door dloops in Politiek  ·  124 Reacties

  • 42
  • 1450x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 Onzin! Dit krijg je als ze de toelatingsnorm steeds verder verhogen waardoor je met steeds meer overgehouden inkomen alsnog naar de voedselbank mag

2
101 Rare Rakker

Als je kansloze economische "vluchtelingen" blijft opnemen die niet gaan integreren en door de toename gaan samenklonteren en hun oude kansloze wereld hier in het westen gaan voorzetten creëer je enorme sociale problemen. Dit weet iedereen behalve onze politici en al helemaal die ongekozen corrupte ellende wat zich zelf de EU commissie noemt ?
Neen, ze weten het donders goed ! Ze zijn de wereld aan het social engineren, iedereen schaap, hunzelf de goden die de wereld redden van de ondergang....

Het toverwoord, met socialisme redden we de wereld. Geef je vrijheid op anders verbranden je kinderen in global warming.. leugens leugens leugens..

Stuip trekkingen, de haat naar Trump is omdat ze de oorlog verliezen.

Wake up !!

0
102 Twietie

1 op de 122 mensen die in gruwelijke armoede verkeren dus en dat in een rijk land (beweerd men toch) als NL.
Zijn het 140.000 gezinnen dan zijn dat 1 op de 43 mensen die hier afhankelijk van zijn.

15 jaar na WO2 had je zelfs geen voedselbank in NL.
Kon 1 vader een heel gezin onderhouden ja en zelfs 16 kinderen.
Ja in de jaren 60 had men al een tv een wasmachine en ene koelkast en ene telefoon. Ja toen had men deze spullen in sommige gezinnen toen nog net niet. Maar de meeste al wel en zeker eind jaren 60.
Waar is het misgegaan en waarom moet men nu beide werken?

4
103 vis

@103 , corruptie, de corrupte bovenlaag wilde de wereld veroveren door socialisme in te voeren over de rug van een groot nep klimaat probleem. Steeds vrijheid en welvaart wegschaven van de bevolking.. Ze moeten nu ook wel de vaart erin zetten (getuige de onbegrijpelijke bochten) in hun laatste slag want ze hebben zich misdragen op een niveau "of no returning back". Als ze de slag verliezen dan ...sommige verdienen de doodstraf …. en dat maakt ze gevaarlijk en onvoorspelbaar.

4
104 Twietie

@103 “Waar is het misgegaan en waarom moet men nu beide werken?”

Moet ik je dit ook nog uitleggen? Komt vooral doordat men ineens ook beide inkomens mocht gebruiken om een hypotheek af te sluiten. Daardoor zijn de woonlasten fors gestegen, ook de huren die hier natuurlijk mee samen hangen.

En toen hoefde men geen mobiele telefoon die bijna een maandsalaris kost.

Geef je trouwens ook nog even toe dat je fout zat met hoe het werkt met de toelatingsnorm?

3
105 Rare Rakker

@105
een telefoon die bijna een maandsalaris kost?

2
106 t.rap.er.niet.in

Voedselbanken bedienen hoofdzakelijk mensen die in de schuldsanering zitten, dus na een faillissement of er pal voor. En gescheiden paartjes waarbij de man geen cent heeft of er vandoor is gegaan met een jonge blom en de vrouw met de koters laat zitten. Verder veel immigranten. Al met al geen zak te maken met een sociaal stelsel wat niet deugt want holland heeft de beste sociale voorzieningen van europa, beter nog dan zweden etc. Als je armoe wilt zien ga dan naar duitsland (hebben mensen nog na hun 80e allerlei baantjes omdat oudedagvoorzieningen geen hol voorstellen) of ga eens naar engeland, waar elke strenge winter de bejaarden doodvriezen omdat ze geen geld hebben om de kit te verwarmen. Bovendien zijn voedselbanken geïnstitueerd zeg maar hun plaats officieel gevonden in een maatschappij en gaat daar dan deel van uitmaken. Een uitwas van cliënten ligt in het verschiet, maar heeft geen drol te maken met verslechterende maatschappelijke ontwikkelingen.

