Kinkhoest, een stille moordenaar (mamaplaats.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Wilmama in Gezondheid  ·  498 Reacties

  • 9
  • 1813x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@445 Gut alweer een copulatie van de website..
Daar zit copulatierecht op hoor

0
451 chouffleur

@450
Je eigen woorden!!

Griep gaat meestal gewoon weer over. Dankzij de giga toename van vaccineren.

1
452 Snorrie

@442

Je hebt niet eens een betrouwbare link van dat grootse gebeuren ?Moet toch wereldnieuws zijn geweest.

2
453 No newstoday

@450
Geef toch gewoon de link naar de juiste vaccinvrij pagina, in plaats van je copy/paste.

1
454 kwatta

@440 en verder is er in een mensenleven sinds 1950 niks veranderd? Misschien waar u leeft, dat moet dan onder een steen zijn.

1
455 datkanjijmakkelijkzeggen

@453
Link is iedere keer dezelfde
www.tingeltjehaarreet.bullshit

1
456 Snorrie

@440
Dit topic gaat nog steeds over de kleine Tess die overleed aan de gevolgen van kinkhoest:
(**) Onze dochter is besmet geraakt. Zij is gezond geboren op 2 januari. Op 3 februari hebben wij afscheid van haar moeten nemen, als gevolg van gecompliceerde, bewezen Kinkhoest. Ze heeft een week in het ziekenhuis gelegen, aan de machinale beademing, vele medicijnpompen, bloedwisseltransfusies ondergaan, maar het mocht allemaal niet baten. Ze heeft het niet gered. Ze is bij ons weggenomen aan de gevolgen van Kinkhoest. (**)

De nepdocu Vaxxed was, is en blijft overigens een berg bagger, maar dat is dus een ander onderwerp: https://sciencebasedmedicine.org/andrew-wakefields-vaxxed-antivaccine-propaganda-at-its-most-pernicious/

2
457 Wilmama

@450

Het aantal mensen met autisme loopt niet op.
Men herkent het en ontdekt de verschillende vormen .
Vroeger hadden mensen ook geestesziekten in verschillende vormen .
Maar waren ze gewoon allemaal “ gek”.
Vroeger waren kinderen gewoon heel rustig of druk .Nu krijgen ze een paar hoofdletters op gedrukt en mankeren ze iets.

2
458 No newstoday

Snorrie je kan zoals altijd weer complete onzin neerkwakken, tingelbel blijft gewoon gelijk hebben.
De waarheid is de waarheid hoe hard en schoftig hier ook op wordt gereageerd. En uiteindelijk zal het gelijk van een tingelbel boven komen drijven. En dan wordt het heel stil hier op NK als al die leeglopers en volgers van fundamentalistische RichardO en Wilmama,s met het schaamrood op de kaken afdruipen.

8
459 FCT

@442
Volgens de paus kwam dat omdat je god weer even wou laten zien hoeveel hij van de mensen houdt.

2
460 Snorrie

@450

Toevoeging .
Als je in de VS geen psychiater of psycholoog hebt ( geldt ook voor kinderen ) dan doe je niet mee.Gelukkig zijn wij nog niet zo gek.

3
461 No newstoday

@449 yep, en cola zero, vegan eten, vliegbewegingen, broccoli, loodvrije benzine, natuurstenen vloeren kortom... Het komt door vaccineren.

2
462 datkanjijmakkelijkzeggen

@440
Zucht ... de plaat blijft weer hangen... Naja, gaat 'ie maar weer een keer:
De sterke toename van het aantal autismediagnoses is uitstekend verklaarbaar door andere oorzaken dan vaccinatie. Zo zijn in de loop der jaren steeds meer stoornissen die vroeger los werden gezien onder de ASD-paraplu gebracht. PDD/NOS werd tien jaar geleden niet tot het autismespectrum gerekend, nu wel. Asperger is sinds kort ook officieel een ASD-variant.
Ook is op allerlei niveau de aandacht voor autisme sterk toegenomen -- en dat maakt ook dat het veel vaker gesignaleerd wordt.
Ja, er lijkt ook sprake van een 'echte' toename van autisme (dus niet alleen van het aantal diagnoses), maar daarvan is de oorzaak nog niet duidelijk.

