door chouffleur in Politiek  ·  35 Reacties

  • 25
  • 684x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Goh... question

0
1 chouffleur

Allemaal dominees met hun opgeheven vingertje.
Hypocriete zooi.
En dan nog klimaatspijbelen en daarna de Mac Donalds in duiken.
https://pbs.twimg.com/media/Dy3W51bXQAAR2Xy.jpg:large

Moeder tegen spijbelaar in spe:
Bespaar zelf eerst maar eens op wat je nu verspilt.
Zoals
Eindeloos douchen.
Overal het licht laten branden.
De hele dag een beeldscherm aan of op standby.
Opladers die in stopcontacten blijven zitten.
Oven aan voor 1 pita broodje.
De koelkastdeur openen en dan gaan bedenken wat je wil.
Pffff

1
2 in holland

Het is nu eenmaal een gegeven dat moralisten veelal ook de grootste hypocrieten zijn. Ze geloven veelal dat hun deugexhibitionisme op de een of andere manier hun totale gebrek aan echte moraliteit compenseert. Jesse Klaver en Rob Jette zijn prominente exponenten van deze denkwijze.

Zie ook:
The Truth About Virtue Signalling

2
3 greenmango

Typisch weer. Zoals @3 zegt zijn de moralisten de grootste hypocrieten. Iedereen racist noemen maar ondertussen zelf grote racisten zijn met h7un " positieve discriminatie".
Doen alsof ze VVM heel belangrijk vinden , maar ze zijn de eerste om anderen te censeren,
En betreft milieu krijg je dit.

0
4 solidsteel

Hier nog zo'n hypocriet.

1
5 eigenmening

@2
"Ja maar zij zijn nog erger..." is niet bepaald een volwassen reactie!

14
6 Realisme graag!

@6 dat badinerende toontje is wel over denk ik.

0
7 chouffleur

Tja. Weer een open deur en nepnieuws stukje braak, van de Telegraaf.

Waar willen Henk en Ingrid, die dure uitspattingen van bekostigen? Iedereen weet toch inmiddels, dat dom rechts zich het meest druk maken over zaken waar zij alleen maar van kunnen dromen.
En dan ook nog menen, omdat zij het zelf niet kunnen bekostigen, dat iedereen die daar wel toe instaat is het maar moet laten uit milieu technisch oogpunt, Hetzelfde milieu, waar zijzelf totaal schijt aan hebben.

21
8 Borealis

"Milieufreaks vaak ergste vervuilers." Precies wat ik hier al maanden lopen te roepen. Op de radio hoorde ik vanmorgen dat juist de armste mensen het minste vervuilen. Reden is weer logisch: minder vliegreizen, minder vlees eten, minder produkten kopen etc..etc.. En de rekening komt straks juist weer bij die mensen te liggen,

0
9 Querulijn Xaverius,

@8

Als bepaald nieuws niet uitkomt dan spreekt men van nepnieuws...ene Nijpels vertelde in buitenhof nog niet zo lang geleden dat hij even op bezoek was geweest bij vrienden in nieuw-zeeland en ook die Jetten neemt regelmatig het vliegtuig...en dat spul vindt ons vervuilers die aangepakt moeten worden en noemen in elke voordracht je kinderen en kleinkinderen met als doel je een schuldgevoel aan te kletsen.

0
10 Voorzittershamer

@10

Bullshit. U doet precies hetzelfde. Anderen aanspreken op hun gedrag om zelf maar niets te hoeven doen.

15
11 Borealis

Ik vertel jou hoe je hebt te leven en te handelen en te doen,
zelf sta ik er boven en kan dus wel doen en laten.
de fijne mentaliteit van politici

niet zelf voorleven voorbeeld zijn kom op nauw.

men wil mensen besturen niet het land.


vooral veel vals sentiment om je zo te manipuleren te kneden.

