Veel kindsoldaten ingezet bij Klimaatmars Amsterdam (tpo.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Wokkel in Binnenland  ·  334 Reacties

  • 26
  • 1564x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@296
Ach kijk nou.... Bluthje kan het inhoudelijk niet meer bolwerken nu zijn voorliefde voor een extreem-rechtse maatschappij geopenbaard is en moet zijn toevlucht gaan nemen tot een aanval op de nick en "hij is eigenlijk..." zoooo zielig dit....

6
301 van de andere kant bekeken

@300 Het is natuurlijk niet geheel uitgesloten dat mensen met bordjes in de lucht ook gras in hun tuin hebben en zich per openbaar vervoer en/of fiets verplaatsen.

Niet dat u dat doet, maar hier wordt soms de indruk gewekt dat de demonstranten juist vervuilers bij uitstek zijn. En dat kunnen we volgens mij domweg niet weten.

2
302 Smiling

@301 Volgens mij heb jij nog nooit iets van de andere kant bekeken , niet?

1
303 solidsteel

@301 Is het denkbaar dat u ophoudt met op-de-man zeuren over een fittie uit een ander draadje?

3
304 Smiling

@283 Ik heb het niet nodig maar kan me voorstellen dat bouwvakkers en schoonmakers het wel degelijk hard nodig hebben.

Dan maar nivelleren tot die mensen het wel op kunnen brengen. Te beginnen met het 70% toptarief terug zoals in de jaren 50/60/70.

4
305 Harry Kroepoek

@298 Best wel. Ze gebruiken natuurlijk ook veel medicijnen die in het grondwater terechtkomen. En pampers zijn ook milieuvervuilend. Ik heb geen hekel aan bejaarden maar ze ze zijn wel milieuvervuilende dan mensen die jonger zijn, na de 70 begint het.

2
306 Mrs. K

@302 Zeker. Alle doeners hebben bij mij een streepje voor. Ik ben gisteren de hele dag ingegaan tegen de aanname dat alle demonstranten naar de MacDonalds gaan maar vind het dan wel zo eerlijk om ook tegen het vooroordeel in te gaan dat klimaatcritici nooit iets voor het milieu doen.

3
307 Mrs. K

@304
Nope niet als het gaat over iemand die mij er constant van beschuldigt "weg te lopen uit discussies" terwijl dat precies is wat hijzelf constant doet...

2
308 van de andere kant bekeken

@301 Blijkbaar heb ik een gevoelige plek geraakt? Het is geen aanval, het is niets meer dan het benoemen van de feiten.

Zoals altijd ga je nu weer een heel andere discussie voeren omdat je al je beweringen over mijn persoon niet hard kunt maken. En ja, ik hou van extreem rechts! De extreem rechtse partij, de Partij voor de Dieren is mijn fascistische partij van keuze. Oh, ik heb militaire laarzen, en camouflage broeken. Oh, en een kaal geschoren hoofd ook nog! Een "gevaarlijke" hond erbij... En dan rijden we samen in de Tesla naar de Nazi-bijeenkomsten. question

0
309 Bluth

@301 We hadden het kunnen weten... Het nieuwe boek van Marianne Thieme al gezien waarin ze in uniform en met baret op de cover staat? question

1
310 Mrs. K

@308 Ik moet mezelf steeds maar weer blijven herhalen omdat het jou niet lukt om te accepteren dat ik weet wat ik bedoel, dat ik weet wat ik zeg, dat ik weet wat ik denk. Maar toch denk je steeds maar weer dit allemaal voor mij te kunnen bepalen, want ik ben extreem-rechts en ik moet en zal in dat hokje passen. Want anders moet je je ongelijk erkennen, en daar ga je dood van.

Ik blijf altijd zo lang mogelijk inhoudelijk met jou. Totdat je gaat piepen over dat ik je vragen niet beantwoord, terwijl jij geen enkele vraag beantwoord. Nog steeds geen enkele extreem-rechtse opmerking van mij gezien, nog steds geen opmerking dat ik zeg dat er maar één interpretatie van de islam is. Maar ja, elke uitleg die ik geef is "extreem rechtse taqiyya", want in dat frame moet het passen.

0
311 Bluth

@310
Nope; ben op geen enkele wijze in haar geïnteresseerd.

2
312 van de andere kant bekeken

@309
Nee, Bluthje, de discussie blijft gewoon bij jouw bewering dat extreem-rechts een medicijn voor onze democratie zou zijn; ook al gaan jij en al je vriendjes over allerlei andere zaken beginnen, iik zal toch altijd weer terug komen bij jouw extreem-rechtse visie dat extreem-rechts als een medicijn gezien moet worden.

