door kovichni in Politiek  ·  148 Reacties

  • 38
  • 1089x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Yeah! Hongarije!! Ondanks dat ze amper asiel zoekers, immigranten of moslims binnen hun grenzen hebben is de levenstandaard, welvaart,gezondheidszorg en de sociale voorzieningen aanzienlijk slechter in verhouding tot de landen die meer migratie toestaan.

13
101 Tralalala

Orban is een hypocriet met dictatoriale trekjes. Rechts lullen en links vullen; lekker makkelijk.

13
102 CSP

Dan gaat Hongarije toch, moet hij wel de vele subsidies missen die hij nu zo royaal aan zijn eigen kliek uitdeelt.

8
103 streek

@102
Niks hypocriets aan. Hij doet gewoon wat de burger wil. Ik snap dat het een nachtmerrie-scenario voor links is maar laten me maar eens een voorbeeld aan Orban nemen en een referendum houden over de import van de dodencultus die jullie zo braaf op een voetstuk zetten. Dat is pas democratie.

9
104 Reconquista

@101
Niet zo gek he als je bijna een halve eeuw in een linkse dictatuur hebt vastgezeten. Dan heb je wel het een en ander in te halen.

9
105 Reconquista

@105 Andere landen hebben zich al opgericht hoor, na de val van muur&gordijn.

En veel Hongaren zijn gevlucht, naar landen die wel een hart hadden.

9
106 Criticaster

@104

Het spijt mij voor u, maar ik zet niets op een voetstuk, da's meer iets van, om uw eigen woorden te gebruiken, maar dan andersom van rechts.

Om over democratie te spreken, daar is Orban een lichtend voorbeeld van met zijn grondwetswijzigingen, bankenwet, mediawet, afijn, zo kan ik nog wel even doorgaan.

3
107 CSP

@104
Hij doet wat de burger wil? Goh, waren ze zo enthousiast over de "slavenwet"?
@105 Daarom haalt Orban zo'n Russische bank naar Hongarije, zodat ze nog steeds onder de dictatuur van Rusland blijven?

5
108 sockknitter

@106
Je bedoeld de landen die wel gebukt gaan onder de volksverhuizingen en die daar absoluut geen referendum over durven te houden omdat ze ook wel weten hoe de burger erover denkt? Nee dan geef mij toch maar het democratische Hongarije. Overigens gaat het helemaal niet slecht met Hongarije aangezien ze wat snelst groeiende Europese economieën betreft op de vijfde plaats staan.

https://www.volkskrant.nl/economie/economische-groei-in-alle-eu-landen-maar-waarom-zijn-er-dan-toch-nog-zorgen-~bb2fb3b1/

8
109 Reconquista

@105 , Joh? En dan wel bijten in de hand die je voedt?

6
110 Tralalala

@83 Want NK is de realiteit voor jou?

7
111 solidsteel

@109 Ze moesten inderdaad van ver komen. En het is een heel prettig lagelonenland om het laag betaalde werk heen te outsourcen.

4
112 Criticaster

@85 Idd. Maar ontvangen is niet stelen.

4
113 solidsteel

@110
Nee bijten in de hand van de gekken die hun land willen overspoelen met religieuze 3de wereld volkjes die zich niet weten te gedragen en alleen maar onheil en ellende brengen. Als het volk dat niet wil dan willen ze dat niet (zie referendum) en wie ben jij dan om hun moslims te gaan opdringen?

6
114 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

115 Midasss

@111
Nee, maar omdat het je al vaak genoeg is uitgelegd.

6
116 Realisme graag!

@116 Lol. Dat hoeft niemand uit te leggen , dat neem je waar.

6
117 solidsteel

@114 . Ik wil niemand moslims opdringen . Het staat Hongarije vrij om de EU te verlaten.
.Over welk referendum heeft u het eigenlijk?
Van alle lidstaten heeft Hongarije het minste last van moslims, immigranten of 3e wereld volk en als ze dat zo willen houden moeten ze de EU verlaten.

