door Havermout in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 32
  • 1020x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Er zijn wat poppetjes in de VS die direct schuldig zijn van dat geouwehoer in het MO, laat ze het idd zelf maar opknappen.

1
1 caso

wij halen ze terug en geven ze huis 'n uitkeringz en als ze aan het verkrachten slaan geven we ze lagere straffen

7
2 belkin wifi ontvanger

Mooi zo..

Kom op jongens, Europa 1..
Als hun dat kunnen, kan de rest dit ook doen... En rap aub..

We willen dit soort figuren hier ook niet terug..
Wel in de gaten houden dat na de verkiezingen bijvoorbeeld Yago Riedijk hier nog steeds persona non grata is.. Anders is ook dat een verkiezingsstunt.

1
3 Logic

Je zou een ieder die de basiswaarden die in je land gelden verwerpt, de deur moeten wijzen.

0
4 3RN5T

* Verwijderd door de redactie *

5 Kakajew

* Verwijderd door de redactie *

6 Kakajew

@6 jij ben zeker jewkakka??

btw.. je zou alles wat met de islam te maken heeft moeten weren in je.land, als je veiligheid en vreugde wil, echt ALLES wat met de islam te maken heeft, en dus zeker geen islamitische hoofden afhakkers terughalen en een huis 'n uitkering geven, expreds de burgers in gebaar brengen door dat idioten op de bevolking los te laten, dat doen alleen die moordenaars merkel en rutte, LEVENSLANG OPSLUITEN die lui!

3
7 belkin wifi ontvanger

@6 je afbeelding klopt, je ben een pile of shit

4
8 belkin wifi ontvanger

"Maar mensen die zich bij terroristische organisaties hebben aangesloten en de basiswaarden van de Oostenrijkse samenleving verwerpen,``
dat gebeurt hier ook alleen onze regering is van mening dat je ze gewoon alles moet geven wat ze willen ,dan houden ze zich wel koest denken ze.

0
9 ongelovenloos

* Verwijderd door de redactie *

10 Kakajew

Heel goede actie van Oostenrijk. Terroristen moet je nooit meer in je land toelaten. Chapeau. Eigenlijk moet je helemaal geen islam meer toelaten maar dit is een mooie eerste stap.

0
11 PFL

@5
Ik rook de stank al, walgelijke smerige antisemiet. Onbegrijpelijk dat ze jou niet via ip. totaal verwijderen.

1
12 Bleke Betty

Los van het aspect dat deze gestoorde psychopaten elk recht hebben verspeeld, om te beginnen hun westerse paspoort, gaat het ook om rechtvaardigheid.
De slachtoffers en de nabestaanden van de slachtoffers hebben alle recht om deze nageboortes volgens hun recht te berechten. Onmogelijk in het westen om bewijzen te verzamelen, dus men is er dan snel mee klaar en ze lopen dan dus ook weer snel vrij rond.
Daar waar ze hun gruweldaden hebben gepleegd berechten, en of dat dan voldoet aan onze regels van 'rechtspraak' is van geen enkel belang. (laten ze hier maar een parlementaire enquête houden over hoe er in Godsnaam NL gelden bij terreur organisaties terecht zijn gekomen, gooi die maar voor he int. gerechtshof. (de vriendenkliek met de eigen agenda :X )

En ik zou het er zelfs mee eens zijn dat er gelden beschikbaar komen om ze daarbij te helpen. Net als, de Syriërs weer terug sturen, stop die migrantenstroom en geef 10% van de migrantenkosten dan maar aan de heropbouw van dat land. (we hebben er blijkbaar zelf nog aan meegewerkt ook)

0
13 Bleke Betty

** gebruiker verwijderd **

Die frisse lucht, die groene alpenweiden, die zuivere melk schijnt toch wel te werken.

14 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@5 . nou en, wat is er mis met een goede wet?

15 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@6 . Ja, precies, die Oostenrijkers deugen niet, in 1938 sloten ze zich bij Hitler aan. Als jij niet naar het facsisme gaat, komt het fascisme wel naar jou toe.

En dat willen ze niet meer, die Oosternrijkers, die leren tenminste van hun fouten.

16 verwijderd924924212

@12 tja redactie he.. die laten barbapappa zijn zuivere jodenhaat gewoon staan, en feiten worden nog wel eens verwijderd hier

2
17 belkin wifi ontvanger

** gebruiker verwijderd **

@12 . Niks verwijderen, laten staan. Dan kunnen we lezen wat er bij sommigen nog leeft. Ik ben voor openheid want anders gaan die Engerds ondergronds. Moeten we niet willen.

18 verwijderd924924212

@6 waar ben jij geboren???

0
19 de redelijkheid

* Verwijderd door de redactie *

20 Kakajew

@20 en toch niet uit het goede hout gesneden!

