door Havermout in Binnenland  ·  33 Reacties

  • 0
  • 427x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Hebben de pedo misdaden van Jackson toch nog een beetje iets positiefs voortgebracht. Dat mensen erover durven te gaan praten.

3
1 Scrow

** gebruiker verwijderd **

@2 Ach, wat deed Jackson nou precies? Hoe erg was dat nou eigenlijk? Die ouders, die moeten voor de rechter, die hebben hun zoontjes uitgeleverd in de hoop op miljoenen.

2 verwijderd924924212

@2 Wat ie nou precies deed? Kleine kindjes groomen, uitspelen tegen de ouders en vervolgens misbruiken. Die ouders zijn hooguit naïef, Jackson een kindermisbruiker.

4
3 Scrow

@2 de doc is gewoon bij yt te zien

4
4 Denisova

@2 Tevens hebben de ouders van de kinderen (nu volwassenen) uit het filmpje nooit om miljoenen gevraagd. Sterker, die hebben in het begin Jackson juist ook gesteund omdat ze zo naïef waren.

1
5 Scrow

** gebruiker verwijderd **

@3 Daarvoor is hij door de rechter vrijgesproken. Nu kan hij zich niet meer verdedigen.

6 verwijderd5929219

@6 Voor mij zijn er genoeg bewijzen om te vinden dat ie schuldig is. Het zijn in elk geval een hoop rode vlaggen als je de feiten bekijkt: op zoek naar jongetjes van dezelfde leeftijd, als ze ouder werden ze vervangen, werden uitgespeeld tegen ouders, sloot zich dagenlang op met zo'n jongetje op zijn slaapkamer, sliep in één bed met het jongetje, getuigen hebben ze naakt gezien.

2
7 Scrow

@6 Hij kan zich niet meer verdedigen, maar hij kan ook niet meer veroordeeld worden. Een reden waarom hij is vrijgesproken is omdat de slachtoffers waar neverland over gaat eerder hebben ontkent misbruikt te zijn. Er bovendien zijn veel overlappingen met een eerdere doc van Bashir (2005) waarin Jackson ook werd beschuldigd van kindermisbruik. Het is allemaal best overtuigend ook als je andere info er op na slaat.

2
8 Denisova

** gebruiker verwijderd **

@2 Oh, maar ik heb vrijdagavond gekeken en zo de Geniale Vriendin gemist. Op de achtergrond had ik het concert van Jackson opstaan: Bad in Japan, daar ook al ...

9 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Ik moet de docu nog zien. Ben benieuwd waarom de ouders hun kind daar naartoe lieten gaan.

10 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@7 . Ik geloof er niks van. Een man van in de veertig weet echt niet meer precies wat hij deed toen hij zes of zeven was. Zeker niet zo nauwkeurig. Weet jij nog wat je deed toen je zeven was?

Als ik die verhalen hoor krijg ik de indruk dat die kleuters het allemaal niet zo erg vonden. Dat ze zich later zijn gaan schamen, ja, dat kan. Maar die ouders, hadden die dan maar de tijd om maanden met Jackson mee te gaan? Moesten die thuis niet hun fruitwinkel draaiende houden?

Getuigen? Welke? Heb je de sloten op die slaapkamerdeur gezien, nog een wonder dat Jackson die kamer nog uit kon komen.

11 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@10 . Als je dat wilt weten, het wáárom van die ouders dan doe je er goed aan vooral het eerste deel te zien. Misschien dat Jackson enigszins geschift was, die ouders deugen in ieder geval niet.

12 verwijderd924924212

@10 ik denk de hele magie van bevriend zijn met zo’n wereldster. Tevens paaide hij ook de ouders. Maar dat ze het toestonden om hun zoontje in hetzelfde bed te laten slapen is wel erg naïef.

1
13 Scrow

@11 huishoudster was getuige
de kinderen leken het op dat moment inderdaad niet erg te vinden, ze waren verliefd op Jackson (7 jaar)

1
14 Denisova

** gebruiker verwijderd **

@12 @13 Ja, dat vind ik dus ook zo vreemd. Wie laat zijn kind daar nu achter?

15 verwijderd23941

@11 "die kleuters het allemaal niet zo erg vonden"... dat is wel echt geen goeie opmerking, zeg (understatement). Jongetjes van zeven jaar die onder de macht van een volwassene zijn, waar ze tegen op kijken. Het is seksueel misbruik van een klein kind. Hoe je het ook wend of keert.

