door dloops in Politiek  ·  192 Reacties

  • 64
  • 1946x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@148 Het is niet zielig doen maar een valide argument.

151 verwijderd23941

@145 Nee ze had geen argumenten.

Ik ben geen Wilders fan, ik ben zelfs extreem links maar ik vond het een tenenkrommende vertoning. Vooral de wijze waarop ze een beroep deed op de emotie in plaats van het ratio vond ik bijzonder laag bij de grond.

We kunnen de gegevens van de syrische vluchtelingen naar de legitieme regering in Damascus sturen en vragen of ze worden gezocht of worden vervolgd. Als dat niet zo is, vragen we een garantie voor de veiligheid van deze mensen van het syrische regime.

Op het moment dat die mensen een haar wordt gekrenkt, hebben we een stok in de hand om dat regime mee te slaan.

3
152 Hollander1967

Maar goed, samenvatting van dit #ophefje is dat Jojanneke als een emo-tokkie aan het raaskallen was en Wilders rustig en feitelijk bleef. Next.

2
153 JackKropotkin

* Verwijderd door de redactie *

154 Gr@ndioos

@61
Mooi verhaal, en toch is vanaf het begin duidelijk dat het in eerste instantie om een tijdelijke verblijfsstatus gaat.

2
155 Lias

* Verwijderd door de redactie *

156 Gr@ndioos

@140
Uhuh… wat was het ook weer? “Een vos verliest zijn haren maar niet z’n streken” question

4
157 Lias

@152 Ik vind van niet , ik vind het een legitieme vraag aan Wilders hoe hij t.o.v. die Syrische asielzoekers staat , hij wil er van af en en dan is de vraag of het hem dan verder nog uitmaakt waar ze in terecht komen of niet.

6
158 21st Century Guy

@152
Helemaal mee eens.
+++++++++++++++

3
159 Lias

@151 Nee dat is geen valide argument in deze discussie.

4
160 solidsteel

@159 Nee. Wat heeft de persoonlijke mening van Wilders hiermee te maken?

De vraag over wat hij voelde bij het zien van die beelden was totaal ongepast. Die vraag kwam ook pas nadat hij antwoord had gegeven over de veilige terugkeer. Toen hij had gezegd dat honderdduizenden vluchtelingen terugkeerden vanuit libanon en jordanie, had hij geantwoord op zijn beeld over de veiligheid. De vraag over zijn gevoel bij tranentrekkende verhalen in 1vandaag van vorige week sloegen nergens op. Wat had hij moeten zeggen? Volgens mij dit:

"Ik begrijp de mogelijke angst van de vluchtelingen en als nederland moeten we er alles aan doen om een veilige terugkeer van deze mensen naar hun vaderland mogelijk te maken. Hiervoor moeten we zorgen voor garanties van het syrische regime dat deze mensen in veiligheid kunnen leven na hun terugkeer volgens de vluchtelingenverdragen en we zullen duidelijk maken dat we het niet zullen accepteren wanneer deze garanties niet worden nageleefd."

1
161 Hollander1967

@152
"We kunnen de gegevens van de syrische vluchtelingen naar de legitieme regering in Damascus sturen en vragen of ze worden gezocht of worden vervolgd. Als dat niet zo is, vragen we een garantie voor de veiligheid van deze mensen van het syrische regime..."

Zo te lezen sta jij ècht met beide benen in de realiteit, hè....?


"Op het moment dat die mensen een haar wordt gekrenkt, hebben we een stok in de hand om dat regime mee te slaan..."

Ja joh..? Dan bombarderen we de boel plat...?

10
162 Münchhausen

@161
huh... aan de verkeerde gericht?

1
163 Lias

@163 Sorry #161 = @158

0
164 Hollander1967

@162 U gelooft waarschijnlijk ook de verhalen dat ISIS 5000 burgerdoden op haar conto heeft en dat de syrische regering 200.000 burgerdoden op haar geweten heeft ...... Dit terwijl er massagraven zijn gevonden van duizenden mensen in voormalig ISIS-gebied. Of betreft het hier misschien een heel andere tijdspanne?

Maar hoe verklaart u dan de terugkeer van honderdduizenden vluchtelingen naar syrie ? Zijn onze vluchtelingen dan anders dan degenen die wel terugkeren ?

1
165 Hollander1967

Ja, ze kunnen terug. Maar ze willen niet. En dan houdt het kennelijk op vanwege verregaande slapjanusserigheid van de overheid. Stem daartegen op 20 maart.

0
166 schrootflint

** gebruiker verwijderd **

@157 Is dat een waarschuwing?