0
12 Gratiebarmhart

@11

Ik spreek anderen niet aan op hun gedrag, enkel hen uit de politiek die burgers als vervuilers aanmerken en zelf regelmatig het vliegtuig pakken als men weer eens op reces is..van dat soort hypocrisie mag je best iets zeggen.

0
13 Voorzittershamer

@13

Sorry, u blijft met onzin komen. Het vermelden van een bezoek aan familie of vrienden, is ook aanspreken. Eenmaal gemaakte milieu wetgeving geldt voor iedereen, dus ook voor Dhr. Nijpels. Alleen zoek u een excuus om maar niet mee te moeten doen.

12
14 Borealis

@14

Als dat soort van aanspreken al niet meer mag...en ik zoek helemaal geen excuses om niet mee te doen en zal straks gedwongen worden mee te doen wat al begint met het meer betalen voor de energie..wat het begin is van de 600 plannen die nog doorgerekend worden en straks dwingend opgelegd gaan worden met de mededeling erbij het te accepteren en je muil te houden.

0
15 Voorzittershamer

@8 Over bekostigen gesproken: Klimaatbeleid kost een paar centen en dan heb je NIETS bereikt.

0
16 Ogod

@15 Angela Merkel heeft in 2012 een bruinkolencentrale geopend van 2200MW en die maakt electriciteit voor 2,5 cent per kWh. Het is een hypermoderne centrale met rendement 43% terwijl de Chinezen er hebben van 10%

0
17 Ogod

@15

Wie zegt dat u dat niet mag? Ik niet. U zegt alleen: kijk eens, hullie mogen alles en ik mag alleen maar betalen. Ik vind dat kinderlijk gezever.

8
18 Borealis

@16

Calimero zegt: "betalen" Een ondernemer zegt: Investeren. Dat is goed voor de werkgelegenheid en geeft een beter draaiende economie. Wat dan weer gunstig is voor de gehele Nederlandse bevolking. Waar dan in geïnvesteerd wordt is meestal niet eens van belang.

8
19 Borealis

@19 Investeringen hebben hogere opbrengst dan wat ze kosten. Bij klimaatbeleid is de opbrengst nul en dus kan je het niet eens 'investering' noemen.

1
20 Ogod

@20

Dom rechtse onderbuik gezever. Ook warmte pompen en elektrische auto's b.v. worden door mensen geproduceerd, geïnstalleerd en onderhouden. En zijn daardoor een volledig onderdeel van het economische proces.

9
21 Borealis

@21 U heeft volkomen gelijk. Hoe heb ik zo dom kunnen zijn.

0
22 Ogod

@21 de kosten versus comfort en tco, total cost of ownership Zijn Bij gasketels En moderne auto's laag te noemen.
Een warmtepomp en electrische voertuigen zijn stukken duurder in bezit en onderhoud.

0
23 chouffleur

@22

Tja. Zelfstandig denken is niet iedereen gegeven. question

9
24 Borealis

@24 U heeft gelijk, zoals ik al zei.

0
25 Ogod

@14 : Waar hoort u mensen zeggen dat zijzelf niet hoeven omdat de ander niet hoeft? U draait de zaak om. Degene met het opgeheven vingertje hoort het goede voorbeeld te geven, die doet dat niet, integendeel, terwijl de mensen tegen wie hij staat te preken het allang doen, al was het maar omdat ze financieel netto steeds erger worden klemgezet (door diegenen met het opgeheven vingertje) en dus al zo spaarzaam mogelijk leven.

0
26 Wendel

@21 Dat nul rendement is geen gezever. Een voorbeeld: Dankzij het energieakkoord hebben we kolencentrales die biomassa bijstoken. Daarmee wordt ongeveer de helft van de vermeend duurzame stroom geproduceerd. Het klimaatakkoord zal waarschijnlijk de sluiting van die kolencentrales betekenen en daarmee de halvering van de hoeveelheid duurzame stroom. Vervolgens worden de CO2 certificaten van onze zeer schone kolencentrales verkocht aan Polen, die daarmee hun, veel vuilere, centrales 'vergroenen'.