Wat wel duidelijk is, is dat vaccinatie geen rol speelt. Er is inmiddels eindeloos veel onderzoek gedaan naar een mogelijk verband met vaccinatie -- en IEDERE KEER kan geen verband worden gevonden. Herhaal: geen enkel behoorlijk onderzoek kan een verband vinden tussen vaccinatie en autisme. Niks, noppes.
Vandaar ook dat het antivaxx-volk nooit verder komt dan de ronduit zwakzinnige redenering "er is meer autisme, er wordt meer gevaccineerd, 'dus' vaccinatie veroorzaakt autisme".

Hier nog maar weer een keer de wetenschappelijke stand van zaken:
https://thelogicofscience.com/2019/03/12/vaccines-and-autism-a-thorough-review-of-the-evidence-2019-update/
Ja, het is een enorme lap uitleg -- maar dat komt omdat er ook enorm veel onderzoek op dit gebied is gedaan(*). De auteur gaat netjes in op ALLE onderzoek, zowel van wetenschappers als van het antivaccinatievolk, en gaat ook netjes in op de verschillen in kwaliteit van al die onderzoeken.

*: Dit alleen al maakt duidelijk dat de antivaxx-claim "er is nooit goed onderzoek gedaan" een domme leugen is.

"De respons van de overheid op deze toename van autisme? Ontkennen dat het bestaat."
Dit is een stropop. Er wordt door niemand ontkend dat het aantal autismediagnoses toeneemt.

3
463 RichardR

@457 terwijl ze normaal alleen rekenen met de getallen van overlijden, boeit ze blijkbaar dan toch niet echt. Waarschijnlijk omdat kleine Tess zwaar ondervoed in een achtergebleven gebied woont. O wacht..

1
464 datkanjijmakkelijkzeggen

Als overheden overgaan tot reclamecampagnes op basis van beeldvorming, censuur en zelfs dwangmaatregelen betekent dit meestal dat ze geen argumenten meer hebben. Blijven herhalen dat alles bewezen is, zonder met dat bewijs aan te komen, zal geen vertrouwen wekken bij ouders. Daarin staan zij overigens niet alleen, want ook medisch opgeleide professionals beginnen zich te roeren tegen dit soort fundamentele inbreuk op keuzevrijheid.32

Degene die het bewijs in handen heeft dat er geen verband is tussen vaccinaties en autisme, kan overigens een geldbedrag van 100.000 dollar ophalen.33 Deze prijs is al twee jaar geleden ter beschikking gesteld door Kennedy en Robert de Niro, die zelf een zoon heeft met autisme na een vaccinatie en daarom Vaxxed gefinancierd heeft.

8
465 Tingelbel

@459 is het een bezwaar als ik niet mijn adem inhoud? Aangifte ligt al klaar begrijp ik, onderbouwd door onweerlegbare bewijzen van deskundigen, wetenschappers en grootschalige onderzoeken. Neu, ik adem nog rustig even door.

0
466 datkanjijmakkelijkzeggen

@442
Jouw leugens worden steeds uitzinniger, dommer en walgelijker. Je lijkt Robin wel.

2
467 RichardR

@458 @461
Zie @457

1
468 Wilmama

@463 zucht de plaat blijft weer hangen, krijgen we de ellenlange nietszeggende leugenachtige saaie uiteenzettingen weer van R.Osterhaus. Saai saai saai saai en zonder waanheid

9
469 Tingelbel

@465 ja joh, valt niet mee aantonen wat er niet is. Je kunt hetzelfde bedrag geven aan wie aantoont dat kabouters niet bestaan. Prettige wedstrijd. Die rare ouwe zwamneuzen zouden hun geld beter kunnen besteden aan zinvol onderzoek.
O, en waar kan het dubieuze citaat nu weer vandaan?

1
470 datkanjijmakkelijkzeggen

@469 wat u zegt, zonder waanheid.

1
471 datkanjijmakkelijkzeggen

@459
De waarheid zal zeker boven komen, er komt steeds meer shit bovendrijven aangaande de corruptie, bedrog en leugens van de farmaceutische industrie. Ook al is de macht van deze maffia zo groot, er komt een breekpunt. Deze industrie en zeker op gebied van vaccinaties heeft veel bloed aan hun handen hangen en indirect ook hun volgers.......het genootschap RO&W door steeds maar te promoten met behulp van misleiding.

8
472 Tingelbel

Juist @469 , dat is de manier!

