door Hendrianus in Buitenland  ·  25 Reacties

  • 2
  • 382x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Niet om het een of ander, maar dat de Israëliërs zeer scherp opletten hebbenaan zich zelf te verwijten. Niemand maar ook dan niemand kan zeker weten dat er de gelegenheid wordt aangegrepen om wapens mee te nemen. Zo verziekt en scherp hebben de hezbollas de grens gezet. En dan toch weer proberen ze zielige hand uit te hangen. Flikkerop met dit soort berichten. Eerst eens een paar andere zaken ophelderen.

3
1 Suikerbeessie

Jammer dat kinderen het slachtoffer worden omdat checkpoints daar noodzakelijk zijn. Maar wie een kuil graaft voor een ander valt daar soms zelf in, als je andermans kinderen wil uitmoorden dan kan dat dus ten koste gaan van je eigen kinderen.

3
2 Ronin

@1
Ach, zeker bij dat antisemitische blog van die pessoptimist geldt: altijd alleen negatieve aandacht voor Israël, en wat er ook gebeurd, het is volgens die jodenhater aaaaaltijd alléén de schuld van Israël. Dat soort haatblogs moet je niet serieus nemen. Het zijn ook altijd alleen de anti-Israëlische/anti-Joodse viespeukjes die er mee komen. Lieden die pas 'tevreden' zijn als heel Israël is overwonnen en de islamitische "vrede"kan uitbreken. Van dergelijke meningen zal nooit de vrede komen.
En die brandweer? Tja, het is aan de "palestijnen" zelf te danken dat er streng gecontroleerd wordt. Genoeg voorbeelden van smokkel van wapens, munitie, enz. Dus men kijkt wel uit.

3
3 weerman

Het is heel triest, dat dit blijkbaar de consequentie is van het gedrag van de Arabieren rondom Israel. Want die Arabische familie had daar niet meer gewoond als ze terroristen hadden voortgebracht in het verleden. Daarom hebben ze net zoveel recht daar te wonen als joodse Israeli's.

Alleen is het zo, dat sinds de haatcampagne van de Palestijnse leiders tegen Israel tot een kookpunt is opgevoerd en daar gehouden, ook deze oude families af en toe te maken krijgen met een opgehitste zoon (meestal niet dochter), die dan gemakkelijk vanuit het hart van Israel kan toeslaan. DAT is de reden van die checkpoints, dat kun je niet even gemakkelijk oplossen. Ook op een brandweerwagen kan een terrorist zitten, die ongemerkt is omgeturnd. Vreselijk dat joden dag in dag uit zo argwanend moeten zijn puur om niet te worden gedood. Een heel volk met CPTSS, dus permanent hyper-waakzaam. Wat een leven.

2
4 Wendel

Weet je wat een misdaad is @TS? Dat Hamas tijdens afgelopen shabbat raketten heeft afgevuurd op Kerem Shalom, Avshalom, Dekel, Yevul, Yated, Pri Gan, Sdei Avraham, Shlomit en Shlomzion. Weet je hoeveel kinderen daardoor gevaar lopen?

2
5 Mrs. K

Tjah, als Hamas zijn terroristen vervoert in ziekenwagens, wagens van het Rode Kruis etc. om te verplaatsen zonder op te vallen dan krijg je zulke controles.

Gevalletje eigen schuld dikke bult.

3
6 Hans Brinker

@1 @2 @3 @4 @6
In een dergelijk geval moet de staat Israël het risico nemen dat zij zelf opzoekt door een kolonie in Hebron te stichten en die brandweerauto direct doorlaten. Die checkpoints zijn niet noodzakelijk maar een resultaat van de illegale kolonisatie van bezet gebied.

@5 Ja, ook dat is een misdaad maar wist de Israëlische hufterigheid in deze niet weg.

31
7 Hendrianus

@7 Er is geen sprake bezetting.
Israël mag op zijn eigen grondgebied bouwen wat ze wil.

5
8 Hans Brinker

Het oponthoud van de brandweerwagens was twintig minuten. Twintig kostbare minuten die mogelijk levens hadden kunnen redden. Wat ik niet begrijp is dat er, in dit soort gevallen, kennelijk geen afspraken zijn met de Israëlische autoriteiten. Een gemis in het artikel. Overigens zijn deze kinderen niet de eerste slachtoffers van oponthoud, of weigering om doorgelaten te worden, bij een checkpoint.