167 verwijderd23941

Goh, was Geert weer zieluhg ofzo? gelukkig dat gezeur op TV gemist.

4
168 TedjeR

@165

Nee vriend.., dat geloof ik dus óók niet.
Net zoals ik niet geloof, dat er met een massamoordenaar als Assad afspraken zijn te maken.
En nèt zoals ik niet geloof, dat "wij" achteraf een "stok" zouden hebben om een hond mee te slaan. Of geloof jij, dat Assad daar dan z'n reet NIET mee af zou vegen..?

Maar kennelijk weet jij veel beter dan ik, wat ik denk....

7
169 Münchhausen

Haha, die geert kon het niet uit zijn strot krijgen dat Syrie op dit moment niet veilig is -- weer een faal optreden van faalhaas nummer 1 ... en het is nog geen pasen.

4
170 yiddiot-spotter

@166 onze ministerie van buitenlandsezaken wilt er geen nederlanders naar toe sturen ... dus zeker geen vluchtelingen die hun leven daar niet zeker zijn.

5
171 yiddiot-spotter

@169 Weer een pot-keteltje?

1
172 solidsteel

20-03-2019...

1
173 Dwarf

@172

Ik heb geen flauw idee wat je nú weer probeert te concluderen maar ik heb er óók geen zin in om daar naar te vragen. Dag knul...question

3
174 Münchhausen

@173

Alvast gefeliciteerd met je verjaardag. Denk je, dat Pappie en Mammie een taart voor je hebben..?

4
175 Münchhausen

@173 : 20-03-2019 : "Internationale Dag van het Geluk".

Datum: woensdag 20 maart 2019
Land / gebied: Verenigde Naties
De 'Internationale Dag van het Geluk' ('International Day of Happiness') wordt wereldwijd jaarlijks op 20 maart gevierd. Ingesteld door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in 2012.

Op deze dag wordt het 'gelukkigste land ter wereld' bekendgemaakt in het 'World Happiness Report'. Nederland staat de afgelopen jaren in de top 10 van meest gelukkige landen.

https://www.beleven.org/feest/internationale_dag_van_het_geluk

9
176 =*(++)*=

@167
Doe ermee mee wat je wil...

FYI.. jij reageerde op mij hé, ik meld het maar.

2
177 Lias

Het gaat er die linkse politiek correcte deugzieke interviewers niet om wat Geert Wilders te zeggen heeft. Het gaat erom dat het Geert Wilders IS, en die is FOUT en moet dus niet geloofd en hard aangepakt worden!!

2
178 PeKa

@178
Hier in het dorp krijgen linkse leerkrachten tegenwoordig gewoon vriendelijk bezoek.
Want als ze horen dat deze nogal links les geeft willen ze wel eens met deze mensen praten over het waarom
En krijgen dan gewoon een nette uitleg waarom dat dom is.

Ik denk dat wij met zijn tweeën eens met Jesse Klaver moeten gaan babbelen hihihi.

2
179 dloops

* Verwijderd door de redactie *

180 near field communication

** gebruiker verwijderd **

@177 Mag niet?

181 verwijderd23941

@169 Weet je kerel; als ik zou moeten vluchten uit nederland omdat de situatie hier in het algemeen onveilig is, dan zou ik het met beide handen aangrijpen om terug te keren naar mijn vaderland als de situatie dat weer mogelijk maakt.

Deze vluchtelingen, zo is ons voortdurend voorgehouden, zijn op de vlucht geslagen voor ISIS en niet voor Assad, En die redenatie wordt vergroot door het feit dat ze hier vóór 2010 ook niet in grote aantallen naartoe zijn gekomen. Ze waren op de vlucht voor ISIS, ISIS is verslagen en dus kunnen ze terug. Dat is toch niet zo'n wereldvreemde redenatie ?

Deze logica wordt bovendien gestaafd door het feit dat Syrische vluchtelingen uit de regio in grote getale terugkeren naar hun vaderland. Dus waarom zij wel en de vluchtelingen hier niet? Graag uw antwoord.

Wij zijn niet op aarde om de vluchtelingen van alle onderdrukkende regimes ter wereld massaal asiel te verlenen. Wij kunnen er alles aan doen om die terugkeer zo veilig mogelijk te maken en we kunnen deze veiligheid bewaken. Dat doen we met de vluchtelingen uit Afghanistan, Irak en Afrikaanse landen ook. Het gelijkheidsbeginsel geldt voor alle vluchtelingen in nederland en we mogen verwachten dat iedereen zich aan art. 1 van de Grondwet gaat houden. Dus waarom zouden we dat met Syrische vluchtelingen dan niet moeten doen?
Graag uw antwoord.

