Politiek

BRIEFJE VAN JAN – Aan de kiezers (1/10)

11-03-2019 09:01

Beste kiezers,

Jullie weten toch dat Jesse Klaver een jatmoos is?

Een ordinaire dief.

Zo jatte hij het uniform van de omstreden Canadese premier Justin Trudeau…

En een lofzang van cabaretier Vincent Bijlo (in de hoop dat die het toch niet zal zien)…

En een speech van de vorige Amerikaanse president, Barack Obama…

En, onlangs, een modewoord van de rijzende ster van de Amerikaanse Democratische Partij, Alexandria Ocasio-Cortez…

In alle gevallen wordt diefstal door de mannetjesmakers van GroenLinks ontkend.

Kennelijk schuilt in één Jesse Klaver evenveel genie als in Vincent Bijlo, Barack Obama, Alexandria Ocasio-Cortez en de stylist van Justin Trudeau bij elkaar.

Wat op zich opmerkelijk is, want vraag Klaver hoeveel 7.000.000 (huizen) keer 20.000 (euro) is en hij antwoordt: “Dan zitten we op veertien miljard”. De juiste uitkomst: 140 miljard.

Enfin, een jatmoos dus.

Zelf doe ik liever aan bronvermelding.

Dus als iemand heel verstandige dingen zegt, dan ga ik niet faken dat ik die woorden zelf heb verzonnen, maar dan citeer ik die persoon gewoon, zodat hij alle credits krijgt.

Komt-ie:












 

LOL (vooral om die laatste).

Als VVD, CDA, D66, ChristenUnie met steun van GroenLinks (en de PvdA) bij de getrapte Eerste Kamerverkiezingen op 20 maart voldoende stemmen halen om Rutte 3 in het zadel te houden, wordt het nog veel erger!

Iemand vroeg mij laatst waarom ik me zo druk maak om die Eerste Kamerverkiezingen. Ik heb het zelf toch hartstikke goed?

Is ook zo.

Maar ik wees die persoon op het Klimaatakkoord, het Verdrag van Marrakesh en de Junckers, de Verhofstadts en de Timmermansen in Brussel – en de gevolgen van die giftige drie-eenheid voor onze kinderen en kleinkinderen.

En ik antwoordde: “Ik zou het heerlijk vinden als ik in rust en vrede zou kunnen genieten van mijn oude dag, maar ik weet dat ik niet zal kunnen rusten zolang ons geliefde continent verwoest wordt door een dodelijke epidemie.”

Stem ze weg!

Voor het te laat is.

Groet,

JanD