2
107 oculus amet

@104 hahahahahahaha teveel gelezen van onze huisfilosoof Baudet denk ik, of was het misschien de grootste denker aller tijden, onze heer Trump. Ook al zo'n licht. lachen

3
108 oculus amet

@106 Ja. Neem een iPhone XR max. Ben je zomaar € 1.200 voor kwijt.

2
109 Rare Rakker

@109 Ik bedoelde de XS

1
110 Rare Rakker

@6 Pinokkio? ..

Serieus, ben jij dat Mark?..

5
111 iedereen heeft recht op mijn mening

@103 omdat er aanmerkelijk meer luxe is en iedereen er aan mee wil doen. Jaren 60 had bijna niemand een auto en de telefoon was ook een zeldzaamheid. TV ook een luxe die menigeen zich niet kon permitteren. Leven was toen veel eenvoudiger en ingesteld op 1 kostwinner. Huren waren laag maar de huizen slecht verwarmd en tochtig. Geen CV maar 1 kolenkachel en in de keuken een vierpits gasstel waar ook de was op gekookt werd. Dus ook geen wasmachine en iedereen op de fiets naar het werk. Niet even onderweg een vette bek halen bij MacDonalds of andere tent. Mensen stelden ook veel minder eisen en waren redelijk tevreden met hun bestaan. Maar vroeger was echt alles zeker niet beter dan nu, romantiseer het maar niet.

1
112 oculus amet

@4 ach jongen toch..wat een verdriet wat een verdriet. Wil je mijn theedoek even lenen ? je blijft zakdoekjes aanslepen, wat een verdriet en wat een tranen.

3
113 oculus amet

@111 Ja, Mark hier. Alles gaaf? question

1
114 Yisrael

Grens van armoede ligt hier wel heel hoog. Ik kan mij ook geen auto permitteren maar voel me niet arm. Kan mijn huur betalen en heb gewoon eten op tafel.

0
115 Indigné

@115 prima redenering, geen speld tussen te krijgen. duimpje van mij +++

1
116 oculus amet

@107 oculus amet
Hartstikke bedankt voor je uitleg.
140.000 mensen naar de Voedselbank geeft dus niet aan dat het slecht gaat?
Het gaat dus eigenlijk fantastisch in Nederland.

Jij zegt dus eigenlijk dat er veel meer voedselbanken moeten komen en veel meer mensen naar de voedselbank? Dan zou het pas Super Fantastisch gaan in Nederland.
En laat me raden. Als je mensen uit vuilnisbakken ziet eten dan gaat het Super Mega Fantastisch Geweldig. Ja toch? Want een smartphone kost honderden Euro's?
Ja helder verhaal.

0
117 The Investigator

@6 Yisrael
"We zijn een van de rijkste landen ter wereld waar niemand hoeft om te komen van de honger, waar niemand doodgaat aan gebrek aan medische zorg en waar iedereen een opleiding krijgt."

A. Er zijn wel mensen die honger lijden. Het is sowieso bekend dat duizenden kinderen zonder eten naar school gestuurd worden.
B. Niet iedereen heeft een opleiding gevolgd of is in staat om dat te doen. Er zijn duizenden jongeren dakloos die op straat leven of in een opvang zitten. Ik verwacht niet dat die allemaal iedere dag netjes naar school gaan. Ik weet wel zeker van niet.
C. niemand die doodgaat aan gebrek aan medische zorg?
Daar ben ik ook niet zo zeker van. Duizenden mensen betalen hun zorgverzekering niet of kunnen het niet betalen. Er zijn om te beginnen al duizenden mensen die rondlopen met totaal verwaarloosde gebitten. Wat allerlei andere gezondheidsproblemen kan opleveren.
Als je geen zorgverzekering hebt of niet betaalt, dan blijven artsen of ziekenhuizen je echt niet onbeperkt hulp verlenen.