Nooit zullen wij inhoudelijk ingaan op de woorden van de ander. Wij schelden slechts, wij beschuldigen de ander slechts van die dingen waar wij ons zelf aan bezondigen.

Op die manier blijken we meelopers te krijgen, hoe vreemd het ook klinkt. FCT hebben we al voor onze zaak gewonnen. En FCT is niet de enige: er zijn verbazend veel mensen die meer ophebben met simpele slogans dan met een uitgebreide, diepgravende uitleg.

T. en collega's maken hier handig gebruik van. Alles om de vaccinatiegraad omlaag te krijgen. Want pas als de bevolking zich minder vaccineert, kunnen wij veel dure geneesmiddelen verkopen.

2
473 WorldPharmaForum

@459

Waarom zou Tingelbel gelijk hebben ?
Dat jij dat vindt , is allesbehalve een bewijs.
Dat men heftig reageert , is logisch als men aan zijn of haar kinderen komt.
Dat is natuurlijk bij ouders.
Men wil niet dat mijn ( klein) kind gehandicapt wordt of dood gaat doordat Tingelbel iets tegen vaccineren heeft en zij of haar kinderen anderen besmetten .
Omdat het zinloos is en niet hoeft.

Als ze niet vaccineren willen , dan maar toelaten op scholen , sport enz. van alleen gevaccineerde kinderen .
Vroeger was er het pokkenbriefje waardoor de pokken zijn verdwenen .
Waarom nu dus niet ?
De overheid heeft mede als taak de bescherming van de burgers tegen hen die er een aanval op doen .

3
474 No newstoday

* Verwijderd door de redactie *

475 Robin

@472 wat bekt dat lekker hé " bloed aan hun handen". Volgende keer nog even puntmutsen en zwarte laarzen toevoegen misschien? Of u probeert iets inhoudelijks natuurlijk.

0
476 datkanjijmakkelijkzeggen

@465
[Degene die het bewijs in handen heeft dat er geen verband is tussen vaccinaties en autisme, kan overigens een geldbedrag van 100.000 dollar ophalen.33 Deze prijs is al twee jaar geleden ter beschikking gesteld door Kennedy en Robert de Niro, die zelf een zoon heeft met autisme na een vaccinatie en daarom Vaxxed gefinancierd heeft.]

Het is ook al ruim twee jaar bekend dat deze uitdaging van Robert F. Kennedy jr. en Robert De Niro doorzichtige flauwekul is: https://kloptdatwel.nl/2017/02/16/uitdaging-van-robert-f-kennedy-jr-en-robert-de-niro-is-doorzichtige-flauwekul/

(**) Verder is de beoordeling van de inzendingen allesbehalve transparant en objectief, en kan de gemotiveerde uitdager behoorlijk op kosten jagen. Wie de uitdaging aanneemt, moet eerst 50 dollar borg betalen. Die ben je dus gewoon kwijt, want winnen kun je nooit, zoals uit het vervolg zal bijken. Het bewijs wordt in eerste instantie door niet nader genoemde judges van Kennedy en De Niro beoordeeld. Als die het afwijzen mag je in beroep. Dat beroep wordt uiteindelijk voorgelegd aan een onafhankelijk panel van wetenschappers. Klinkt mooi, maar hier zitten wat grote boa constrictors onder het gras: de wetenschappers in dat panel zijn niet bekend gemaakt en je moet voor de helft meebetalen aan een vergoeding voor de tijd die ze er insteken, 400 dollar per uur! Het zal RFK jr. en De Niro niet moeilijk vallen om een aantal ogenschijnlijk onafhankelijke wetenschappers te vinden, die maar al te graag aan dit toneelstukje willen meewerken. (**)

Intussen gaat dit topic nog steeds over de kleine Tess die overleed aan de gevolgen van kinkhoest.

