door Querulijn Xaverius, in Binnenland  ·  90 Reacties

  • 41
  • 1331x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@44 Het is niet de computerkracht die modellen beter maken maar wat je er in stopt.

2
51 PeKa

** gebruiker verwijderd **

Kijk wie er voor stemmen en let op waar die later een baan kregen toegewezen voor bewezen diensten met een vorstelijke vergoeding voor 3 x per maand ergens komen opdagen als commissaris .
Dit is niets anders dan een nieuw verdien model opstarten ter vervanging de brandstof sector die eruit gegooid gaat worden , iedereen met minder dan 3000 euro netto in de maand gaat hier voor lijden met een achteruitgang van zijn besteedbaar inkomen .
De overheid staat voor de grootste leugen zins de regering in wereldoorlog 2 em gesmeerd is en het volk lieten barsten voor 5 jaar met de Nazi`s over de vloer .
Deze criminele omschakeling is van de zelfde grote als dat de moffen hier over de vloer kwamen .

52 verwijderd682241

Die klimaatcriminelen gaan nog groen van nijd zien nu het domme volk er niet in trapt.

2
53 Rapunzel

Elke domme dode kan wat cijfertjes in een computer stoppen.

3
54 Rapunzel

@54 domme dode , is natuurlijk domme Dodo^^

3
55 Rapunzel

ik heb net een Jaguar 3.0 V6 gekocht. krijg ik nu een boete van de milieupolitie ??

0
56 Roomboterbabbelaar

Je betaalt je scheel aan allerlei belastingen, toeslagen en eco-heffingen, maar bedrijven produceren steeds meer, er wordt steeds meer gevlogen, er wordt voortdurend meer energie verbruikt, schadelijke en onafbreekbare kunststoffen geproduceerd, oerwoud gekapt, natuurgebied en vrije ruimte volgebouwd waar de burger geen enkele invloed op heeft. Dit hele systeem is een grote rip off van de roofpolitiek en het internationaal bedrijfsleven om burgers te bestelen. Ten slotte, hoe meer rotzooi er wordt geproduceerd en geconsumeerd, hoe meer belasting de overheid bij elkaar kan rippen.

Het doel is helemaal niet terugdringen van schadelijke gebruiken, maar ze vermeerderen, om meer heffingen te kunnen innen. Als je als burger je best doet om minder te verspillen, gaan die heffingen alleen maar omhoog.

0
57 zewa

Natuurlijk moeten aanvullende maatregelen vooral in EU verband worden genomen. Immers is bepaald dat de markt een EU-mandaat behoeft en deze maatregelen betreffen ook de markt.

We lopen als nederland aan tegen achterstanden door jarenlang wanbeleid op energie- en klimaatgebied. De stappen die nu worden voorgesteld zijn bedoeld om zo veel weerstand tegen deze maatregelen te scheppen zodat politiek kan zeggen dat het economisch niet haalbaar is. De industrie heeft al van zich laten horen

De energieheffing is ooit opgezet om de energievoorziening te vergroenen. Groene energie was dan ook vrijgesteld van de energieheffing. Dit was echter tegen het EU-beleid van de open markt omdat buitenlandse concurrenten zo volgens de Europese Commissie niet mee konden dingen tegen binnenlandse producenten. En dus werd de energieheffing plotseling in 2002 ook geheven op groene energie. Dit is natuurlijk de kern van het probleem.

Nederlandse bedrijven kunnen niet kiezen voor onbelaste schone energie omdat alle energie nu wordt belast.

Deze nieuwe CO2 belasting kan alleen in Europees Verband worden geregeld en is daarom gedoemd om te mislukken. Immers, Frankrijk haalt veel meer energie uit kerncentrales en de rest van Europa haalt veel meer energie uit schone bronnen.