0
118 The Investigator

@112 Ik denk dat je je vergist met de jaren vijftig.

Mijn vader verdiende niet veel en was pas getrouwd en was een gewone arbeider vooraan in de jaren '60. Toen hij trouwde hadden ze haast niks, mijn vader had zelf alle meubels gemaakt en hij mocht zijn laatste weekgeld houden van zijn ouders en mijn moeder kreeg als uitzet mee; dekens en lakens en handdoeken, theedoeken en een matras. Na een paar jaar gewerkt te hebben hadden mijn ouders kinderen(luiers kleren wiegje dekentjes ect) en een tv en een foto camera een was machine een koelkast en een naaimachine bij elkaar verdient en niet te vergeten zelfs een tweede hands auto(trabant).

En dat met 1 loon, ik heb een foto van mij dat ik nog een kleine hummeltje was die tv keek en foto's van de vakantie's die men ook in die tijd hield. Dat moet in '65 zijn geweest.

0
119 vis

Kostedelersnorm idioterie! In het geval je kind net is afgestudeerd, nog geen werk heeft en ook nog niet voor een uitkering is gegaan ben je aan de goden overgeleverd. Bovendien is er geen huis voor de jeugd die door al dat afdragen aan ouders niet kan sparen. Het is een onmenselijke tijd waarbij men door de overheid alleen gezien wordt als uit te persen object.
Overigens die Yisrael. Wat heb possibly nou meegemaakt als student dat je voedselbankbezoekers blijft wegzetten als mensen die hun.leven niet op orde zouden hebben? Zij betalen just eerst alle idioot hoge rekeningen en cijferen zichzelf letterlijk weg om hun gezin een dak boven het hoofd te kunnen geven....zo moe van zijn arrogantie...pfffft

0
120 Lets keep it cool

Misschien model voedselbanken overnemen zoals die in Afrika worden toegepast? In de rij staan achter een vrachtwagentje? Lijkt mij een mooi alternatief.

1
121 Bart Boudewijn

Stoppen met het importeren van kansarmen en uitkeringsgerechtigden?

0
122 Merlanni

https://www.dlmplus.nl/2019/03/14/armoede-in-nederland-blijft-stijgen-140-000-mensen-bij-voedselbanken/

Die foto is gewoon van een of andere buurtbarbecue. Het ziet er armoedig uit en er lopen de nodige sjofelmensen, maar waarschijnlijk hebben ze een mooie AOW en aanvullend pensioen.

0
123 Vilseledd

De nieuwe golf immigranten is weer binnen gevist en veilig gesteld.....de autochtone Nederlandse burgers kunnen nu verder wegbezuinigd worden en kreperen!

0
124 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@2 Tijd dat er traffen komen op bessen plukken :P Verziekt de natuur! XD...

zojuist geplaatst door DikkeTor

Biscanna
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Het was de eerste link in google schatje, ik kijk trouwens op niemand neer, dat is meer een bruinlinks dingetje Waarom zou ik neerkijken op mens...

zojuist geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@22 "Dat appels - peren wordt dan door #22 gemaakt." Sorry nee. FrisseBries heeft het in 22 niet over 'veroordelen' en 'verschille...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Malinois
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

De politie had er blijkbaar niet zoveel zin aan om in te grijpen?Ik vraag me wel eens af hoe autochtonen hier in de toekomst mee om moeten gaa...

3 minuten geleden geplaatst door Malinois

DikkeTor
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

De aanleiding : "Volgens ‘Le Parisien’ werden twee mannen neergeschoten door een huurder van het appartement, eveneens een Afghaan"Gaat ...

5 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Marrie1
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@177O ja, dat hebben we ook nog gehad, wat een vreselijke aanval was dat....