4
182 Hollander1967

Kijk eindelijk word het bevestigd door een midden Oosten correspondent wat Geert Wilders al jaren roept maar wat de linkse politici stelselmatig ontkennen. Er zitten 80.000 Syriërs in Europa waarvan 20.000 IS strijders of meer zelfs. Dat was al jaren bekend. En vorige week was het in het nieuws dat er duizenden zwaar extremistische IS vrouwen die veel extremer zijn dan hun mannen en veel fanatieker naar Europa willen komen maar omdat ze nu stateloos zijn kan dat niet. Al kunnen ze wel zonder papieren reizen. Ze schreeuwden voor de camera dat België hun mannen en kinderen hadden vermoord en dat ze wraak gingen nemen op België en daar de strijd van IS voort gingen zetten. Uiteraard allemaal gekleed in boerka.

1
183 Jan met de korte achternaam

Gelukkig was Geert gisteren bij Jensen, waar hij al zijn vuil kon spuien zonder kritische vragen er tussendoor.

4
184 sockknitter

@152

Een garantie voor de veiligheid vragen aan het Syrische regime?

Als je m al krijgt is zo'n garantie van geen enkele waarde.
Ik geloof niet dat je helemaal snapt wat een dictatuur precies inhoudt.
.

5
185 hippodepippo

@184 Er zitten 80.000 vluchtelingen in nederland. In Europa zijn er 500.000 gevluchte syriers.

@185 Dan snappen die terugkeerders uit de regio dat ook niet. Maar nu de regio wordt ontlast door de terugkeerders is er natuurlijk wel ruimte om onze europese vluchtelingen daar onder te brengen. Dan hoeven ze niet terug naar Syrie maar kunnen ze weer gewoon de regio in.

1
186 Hollander1967

@184 en dat recht heeft hij als roepende in de woestijn. We worden langzaamaan geïslamiseerd en deze midden oosten correspondent geeft dat weer haarfijn aan en bevestigt het verhaal van Geert Wilders wat door linkse wegkijkers weggelachen word. 500.000 Syriërs al in Europa. Waarvan 300.000 IS strijders en IS wijven. In Nederland zijn er al 20.000 IS strijders. Gereed om aanslagen te plegen.

Vorige week zag ik 2000 zwaar extremistische IS vrouwen met boerka wiens mannen en kinderen vermoord waren door België. Die riepen ook te gillen dat ze naar Europa wilden komen en hun IS strijd in België voort te zetten. Echter ze waren stateloos gezien Europa nu de paspoorten vernietigd. Dus gelukkig is het vluchten lastiger gemaakt van deze moordcommando's.
IS vrouwen zijn feller en erger dan de mannen. Komt ook doordat hun familie is uitgemoord en dat terecht overigens.

Mag Geert ons daar niet voor waarschuwen?

2
187 Jan met de korte achternaam

@185 en u begrijpt niet dat een democratie zoals in Nederland in Syrië niet werkt. Deze "dictator" viert kerst met de christelijk orthodoxen in Syrië en zorgt voor rust tussen Sjiieten en soennieten.

0
188 Eric

Nog geen 24 uur geleden: 80 fosforraketten afgevuurd op Idlib.
Nu 5 uur geleden: zware bombardementen op Idlib door Russische bommenwerpers.



En xenofoben maar roepen dat het veilig is en dat Syrische vluchtelingen hun land moeten gaan opbouwen. Om raketten te koppen en bommen te vangen? Geen populist die zich zorgen maakt over de kinderen ter plekke, het zijn immers maar 'woestijnnegers'.

2019, de barbaarsheid van de moderne mens die willens en wetens wegkijkt uit eigenbelang.

6
189 Lidpver

Idlib is de enige regio die nog in handen is van de terroristen, de rest van het land is veilig. Dus hou op met die propaganda hier te spuien !

1
190 B55

@190 is voor @189 bedoeld.

1
191 B55
192 solidsteel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@20 "EU ... ze doen niks" EU-migratiepact. ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@19Dat de EU het moet regelen roepen we al 20 jaar maar ze doen niks. En de Turkije deal, Tunesië deal, Egypte deal, Libië deal zijn allemaa...

16 minuten geleden geplaatst door Reconquista

ongelovenloos
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Ik praat het niet goed maar als er maar niet geluisterd word naar de mensen die gewoon tegen een muur lullen dan kan je zoiets wel verwachten....