Om een inhaalslag te maken moeten er 3 dingen gebeuren:
- Groene energie moet worden vrijgesteld van energieheffing
- Er moet 1 EU energieheffingstarief komen voor iedereen, gesplitst in electricteit en fossiel
- Produkten uit vuile landen worden belast met een evenredige invoerbelasting
Feitelijk is dit een verbeterde europese implementatie van de oude energieheffing die in nederland in 1996 werd ingevoerd.

Hiermee voorkom je valse concurrentie uit het buitenland en zorg je voor een vergroeningsmotivatie wereldwijd. Vuile landen zullen immers ook moeten vergroenen om onbelaste toegang te krijgen tot de EU markt.

8
58 Hollander1967

Oude plannen doen dienst als het nieuwe evangelie van VVD, CDA, D66, CU, GL en PvdA.

De plannen voor de zogenaamde energietransitie zijn niet nieuw, zoals politiek, middenveld en milieuorganisaties de burger proberen wijs te maken. Ze zijn al oud.
De richtlijn van de EU over verbetering van de energie-doelmatigheid van gebouwen, waar Rutte en al deze organisaties aan willen voldoen, dateert van 2002.
In 2006 werd Nederland gekapitteld door de EU-Commissie, omdat het de richtlijn te traag in nationale regelgeving omzette.
In 2008 scherpte Brussel de richtlijn aan en moesten voortaan ook kleine gebouwen , woningen, energie-doelmatig worden gemaakt.

In datzelfde jaar was er ook al een coordinator, Chris Bruijnes, die het energieconvenant Meer met Minder tussen overheid en bouwwereld verder invulde. De bouwwereld is de grote belanghebbende in de zin van winsten.

In 2008, terwijl de kredietcrisis woedde, was de rijksbegroting rond 205 mrd. Daar wilde men , toen, de burger mee helpen met aantrekkelijke regelingen. Goedkope leningen en speciale premies voor een opknapbeurt.
Men dacht aan meer dan 200.000 huizen per jaar.

Maar het is geen groot project geworden. Bruijnes vermoedde dat er interne strijd woedde tussen departementen. Die wilden wel bevoegdheden, maar duldden geen uitgaven uit hun begroting.

Anno 2019 geeft de overheid per jaar 295 mrd uit. 90 Mrd meer in 10 jaar, 43,9 procent stijging. Ver boven de cumulatieve inflatie. En burgers moeten voor dezelfde oude plannen van toen, met zonnepanelen, isolatie en warmtepompen , - ja, echt net zoals toen -, veel meer betalen en uit eigen zak. Met nog tal van dwingende strafheffingen eromheen. De departementen hebben de slag gewonnen. Niets wordt betaald uit hun budgetten.

In 2008 stond Uneto-VNI , vertegenwoordiger van de installatie-branche, in de startblokken voor het langetermijnproject. Onder meer ging men het benodigde personeel opleiden en zorgen voor voorlichting aan burgers.
Wat is daar misgegaan? De hoge prijzen voor de burger zullen mede voortvloeien uit gebrek aan installateurs en hoge personeels- (en materiaal-)kosten.

Samenvattend: het nieuwe milieuevangelie van politiek Den Haag bestaat uit 10 -, 15 jaar oude plannen , die al jaren in de laden lagen. De doorrekeningen van CPB en PBL waren dan ook een herhaling van eerdere versies en zijn een vertoning zo vlak voor de verkiezingen.
Toen, in 2008, was men bezig met dezelfde plannen voor, maar veel goedkoper en aantrekkelijker voor de burger. Nu moeten ze ineens veel duurder zijn, terwijl de belastingen in die 10 jaar disproportioneel gestegen zijn.
Alle belanghebbenden , organisaties uit het middenveld en diverse branches in het bedrijfsleven gaan mee in het bedrog vanuit de Haagse politiek. Niemand treedt naar voren en vertelt eerlijk hoe het werkelijk zit.

0
59 duurendaal

Wie schaap is krijgt lekkers,
wie na denkt de roe.