0
477 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

478 Robin

* Verwijderd door de redactie *

479 Robin

* Verwijderd door de redactie *

480 Robin

Zelden zo een aan fundamentalistische ideaal gezien bij de pro vaxxers hier op NK. Elke vorm van rationeel denken is weg, alles wordt overheerst door iedereen en alles te vaccineren. Elke vorm van kritiek hierop wordt gedemoniseerd tot in extremis. Al brengt met honderd duizend wetenschappelijk artikelen, het maakt niet uit . De blindheid is hier koning.
Er heerst hier ook een “ groepsdenken” door elkaar te bevestigen of na te praten. Uiteraard beschermd en veilig achter een toetsenbord. Sommigen zijn voorgangers die door de rest gezien worden als de kopmannen, met name RichardO en Wilmama . Hun rol is meer dan dubieus te noemen en een belangenverstrengeling is iets wat behoort tot de grote mogelijkheden. Zoniet is hun geestelijke gesteldheid zorgelijk.
Narcisme, God syndroom en confabulatie zijn bij deze groep koplopers schering en inslag, de volgers daartegen houden het vaak bij schelden, tieren, dreigen en napraten van de koplopers.
Een uitermate interessant gebeuren voor psychiaters die zich graag bezighouden met afwijkend gedrag. Voor hun is hier heel wat werk aan de winkel met deze zelfverklaarde pro vaxxers

10
481 Montségur

Fijn te zien dat ook de meelopende 'sheeple' zoals @481 niet doorhebben dat wij nooit ingaan op andermans argumenten, maar ons beperken tot het uitentreure herhalen van vaststaande stellingen.

4
482 WorldPharmaForum

@465

Welke beeldvorming ? Die van de landen waar veel polio voorkwam en die nu vrijzijn van die ziekte? En dat is maar één ziekte.
Kinkhoest die was verdwenen maar er nu weer dank zij de lagere inentingsgraad?
Welke censuur? Jij mag toch je onzin hier gewoon verkondigen . Jij mag toch gewoon links plaatsen ( als ze er zijn ) van over de hele wereld .?
Welke dwangmaatregelen zijn er? Nog geen enkele. Soms is er niks mis mee en moeten helaas kinderen wel eens tegen hun ouders beschermd worden.

Kom erns met bewijs dat er WEL verband is tussen cacceren en autisme.
Wie zegt dat de kinderen die als bewijs worden aangevoerd niet ook zonder vaccinatie autistisch zouden blijken te zijn?

5
483 No newstoday

@483

Corr: vaccineren

5
484 No newstoday

@479
Hersen- en harteloze leugens.

Intussen gaat dit topic nog steeds over de kleine Tess die overleed aan de gevolgen van kinkhoest.

5
485 Wilmama

@485 , ons verkoopteam heeft opdracht gekregen vaccinaties zwart te maken. Dat is dan ook precies wat ze hier doen.

Protest is zinloos.

4
486 WorldPharmaForum

@481

" Al brengt met honderd duizend wetenschappelijk artikelen, het maakt niet uit...."

Misschien gewoon eens beginnen met één wetenschappelijk onderbouwd artikel dat jullie waandenkbeelden verdedigt...?

4
487 Münchhausen

@475 en u denkt dan niet.. Misschien zijn mijn kaders niet reëel? Dat belooft niet veel goeds.

4
488 datkanjijmakkelijkzeggen

@480 paniek leidt in de regel niet tot iets constructiefs, dus nee. Lekker blijven vervolgen in wereldwijde onderzoeken, geen enkele reden voor paniek waar dan ook.

4
489 datkanjijmakkelijkzeggen

@481 nou nou nou, wie heeft u zo'n pijn gedaan zeg.

4
490 datkanjijmakkelijkzeggen

@486 resistance is futile, you will be assimilated

4
491 datkanjijmakkelijkzeggen

@481
Maar je hebt wel gelijk !!!!

7
492 Tingelbel

Kom op T., je kunt beter! Dit stelt weinig voor...

1
493 WorldPharmaForum

@492 joh, en nu? Grote woorden, diagnoses op afstand, het is wat met die internet deskundigen.

1
494 datkanjijmakkelijkzeggen

* Verwijderd door de redactie *

495 Het genootschap RO&W

@492
Droom lekker verder al of niet samen met @481 .

1
496 Wilmama

@449
Ach, als je maar veel vergelijkt.

Vreemde correlaties,
http://www.tylervigen.com/spurious-correlations

1
497 kenny013

@497 question

1
498 datkanjijmakkelijkzeggen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12 Als je de helft uitmoord zal de haat met ongeveer 40% afnemen....

2 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@34 Waarom is het repectloos?Het geeft precies aan wat het is.Omgebouwd als de verbouwing klaar is. Als de verbouwing nog loopt: Chicks with...

7 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Rammen dan in de praktijk....

