Kieswijzer
Volledig scherm
Kieswijzer © De Persgroep

Op welke partij stem jij vandaag? Doe de Kieswijzer

kieswijzerPolitiek is als ijs. Er zijn zoveel smaken dat je nauwelijks kunt kiezen. En is één smaak wel genoeg? Op 20 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Vul de Kieswijzer in en ontdek jouw politieke smaak. Beantwoord nog geen twintig vragen en weet welke politieke partij het best bij jou past.

  1. Bossche schermer Tristan Tulen kocht al een tribunekaartje voor Spelen, maar gaat zélf meedoen
    PREMIUM

    Bossche schermer Tristan Tulen kocht al een tribune­kaart­je voor Spelen, maar gaat zélf meedoen

    Met veel moeite had Tristan Tulen een tijdje terug vier toegangskaartjes weten te bemachtigen voor het degenschermtoernooi tijdens de Olympische Spelen van Parijs. Twee daarvan waren voor de Bossche schermer zelf en zijn broer Rafael bestemd. Ze zitten straks echter niet op de tribune, maar staan in de zaal. Tristan als deelnemer (voor de eerste keer), Rafael als z'n coach.
    's-Hertogenbosch
  2. Gesta blijft zich kranig verweren tegen degradatie, nacompetitie WDS’19 is nagenoeg uitgesloten
    PREMIUM
    Vierde klasse B

    Gesta blijft zich kranig verweren tegen degradatie, nacompeti­tie WDS’19 is nagenoeg uitgeslo­ten

    Niet zo lang geleden leek het erop dat voor WDS'19 de nacompetitie weer de kers op de taart zou worden. Maar na twee nederlagen op rij, lijkt het nu over en uit te zijn voor de Bredanaars. Waspik was met 0-1 te sterk. Ondertussen blijft Gesta zich kranig verweren tegen de mogelijk degradatie. Thuis werd met 3-2 gewonnen van TVC Breda. Molenschot pakte tegen Chaam een belangrijk punt en kan niet meer rechtstreeks degraderen.
    Raamsdonk, Breda