Ja, heftige gebeurtenissen in mijn eigen leven kan ik mij wel herinneren; al had ik niets wat zo heftig is, gelukkig.

Maar goed, ook ik vind Jackson een geweldige artiest, maar ook een kindermisbruiker.

1
16 Scrow

Jackson was een waardeloze muzikant en een waardeloos mens. Een viespeuk.

4
17 Wylde Gjert

** gebruiker verwijderd **

@17 . Als Jackson een waardeloze muzikant was, waar verdiende hij dan die miljarden dollars mee?

Uit Trouw:

== Woede, dat is het sentiment dat bij Wittenberg opborrelt wanneer hij het over Leaving Neverland heeft. “Er wordt niet kritisch gekeken en dat steekt mij enorm. Een veroordeling is niet aan journalisten of het publiek, maar aan de rechtbank. En die heeft Michael vrijgesproken.

Twee keer is zijn ranch compleet overhoop gehaald, zelfs door de FBI. Maar bewijs voor seksueel kindermisbruik is er nooit gevonden. Of ik de film ga bekijken? Hoewel het zonde van mijn tijd is, wil ik zien waar de verhalen van die twee jongens rammelen.” ==

https://www.trouw.nl/cultuur/verpletterende-michael-jackson-docu-toont-de-verwoestende-werking-van-seksueel-misbruik-~a8dee837/

18 verwijderd924924212

@18 Ik denk dat die Wittenberg, die ik verder niet ken, zelf ook niet echt kritisch is. De film zelf ging niet echt over die rechtzaak. Tevens zijn er naast die rechtzaak vele andere beschuldigingen geweest met allemaal redelijk hetzelfde verhaal. Een hoop ervan heeft Jackson afgekocht, bij sommigen kwamen mensen er pas later mee, zoals deze twee jongens.

1
19 Scrow

** gebruiker verwijderd **

@5 , natuurlijk vroegen ze niet om geld, alles werd voor ze betaald. In het begin ondersteund? Maar toen Jackson die twee jongens liet overnachten toen was hij al multimiljonair. Heb je de beelden van Neverland gezien? Daar ligt voor miljarden, hij hield er complete bedrijfstakken op na; voor de tuinen, de treintjes, onderhoud, reparaties enzovoort.

Jaren geleden schreef ik er ook al over op NU.jij wat mij een ban voor het leven opleverde. Want ik stelde die ouders verantwoordelijk, die hebben toen hun zoontjes aan Jackson uitgeleverd toen al bekend was dat er geruchten waren van mogelijk seksueel misbruik. Dat vonden de kids van NU.jij niet fijn, dat mocht niet.

Die twee jongens hebben toen voor Jackson gepleit, de aantijgingen ontkend. Nu, nu ze vader zijn geworden, nu komen de schaamte en de schuld? Zijn er eigenlijk ziekenhuisbewijzen? Want als ze anaal misbruikt zijn dan zullen ze daar vast verwondingen aan hebben overgehouden.

== Een andere sceptische vraag is natuurlijk: waarom getuigden beide jongens op jonge leeftijd vóór Michael Jackson en deed Robson dat zelfs een tweede keer, in 2005 toen hij al 21 jaar oud was? Het is het belangrijkste wapen van de Jackson-fans die Leaving Neverland zien als laster: die Robson is een draaikont, hij probeert met zijn leugens vast geld los te kloppen bij de Michael Jackson Estate. ==

20 verwijderd924924212

Het misbruik staat in principe los van zijn muzikale prestaties of successen.
Maar veel fans kunnen dat blijkbaar niet los van elkaar zien. Niet alleen hier op NK maar dat lees je bijna overal.

Iemand die jonge kinderen in zijn slaapkamer en in zijn bed laat slaqpen, en berichtjes stuurt " Ik hou van jou".
Die spoort natuurlijk al niet helemaal. Zou mij ook niet gebeuren zoiets met mijn kinderen. Ook al was het een popster of koning prins wat dan ook.
Heel snel oprotten met die gekke pedo-fratsen.

2
21 The Investigator

De vraag is niet of die het gedaan heeft. Maar hoe diep het konijnengaatje echt gaat. De verhalen gaan terug tot in de jaren 80. Leugen na leugen vertelt om het te verhullen: neverland, zijn timide voorkomen, trouwen, kinderen, zijn eigen familieleden het zwijgen opleggen.