Waanzin!

0
27 Myth63

Zonder Co2 geen groei voor boompjes en plantjes.

0
28 caso

Goede suggestie, schakel vandaag de electriciteitsvoorziening af in de wereld.
Kijken wat er gebeurd

0
29 chouffleur

Daarom zeg ik ook die hypocrieten moeten hun mond houden, duurzaamheid begint bij jezelf.
Als je echt geeft om het klimaat ga je wereldrecord bomen en struiken planten en niet zeiken over klimaat.

https://www.hetkanwel.nl/2019/03/02/dit-is-waarom-we-12-biljoen-nieuwe-bomen-moeten-planten/

0
30 Handalf

Niet alleen vliegen is slecht. Groene stroom uit windmolens veroorzaakt meer (!) CO2 uitstoot. Dus als het milieu jou lief is hak je een molen om en plant je een boom question

Raar maar waar. Ierland dat een vergelijkbare hoeveelheid windmolens heeft als Nederland van plan is te plaatsen, laat zien dat windmolens de CO2 uitstoot per geproduceerde kWh (g CO2/kWh) doen stijgen ipv dalen. De onderstaande grafiek laat duidelijk zien, hoe groter het percentage windmolens hoe 'vuiler' de totale stroomproductie.

https://fredudo.home.xs4all.nl/Zwaaipalen/Windturbinebouw_in_Ierland_2015_files/Schermafbeelding202015-09-0520om2017.21.10.jpg

Hierbij moet worden opgemerkt dat de werkelijkheid waarschijnlijk nog erger is omdat bepaalde CO2 verhogende effecten niet zijn meegenomen. Zie hier het hele verhaal:
https://www.dagelijksestandaard.nl/2015/03/windturbinebouw-en-de-co2-uitstoot-in-ierland/

1
31 Myth63

Wat is dit nou weer voor vreselijk gekleurd flutbericht? Ik bedoel, ik ben wel wat gewend van de Televaag, maar deze schrijfstijl lijkt eerder iets voor Geenstijl dan voor een serieuze (kuch kuch) krant. "Milieufreaks" meteen al in de koptekst? Termen als "klimaatdrammers", en "het geloof" in verwijzing naar de visie dat het gedrag van de moderne mens een zeer negatieve invloed heeft op klimaat en milieu? En dan nog de verdraaiing van cijfers in de onderstaande artikelen, om links maar zo belachelijk mogelijk te maken:

"Uit het onderzoek onder 2572 Nederlanders blijkt verder dat mensen die GroenLinks stemmen helemaal niet zo milieuvriendelijk leven. Hun ’uitstoot’ is maar 10 tot 15 procent minder dan wie CDA, PVV of 50 Plus stemt."
- De uitstoot is dus nog steeds een stuk lager. Je kan er neerbuigend over doen, maar er is dus wel een duidelijk verschil wat niet enkel door willekeur te verklaren valt.

"De vooronderstelling dat GroenLinks stemmers veel minder autokilometers zouden rijden, klopt ook niet helemaal. De volgelingen van Jesse Klaver blazen jaarlijks toch 10.000 kilometer over ’s lands wegen. CDA’ers en D66’ers rijden maar twintig procent meer. Alleen VVD’ers halen jaarlijks de 13.000. "
- Oftewel, GroenLinks-stemmers rijden gemiddeld 2000 kilometer minder per jaar. Toch best een noemenswaardig getal, of niet? Het is maar hoe je het brengt.