30
9 Hendrianus

@7
Ik had niet anders verwacht dan dat jij, al zij het indirect, de arabische terreur en moordaanslagen verdedigt door te zeggen dat het allemaal Israël's eigen schuld is. Het is van de zotte, die dwaling in jouw hoofd. question

2
10 weerman

@8 Hans Brinker
Vertel dat maar aan de nabestaanden van de overledenen, zal een hele troost voor ze zijn.
Wat een hufter opmerking zeg.

30
11 Hendrianus

@10 weerman

Pardon? Ben je wel bij de les? Er zijn twee brandweerauto's twintig minuten tegengehouden omdat hufters de slagboom gesloten hielden. Daardoor werd de kans op het redden van mensenlevens sterk verslechterd. Wat heeft dat in Godsnaam met Arabische terreur en wiens schuld dat is te maken?

30
12 Hendrianus

@11 Is niks hufterigs aan hoor.

In '67 hadden Egypte, Jordanië én Syrië zélf schijt aan de green line. Israël moest weg.
Ze wilden door een oorlog te starten het jonge Israël de zee in drijven.
Ga d'r maar aanstaan als Israël zijnde.

Oorlog is echter geen vrij prijsschieten. Als het deze landen gelukt was, was er waarschijnlijk geen Israël meer geweest. Dan hadden we jou hier niet horen piepen denk ik zo.

Ik vind Bibi wat dat betreft nog een echte goedzak. Als ik het daar voor het zeggen had was de hele pally terroristen schit tot en met de laatste pally uit de West bank uitgezet naar Jordanië. Daar horen ze thuis.

2
13 Hans Brinker

@13 Hans Brinker

Volledig off-topic. Het gaat hier over hufters die brandweerauto's tegenhouden omdat zij deze willen controleren of die geen schade vormen voor illegale Israëlische staatsburgers in bezet gebied. Mogelijk zijn daardoor mensen overleden.

33
14 Hendrianus

@14 Lul niet zo slap, jij begint in @7 toch zelf over "bezet gebied".
En ook nog eens in je @14 . Ik haak daar op in en nou ben ik off topic?
Flikker op man met je dom gelul.

Er is geen bezet gebied. En zoals ik al eerder zei, tief die pallys stuk voor stuk de grens over naar Jordanië, daar horen ze thuis.

En waarom ook bijvoorbeeld brandweerwagens gecontroleerd worden heb ik al uitgelegd in @6 . Dus de dood van deze 3 meisjes is volledig te wijten aan die terrorpallys zelf en aan niemand anders. Misschien kunnen de nabestaanden aanspraak maken op geld uit de oorlogskas van Hamas. Ow wacht, daarvoor moet je als pally sterven tijdens aanvallen op Israël.

2
15 Hans Brinker

@15 Hans Brinker
Om aan te geven dat er überhaupt checkpoints zijn in het Hebron gebied is het van belang om de bezetting en de illegale Israëlische nederzetting in Hebron te duiden.
Een brandweerwagen onderweg naar een brand stop je niet bij een checkpoint, ook niet als dat mogelijk gevaar oplevert voor mensen die dat gevaar nodeloos zelf opzoeken en ook nog eens illegaal daar verblijven. De rest van je off-topic geraaskal negeer ik maar.

33
16 Hendrianus

@16 Je duid maar een end raak. Zoals ik je al heb uitgelegd is geen bezetting.
En die checkpoints zijn er omdat er nog steeds terrorpallys in de West Bank zijn.
Niet de zaken omdraaien.

2
17 Hans Brinker

@14
Hufters zijn het die ambulances en brandweerauto's misbruiken om wapens en terroristen te vervoeren, dit zijn dan de wrange en mogelijke consequenties daarvan. Deze meisjes zijn het slachtoffer geworden van Hamas, en jij misbruikt hun dood hier vervolgens weer om Israël in een kwaad daglicht te kunnen zetten.

3
18 Ronin

@8 Rond

Je schrijft, "Hufters zijn het die ambulances en brandweerauto's misbruiken om wapens en terroristen te vervoeren, dit zijn dan de wrange en mogelijke consequenties daarvan."