2
22 Tafka Mike

@20 Tja, de ouders zijn heel erg naïef geweest , maar de echte schuldige is voor mij Jackson, de kindermisbruiker. Van mij had ie achter de tralies mogen belanden, groot artiest of niet. Maar dat is het leuke van een forum, ieder zijn mening question Houd er wel mee op nu. Prettige avond verder!

1
23 Scrow

@18 JonaG
MIsbruik verkrachting is bijna altijd lastig te bewijzen.
Tenzij een slachtoffer direct naar de politie gaat dan kunnen ze nog (DNA) sporen veilig stellen. Maar dat gebeurt niet heel vaak. Zeker niet als het om aanranding verkrachting gaat in een vertrouwde omgeving, door bekenden.

2
24 The Investigator

@21 Dat snap ik ook nooit. Ik kan dat wel los zien. Bijvoorbeeld: ik ben groot fan van de muziek van The Beatles en John Lennon. Toch vind ik dat Lennon een enorme eikel was; arrogant, sloeg zijn vrouw (de vrouw vóór Yoko Ono) maar dat staat los van mijn bewondering voor zijn composities.

Nu echt weg! Fijne avond.

1
25 Scrow

@20 Gewoon even kijken als je je verveeld. De jongens sliepen daar niet echt tegelijkertijd. Jackson ruilde de jongens in als ze te oud werden en in de pubertijd kwamen. Dan liet hij niets meer van zich horen en koos hij een nieuw jonger jongetje. En dat ging zo langer dan 10 jaar door.

2
26 Denisova

** gebruiker verwijderd **

@19 . Voor jou iets over Witttenberg (die ik ook niet ken):

Ik geef toe dat ik de verhalen stuitend vond, ik bedoel, ik ben niet kuis of preuts maar wat ik in die docu hoorde, daar had ik niet van terug. En ik ben niet deskundig genoeg om in te schatten wat dat misbruik met een kind doet en hoe dat er op latere leeftijd uitziet.

Uit Trouw:

== Mark Wittenberg, voormalig voorzitter van de Nederlandse Michael Jackson-fanclub en naar eigen zeggen vriend van de familie Jackson, stelt dat we juist naar de muziek van zijn idool moeten luisteren. “Met name naar ‘HIStory’. Op dat album zingt hij over his story, het is doorspekt met reacties op de aanklachten. Luister maar eens goed naar de teksten van ‘Tabloid Junkie’, ‘Money’ of ‘They don’t care about us’. Daarin zing hij onder andere: I’m tired of being the victim of shame, you are throwing me in a class with a bad name.”

Hij noemt Leaving Neverland, die hij nog niet heeft gezien, een film. “Een documentaire is non-fictief. En de beweringen van deze twee jongens berusten niet op feiten. Met hun verhaal proberen ze de publieke opinie te beïnvloeden om het hoger beroep dat ze straks vast en zeker zullen indienen kracht bij te zetten. Het gaat ze enkel om geld.” ==

27 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Prachtig koppeling met uitleg en achtergrond over de docu over Jackson. Goed om van tevoren even te lezen:

== Op het toonaangevende Sundance Film Festival heeft de VPRO de hand weten te leggen op de vier uur durende documentaire Leaving Neverland van de Britse filmmaker Dan Reed.

Leaving Neverland is speciaal gemaakt voor Channel 4 in het Verenigd Koninkrijk en HBO in de Verenigde Staten en gaat over het vermeend kindermisbruik door een van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson. De documentaire is 8 maart te zien bij de VPRO op NPO 3 en NPO Start. ==

https://www.vpro.nl/programmas/3doc/2019/Leaving-Neverland.html

28 verwijderd924924212

@27 Toch nog even nagekeken; lijk nu Heintje Davids wel question

Maar die Wittenberg is één van de grootste Jackson fans in Nederland. Dus niet echt objectief. Tevens wat hij zegt zijn ook maar gewoon aannames. "Met hun verhaal proberen ze de publieke opinie te beïnvloeden om het hoger beroep dat ze straks vast en zeker zullen indienen kracht bij te zetten. Het gaat ze enkel om geld". Misschien is het waar maar die Wittenberg kan dat onmogelijk weten en veroordeeld de docu enkel en alleen omdat ie negatief over Jackson is.

1
29 Scrow

@27 "Hij noemt Leaving Neverland, die hij nog niet heeft gezien, een film". Hij heeft de docu niet eens gezien! Dat zegt toch genoeg... niet serieus te nemen. Naar eigen zeggen een grote fan en familie van de familie. Dus ja, niet objectief en veroordeeld de docu alleen maar omdat Jackson er niet goed uit komt.