12 minuten geleden geplaatst door Krav

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@28 @28 Voor normale mensen IS het een respectloze term. Maar de meesten hier hebben totaal geen moeite om transgenders respectloos te bejegen...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

baba jaga
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31 https://www.boston.com/news/high-school-sports/2024/03/01/injuries-involving-trans-basketball-player-at-mass-school-spark-controversy/En z...

20 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@11 Ik zou niet weten wat de reden is.Het is bij meerdere items die ik plaatste gebbeurt maar de url was volgens mij gewoon goed....

22 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@24 @26 Het lijkt er meer op dat jij de onnozele uithangt....

25 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@19 Is dat een serieuze vraag: waarom? En waar vind ik dat transgenders andere vrouwen letsel hebben toegebracht? Heb je een betrouwbare link?...

28 minuten geleden geplaatst door Bop

Strongoli
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@7De boetes worden ook al door ons betaald.Dan hebben ze het straks over bezuinigingen. Nou ik weet wèl waarop flink bezuinigd kan worden, ...

36 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

Omgejoekelden tegen echte vrouwen is de keerzijde van de medaille.Moet ook toegestaan blijven anders is het niet inclusief....

40 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Indian Bhabhi Fucking VideoFull Story Porn MovieBf Movie Full OpenCuck Sucks CockXxxporno ColombianaSmall Man PornOld Hairy PussyBachelorette CreampieAlexis BrrezeP O R N H I T SSlutroulleteسکس چینیTranny Porn PicsLois Griffin HotSousoساک زدن ایرانیKannada Serial Actress SexMumtaj Sex FilmNude ActreesCreampie VudeosChanel.uziZendaya Hot VideoXxx In MassageMobile XshareXxx Six GirlMillastarfatassEmma Watsons NakedWhite Girl NudesJapan Moom XxxFemdom CamsEnglidh PornUsasexguide ProvidenceFrancety LeakedStep Mom And Son Xxx VideosSanilion Xxx Video HdChubby Boobs PornGay Bbc GangbangBloodhawk AnimationHot Arabian PornSxyprnanalStep Mother Blow JobKathia NobilBest Gore SitesPornbizzareAshton SummerJasmine Grey OnlyfansVídeos Pornos PornosBanagla ChotiPornoamateurlatino.Fatal MldelNxx ChineseSakimichanartsFirst Night Honeymoon VideoTamil Sex X VideoBootytransStoberyMen Are SlavesIncut CocksGoogle Sex VideoRedporn ComLuisa EspinozaBengali Blue Film Bengali Blue FilmFather With Daughter PornIndian FemdomCélébrités NudeFotos De Bucetas AmadorasDomino PressleyXxx Hot Sex PhotoAsian Gay Sex Video3d Hentai AnimeXvdieos ComKiara Mia BbcColleen ApplegateFilmes Pornos BrasilLunaokkoCelia Lora NudeSasha Alexander ShamelessAbha Paul NudeIleana BfCelina Powell OnlyfansKeshe OrtegaJodi West StuckPlay With ForeskinNaughty America VideoXvideos PremiumFrolic MeThe Loud House NakedGirls ButtcrackTeen Girls Hd Sex VideosIndian Saree Sex Video DownloadPuruinGay Spy Camera PornFilm PornotransHindi Sex Video StoryWwwhamsterRrdgifsBbwboobsSajini ActressKang Ye WonHindi Porn Videos In HindiChloe Cooper PornShowering Nude WomenLena The Plug DpVolleyball Shorts PornPorn OverwatchPregnant Comic PornEfukt Com.xxx VideosJasmine WaltzH D Videos XxxFrida FarrelRailway Station Sex VideoSex GeyDiscount PornTs GisellyLocal Sex Video AssameseAnal Porn SexySexy Picture English BfSunny Leone Fucked On Red SofaOlder Porn TubeSnapchat PirnHidden Cam Wife CheatsAndroid AdultAnissa KatrSister Xxx VideoVicky Aisha NudeAj Applegate PovFamboy PornPick One Celeb RedditAsian Ga PornDisne Lane NudeSuzanne HollyMeena Sex MovieXnxx DowlendMature Titsfuck69 FfmTherealbritfir3 Movs ComNudeviRagingstallionSherlyn Chopra Kamasutraएक्सएक्सएक्स सेKeely RoseJordan Carver Nude NakedWhoring-twentiesWww WorldsexClover BaltikoreMikela Pascal OnlyfansAnal DreddCherie Deville Xxx