@3 Nah, kan me niet boeien, ik kan het wel missen, ik gun het ze wel. Tenminste de echte Nederlanders, de rest niet....
@41Bent u er bekend mee dat de organisatie van XR financiële steun krijgt uit één van de foundations van George Soros?En dat XR, in zek...
@11 Net als vroeger. Toen was Geert nog een tijdje de mentor van Mark. 😉...
@10 Rutte is niet de baas van de NAVO. Het is alleen maar de secretaris. Opper secretaris. Hij moet het bestuur dienen. En het bestuur bestaat ...
En wederom krijgen die extra.En de mensen die een klein beetje meer verdienen dan hen kunnen weer fluiten naar wat extra:'s.👎👎...
Maar terug naar Oekraïne op vakantie gaan kunnen die deserteurs wel.😡...
@2685 en @2687Jeetje, dat is wèl erg lang. Dat kan toch niet? Of zou dat ook weer één van de "pesterijtjes" zijn richting één bepaald per...
Slappeling die vd Burg. Ook dienstplichtige Eriteers geeft hij onderdak. Rutte vindt het allemaal best en laat hem zijn gang gaan. 🤔...
@2685 Idioterie een maand al , wat zou je hier moeten doen om je account verwijderd te krijgen ?dreigen met een bom ?Ze zijn t bovendien ver...
@11 het is een probleem van de winkel, niet de normaalgedragende klant - nu moet de normaalgedragende klant het bekopen met een potentiele schen...
Ok
Pizza Hawaï dan maar
Haha!
Zo herkenbaar, mijn vader kan zich ook zo opfokken over het authentieke Italiaanse eten!
: D
Godver wat kunnen Italianen zeuren over hun eten haha. Ik ben echt ook maar gestopt met Italiaans koken, was toch altijd alleen maar kritiek op
Ik vind het andersom een grotere belediging. Dus die zou ik nooit meer ergens voor uitnodigen.
Italianen kunnen hun eten alleen lekker maken door er een saus overheen te gooien, kennelijk amateurs.
@5
Haha, ik snap je!
Maar.......bij ons is pasta een voorgerecht, zoals soep hier.
De keuken is erg divers, we eten gelukkig meer dan alleen: pasta, pizza en lasagne.
Ow mijn favo is trouwens: Putanesca!
Met ansjovis en kappertjes, lekkerrrrrrrrrrr : )
pasta met die ragout is heerlijk.
morgen maak ik ook weer pasta. met spinazie. lekker!!!!
mijn zoon ergert zich ook aan bv de pizza hawaii, dat bestaat niet. en aan die pizza keten ( naam ff kwijt) die er van alles op flikkert, zuurkool en weet ik wat voor onzin. gek word die jongen ervan
Aanstellers. Als ik bolognese-saus wil eten met spaghetti dan doe ik dat, en dan noem ik het gewoon spaghetti bolognese. En ik zal ze een geheimpje verklappen: als het moet dan eet ik ook rijst bolognese, couscous bolognese en gekookte aardappels bolognese.
De slechtste pizza heb ik ooit in Rome gegeten, haha. De lekkerste in Groningen, dacht ik. Dus ja... al ben ik geen groot pizza fan, misschien eens in de vier maanden ofzo is wel lekker.
pasta met bonen. klinkt minder, maar is zalig.
https://www.meerdanvlees.nl/recepten/224/pasta-e-fagioli-pasta-met-bonen
Laat ik voorop stellen dat ik een hele grote pizzacultuur-barbaar ben maar ik neem altijd zo een Hawaï pizza bij de Digros vandaan. En dan flikker ik er zelf nog allerlei rotzooi op zoals d'r zijn, flink veel kaas, ham en cervelaat. En dat vind ik lekkerder dan die exclusieve pizza's zoals bijvoorbeeld bij Dominos. Want daar heb je dan veel minder voor veel meer geld toevallig. En aangezien ik geen paardje-schijtgeld heb en het geld ook niet op mijn rug groeit vind ik dit een goed alternatief al zeg ik het zelf.
Beste mensen,
Mij interesseert het geen biet hoe mensen hun pasta eten. Al eet je het met satésaus, soepgroenten of met smack.
Mijn vader is ooit uitgenodigd bij Nederlanders thuis en die zouden hem weleens een ‘authentieke’ Italiaanse maaltijd voorzetten (met al hun goede bedoelingen).....mmm, dat was verre van Italiaans! Hoe vaak ik zelf van mensen te horen krijg: ‘zal ik jou eens een recept van ‘echte’ Italiaanse spaghetti geven, en je krijgt iets wat best lekker is, maar verre van Italiaans....ik zeg: bedankt.
Daar zit voor veel Italianen (zoals mijn pa) het pijnpunt. Zeg niet dat het: ‘authentiek’ of ‘echt’ Italiaans is, dat vinden ze wat minder haha
: )
Nogmaals mij maakt het niets uit!
Dominos is volgens mij een Amerikaans bedrijf, de lekkerste pizza at ik voorheen bij San Marco in Delft, en anders in Napels of Gaeta.
En als je een pizza Hawaï lekker vindt blijven eten zou ik zeggen!
Ik zag het artikel, zag mijn vader voor me en moest lachen!
Hetzelfde als Babi Pangang en Foei young hai. In Heel China niet verkrijgbaar aangezien het Indonesisch is. Echter Nederlanders eten het graag dus koken Chinezen het in Nederland voor ons domme Hollanders.