Dat dit òòk hufters zijn ben ik met je eens maar de gevolgen kunnen niet zijn dat een brandweerwagen op weg naar een brand eerst uitgebreid gecontroleerd wordt bij een checkpoint. Het zelf gekozen risico van Israëlische staatsburgers en hun bewakers (IDF) in door Israël bezet gebied is m.i. ondergeschikt aan het doel van een brandweerwagen op weg naar een brand.

Hamas heeft hi e r niets mee te maken die zijn marginaal op de Westbank. Het staat mij volkomen vrij om dit bericht hier te plaatsen en dat is uit woede over de zoveelste uitwas van de kolonisatie politiek die Israël maar weigert op te geven.

26
19 Hendrianus

Excuus,l @19 is voor @18

25
20 Hendrianus

@8 Hebron ligt in bezet gebied door Israel.

8
21 sockknitter

Meneer Hendrianus. U denkt te westers, te christelijk. Dat is u valkuil. Als ik een vergelijking moet maken.
U probeerd de wolf te vertellen dat hij alstublieft geen schaapjes meer mag eten, als er vervolgens een dode wolf tussen de schapen liggen hebben de schaapjes het gedaan. Want u had gezecht dat hij geen schaapjes zou eten. Stoute schaapjes.

1
22 Suikerbeessie

@7 : Ook al worden de meest uitzinnige eisen van de Palestijnen ingewilligd, ze zullen nooit ophouden, en dat weet u best. Ze demonstreren al vele decennnia en zeggen zelf met zoveel woorden dat ze niet zullen rusten tot Israel van hun is. De Palestijnen zijn GEEN slachtoffer. Al helemaal omdat hun aantal met een factor 10 is gegroeid sinds de stichting van Israel doordat iedereen uit de omgeving daar welkom is en meteen een Palestijns paspoort krijgt, als diegene maar moslim is. En er zijn heel wat gegadigden.

1
23 Wendel

@23 Wendel

Uitzinnige eisen? Recht op zelfbeschikking is geen uitzinnige eis maar een recht.

De Palestijnen hebben het in de bezette gebieden niet voor het zeggen,
"The Palestinian Authority has no power over the Territories’ external borders and cannot hand out visas. Israel retains full control over borders, civil registry, family reunification and entry and stay visa issuance. It also controls the circulation of residents and non-residents between the Gaza Strip and the West Bank. Hence it is difficult to talk of a Palestinian migratory policy."
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.migrationpolicycentre.eu/docs/migration_profiles/Palestine.pdf&ved=2ahUKEwiyprC6jvzgAhUQsaQKHUaxDRYQFjABegQIARAB&usg=AOvVaw0SH53Gu_okiKRQc9TtW-s6

19
24 Hendrianus

@22 Suikerbeessie
Je, 'schapen', bezetten tijdelijk een territorium en tegen de natuurwetten in kolonisren zij dat.
Vervolgens verzetten de reeds aanwezige schapen in dat territorium zich tegen deze illegale grazers.
Geconfronteerd met dit verzet blaten de indringende 'schapen' wat over betwiste grond en verwijzen naar de 'schapen bijbel' waarin staat dat de herder hun deze grondexpliciet heeft toegewezen.

En de wolven? De VS huilt in het bos mee en heeft onlangs de grote schaapskooi Jeruzalem tot hoofdkooi verklaard.

20
25 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Hij heeft inmiddels aan Bosma z'n excuses aangeboden en zal dit publiekelijk ook nog gaan doen.Bosma: Baudet heeft spijt van uitspraken tegen ...

zojuist geplaatst door Strongoli

Strongoli
Briefje van Jan - aan Khalid Kasem - Buttkicken.nl

Natuurlijk stinkt dit zaakje. Geen overtuigend bewijs betekent niet, dat er "niets" gebeurd is, ze hebben alleen, het bewijs voor dat laatste, n...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

welofniet
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Eens komt de dag dat men zegt VOL is VOL....

6 minuten geleden geplaatst door welofniet

welofniet
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Klaver en ook Paternotte kunnen wel het bloed onder je nagels vandaan halen, probeer dan nog maar eens aardig te blijven tegen die 2 sadisten....