24 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Biscanna
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

Goed om te zien dat er ook nog verstandige leerlingen rondlopen daar, en niet alleen woke patiënten. 👍...

25 minuten geleden geplaatst door Biscanna

RobP
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

Duidelijk.Oplossing:Aangezien de gehele EU (op enkele uitzonderingen na) vergelijkbare problemen ondervindt, moet het op EU niveau geregeld ...

41 minuten geleden geplaatst door RobP

Reconquista
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Na het bedriegen van het volk volgt het bedreigen van politici. Beide is niet goed te praten. ...

44 minuten geleden geplaatst door Reconquista

greenpollo
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@2Echt slaan kan natuurlijk niet nee Maar een ouderwetse schop onder de kont is niks mis mee. Ik ben er iig niks minder van geworden en leef...

1 uur geleden geplaatst door greenpollo

greenpollo
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@65Klopt, alleen de vrouwen meestal niet.....

1 uur geleden geplaatst door greenpollo

Wedergeboren
​russians Show "ingenious" Solution Against Ukrainian FPV-Drones | Defense Express

Google TRANSlate: https://en-defence--ua-com.translate.goog/news/russians_show_ingenious_solution_against_ukrainian_fpv_drones-10278.html?_x_tr_...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
‘Uitleveringsproces van Quincy Promes in Dubai volgende week van start’

Doe vooral lekker rustig aan. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
April Fool XxxGrannies Giving BlowjobsMommysexSxuDiscord Logo PornVídeo Pornográfico Ao VivoStrip Chat ColombianSamantha XxxxMizo Sex TwitterBbc On Bbc Gay PornLoyal_triniIndian Sex DownloadWeb Series Video DownloadBest OornVanessa Cage CreampieZoig.comRencontre PornographiqueMasturbação GayPaige Vanzant BlowjobTawny RobertsDengel And SonBengali Desi PanuNude RiiEmily Renee PornImpregnating Step MomJohn Holmes PornJill KasityMichelle Trachtenberg NakedUndeetale PornThe Sims PornCrystal Hefner NudePuertorrican PornJanna Breslin PornQuick BjHindi Xxxx ComPorn Full Movie ComThroat JobWww ThehunSani Leon VideoBig Booty BlackpornAdriana Chechik DeepthroatJapanesesex MassageLesbian PartypornVideos Porn HdX NxcPelicula Porn GratisBigtitLeven Rambin NudeCelebrite TitsBhabhi XxNude Ana CheriMimsyheart LeakGangbang FuckEmma Watson Sex TapeAlen Croft12 InchcockKarle Grey PornPawg FartXxx Porn BpHorse Ladies Sex VideoMommy8 ComAdreena WintersPornos Black GratuitsDirtyhomeclipsAurat Ki ChudaiHot Lesbian Sex VideosSani Lion HotIndian Bhabhi Sex XxxSoftcare PornFamily SexsChinese Bf PictureSexy FuddiHajimete No Hitozuma Episode 5Anime Sex ToysBlk Anal PornNicky Minaj PornBurrzAnal Creampies GifsCumming TwiceHot Mallu XvideosXxxx Indian Sexy VideosDva On The Pole YeeroCream Pie PornOldporn Moviesزباب كبيرةAsian DoggystleKendra Sunderland BlackedSex Nf BustyAsian Sexual MoviesPmatehuntersManhunt. NetRedhwad PornXxx Sexy Film HindiHot Porn LesbainSkipthe Games .comBdurette VideoBrazzers Full VudeosNew Brazzers AdXxx CatGirl Opening Her ClothesOnlyfans RedheadSpanking JocksNude Blue FilmTick PornHannah Owo BjHot Bhabhi Sex VideoBts PornDillon Haper PornAmateurxxxLuba ShuneykoJogos SexBaixar Videos XhamsterGangbang BukkakeSaffronmartinez NudePagett Brewster Nude초코밀크 신상 일베Omgjessica NudeAriel Rebel PornAmber Rose Onlyfans LeakedDesi BbcRedtubuSuck This PornSkankpornCumshot CompilatiinPorenhopPornhub'sbAsian FootjobJapan Massage PronKiara Mia BjDoes Porn Hub Give VirusesKennedyleighAmma Sex KathaiBig Cook ComColombian Porn HdNina Agdal Giving Head69 XxxxSexy Fucking VedioZootapia PornHot Mom Ki ChudaiFree Porn Tube ComBlack Porn MessageFree Movie Sites Like Soap2dayNatalie Decker NudeTittys Falling OutCammodelMom Big Boob'sXmusterExotic MoviesNuru Message VideosBigboob Sucking