@11 Domino's pizza is Amerikaanse niet Italiaans. Dus dat willen Italiaanse eters ook niet, net als die geen Star Bucks hoeven.
Een Italiaan boos krijgen, is niet zo moeilijk. Zeker niet wanneer het een Italiaanse betreft!
Ik prakte een keer een lasagne en flikkerde dat ding in de magnetron. Dat voel ik nu nog.
@13 Babi pangang zoals de chinees het hier verkoopt bestaat in Indonesië ook niet.
Het bestaat in Azië wel, alleen niet zoals de chinees het in Nederland verkoopt.
Babi=Varken, pangang =geroosterd, dus geroosterd varken. Geroosterd varken verkopen ze daar wel. Niet dat gefrituurde varken in tomatensaus wat wij babi pangang noemen
@11 en @12 Domino's is de McDonalds onder de pizza's.
@17 Domino's is ook aardig voor de minima slechts 4 euro voor een pizza deze week.
Wat te denken van een Pizza Frikandel , maar dat gaat mij zelfs te ver , Pizza Hawai vind ik eigenlijk stiekem best wel lekker , maar goed ben wel een ananas liefhebber , dat gaat bij mij als het uitkomt overal wel op.
@18 Voor die 4 euro heb je ook wel pizzabodems, tomatensaus, kaas en een salamiworst. Die minima moeten eens wat zuiniger leven!
@18 , die poster hangt daar altijd €3.99, niet alleen deze week.
@14
Ja en wat ik dan bij de Digros haal dat zijn die Nestlé Wagner pizza's en dat is van oorsprong een Germaans bedrijf uit Zuidwest Germania vandaan. Momenteel zit het hoofdkantoor in Zwitserland. Dus die pizza zullen de Italianos ook wel niet blieven denk ik maar zo.
@17
Dus het is inderdaad nep met andere woorden. Want dat vind ik namelijk ook van die hamburgers van McDonalds.
Dat is toch bekend? Door een derde generatie Nederlands-Chinese is onlangs een docu gemaakt over het oerhollandse gerecht babi pangang. Wat je hier als sushi of ander Japans eten voorgezet krijgt door Chinezen(!) heeft trouwens ook niets met Japans eten te maken. En knoflooksaus op shawarma is ook al een Hollandse uitvinding
* Verwijderd door de redactie *
@22
dubbel dikke boterham met rode saus
@26
Dat klopt en daarvoor doe ik er dan zelf ook extra salami, ham en kaas op. En dan niet van dat zuinige.
@27
doe mij dan maar een ongesneden wit, zelf vette plak van snijden en beleggen met tomatensaus (met kruiden), kaas, uien, salami ed...in de oven en klaar
@28
@28
Dat vind ik veel te veel werk en zo een vreselijke liefhebber van pizza's ben ik nu ook weer niet dat ik dat er dan allemaal voor over heb. Ik vind als rasechte carnivoor trouwens toch dat de Italiaanse keuken te veel van meelgerechten zoals er zijn pasta's en noedels en spaghetti slierten en pizza broodbodems aan elkaar hangt.
Ik maak wel zelf babi pangang meestal van speklappen en saté van varkenshaas en dat gooi ik dan allebei op de barbecue. En dan met witte rijst, babi pangangsaus, atjar tampon en pindasaus.
Verboden , als je iets niet lekker vind eet je het toch gewoon niet , ik vind tuinbonen gigantische goor en eng er uitzien toch mogen mensen dat van mij eten ...
"Wil je een Italiaan écht boos krijgen dan moet je hem te eten uitnodigen en dan een pak spaghetti in kokend water gooien, een kilo gehakt en een zak voorgesneden groente in de pan mikken en daar een pot bolognesesaus over heen flikkeren. "
Voor de "finishing touch", breek de spaghetti klein voordat je hem in de pan kokend water doet.
@31
Hahaha!
Ow vergeet het klontje boter niet!
: D
@31 dan nodig ik maar een keer een Italiaan uit als ik pasta ga bereiden dat is een beetje mijn manier
En als je klaar bent, dan drink / bestel je een cupuchino.
Hoge bloeddruk gegarandeerd.
@34
Yup!
Eigenlijk alleen tot 10:30-11:00 ‘s ochtends, gheghe!
-grappenmaker-
: D
Ik maak het al decennia helemaal zelf, en zo ingewikkeld is het niet. Niks geen klonten gehakt (rund uiteraard, geen halfom) en ook geen pot saus.
Dit is WEER een artikel waar de autochtone Europeanen, dit keer de Nederlanders, een veeg uit de pan krijgen en als domme barbaren worden afgeschilderd, van die onsmakelijke types. Het is een van de vele manieren waarop wij van ons zelfvertrouwen worden beroofd, van onze trots op onze nationaliteit, net zolang tot wij willen verbergen, Nederlander te zijn, wat heet, geen Nederlander meer willen zijn. Dat is lekkerder voor de EU en de NWO, handiger dus. We worden voorgekookt.
@37
Ik zou er niet te zwaar aan tillen, als ik u was.
Gewoon een keer om lachen.
@31 En dan nog het liefst allemaal in een pan dat scheelt weer in afwassen
@38 . Nou ja, wie dit vaak eet, is waarschijnlijk te zwaar om ook maar iets te tillen.........
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.