0
60 techcenter

Citaat uit een document van de werkgroep vliegverkeer Bijlmermeer, waaruit blijkt dat het vliegverkeer buiten de klimaatdoelstellingen zijn gehouden, terwijl zij één van de grootste vervuilers zijn...

"Tijdens de klimaatonderhandelingen in Parijs over de realisering van klimaatdoelstellingen is de luchtvaart buiten de afspraken gehouden. De luchtvaart levert echter een beduidende bijdrage aan de CO2 uitstoot. Door deze uitstoot niet te ontmoedigen, wordt de sector op geen enkele wijze gestimuleerd om klimaatmaatregelen te ontwikkelen. Door maatregelen als het belasten van de CO2 uitstoot wordt het voor de sector interessant om te innoveren. Onlangs bleek het mogelijk om op zonne-energie de wereld rond te vliegen. Een interessante ontwikkeling, waar de sector zich door aangesproken moet voelen. Door de afwezigheid van prikkels, zal het tempo van deze ontwikkeling geen stimulans krijgen."

Hieruit blijkt maar weer, dat de doorrekeningen van vandaag een wassen neus zijn, als zelfs de grootste industrie en één van de grootste vervuilers zoals bijvoorbeeld Schiphol ontzien worden.
We worden aan alle kanten voor de gek gehouden waar het terugdringing van de co-2 betreft.
Wie daar nóg intrapt, heeft boter op zijn hoofd.

0
61 Strongoli

@51 ,

Ja dat snapt iedereen. Maar jullie roepen dat men in de jaren '70 met verkeerde voorspellingen kwam.

Waarop ik dus antwoordde dat dat niet zo heel gek is omdat die voorspellingen in de jaren '70 onmogelijk geavanceerder konden zijn dan waar het IPCC e.d. vandaag de dag vanuit gaan.

Met andere woorden: de situatie van de jaren '70 gebruiken om te roepen dat men vandaag de dag geen klimaatvoorspellingen kan maken, is onzinnig alleen al om bovenstaande reden.

Dan is de tegeltjeswijsheid die jij in @51 en Chat in @46 post erg leuk, maar het slaat verder nergens op in de context van waar we het over hadden. Blijkbaar omdat het punt van wat ik in @44 schreef jullie volledig ontging.

10
62 progressiefliberaal

Als men geen goede cijfers heeft van ver voor de industriële revolutie, is het in feite niet te berekenen/voorspellen..

"De onzekerheid over de omvang van de toekomstige mondiale opwarming is groot. Dit komt enerzijds doordat we nog niet weten hoe sterk de toekomstige uitstoot van broeikasgassen zal toenemen (wat afhangt van de toekomstige economische groei). Anderzijds is het onzeker hoe het klimaatsysteem daar precies op zal reageren (de zogenaamde klimaatgevoeligheid). "
https://www.wur.nl/nl/artikel/Oorzaken-klimaatverandering-1.htm

0
63 Sjaak Trekhaak

Stem die hypocrieten weg op 20 maart.

Laten we daarmee beginnen.
Die hypocrieten eisen zelf veel maar niks positief.
Sterker nog in heel wat gemeentes en regio's van dit land is er teveel boomkap. terwijl we juist extra groen zouden moeten planten. dat is beter voor iedereen. meer bomen, meer struiken, meer bloemen.

https://www.hetkanwel.nl/2019/03/02/dit-is-waarom-we-12-biljoen-nieuwe-bomen-moeten-planten/

Zonder groen kunnen we niet leven, zonder planten geen zuurstof.

0
64 Handalf

Stem vooral niet op D66!!!
Draaikont Jetten wist vanavond in nieuwsuur te melden, dat hij tóch niet dit kabinet zou laten vallen!
Hij vond, dat er nog tijd genoeg was, om de doelstellingen voor CO2-terugdringing, te halen...
Hoe kom je erop...
Deze draai, had nu écht niemand aan zien komen.. (Sarc.)