0
21 de redelijkheid

* Verwijderd door de redactie *

22 Kakajew

@21 je nick niet maar je inborst wel.
.

0
23 de redelijkheid

* Verwijderd door de redactie *

24 Kakajew

@24 Dat ben je wel. Typisch dat jij hier begon met een nieuwe nick, terwijl jouw andere nick een ban kreeg.

4
25 Hochiplush

* Verwijderd door de redactie *

26 Kakajew

@24 Nieuw accountje gemaakt, Jodenhatertje? Jewkakka had een ban??

0
27 xtremy

Groot gelijk!

0
28 skapoe

Onze "shit" mede reageerder heeft het juiste plaatje gekozen bij zijn nick!
Klopt helemaal, dus "str*nt bult"! LOL!

2
29 Widaan

Heel goed van Oostenrijk.
Laten ze maar mooi daar blijven.
Die gehersenspoelde gekken.

0
30 annie

** gebruiker verwijderd **

Oostenrijk trekt handen af van uitgereisde jihadisten

Gesprek met de Oostenrijkse Bergjihadisten:
"Hebben jullie er spijt van?"
Terrorist: "Spijt waarvan?"
"Nou, dat jullie je land hebben verraden"
Terrorist: "Daarvan kennen wij geen spijt, bij Allah, geen spijt"
Hebben jullie wel ergens nog spijt van?
Terrorist: "Ja, dat wij hun handen niet hebben afgehakt."
Einde gesprek.

31 verwijderd924924212

Is gewoon heel logisch, het merkwaardige blijft de houding van bijvoorbeeld Nederland dat liever de bevolking met de ellende opzadelt.

0
32 Al

Zolang westerse landen naïef zijn en haatpredikers of intolerante predikers t.o.v. het westen hun gang laten gaan in het kader van de vrijheid van godsdienst en geen toezicht houden op wat ze zoal preken en de wet niet handhaven is het dweilen met de kraan open en zullen via salafistische haatpredikers jongeren eerder geneigd zijn haat t.o.v. het westen te ontwikkelen en dan is de stap naar jihadisme klein!

Een voorbeeld van de vele (eind vorig jaar):

Radicalisering
Afgelopen weekeinde heeft een vertegenwoordiging van de 1.600 leden tellende moskee volgens El Messaoudi nog zijn tevredenheid uitgesproken over hoe Arkouch met de jongere lichting omgaat. Islamkenners hebben eerder gesteld dat hij de moslimjeugd inderdaad niet opzet tegen andersgelovigen, maar dat hij er wel op radicalisering uit zou zijn.

De voorzitter van de Marokkaanse moskee zegt daarvoor geen aanwijzingen te hebben, maar niettemin niet over één nacht ijs te gaan. Naar de antecedenten van Arkouch - of Abou Nafi - wordt verder onderzoek gedaan en hem is om opheldering gevraagd over waar zijn sympathieën liggen en verzocht dat schriftelijk en ondertekend te overleggen. El Messaoudi: ,,Wij zijn tegen radicalisme en voor transparantie. Onze doelstelling is juist om radicalisme tegen te gaan.”

Bron: https://www.gelderlander.nl/arnhem/omstreden-prediker-op-proef-bij-arnhemse-moskee~af0829c5/

Je moet er even voor gaan zitten ca. 15 minuten, maar als je de boodschap van onderstaande prediker goed beluisterd is het een en al haat en intolerantie tegen de westerse samenleving. Hoezo hem de kans geven om in Arnhem op proef aan de slag te gaan?
De uitspraken van dit heerschap zouden reden moeten zijn om dat niet eens in overweging te nemen!!!!

0
33 Nieuwsgierig

Welk een realisten en pragmatici in Oostenrijk! Zij nemen de meest vanzelfsprekende maatregelen op de situatie.
En hier zitten we opgescheept met een stel randdebielen die voor de jihadisten de rode loper zou uitleggen en ze te overladen met 'goud'.

0
34 Bokkerijder

dat zeggen de politici in Ned. ook. Laat ze maar daar blijven om na de verkiezingen de rode loper uit te leggen voor deze lieden.

0
35 ronaldo lolito

Laten we gewoon de Koerden geld geven. 1000 euro per terrorist. Mogen ze zelf kiezen of ze daar water en brood van kopen, of een kogel en een schep.

0
36 Walster

Niet om 't een of ander, maar volgens mij staat onze eigen Nederlandse regering ook niet te springen om de smerige terrorist Yago Riedijk (die gek genoeg ineens "strijder" wordt genoemd ipv godvergeten gehersenspoelde teringlul) toe te laten tot Nederland, dus de berichten hier over uitkering e.d. zijn een beetje overdreven. Als jullie een voorbeeld kunnen geven van een terrorist die door Nederland is teruggehaald en een uitkering is verleend, dan hoor ik het graag.
Voor de rest moeten we deze mensen beslist laten stikken. Geen plek voor terroristen in deze wereld aub.

1
37 Ektoplasma

Gisteren op VTM nieuws een rapportage over "aardappelzakken" en hun kinderen ! Wat een idioten. IS was nog niet verloren en het was DE STAAT waar ze wilden woonden. Allah was groot en dood aan de ongelovigen !Ze toonden aan de verslaggevers de zolen van hun schoenen ( is zoiets als het opsteken van hun middelvinger ). En dan wil Human Rights dat deze verknipten teruggehaald worden omdat ze in Irak en andere MO landen geen eerlijk proces zouden krijgen !
Ze hebben daar hun misdaden gepleegd, dus daar veroordelen desnoods met geld van de belastingen.

0
38 68plusser

@37
Net als de rest vd media en dan de Nos voorop, men heeft het over rebellen, strijders, ed. maar dat dekt bij lange na de lading niet en is een schandalige poging to bagatelliseren, het zijn de allerergste psychopaten die ooit deze aarde bewandeld hebben, mensachtigen, humanoids, die elke menselijkheid verkwanseld hebben om voor hun allah voor de islam te martelen, te moorden, te verkrachten, en verder alles wat de duivel maar verzinnen kan.

0
39 Bleke Betty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

20 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

33 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

37 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

39 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

8 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

8 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

NK. App
Kira Noir PornHot PorneElephantubeTs4 RentGe HentCam AdultoTusyTree SexSuma_renStep Mom Forced By SonAnimated Black PornMature Nude Old WomenNaked Male MassageNude Telugu WifeUnwantedcumFreesexy StoryNxnxx IndonesiaBrunetts PornSexhindimovieLesbian Scissoribg PornGiselle Montes SexmexStepdadsex VideoHot Naked LesibansAmatuer Cumshot FacialsHentia HdHuge AreolaMyhotsiteT Xxx VideoXxx PhotographyProstate Message PornAmouranth Only Fans LeakHell Mom XxxPoram VideoLesbin PronCoqnusAvalon HopeEbomy Bbw PornAunty Tho SexRich Young MistressGloryhole Blow JobsSexe TchatFuta CumingPure Romantic SexForced Anal Cream PieMotherless.co.Reddit CelebsnfwRachel StarZariah AuraMasaje EroticiClaudia RaiaJapanis Gay PornNivetha Thomas SexAmrita SexSex Videos 3Tamil SaexChara PornPriyanka Chopra Full SexSheridan Love SexBaldurs Gate 3 Sex PornLa Sirena PeruanaFemboy Comics PornCapri CavaniJapanese Uncensored Blow JobPorn GandPakistani Bhabhi NudeWildyequillaAngie Cepeda NudeAsian Ladboy PornOld Naked WomanSean ZavranShraddha Kapoor Sexy VideoBhojpuri Bf Full HdXxx Xnxx IndianHodv-21774Willow Hayes PornNude Women In CanadaChubbypornsPorn SuteNatalia LapotraYou Porn GatPatna Ka BfDesi Bhabhi Web SeriesGudda DenguduRomantic Sex Full MovieEbony CamsodaJoselyn GallardoNtr RedditPorn Gif AnimeMaid XxxxBbw JoiSamus FutaDad And Son Sexxx一键脱衣服Fotos Fe Mulheres NuasBellabodhivipNasty-fucking Out Of BoredomPorn Hd Video FullOverflow SexRambha XnxxShower SpyDevon Michaels PornGame Of Trone PornAshemele TubeBiggest Tits In The WolrdWorld Most Popular Porn VideoPorn Website XnxxCollege Student Sex Video HdRaashi Khanna SexyCutiestblondeee NudeXxx Video Hindi AudioNaked GirlfriendDrunk Passed Out PornXxxcaughtDillion Harper TittiesLee Meriwether NudeMature CreampiedRani Mukherjee Ka Sex VideoXx PonPretty Indian GirlsNerd AnalTamil Actress NudeSexy Video Page 3Indian Oral PornBangla Choti Sex VideoBazaar PornKorean Love Making VideosPorn KickNhentai.nwtPornhub Ebony BbwS.x.y.p.r.nContos Eroticos FamiliaCelia Lora DesnudaGweneth Palthrow NudeParty Games DerpixionLatina Xxx ComT28-640EdengonewildeJane Birkin NudesYoung Couple SexXvideo Hindi MomKareena Kapoor Fucking Images4k Japanese PornBen 10 Sex ComBig Tits KoreanDemi Morgan XxxNaked LesbisansBig Hispanic TittiesXxnxxxxHumchieLil Rae Blacked