5 minuten geleden geplaatst door Marrie1

eh
Muziekdraadje

nieuwe Johnny Cashhttps://www.youtube.com/watch?v=gORwj-qfQhYWell Alright · Johnny Cash...

7 minuten geleden geplaatst door eh

Marrie1
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@46Oké, dan bekijk ik het even anders, en pleit ik er voor om de Taliban stage te laten lopen in Frankrijk. 😉Zodat de Franse politie wat...

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

greenpollo
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Tuig is het, en de lokale bevolking zit weer met de schade. Terug ermee.Nja, voordeel is dat ze elkaar afrossen.....

9 minuten geleden geplaatst door greenpollo

NK. App
Free Mallu Sex VideosSex Lives Of College Girls RedditLeaked Tik Tok NudesKatharine Mcphee NudeKorean Shemale PornMature Porn RedheadX Video Hot TeacherNudelilyCj Miles PornAuntymaza PornPorn ThongAgentredirlAudrey BitionyMarnie HentaiErotic Teen SexTekuhoDesi Randi ComJamacin PornCelibrity NudeGatapop PornPussy XxxNerd. Nudes포르노허브PeruvianbadVicki Lawrence NudeRihanna XxxApetube SexMilf Gets A Pony RideHot Sexy Step Sister PornCum SuckingGay Porn MoviesScarlett Johansson TittesAngelicaggxPublic Agent Hd PornFemdom Prostate Milkingأفلام سكس قديمTaylor BlakeShimikenTeagan PressleyPitete NudeBigtittygothegg Leak OnlyfansWww CoqnuAnya Taylor-joy NudesMuzan PornAdult Web Series IndiaTrisha Krishnan TattooOlder Young Lesbian PornFatal ModeoPat Benatar NudeAsa Akira SexKacey Cox PornFutanari BondageTube Porn ClassicBillie Eilish LeakedXvi DeosBangla Xx VidoesDipika Padukon Xxx VideoGadhe Ka Sex섹트Porne Video IndiaFemdom SpitSandy Queen Of SwordsCelebrityassesPics PornoThreesom Sex VideosPorn Video TubesStretcher PornSanilevn XxxBangla Bf Video DownloadQuick PornBalire IvoryReal Asian Massage PornJazvip PornFree Full Porn MiviesXvideos BlacksPorn FuckvideosMeowscles PornKelsi Monroe FeetAssporn PicsImskirby PornXev Bellringer MomDesi Bhabhi MoaningDouble Penetration RoughNatile MarsVideos Pornos Y GratisDogfarthnetworkCumshots In CarBlack Man Sex ComPorn HopBhad Babie Onlyfans LeakKajal Fucking PhotosTati Torres PornScarlett Johansson Under The Skin NudeNataliewonderGay Glory Hole VideosIndian Doctor Xxx VideoGabriella Hall Sex SceneNew Mms KandWww Desi Girl Sex Video ComMature DpedShemalepirnNakedpicturesAsmrineClube AdultoStepmother FirndsXxxx Movie HdCute College GirlsJapanes Massag PornMyvidsterWww Youporn CTamil Heroni Sex VideoGirls Do PornMilf Hard SexDise Sex Video ComAimi Yoshikawa UncensoredPrincess Lili PornFilme PornoamadorDiezoBig Tity BjSadhu SexFish XxxXxx Sexy ClipOnly Sexy GirlSon Mom PornSky Bri Onlyfans LeaksBabes SoloMassaging The ClitBoobs.xomPorndudenMalemasturbationFree X Vidos ComXxxxxx. 2021Dehati Hd Sex VideoIndian Stripchat LiveJason Luv Lena PaulNiley HottPics Teens NudesBoy PornElisabeth Shue NudesPrajakta Koli NudeMichelle BarrettPorn CideoXxx Videos College GirlsLesbian Romance XxxSwinging Orgy PornDigital Playground PormNublie FilmsDeepnude GgHollywood Sex Video DownloadXvideo Hindi Language