4
118 Tralalala

@118
Nee de EU moet de burgers in hun waarde laten en hun de vrijheid geven om zelf te beslissen. De Brusselse stropdassen zijn niet de eigenaren van Europa en kunnen ook niet iedereen zomaar gaan dwingen om hun destructieve pad en levenswijze te volgen. Laten we maar eens gewoon overal referenda over dit soort onderwerpen organiseren want dan zal je zien dat de burgers in de EU landen er heel anders over denken dan de stropdassen zelf die by the way altijd in de blanke welvarende wijken wonen heel ver van de multikul die ze zo graag propageren. Het wordt tijd dat die arrogante immigratie geobsedeerden in de EU eens gaan luisteren naar de burgers want dat zijn de echte eigenaren van Europa en zij horen te beslissen.

7
119 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

120 Midasss

@120
Nee nogmaals de immigratie figuren binnen de EU moeten opstappen want die spreken niet in naam van de burger. Sterker nog zonder referendum is de massa-immigratie gewoon hartstikke illegaal.

6
121 Reconquista

@119 u gaat toch wel stemmen in mei neem ik aan?

2
122 streek

@121 Op basis van welke wet of welk verdrag?

0
123 Criticaster

Hell Yeah! ... We moeten er sowieso mee stoppen, want de EU heeft zich al vijandelijk gedragen naar de individuele lidstaten met hun afbraak gedrag omwille van "economische groei". Opheffen en afstraffen dat gestoorde bolwerk. Dit EU kunnen we missen als kiespijn.

6
124 sparta

Niemand wil hier een verdere islamisering, ook links niet. Maar die durven dat niet toe te geven.

6
125 B55

@119

Er zijn een paar politieke partijtjes waar u zo terecht kunt als lid, of sterker nog aan kunt deelnemen als werknemer.question

3
126 CSP

@125

Jawel hoor en ik ben links!

4
127 CSP

@121 welke massa immigratie en nog iets waar ik zo langzaam aan spuugzat van ben welke islamisering?

Als al die grootbekken nu eerst eens in mei gaan stemmen voor het Europees parlement, dan eens gaan leren dat niet iedere immigrant een moslim is en dat er totaal geen sprake is van islamisering omdat u vrouwen met een hoofddoek ziet lopen.

@125 de enige die belang hebben bij die zgn islamisering zijn Baudet en Wilders, het verzelerd hen namelijk van een inkomen van een ton per jaar.

5
128 streek

@125 die komt er ook niet en dat weet Orban ook wel.
Orban kan zo uit de EU stappen als hij daar echt zo bang voor zou zijn maar ja dan raakt hij ook een heleboel eurocentjes kwijt en dan wordt het toch weer een ander verhaal.
Orban heeft trouwens steeds minder inwoners in zijn land want zelfs de Hongaren willen er niet wonen.

4
129 streek

@122
Ja maar heeft niet veel nut. Binnen de EU worden de echte belangrijke beslissingen genomen door commissies, commissarissen en het EU hof. En die zijn allemaal benoemd en niet gekozen.

@123
Op basis van het gezonde verstand en in naam van de democratie. Is toch logisch? Als de heersende klasse niet meer luistert en haar eigen weg gaat dan is het einde democratie. De vorige elitaire generatie had dat ook niet begrepen en eindigde uiteindelijk (terecht) onder de guillotine. Zie Franse Revolutie(s). Democratie is niet iets waar je een loopje mee kan nemen. De burger bepaald en niet de stropdassen.

7
130 Reconquista

@125 Links heeft zich vanaf het begin verzet tegen immigratie en gewaarschuwd voor cultuurshocks.

Maar de rechtsere partijen hadden net iets meer op met het bedrijfsleven...

3
131 Criticaster

@130 leer nou eerst eens wie die commissies bevolken en wie die commissarissen benoemen en ja het lijkt mij logisch dat men de leden van het EU hof, de rechters, niet door het volk laat kiezen.

En het volk bepaald dus wel als men tenminste gaat stemmen.

Overigens nog maar eens alle besluiten van de EU moeten uiteindelijk door de nationale parlementen worden goedgekeurd.........
En wie bepalen de samenstelling daarvan......