0
65 Dieke

@65 Geen D66 zoals uit mijn nick blijkt maar D66 heeft toch hun zin gekregen dus deze draai van Jetten snap ik wel

Baudet omschreef Klaver en Jetten passend in Nieuwsuur

KOOPKRACHTKILLERS

KKK

1
66 FVD1

- Hey Sjaakie, wat doet die komkommer op mijn nachtkastje?
Ja schatje.., wie niet groen doet krijgt een boete..

0
67 Sjaak Trekhaak

Superlinkse econome Barbara Baarsma in DWDD: Rutte lost het mooi op! Ook heffing voor het bedrijfsleven en die moet dan worden teruggesluisd "voor innovatie" naar.... juist, Mark's multinationals! En een beetje ter compensatie van de laagstbetaalde Nederlanders.... Jesse Klaver staat uitzinnig te springen van vreugde met zijn dode vogeltje! "Ik heb gewonnen, ik heb gewonnen." "Ik ga nu samenwerken met Rutte in de tweede en de eerste kamer!"
Om hoeveel miljarden het allemaal gaat horen we pas NA de verkiezingen.
Gaan we daar nu echt weer in trappen? Deze gore verkiezingstruc van Mark Rutte?
Stem dit kabinet, inclusief het hysterische Groen Links, helemaal weg uit de 1e Kamer!

0
68 logikus

@57 Jetten wil minstens 50000 Polen gaan halen
Die moeten ook allemaal een huis hebben en auto rijden
Dus wat nu groen lullen

1
69 FVD1

Mijn achtertuin is al groen.
Kan ook nog wel mijn schutting groen verven. Dan draag ik toch mijn steentje bij aan een groenere wereld.

0
70 The Investigator

@69 FVD1
Robje Jetten mag lekker zelf naar Polen verhuizen. Die halve gare.
Kan hij daar de Polen op gaan zoeken.

0
71 The Investigator

Kooldioxide vergroent de aarde.

0
72 Ogod

Het grote probleem met deze klimaatplannen die ik heb is dat het nog steeds op paniekvoetbal lijkt. Opeens, let wel OPEENS!!!, na de urgenda-uitspraak moest er van alles en nog wat gebeuren. Immens grote plannen die uit de hoge hoed werden getoverd. En niet 1 ding uitvoeren maar direct ook 100 zaken. En alle zaken die tot nu toe aangedragen worden zijn plannen waar gaten in te schieten zijn waar een olifant door heen kan.

Het "groenste" kabinet ooit beschikt of over informatie die wij nog niet hebben waardoor bepaalde maatregelen goedkoper zijn of beter uit pakken of ze hebben de informatie niet en doen maar wat. Luisterend naar het verhaal van PBL en CPB krijg ik eerder het gevoel van het laatste. Verifieren van de getallen kan wel, maar men verwacht niet dat mensen het zo maar kunnen. Het model wordt niet aangegeven. Tussen neus en lippen door wordt gezegd dat als bepaalde uitkomsten/verwachtingen niet kloppen dat men dan de boel aan past om het passend te maken (lees prijs verhogen van bv duurzame opslag), etc....

Wie denkt dat we met GL beter af zijn, die moet zich nog een keer achter de oren krabben want die willen nog veel verder met hun milieuvernietiging. Een plan als kolencentrales sluiten is zo'n niet groen plan. Leuk voor NL om te voldoen aan de eisen maar waar komt de energie dan vandaan? Dat antwoord krijg je tot nu toe niet. Als ze me kunnen laten zien dat de elektra ingekocht wordt via een buitenlands bedrijf dat schoner produceert, dan zou ik me al iets geruster voelen maar een ieder weet dat dit zo in scene te zetten is.

0
73 Gezond boerenverstand

Het is een digitale gatenkaas zegt de Rabobank.