1
32 Neobullseye

Alle kranten hebben het er trouwens over.....
maar ach, en er wordt hier in Nederland ook al zoveel gezeurd over een enkel plastic zakje....
kijk hier maar eens : https://www.nu.nl/265506/video/kust-van-indonesische-stad-na-regenval-bezaaid-met-plastic.html

0
33 FeHa

Hoe heeft het kunnen gebeuren dat de millieuramp die voor iedereen tastbaar en zichtbaar is , door het klimaat is verdrongen.

Het klimaat hedentendage net zoiets ongrijpbaars als in de jaren 70/80 van de vorige eeuw , de zure regen was.
Angst voor de zure regen heeft ons toen jarenlang beheerst.
Nu weet niemand meer waar het om ging.

Het klimaat is de gemiddelde toestand van de lucht en het weer.
Natuurlijk heeft alles wat op de aardbol gebeurt daar invloed op.
Maar de invloed van het op de aardbol nauwelijks te vinden minuscule speldeknoplandje van ons, is verwaarloosbaar.
Zoals iedere globalist zal zeggen - "je kunt geen hek om je land zetten" --- zo kun je ook het luchtruim boven een land niet afscheiden.

Wat wel voor Nederland en voor ons als Burgers belangrijk is.
Is het millieu.
De omgeving waarin men leeft en waartoe ook lucht - water - en landschap behoort.
De vervuiling van het millieu is een levensgroot probleem.

Overheid - Regering - Rutte.
Ga eerst eens in de zwaar verstedelijkte gebieden bomen terugplanten.
Bomen absorberen CO2.
Leveren zuurstof.
Geef voorlichting aan Burgers om hierin mee te gaan en tuinen te vergroenen - tegels er uit , planten er in.
Ga vervolgens bedrijven die oppervlaktewater van rivieren vervuilen -- miljoenen boetes opleggen.
Ga iets verzinnen om de fijnstof uitstoot te beperken.
Hou op met de luchtvaart alsmaar te blijven uitbreiden -- als er iets wat de CO2 verziekt , is het uitstoot van stijgende en dalende vliegtuigen.
De uitstoot verminderen van lucht- en land verkeer zal ook de volksgezondheid ten goede komen.
Ga iets doen aan de Supermarkten (AH is de ergste) die zo ontzettend veel groenten + fruit in plastic verpakken.
Ga iets doen aan zwerfvuil van flesjes en blikjes.
Verplicht de Supermarkten overal statiegeld op te heffen.
Ook op plastic flessen voor zeepmiddelen - dan worden ze zeker allemaal ingezameld.
Etc. - etc. etc.

Net alleen Burgers , maar ook bedrijven hebben verantwoordelijkheid voor het millieu.

Het millieu is je eigen leefomgeving.
In de dieren wereld heet dat "je eigen nest" - en dat houden dieren goed schoon.
Waarom mensen niet ?
Het millieu is belangrijk.
Maatregelen voor een beter millieu zullen ook een goed effect hebben op de lucht kwaliteit.

0
34 Jalinda

goh dat was effe schrikkeh hè ....... question

0
35 eh

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@30 Ik zocht gewoon de informatie omdat ik dat niet via het ad kon vinden. Maar later zag ik dat het artikel wel was gepubliceerd dankzij Ron. E...

zojuist geplaatst door ThWil

Hendrianus
CIDI: Joodse vrouw uit Amstelveen aan huis geïntimideerd

Dan ben je toch gestooord als je op zo'n manier aan de deur komt en flyers in de buurt verstrekt. Oppakken die dwazen, dit kan gewoon niet!...

3 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@46Ja, sorry hoor. Maar je invulling maakt mij niet uit. Baudet is slecht nieuws, en dat was al jaren geleden kenbaar....

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Querido not
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@43 Ieder normaal denkend mens snapt dat Baudet alleen maar aandacht wil.Vreemd dat veel mensen zich daar zo druk om kunnen maken.(adem ...

8 minuten geleden geplaatst door Querido not

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@28Wat maakt dat uit....? De man heeft weinig negatieve ervaringen met een AZC. En daar gaat het om....