4
132 streek

@125 , links wil wel degelijk meer islam, ze zien dat als hun bondgenoot in de strijd tegen rechts.
Niet wetende dat de islam eigenlijk zelf knetterrechts is en links als eerste van het gebouw af gaat, nog vóór homo's, bij een sharia.

5
133 Spraypaint

Laat die ultra linkse pro islamitische EU maar lekker klappen. Brexit komt eraan, wie zal er volgen.

3
134 DONKEY R

@131
Wat boeit het nou wie er in zo'n commissie zitten of wie ze heeft benoemd? Ze zijn niet gekozen en nemen zeer belangrijke beslissingen over ons die in het geval van b.v. massa-immigratie ook nog eens tegen de wil van de meerderheid ingaat. Heb je enig idee hoe een echte democratie zou moeten werken of dreun je maar gewoon de Eurofiele doctrine op? Al die constructies met commissies e.d. hebben maar een doel. Zorgen dat de stropdassen hoe dan ook de koers bepalen en wij als burgers daar op geen enkele wijze meer aan te pas komen.

"'Overigens nog maar eens alle besluiten van de EU moeten uiteindelijk door de nationale parlementen worden goedgekeurd.........""

Nou dan zijn we toch klaar. De nationale parlementen van Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Polen Italië, Roemenië en Hongarije zijn klaar met massa-immigratie en gestoorde religies. Hoeven Juncker en zijn carnavalsvereniging ook niet meer verder te zeuren.

4
135 Reconquista

Oeps @135 was voor @132

2
136 Reconquista

@92 " Ik vraag me af of die moslims waar je het over hebt in Rusland net zoveel kunnen of mogen eisen en zeuren als in de EU landen? Of zullen ze daar gewoon moeten integreren en/of assimileren, waardoor er véél minder gezeik komt."

Ik zou me eerder afvragen waarom ze er zelf niet mee zitten, maar hier de boel wel willen opstoken?

1
137 VaY

Orban heeft een grote waffel maar is veel te afhankelijk van EU-geld om dat serieus te willen. Gevalletje blufpoker dus.

2
138 Mrs. K

@101 : ja en? of als immigratie daarvoor gezorgd heeft?

2
139 maarten1234

Liever Duitsland en Frankrijk uit de EU dan Hongarije en Engeland.

3
140 wiseguy

* Verwijderd door de redactie *

141  bluetooth 5.1

Wanneer gaan mensen nu eindelijk eens beseffen dat de Islam oorlog tegen ons voert? Deze keer minder met wapens maar daarom nog niet minder agressief. Bij Poitiers en Wenen hebben onze voorouders Europa uit de klauwen van islam gered. Zijn wij het onze kinderen en kleinkinderen niet verschuldigd om voor de derde keer in de geschiedenis Europa van de islam te bevrijden?

4
142 PFL

Heel goed.
Weg met die hele Islam.
Een en al ellende met dat volk.

4
143 annie

Grenzen dicht en het tuig buiten de deur houden.
Niks mis mee.

3
144 The Investigator

@101

"Ondanks dat ze amper asiel zoekers, immigranten of moslims binnen hun grenzen hebben is de levenstandaard, welvaart,gezondheidszorg en de sociale voorzieningen aanzienlijk slechter..."


Kun je nagaan hoe het daar was mét talloze migranten/moslims ... en hoe het hier had kunnen zijn zonder...

2
145 Vageali6888

@58 Ja Orban mag zeer zeker blijven want hij is een van Europese politici die begrijpt dat er niets goeds van komt om al die kansloze parasieten Europa binnen te blijven laten. Hij is in die zin in ieder geval iemand die zijn land er voor wil behoeden om overstroomd te worden met kansloze en criminele moslims en afrikanen. Gelijk heeft hij!

1
146 Christiaan

@146 Dus de ene parasiet mag blijven (grootste netto ontvager)
Jij meet dus met 2 maten.