Een voorbeeld daarvan is het van het gas af gaan. Het LPB heeft er geen berekening van gemaakt omdat het plan te vaag is, maar ergens achterin het rapport wordt een bedrag van 15 miljard genoemd.
Dat moeten we maar even lenen, terwijl ons verscheidene malen te kennen is gegeven dat we onze hypotheekschulden zouden moeten halveren!

0
74 Myth63

@73 In
probeert.Syp Wynia uit te leggen hoe het zo ver is gekomen. Aanrader.
Het komt neer op politiek gekonkel met dictatoriale trekken.

0
75 Myth63

Gewoon weer te veel beloofd en te weinig gedacht. Maak eens iets minder haast en reken en denk iets verder na. Maar ja, ergens moeten de misgelopen opbrengsten van ons gas gecompenseerd worden, nietwaar...?

0
76 uahoera

* Verwijderd door de redactie *

77 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

78 Chat Baker

@78
Inderdaad.
Dan wordt er in 2050 eens een conclusie getrokken door de politiek dan.
Ze concluderen dat er 4 biljoen euro (de euro bestaat dan niet meer, maar het equivalent) = 4.000 miljard euro is geinvesteerd in het klimaat. Dat staat gelijk aan een vrijstaand huis per huishouden wat extra aan belasting is afgedragen om in het klimaat te investeren.
De doelstelling was 95% reductie van CO2 t.o.v. 1998.
Het bereikte doel: 10% reductie van CO2. Reden: Er zijn 5 miljoen immigranten uit Afrika bij gekomen. Die produceren extra CO2.

Ach ja, kan gebeuren. Het is maar belastinggeld. Het is nou niet alsof de Nederlandse bevolking geen geld meer heeft voor eten (voedselbanken) of schulden heeft en 10% van de Nederlanders onder de armoedegrens leeft, toch?
Hoe denken ze in godsnaam 500.000 euro te krijgen van een gezin dat onder de armoedegrens leeft?

0
79 beastyboy

Een hele vieze clausule in het klimaat akkoord is het volgende:
De overheid heeft onbeperkt toegang tot privé woningen als het om de de klimaat doelstelling gaat......


Dus de Gestapo komt ook weer terug.

1
80 dloops

"PBL-directeur Hans Mommaas probeerde kritiek aan het begin van de persconferentie al direct in de kiem te smoren door te stellen dat de ’modellen geen kristallen bol’ zijn."

Hij geeft dus toe dat hij niet met zekerheid kan voorspellen wat het effect is van afzonderlijke maatregelen en ook niet van de gezamenlijke maatregelen.

Waarom worden ze dan toch per se doorgevoerd? Omdat de bevolking verpauperd moet, net zolang in armoede en ellende gestort tot ze gaan muiten. En als de hele wereld dan aan het muiten is, hebben VN en VS-deep state hun zin, met hun vazal de EU, en kunnen ze een wereld-regering instellen met wereld-belasting en zonder grenzen, zodat iedereen overal ter wereld met ieder ander overal ter wereld moet concurreren om ieder k-baantje tegen een hongerloontje dat ze nog vergund wordt. Daarbij zal alleen degene die hard genoeg bruine neuzen haalt en met de ellebogen werkt, overleven, want als "aanmoediging" mogen de verliezers kreperen.

1
81 Wendel

@80 : Nog een reden om het excuus "klimaat" vol te houden. Geen enkel prive meer, ze hoeven alleen maar te liegen dat ze naar je verwarming komen kijken.

1
82 Wendel

Was het nou niet zo , dat ze pas geleden nog ineens het licht zagen en uitvonden, dat als je iemand die iets niet kan betalen, verder financieel uitkleedt, dat ze het dan al helemaal niet kunnen betalen?

Zie hier hetzelfde, maar dan voor alles wat een beetje onder modaal zit.
Nou, fantastisch, mensen veroordelen om te blijven vervuilen, en vervolgens ook nog beboeten, zodat de vervuilers ook vooral niet kunnen overstappen op minder vervuilend?
Dat gaat vast goed werken, voor de staatskas.
Het klimaat? Dat lijdt gewoon verder.