1
30 Scrow

** gebruiker verwijderd **

@30 . Ja, maar het is niet zinvol Wittenberg weg te zetten als de postbode met het slechte nieuws. Hij is een fan en bevriend met de Jacksonfamilie, zeker maakt hem dat niet objectief. Maar ook een subjectieve mening is een mening.

Maar dan, in de VPRP-toelichting wordt gesproken over vermeend misbruik. En die lui van de VPRO gaan niet over één nacht ijs:

== Op het toonaangevende Sundance Film Festival heeft de VPRO de hand weten te leggen op de vier uur durende documentaire Leaving Neverland van de Britse filmmaker Dan Reed.

Leaving Neverland is speciaal gemaakt voor Channel 4 in het Verenigd Koninkrijk en HBO in de Verenigde Staten en gaat over het vermeend kindermisbruik door een van de grootste popsterren ooit: Michael Jackson. De documentaire is 8 maart te zien bij de VPRO op NPO 3 en NPO Start. ==

De docu is trouwens in twee delen te zien.

31 verwijderd924924212

Ach ja bij rooms-katholiek kerk deden ze ook nooit wat met kinderen.

2
32 Tafka Mike


0
33 Denisova

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

1 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Local Indian Xx VideoIvy DorisPorn En Español LatinoBig Cock SexAfreen Khan SexChudai ChudaiHp Sex VideosFree Porn VidsLiteroti StoriesGf NudesMen Mature NakedSoycideDesiantisexShy TeenpornNude ExercizeRobin One Piece PornLena The Plug VidBig Black Cook SexSapphic ErocticaJspanese Porn VideoSweetcherrybbwPorn BobdageDark Skin HentaiDoggystyle BlackedSasu Maa SexBf Blue Picture HdNudeasses.freeporn.comAnastasia Lux PornstarBorn HupNympho.fomFlight Sex VideosMilf SareeSexy Gay NudeWww 123moviesJappornAlejandra Rico PornVer.pornosDark Web PornôHamsyer PirnBig Tits PawgsBangla Sex VediosMulan VutionBest Milf Sex VideosGirlfriendfilmaFridayaddSarita Nair PornPorn BlackmailedHindi Blue Film ComNegras PornFaithcoxXxxxccNetflix XxxTonya Harding NakedClea GautilierXnx Hd ComSmallest Porn StarsErotic Message Near MeInfluenceuse NuesXxxvidonSexxy HdBoy Sex XnxxAshlil PictureIndianmms PornFamily Nudest PicsLazy Townpornسكس اوكرانيIncestvid PornSkye Raya PornFukn VideoIndian Movie Sex VideosMan And Man PornSnitfiesIsa Fisher NudeJapanees PussyXnxx MeaningKulhad Pizza SexMom Ass XxxWorld Sex ComWomen Humping MenSara Lee NudeMilf SexstoriesCéline TranKhalifa Ka Sexy VideoBusty Milf PicsMallika Singh PornSex Tube KannadaNaked News ReadersXxxdanielMegnutt Leaked NudesWalking Around The House NakedBest Hentai To WatchInternetchciksSexe Gratuit Amateur VideoInfluencersgonewimdSatinfuntabooXxx Hd Movie DownloadJayabharathi SexAvenger Cartoon XxxPorn Video Indian BhabiStepdad Gay PornHentaicumVirigin DeflorationBbw Porn Chubby免費a片TamilsistersexXxx Hindi Story VideoFemale Monster PornPorntrezTic Toc NudePotn TubeDemon Slayer SexDesi Milf XxxSexy Indian Actress PornFuck A PornstarWww Freeones ComFutanari My Little PonyPublic DeepthroatNude WomenfuckingSexsi Porn VideoPure Bbw PornHentait GratuitBdsm En VideoUwucaptain666Twins NudeMale MoaningpornSri Reddy NudeBig Naked Natural BreastsMidwestemma LeakGirl MalishEva Elfie Double PenetrationSkip The Games Dating Site3d Adult Comix癲馬夜總會 照片Sexi VideiUllu App Sex MovieMikaylademaiter NakedJune Palmer NudesPayboy XxxPunish Teen PornMia KhalifafuckAutum Falls JoiXnxx IndieanGayboustubeXxx Video Sexy HindiNamitha Sex TamilDesi Fat XxxSherlyn Chopra New NudesBest Sites For Gay PornPorn Gay Twitter