0
147 sockknitter

Misschien de grootste netto ontvanger maar de oorzaak daarvoor is de slappe hap in Brussel. Dat kun je die Orban niet aanrekenen. Ik heb liever 1 Orban die de Europese Unie geld kost dan miljoenen moslims die het schijt hebben aan onze samenleving en waarden en normen (en het verrekken om te integreren) en alleen maar hier komen om te parasiteren en hun islam hier willen wortelen met alle nadelen van dien.

0
148 Christiaan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

zojuist geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

8 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Maoli - We Need Love in the Airhttps://www.youtube.com/watch?v=miKqq4cLZLY...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@80De rest liep slaafs achter de coup plegers aan natuurlijk, kunnen ook niet anders want zijn volledig afhankelijk ...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@79Er viel dan ook weinig te praten, Biden had al aangegeven op geen enkel punt van het Russisch voorstel uit dec.2021 in te willen gaan....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
X Videos NunNikitha HotLieude DragueWhat Is ChustaSummer Ray LeaksYuu ShinodaLayla JenneBlack Threesum PornCelebration PornReddit PlasttNude Amateur Wife PicsHxnxxPornores BrasileiroPawg TeenMilfs FuckingVenus CuckoldressServant Sex VideoFilipina CupidTaylor Alesia NudesIndian Desi Wife Sex VideoIndian Desi Adult VideoVideos Para Adultos PornográficosPornocaseiro GratisListcrawler West Palm BeachPlayboy Triple PlayMasturbation PicsSouth Indian XxxxAlexis Texas Cherokee DassMilf HentaiBetty BondageBihari Nude GirlClit To Clit RubbingHot Sex Videos IndiaEbony Big TittysPornos CulonasAuntie Cass PornPron Sex VideoPorn Hd Hindi AudioHoby BuchaonPenthose BabesHent TubeWatchfortheplotAnime Hentia ComicsNude VrMilfy City Gameاجمل افلام سكسH SukiGer.an PornIndia NuasXhmastertDanicooppss LeakedWww Bbw SexIndia Summer MoviesSonagachi Bf Sonagachi BfLesbianasian PornSleep Asult PornTia Ling GangbangedGau PornJazmynedayvipDesi Sax ComSister SquirtThick Wife SharingSquurting PornXx Video Xx VideoDemi Diveena AnalUme JolieHindi SwxMom And Son Sexy Video HdMarathisexvideoBig Tits In UniformFingering Sex PornBhojpuri Mein Nanga DanceBokep Indonesia ViralAbuseme.comHentai TrapsCharlotte Mcinney NudeAlicedelish PornGirlfriend SexGay Sexual SlaveHindi Xxx Video ComIndian Prone HubMandy Muse PornvideosAll Girl Massage PornAdult VidoBedpageCam SiteXxx ClothesXnxx India MmsMelanie Lynskey SexyNuru PornMasturbating With CondomAll Adult Web SeriesMilf Anal CreampieNude Women On The BeachEhentai WesternAaliyah May PlanetsuzyOide Yo Mizuryuu Kei LandWww Vidio Xx ComXxx Hot Mp4Bharat Ka SexSexy Gillian JacobsJessica AnnellePeliculas Pornos DePo XxxGood Night PornTamil Sexy Video Hd PrintBukake PornMishti Basu Web SeriesXia Yuhe PornTwotter PornYoungporn.Tom Hollad NakedMysecretasianCamera 6 Stepmom XxxKustujokuHottest Asian Porn ActressMarilyn Monroe PornNepal XvideoBlack Bbw SexTetotasManytooonXxx MaassageXmatarMallu Reshma Hot SceneSister Hindi PornGuyscocksWet Tshirt NudePornos MulatasDiego GrantSavita Bhabhi Xxx ComSexy Lap DancersJapnese Wife PornCrystal Kust PornEvony DoggystyleYeen FidelityKhloe KhapriLesbianporn BlackPorn InmageOrgy Double PenetrationRemu SuzumoroHolly Michaels SexFree Pron HindiStevie J SextapeHot Desi ChudaiMz Natural BjPhim Sex MyAiri MomoiSonstepmomBestjapanese PornUblock Origins