1
83 Partijdig

Het beste klimaatplan is aan het gas blijven, importeer het maar.

2
84 ilse1

@80 Bron?

1
85 Steenloper

@85
Heb het ook gelezen, maar het bericht in politiek video cafe weltschmertz wyns vermeld het ook

0
86 dloops

@86 Ik heb het nergens gelezen (zie het verband ook niet tussen toegang in een woning en klimaatdoelstelling) en ik vraag je om een bron.

Die kun je wederom niet geven dus is het een broodje aap.

2
87 Steenloper
88 dloops

@88
lol
U neemt mijn feitelijke onderbouwing over. Dank daarvoor.
Verspreid het nieuws. Het klimaatakkoord is een wassen neus.
De werkelijke kosten komen met name voort uit het energieakkoord.
De regering (en ook het CPB) doet nu net of het energieakkoord niet bestaat en er alleen kosten voortkomen uit het klimaatakkoord.

Ik snap werkelijk niet waarom de oppositie / GroenLinks / FvD niet op hun achterste poten staan.

Er kan volstaan worden met 1 van onderstaande 2 vragen:
1) Rutte, kunt u aangeven wat de geschatte kosten van de gehele energietransitie tot 2050 zullen zijn voor Nederland. U mag in uw antwoord verwijzen naar het enige overheidsrapport dat hierover is opgesteld, namelijk dat van de SER in 2013. (antwoord: totale kosten tussen de 940 miljard en 7800 miljard euro)
2) Rutte, kunt u aangeven wat de effecten van DIE punten uit het klimaatakkoord, welke door het CPB zijn doorgerekend, zijn op de CO2 reductie in Nederland?
(antwoord: dat zal nog niet 1% aan reductie van CO2 voor zijn rekening nemen)

Waarom worden deze vragen niet aan de regering / Rutte gesteld??????

0
89 beastyboy

@88 Nope daar staat het niet in.
Het staat nergens in. Je zit gewoon wederom uit je nek te kletsen.
Is het nou zo moeilijk om een bron te noemen, en een pagina/alinea?

Laatste kans, nog één keer de vraag:

Waar heb jij gelezen dat de overheid onbeperkt toegang gaat krijgen tot privé-woningen m.b.t. de klimaatdoelstelling?

0
90 Steenloper

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
GeenStijl: Brit Donkerwit begint deportaties naar Rwanda

ah, dus daar ook eindeloze procedures en bezwaren/rechtszaken, dus zal ook wel een miljardenverslindende strijd zijn/worden...

1 minuut geleden geplaatst door ABRACADABRA

Snorrie
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@25 Natuurlijk.Net zoals jij wel meer dingen denk te weten.Noemen ze ook wel wanen....

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

LoydMorris
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@11 Och gut. . . . De mensen beginnen het echt zat te worden. . . de politie mag niks, de burgemeesters en het OM zijn te laf. Dan lo...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Snorrie
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@24Iedereen is het er wel over eens dat Hamas uitgeroeid moet worden.Net zoals iedereen het over eens is dat genocide daar niet de juiste op...

3 minuten geleden geplaatst door Snorrie

ABRACADABRA
Sissen en nafluiten moet afgelopen zijn: gemeente Alkmaar start nieuwe campagne

@2 ik woon aardig in de buurt en kom er nog af en toe en ja, waar niet...

4 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Sarcoff
dr. Michael Yeadon: Alles met mRNA is ontworpen om schade te veroorzaken - Dissident.one

@14 En die arme misleide donders worden dan vaak fanatieke promotors van de misleiding, omdat ze de pineut zijn van die misleiding willen ze dat...

6 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@10 Nee, vind ik ook. Zo'n opruiende reactie als die op @6 gaat dan ook alle perken te buiten....