1
313 van de andere kant bekeken

@313 Dat was geen bewering, dat was een grapje, een overduidelijk grapje welke jij volledig uit zijn verband rukt. Er zit nogal een verschil tussen een grapje, en een bewering, ben je in staat om dat te begrijpen, of moet ik dat ook nog voor je uitleggen?

2
314 Bluth

@314
"Dat was geen bewering, dat was een grapje,"

Extreem-rechtse taqiyya, Blutje, daar trappen we niet meer in....

5
315 van de andere kant bekeken

@315 Maar natuurlijk. Ik vertel je vanaf het begin af aan al dat het geen grapje is, toen begon je er niet over. Nu heb je niets anders meer om over te piepen, dus ga je maar zeggen dat het geen grapje is. Jij weet natuurlijk beter wat ik bedoelde dan ikzelf... question

Voor de rest kan iedereen zien dat het overduidelijk een grapje was, en op geen enkele wijze een bewering. Het knipoogje staat er niet voor niets bij.

1
316 Bluth

Oeps, @310 was @309 question

0
317 Mrs. K

@317 Dat had ik al door, vandaar het plusje voor de lach. question

Zou ze een slipje met Hitler-snorretje hebben?

1
318 Bluth

@316
"Ik vertel je vanaf het begin af aan al dat het geen grapje is,"

Weer liegen, Bluthje?
Dat "het is een grapje" kwam pas nadat je door o.a. mij werd gewezen op het feit dat je je extreem-rechtse masker had laten vallen met die opmerking.

5
319 van de andere kant bekeken

@319 In het draadje zelf maakte ik direct al duidelijk dat het een grapje was, dus ga nou niet zo zeuren. "Geen" moet natuurlijk "Een" zijn. Maar ja, daar ga jij geen genoegen mee nemen natuurlijk. Oh wacht, om je nog even meer te frustreren met feiten zal ik even mijn reacties aanhalen.

Uit dat specifieke draadje. "Jij snapte een grapje niet. Goed, dan ben ik zo aardig om het grapje wat ik maakte, en welke jij niet snapte, aan je uit te leggen. En nu doe je nog (alsof) je er helemaal niks van snapt."

Dus ja, nu lieg je weer. En, ga je het nu weer over een andere boeg gooien?

1
320 Bluth

@319 Oh en eh, ik zei in @309 toch al dat ik van extreem rechts hou? Alles wat een andere mening heeft dan jij, daar hou ik van! En aangezien jij alles wat een andere mening heeft dan jij als extreem rechts ziet... question Oh wacht, dit is géén grapje, dit natuurlijk gewoon een feit.

2
321 Bluth

@320
"Uit dat specifieke draadje. "Jij snapte een grapje niet."

Juist; en waarom moest je met het "grapje" smoesje komen? Omdat je erop gewezen was dat je je extreem-rechtse masker had laten vallen...

3
322 van de andere kant bekeken

@259
Maar ze zijn wel naar die plastic-winkel gefietst op hun biologisch gekweekte bakfietsen.
question

2
323 Jan met de korte achterlul

Pol Pot van Gr.L….. P.R selecteerde zijn soldaten via het onderwijs

3
324 Bollieboos

* Verwijderd door de redactie *

325 Undertaker

321 Lees voor de grap de laatste opmerking onderaan in @319 . Gelukkig geeft hij uiteindelijk toe dat je je extreemrechtse masker hebt laten vallen, dus eigenlijk is hij erachter gekomen dat je onder dat “Extreemrechtse masker" eigenlijk geen rechts-extremist bent. Of was dit juist weer sarcastisch bedoeld. question
Snap eigenlijk ook niet zo goed wat extreem extremisme te maken heeft met een topic over een klimaat mars, maar goed tegenwoordig wordt iedere discussie waarbij men er een verschillende mening op na houdt vaak op deze manier doodgeslagen door iemand snel in een extreem-links of rechts hokje te plaatsen. Het is blijkbaar makkelijker om op deze manier te reageren dan inhoudelijk en goed onderbouwend een mening te geven.

1
326 Mvid-

@321 ipv 312 in @326

0
327 Mvid-

@321 ipv 321 in @326

0
328 Mvid-

Vertel die kinderen eens dat ze hun phone en IPad moeten inleveren voor een "beter milieu". Dan zijn ze binnen 5 seconden van hun links gestuurde en opgedrongen schoolse indoctrinatie af. 5 seconden !!

1
329 Twietie

@329 Juist Linkse indoctrinatie ..Hoofd schuldige Pol Pot =P.R
van gr.l de uitgerangeerde communist die loopt te geilen met de media
voor een podim

0
330 Bollieboos

@322 Ik maakte een grapje met die opmerking. Dan kan het dus geen smoesje zijn, want dat ik een grapje maakte is een feit.