7 minuten geleden geplaatst door welofniet

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

"die buitenlanders hebben we straks nog hard nodig vanwege de pensioengolf en het tekort aan vakmensen en ander personeel om onze samenleving dr...

11 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

tja, dan vraag ik mij af waarom er een hek om de moestuintjes van een bepaal AZC staat met daarbij teksten in de trant van 'eigendom van...' in ...

17 minuten geleden geplaatst door maarten1234

LoydMorris
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Ondertussen. . . . https://www.telegraaf.nl/nieuws/1601058670/steeds-vaker-geweld-en-agressie-door-jonge-asielmigranten-in-opvang-personeel-...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Meedogenloze Russen nu zelf slachtoffer van ‘heilige oorlog’

Rusland heeft de waarschuwingen vanuit het westen niet serieus genomen. De FSB heeft het veel te druk met het opsporen van Kremlincritici, dat z...

18 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@1Welke "vluchtelingen" worden hier nu eigenlijk bedoeld?En bij passende zorg, denk ik meer, dat een betere screening bij binnenkomst, het e...

19 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
India Poun VideoSophie Dee GangbangKarnadaka Sex VideosCumming On Girls In PublicLunabaylee OnlyfansIndai Xxx VideoTransexual GloryholeClebrity Nudeسكس سعودياتWww Xvideo Hindi ComShy Sex VideosSleeing Mom PornMilf Onlyfans LeaksHypnosis HentaiBongocamSexiest Porn VideoEros Massage Near MeFuq TuveSxpyrnPorn Site FreeMadhuri DixitAlegea ColeAsianxxDesi X NetHot Sey VideoPorn Deep PenetrationTeens DopornMy Friend's Hot Wife PornSister Step SexBbc Compilation PornGamgbangCum On Girls FaceBellabrookz JoiPussy Eating TechniquesXxx For WatchNhen Tai.netXxx Sexy Video BfDesi Bhabhi Boobs VideoWidow Mom PornExtreme Ball BustingLiterocaSexorgiesDragon Ball Bulma NudeHbeowseRosina RevelleBest Erotic Hollywood MoviesPoop PornTaboo Cream PieHentai ConnuBryce Dallas Howard AssPorn Anus PicsPeliculaseroticasespañolasBangladeshi Girl XxxMuscled Gay PornMother And Son Hot Sex VideoRharri RhoundXvideuVictoria Carmen NudeX VoideoکیرتوکوسAsult Dvd EmpireAnime Hentai MangaAngelina Jolie NudesTastyblwckJm-datePerfect Fake TitsXxxsex MenAsian Fuck VideoXnxx Video LocalPronktubeAmerican NakedPorn PisssingPorne0StarcasmPorn RacismExtreme Porn SitesBest 3d Porn GamePerkytitsWife Double FacialFilme De Sexo TravestisSydney Sweeny TitsRuthleeJane Wilde PornXxx IndoNaked FamillyGay.xtqpesVideos XnoSchool Teacher Xxx VideoWwe Women SexSex Pron Video ComCummed On FeetRenne Rose PornBig.tit LatinaNaruto X Tsunade PornOvwrflow UncensoredKristicutiezEnf-cmnfFree Porn TtubePornographie HardBioshockpornKing Of TwinksPornvedoAmma Magan Sex StoriesJapansexmovieSex Malayalam VidioJennifer Lopez Is NakedSexing In PoolToricummingsVr PornoBrad Newman PornMichelle LayXcideiSexs In SaunaPhimseSpy Family HentaiParn HdNina Agdal PornPorn MoneyThick Naked GirlsAdult Games CollectirParis PornmoviesGigi Hadid BoobsSex Bf PlayEmily Salazar PornPlayboy FuckEen Porn VideosWhite Wife Black BredLesbian YribbingClaire's PornBryce Dallas Howard ToplessNevvy CakesMilfs At Glory HoleXnxx BrazeesPorn HijastraFolladas DuroRaw FreakAv 女優EscortallugatorLesbian Porn With StraponsHd Milf ComVidéo De PornosTeenager Naked PornXxxvideqPron HupPortaglory HoleXxx Bur PhotoAlice PinkDesi Pourn VideoChinese Girl XnxxWww Xxx Video Village