10 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

Ha...eindelijk eens een normaal verhaal hier. Fijn. Dank je wel Bop!...

13 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

Als ik zoek op azc Eibergen dan zie ik alleen iets over een nieuw azc daar. Over welk azc gaat het nu als die man daar al jaren tegenover woond...

17 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Ennnn daar is ie weer. Je post niet gelezen. Rot een eind op....

17 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@41 Zoals altijd waanideeen.Geen leiding en geen mede reageerders.Nou verzin nog maar iets geks maar weet dat je het elke keer mis hebt.No...

18 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@40Ieder normaal denkend mens wist al jaren geleden dat Baudet bad news was....

19 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Alexis Fawx BbcPorn Web Series NameSexually Broken PornRichelle Ryan BjLily Labeau NudeThickness RedditDormfuckHot Mom Pron VideoPakistani PornDani Daniels Full Video DownloadLetjerckHousewifeswagTeens Who SwallowBigboobsmomKorean Porn MovieeAmber Blank PornLouie SnallsMotherless.XhmastreLive Nude WebcamsHentay En EspañolVidéos Pornos Gratuites En FrançaisUncensores Anime PornKittykristen NudeCamie Utsushimi PornBlack Porn DownloadKannada FuckMarathi Girl NudeKoreanpornWhorecamsMovie HdpornJuno Temple TitsFemdom FeminizationBeautiful Black PornstarsSkokka PeNaked Pictures Of Old WomenStar Trek NudeRule 34 VaporeonWilla Holland LeakedCougar Big TittiesBlack On Black Porn HardcoreHottest Babe PornRe Head PornJennifer Lawrence AznudePorn MelaWww Xxxxx HindiKylie Page OnlyfansRailey PornEmiri Momota CreampieAmeture Threesome PornImage FapCandaulisme NetFucking On The PyramidMilf MilitaryXxx Marathi GirlManhwa18.Arab PorneHentai ScansFree Shamale PornDefina PornôFotonovela PornStep PornvideosAsseating GifGleen Close NudeKhalifa MiaRanveer Singh PornLily TyvianaIxxx. ComPorn Anal AsiaBest Gf PornShag MagPorn Fir GerMarilyn Chambers AnalPorn Gay En EspañolChloe Grace Moretz BikiniXxx MassagwCombiflamLotsofyayoPerfect Asain TitsPorn Gay Men BlackKristine2thikkSexvideohindiVani Viswanath SexAngel LimaNaked LesibiansP.o.r. NPublic Boob FlashTop10 PornostarSexey Naked GirlsPornhegemonSexy Xxx NewHardcore XHow To Shoot PornKatrina Kaif SeksiXxxcherokeeFoursum PornCzech Streets Beautiful 18Pussy TybeSquirt..comBrazzers.pornoAlissa Violet NudesXxx ScActress Monica SexMotherless VideosFilme Pornô De NovinhasAllover30PornseductionFree X Rate MoviesRaven SwallowzBrazzers YoungXnxx Brother Sister HindiAmie Miley PornEacort Near MeLoona ScandiTinder CreampiePeny Barber PornAnal Sex In HindiSasha Sparrow-woodman CastingAlexsis Faye PornTelugu XvediosWebseries Porn TubeEmarrb Leaked OnlyfansScrew Mywife PleaseHeather Harmon PornhubFamle XxxRenee Gracie OnlyfansTantrica Movie色情appSite Escort GirlWaanonce RencontreXvideo MangaManhwa AnalAmateur AlurreAsiancumslutPriyanka Sex PhotoJohn StrongJapanese RapepornHorror Porn MoviesFaii OrapunThe Best Anal PornMature Bbw PornShemale Pov PornRobin Wroght NudeBiggest Thai TitsHardcore Lesb PornTentacle Hentai GamesThefanbus OnlyfansUncensored Hentai English DubSérie PornosXxx Video 14