Nogmaals, ik begrijp erg goed dat de humor in dingen zien soms erg lastig is wanneer je echte leven een ramp is, en je het heel erg moeilijk hebt. Maar probeer je frustraties uit het echte leven niet online bot te vieren, dat helpt niet, en werkt alleen maar averechts.

Ik wens je nogmaals veel sterkte met al je problemen, en ik hoop dat je in staat bent iets van je leven en van je persoon te maken! Zet hem op jonge!

0
331 Bluth
332 Jan met de korte achternaam

An lijsttrekkers die vinden dat we wat aan het klimaat moeten doen is ook gevraagd of ze meegelopen hebben en hiermee geven ze gelijk hun betrokkenheid weer. Sybrand Buma: nee sorry het regende hard. Klaas Dijkhoff Ja het regende erg. Jetten ook ja sorry de regen he.
Kees van der Staay allemaal smoesjes bedenkend en toen zeiden ze: het was op zondag hoor. Oh ja dan heb ik een goede reden. Op zondag denk je niet aan het klimaat dan hebben we andere verplichtingen. Naar de kerk en familiedag.



Jesse klaver was er uiteraard wel bij. Het gaat hem wel aan her hart.

0
333 Jan met de korte achternaam

@332

Bedankt voor de bronnen, maar ook daarin komt het woord bruinkool niet voor.

0
334 Pegasus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

(Het wordt een stil protest, zonder toespraken, maar de demonstranten willen op hun protestplek wel staan met bordjes waarop teksten staan als: ...

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 @1     "Dan ben je stil. Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen." Uit het artikel:"Het wordt een ST...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

5 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

6 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

6 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

6 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Sunny Leone Sex Full HdHot Nude NurseNude Excersizing3dx ChatBrasileirinhasBeach CummingSayyeshaa SexMasterbetThot NudePovcreampieAsa Akira CreampieElena Koshka OnlyfansHbriwsePorn Lesbian BrazzersHd Sex SongXxx Porn SeriesAdult Movie TheaterCute Teen NakedHentai SharingBlue Film AndhraBrazzers ICuming In MomTrangender PussyLiterotiicaJapanese Aloha TubeXxx XxxcVr Porn CompilationMet Art GalsIndian Sexy BlueSoftcore MovisMasturbate And Chill.Tik Tok SexyEvilangel TransJohny CastleBig Com PornPornografia NudeThe Owl House Porn ComicsThe Babysitters 2007 CastBrazzers RedheadFull Hd Xxx MoveNude Babes In GymBest Pc Porn GamesSunny Leone Sexy PicSexy Nangi SexyPocahontas NudeHorney Nude WomenAlura Porn3d Futa HentaiSara Jay Xxx VideoXxxx Desi ComDesi Bhabhi Porn SexBallbusting KneeSouth Korean PornographyKenomo PartyThat Time I Got Reincarnated As A Slime PornGyoga XxxCogiendo CulosNude Teen PicturesPorn Video Full Hd DownloadShemales Fucking GuysLesbian Riding FaceMuslimgirlsexTelugu Sex Video SongsCheating Wife Sex MoviesDownload PorntubesPenthouse BabesBlackonblondesFilm Erotique StreamingBlowjob PornMouni Roy NudeXxx Video Bf SexyHindi Video Sex Full MovieTushy Double Penetration2023 Black PornAraqueenbae OnlyfansXia Celestial PornCollage NudesJapan New XxxXxnx Bf VideoClark.reid Gay PornWww Fuq ComWww Indian Blue Film ComKimber Lee PornBellabrookz OnlyfansPorn Games CXvideesGifs For RedditFilme PonorBeautiful Naked WomanKochi SexForced Sex MoviesIndian Xxx Web SeriesKtlordahl LeaksGirl Girl XxxxW.w.w.xxnDsvr-1329Sex Gym 3dFree Porn XhamsterNaked Mature WivesJudy Reyes NudeNepali X VedioMassaging The ClitInfluencers Gone WikdLes PornotsViastreetPorn De DesenhosEromoMiasoretyMelie Conie KMom And Son Porn ComicsBokep JavaneseBlondes NakedBlonde GilfGiantesd PornErotique FrancaisMiley Cyrus Nude PicturesRachel RoxTelugu Sex AntyKannada Sex Video HdLily Carter SexLifeselecgorHandjob GiXxenStepmom PorncomicsNude Desi IndianBhoot Sex MovieMamascalientesFamily Animation PornGaghoesCuck HentaiHq ErotAustin Mahone NudeSex Hot Kiss VideoBonniebruiseXxx Adult Sex VideoNun Sex MoviesTeacher Sex HindiAmouranth AnalBrianna Pornhub70 Porn StarsHentai WifeNude KpopSydney HareinTanetsuki OjisanHigh Heels MilfJapanese Mms PornAsiaticas Gostosas PeladasScuba Stephh NudeHd Bf ComTamil Hd Sex Com