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Duitse politieagent veroordeeld wegens discriminatie omdat hij aan Afghaanse migrant vroeg waar hij ‘echt’ vandaan kwam - Dissident.one

Walgelijke activistische rechter weer. Een onschuldig persoon opofferen aan de woke goden. En alleen omdat hij een vraag stelde. En hoe moeten a...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Bop
D66-minister pakt vliegtuig naar Luxemburg ondanks klimaatambities - NieuwRechts.nl

@30 Nee hoor, schuimbekken is meer een PVV -dingetje (zie Wilders op X en alle bagger op dit forum van zijn aanhang) en daar stem ik uiteraard ...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Nurse Blue FilmSex CatunMiley Cyrus On PornBabes Videos NudeNude Celebs RealPorn CtegoriesPornos MujeresMitsuri HentSsbbw In PornMost Viewed Indian PornGrand Sex VideoSmart Sex VideoAngie BravoSofia Porn StarPorn Best BbwEroたれすとHd Pirn VideoSxxxsxxxBulgingsenpaiFollo A MamaIndo18.vomPornhub DownloarderBaxters BlowieIndian Desi Hot XxxLesbian Pov PornMaria Brink SexyKeksi MonroeMom Son Porn VideosCreampied VirginMiko KurozukiGonza Xxx MovieLesbian Escort PornVídeo De Pornografia GaySexo Amador TwitterOutdoor PornstarsFarrah Fawcett NakedNade NastyXnxx Low QualityVideo Mein Bf FilmAva Addams Full HdPorn Clips DesiGoo GirlEbony Pyt TwitterSza PornXxxx Wwww ComHot AntarvasnaXx Video CollegeSex Bf RomanceMia Melano AnalDomestic Discipline VideosLiesbian PornVelhas PornOlder Women Porn PicsBbw In Lingerie PornTattedslvt OnlyfansSex Video With DanceNude NeighborsAsian TeenpornVmpire PornSexy Porn Sex VideoVarshini Sex VideosFlipping The Table On The Slutty Sneaky ThreesomeReal Hindi XxxJavenglishXnxx شيميلاتLauren German NudePathan SexxxSexy Video PurnWomen Squirting PornSwingerzonecentralHarmony ReignsPorn TwearkingXxxn VediosRoja Bf VideosSex GalsBangladeshi Adult ChobiCarmen Electra SexMomcest ComComic PornaEgyotian PornSchool Wala Sex VideoMz Dani BbcOlder Guys NakedJangle XxxVabi Porn VideoThreesome HindiBhabhi Ke Sath Chudai VideoDixiestrailerparkJuno Temple TitsSweet Petite Unassuming SlutEye Contact DeepthroatDr TruberCjhaterbateKate Sagal NudeAndroid 21 NudeThe Villages SwingersXnxx In CarVery Very Sex FilmEvoled FightsAdultempire.comThugs Black PornCute Girls In SareeIndian Hd Porn DownloadSophia Leone Xxx VideoAnjali Actress SexFemboy Feet PornKpop DeepfakdPantie GroolFakings.tvMassagesex PornProject Qt NutakuSalman Khan XxxMae Whitman NudeBokep BrazzerFree Porn Anal SexFriday The 13th Nude ScenesThumbelina PornTravestis Fudendo TravestisSophie Rundle NudeVictorialovexoxoSexyviKerala Hidden Camera SexBlack People PornMilton TwinsJustina Valentine Sex TapePorn Movie JapanFilmes Pornô JaponesasSavannah GoldKanojox Kanojo XkanojoXnxx 1st TimeXnxx BoosKaamastraDante Martin PornBigtits CartoonsViolet Myers SleepSextelegramBoku To Misaki SenpaiLesbianapornoBur Chatai VideoTop 10 Porn StarsJulia BurchUltimate SexBigmuscleKorean Porn WebsiteSinfuldeeds Part2Cums Down Her Throat4 Porn TubeSunny Leone Bathroom VideoCarmella Bing BbwVoluptuousmilf