het moet: de mas...
Vooral de immigratie van minder- tot ongekwal...

23 uur geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Ryan
Johnson laat Europa zien hoe het moet: de mas...
Mooi, ongedocumenteerden en andere parasitair...

minder dan een minuut geleden door Ryan

samcash
De griepprik is nutteloos bij gezonde mensen....
@159Grote bek. Jammer dat je niet binnen ha...

1 minuut geleden door samcash

Verwonderd
8-3! Op1 verslaat Jinek met ruime cijfers in ...
@7 De leider van de Christen Unie maakte zich...

1 minuut geleden door Verwonderd

Klompenbrekertje
Turkije stationeert 2000 soldaten in Libië o...
Ze praten over vrede maar doen alles er aan o...

2 minuten geleden door Klompenbrekertje

Wilmama
Woordvoerder anti-vaccinatie heeft trucje om ...
@89Al zijn jouw leugens nog zo snel...........

2 minuten geleden door Wilmama

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig