door verwijderd924924212 in Binnenland  ·  12 Reacties

  • 2
  • 447x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ze moeten eens ophouden met janken deze groep.

0
1 vis

** gebruiker verwijderd **

Ja, het is lang maar wel boeiend, een forse analyse waarin feiten aantonen dat moslims bij iedere andere groep van immigranten achterblijven. De aanname dat moslimimmigranten niet deelnemen omdat zij zouden worden buitengesloten blijkt een mythe, een aanname die als werkelijkheid wordt opgevat en uitgedragen. Niets is minder waar, discriminatie, zeker maar eigen houding maakt hen kansloos op de markt van werk, werk dat wordt gezien als de Weg naar Integratie:

Een citaat:
== Hoe meer leden van de eigen groep er in de omgeving van een migrant wonen, hoe slechter de beheersing van de taal van het immigratieland. Dat effect is ook nog eens het grootst voor de groep die sowieso het grootste risico op taalachterstand heeft: de laag opgeleiden.

Het feit dat moslims sterker gesegregeerd leven dan andere migranten, heeft dus directe consequenties voor hun taalbeheersing en daarmee voor hun kansen op de arbeidsmarkt. ==

2 verwijderd924924212

30 jaar geleden woonde er slechts 1 Turkse familie bij mij in de straat. De vrouw keek om zich heen. Hé geen moslims! En gelijk wierp zij haar hoofddoek af en droeg zonnige mini jurkjes vanwege het gebrek, of het geluk, van het ontbreken van die ongewenste sociale controle, waardoor zij en haar kinderen zichzelf niet konden zijn.
Vanwege die houding werd die familie dan ook totaal niet gediscrimineerd en volledig opgenomen in de gemeenschap.
Conclusie: de huidige allochtonen verzieken het voor elkaar met het zich laten onderdrukken met die ongewenste sociale controle die ze zichzelf opleggen.
Ze zij bang voor elkaar.
Dat is een zeer ongewenste situatie. Maar wel de realiteit.

2
3 in holland

Maakt niet meer uit. Ze moeten zo snel mogelijk het land uit.

2
4 grovi

Je kunt het artikel kort samenvatten met "moslims, was niks, is niks en zal niks gaan worden". Ze zetten zichzelf klem met hun achterlijke cultuur waar ze uit alle macht aan vasthouden omdat die zo verweven is met de ideologie en de wetgeving. Islam is de dorpsidioot onder de gevestigde religies.

2
5 Ness

Waarom integreren, ze wachten gewoon geduldig tot ze hier de zaak kunnen overnemen. Gewoon een kwestie van meer kinderen krijgen dan de Hollanders en de rest gaat vanzelf.
Geboortecijfer moslima's 3,2. Hollanders 1,6.
200 jaar en het land is van hun.

1
6 Spraypaint

@6 : Dat overnemen zal wel meevallen. Ze hebben zichzelf gedegradeerd tot de laagste klasse, dus veel goedbetaalde en invloedrijke banen zitten er niet in. Daarbij is hun participatie in de criminele sector uitbundig, waarmee ze zichzelf nog verder buiten spel zetten. Er zijn maar weinig werkgevers die staan te trappelen om zo'n soepjurktiep aan te nemen; hun tenen zijn ellenlang en ze moeten steeds maar bidden en vasten. Dat weren van moslims heet dan eufemistisch *diescriemienaassie*. Het zal er op neer komen dat we als maatschappij met een voortdurend blok aan het been blijven rondstrompelen. Tot het iedereen de oren uitkomt en er 'Deense' maatregelen worden genomen. Een totaalverbod op halaltroep en besnijdenis gaat er nog wel van komen.

1
7 Ness

@3 Klopt wat je schrijft.
Mijn vader was de eerste in de stad die via zijn fabriek waar hij werkte Turken deze kant in haalde en had zelfs de krant gehaald wat hij deed.
Toen ze in een groep waren aten ze geen varkens vlees op hun brood. Toen er nog maar eentje overbleef na een lange tijd hoppa varkens vlees op zijn brood en na een tijdje werd er weer een Turk aangenomen en verdween zijn varens vlees van zijn brood. Toen de eerste Turkse man elders kon werken ging hij en de laatste Turkse man die binnen kwam begon varkensvlees op zijn brood te doen. Ze zijn gewoon bang voor elkaar. Denk doordat sommige ene grote bek hebben en bang zijn dat iedereen een grote bek heeft en plaats van op te komen voor hun vrijheid leggen ze elkaar dingen op die niet hoeven. Nu is dit gewoon uit de hand gelopen kul geworden en zijn ze alle gewoon bang voor elkaar en dwingen nu hun geloof af bij elkaar inverband als ze dat niet doen dat ze een schande zijn. Deze gruwel hebben ze zelf gecreerd door hun angst voor elkaar en nu de jeugd gehersenspoeld zijn door deze kul is het omdraaien stukken moeilijker geworden.

0
8 vis

Niet aanpassen is optyfen.

0
9 Robbedoes

Bij het bedrijf waar ik werkzaam ben werken behoorlijk wat moslims. Alles is keurig geregeld met wat betreft aparte ruimte om te bidden ed. Alleen barste ruim een jaar geleden de bom toen één van de moslims de anderen op hun vingers begon te tikken omdat zij zich tijdens de ramadan niet voor de 100% aan de regels hielden. Sfeer werd om te snijden en er was veel ruzie onderling. Vanuit het bedrijf is toen besloten om de onruststoker de deur te wijzen vanwege de verziekte werksfeer, en in mijn ogen terecht. Ook een Marokkaanse collega werd thuis op straat aangesproken door een Marokkaanse buurtgenoot die zich openlijk afkeurend uitsprak over de kleding wijze van zijn vrouw. Mijn Collega was daar niet van gediend en sindsdien wordt hij door de meerdere moslim buurtgenoten in de straat genegeerd. Dit onderstreept wel dat er onderling behoorlijke druk kan worden uitgeoefend op moslims om binnen de lijnen van hun cultuur te blijven leven. Er zijn dus wel degelijk moslims die graag volgens een meer westelijke levensstijl willen leven, maar die worden het regelmatig het leven zuur gemaakt. Eigenlijk is er dus behoorlijk wat discriminatie bij de moslims onderling, zeker als je je in je levensstijl dreigt te gaan onderscheiden van de rest.

0
10 Mvid-

Déze regering moet EINDELIJK eens stoppen met het importeren van dit volk , ons leefklimaat wordt helemaal kapot gemaakt

0
11 Joepie

** gebruiker verwijderd **

Ik heb mijn topic wat verwaarloosd maar hoop met dit bericht dat dit artikel in Trouw weer de aandacht trekt. Wat het artikel onthult nogal wat mythes, als waarheid aangenomen aannames. Zoals de aanname dat moslima's graag willen werken en zo op weg gaan naar integratie bij het volk waar ze zo graag bij willen wonen.

Moslima's willen helemaal niet werken en integreren, zij willen thuis zitten en voor huisvrouw spelen. Het zijn niet onze veronderstelde buitensluiting, het gaat om hun zelfbuitensluiting, opgesloten in hun moslimcultuur en beperkt en gehinderd door hun geloof:

== Ook voorkeuren spelen een rol. Zo werken veel Surinamers en Antillianen in Nederland bij de overheid en zullen gelovige moslims minder geneigd zijn om op een horecabaan te solliciteren.

Vooral islamitische vrouwen kiezen er bovendien voor om thuis voor hun gezin te zorgen. Als ze een hoofddoek dragen en er conservatieve opvattingen over sekserollen op na houden, is de arbeidsmarktparticipatie nog geringer.

In een studie die ik samen met collega’s in zes Europese landen uitvoerde, was 60 procent van de moslimvrouwen zonder hoofddoek actief op de arbeidsmarkt (had een betaalde baan of zocht er één), tegen 45 procent van de vrouwen met hoofddoek.

Een groot deel van de moslima’s is dus helemaal niet op zoek naar een baan. De vraag is daarom wat uiteindelijk hun arbeidsmarktparticipatie meer beïnvloedt: conservatieve rolopvattingen of discriminatie? ==

12 verwijderd924924212

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

4 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

4 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

5 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

5 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

5 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

5 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Japanese Yoga Sex VideosFlower Tucci AnalLesbian Stepmom SeducesKelly Rioa NudeLust Story 1Cowgirl StyleGravieSex Book VideoAssion PornPorn Cartoon Mom And SonEbony SquirtsSax Xxx Hotکص صورتیDesi Sex DownloadXxx Ullu HdNoodles MagazinePorn Big BoobiesAsmrclaudy PornLas Mejores PornosCelebrity Fakes PornFatal MldelCory XhaseVictoria Peach PornPorn MaleGroup Sex StoriesIndian Mom NakedGoddess Grazi Foot WorshipThug Shake PornNudes Of My WifeChinese PornstarsGril Showing BoobsTonikaku Kawaii HentaiPorn Tracy LordNhe Tai.netPorrno GratuitMalaika Arora Sexy PhotoPornhub Indian Sex VideosBreezer Sex ComCoercion Sex VideoDirty FamilySanelione XxxTribbing VideosMegan Marie NudesWhite Lesbo PornOverlordhentaiKender LustRomance With StepmomBedbageMia.collins PornhubJessicarabbit PornFree Japanese XxxSamantha StrongToochi Kash PornValentina Nappi BrazzersAmazing Indian Sex VideosMom Son XvideoPorn UnblockerExcort SexeVeronica RoseKirra Del RioYoung Selfie NudeBathroomfuckMiah Catalina PornLesbian Piss OrgyPublic Butt Plug PornPorno Perfect Girlزب كبيPornographie MassageReba Mcentire NakedKajol XvideoGay Russian PornSex Video Kannada Sex VideoBbc On BlondePublic Cumshot FacialMoriah Mills Only Fans3d Porncomicsاينمي سكسPassion Hd ComYasmina KhanPineapplebrat OnlyfansXxx SaxcyRekin3dZizibunnii Onlyfans LeakFrench FuckingRedtup PornThefappemingBeth Behrs NudesIndian Sexy Full Hd VideoIndian Blowjob HdUkraine Porn VideoSannyleonesexHot Sexy Porn Video HdPorn Hub CatigoriesSmoke PussyEbony Tren PornSexo Porn GratisFree Download PornosAnimis PornosPorn Star Of The 90sWhoeNangi Photo DikhaoJav Sub DownloadNadia Ali New PornUsasexguide TucsonTruyệnsexXxnx BokepMinecrafthentaiMinnie ScarletSex Video ReapMature Aunty SexShilpi Raj Leaked VideoBelle Delphine Only Fans90s Porn MoviesKenzie Love TwitterOnly Fans Leaked WebsitesPorn RajasthaniTs SeductionBig Titty DaughterXxnx NetGoddess GraziNaurto Gay PornPorn Video Very HardAsian Milf GifKop EscortsFlorence Pugh Sex ScenesJennifer Aniston AssHorse Creampie CompilationLive Sax ChatChameli BhabhiGiant Black CockHot Gay BlowjobChachi Ki ChuchiDhamsterIndo18comSex Video Sex Video Sex Sex SexDadcrush PornModel Girl XxxTamil Aunty Boy Sex VideoMalayalam Mallu PornVillage Sex Hd Video DownloadMarica Hase DreddSucking Bbc GayChinese Prostitute PornVietnamese HookerTeetee PawgDumptruckassSweftPongkyubiBrazzers Indian MomFuck Pick