• 10
  • 488x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het zou best kunnen, wie weet.
TS, geloof jij het?

9
1 Positivo

Hahaha ..
En de nazi's deden dat ook volgens hem .. die hadden zelfs bouwtekeningen voor ufo's gekregen
: D
Helamaal geweldig die podcast : D

0
2 Schildpad

Voor de mensen die meteen denken dat zoiets niet waar is vanwege de gestigmatiseerde complotter Alex Jones die dat verkondigt,
rook maar eens een keertje 0.1 gram DMT in een pijp dan kom je er wel achter of buitenaardse wezens wel of niet bestaan , of dat er misschien ook wel andere dimensies bestaan.
De meesten van hier op NK kunnen het niet aan maar er zijn mensen die na het roken van DMT daadwerkelijk met Aliéns in contact kwamen.

Google maar eens op Google ´ Tripreport DMT aliens ´en je komt duizenden verhalen tegen.

8
3 techcenter

Ik geloof wel dat er dimensies zijn die wij niet kennen , onze (bewuste) zintuigen zijn enorm beperkt wat dat betreft..

5
4 Vageali6888

@3 Ik ga er niet op in omdat TS je een reactie wil uitlokken.

6
5 Positivo

Gek, gekker, gekst!

1
6 dummydum

Achterdochtig oud wijf.

0
7 Reagurius

@5
TS is een pizza (platte aarde) bakkende complotfetichist die zijn deeg aangeleverd krijgt vanuit de bekende meelfabriek : D : D
Zokn baksels mogen naar de vuilnisbelt.

✝ E.Meel

7
8 Schildpad

DMT: The Spirit Molecule: A Doctor's Revolutionary Research into the Biology of Near-Death and Mystical Experiences -
Dr. Rick Strassman conducted U.S. Government-approved and funded clinical research at the University of New Mexico in which he injected sixty volunteers with DMT, one of the most powerful psychedelics known. His detailed account of those sessions is an extraordinarily riveting inquiry
https://www.google.com/search?q=dmt+the+spirit+molecule&oq=dmt+the&aqs=chrome.0.0j69i57j69i61j0l3.2456j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

5
9 Vageali6888

@5
Ja het is altijd een risico om op dit topic van TS te reageren maar deze is wel mooi . Nou ja mooi... Meer een aparte vorm van werkelijkheden op zich die dan via Alex Jones zijn naam geridiculiseerd proberen te worden.
Toch gebeuren deze dingen waarschijnlijk wel echt , er zijn veel verhalen over geschreven , deze onderwerpen komen ook voor in de MKUltra experimenten uit het verleden.
In sommige verhalen ging het goed fout toen ze per ongeluk via iemand die ze zwaar onder invloed van LSD ( een speciale úber sterke variant ) een aantal soort van Demonen of de energie daarvan hadden opgeroepen , dat ze in dat verhaal bijna moesten vluchtten voor hun leven zelf die onderzoekers.
MKUltra is sowiezo geen fake verhaal en daar werden ook sterke dosissen van hallucinerende drugs gebruikt.

Dus wat dat betreft lijkt het verhaal er wel een beetje op maar word het misschien door zowel Alex Jones als de sensatiemedia in allerlei vormen verdraaid zodat mensen die daar geen weet van hebben denken dat het een complotverhaal is , maar dat het gebeurt is geen complot.

6
10 techcenter

@10
Je moet echt die podcast kijken .. hier een teaser:


Alles hier:
@2

2
11 Schildpad

** gebruiker verwijderd **

Hahaha, ik last alleen de titel en dacht aan Denisova.
En ja hoor...
question

12 verwijderd9139144

@11
Ik begrijp wel een beetje hoe Alex Jones is en doet , elke ´ complotter ´ die Miljoenen volgers heeft op youtube verbergt heeft een dubbele agenda anders kregen ze van youtube geen podium en miljoenen kijkers.
De ware waarheidstrijders krijgen geen podium .
Ik weet nu al wat Alex Jones ongeveer in die video zegt, iets met een schrale stem die ook hypnotiserend werkt de meest vreemdste verdraaide ´informatie´ verkondigt als zijnde een verkeerde sekte priester tegen zijn volgers.
Niemand op youtube of het internet word beroemd als diegene waarheden verkondigt, i been there and seen it.
Die Alex jones moeten we niet vertrouwen , en dat die videos van hem hillarisch zijn kan ik me daarom goed indenken, zonder waanzin komen ze er niet aangezien de waarheid hun dwars zit .

1
13 techcenter

Ja, precies alex jones volgens mij heb ik die aflevering ook gezien van de x-files.
komt wel bekend voor.
of was het de twilight zone?, ik weet het niet.

0
14 Handalf

@12
Trump is niet meer zo hot, nu strooit hij met aluhoedjes question

3
15 Schildpad

@13
Dit is een Joe Rogan podcast, geen Alex Jones show : D
Eddie Bravo komt de zaak ook nog opnaaien ...
Is gewoon geweldige TV : )

0
16 Schildpad

Ik heb er wel eens over geschreven (en gewaarschuwd).
In de basis gaat het er om dat 'we' iets kwijt geraakt zijn en proberen dat weer terug te vinden.
Regeringen / geheime diensten / occulte bewegingen voeren al heel lang experimenten uit met drugs, esp, zien op afstand, bewegen door tijd / dimensies.

Het probleem met drugs is dat je in de wereld van de drug terecht komt, dat kan geweldige ervaringen opleveren maar ook je diepste angsten naar boven halen en manifesteren en je komt niet verder dan die specifieke 'wereld'.
Vroeguh werden sommige specifieke drugs alleen eenmalig gebruikt om tijdelijk het alles overheersende ego uit te schakelen en directe toegang te krijgen, direct weten.
Na die eenmalige initiatie kon de weg makkelijker gevonden worden.
Al die pogingen die nu gebeuren lossen niks op, het is alsof je iemand in een straaljager zet die nog geen (auto)rijbewijs heeft, het is alsof je iemand alle macht geeft zonder stuurwiel.

Ook technologisch wordt er niks opgelost, hoogstens een monster opgewekt (quantum computers / benadering zero point)

7
17 Proemevla

@16
Dan had ik even een verkeerde beeldvorming, ik ging er vanuit dat het Alex himself was die weer eens een broadcoast het internet opjaagde question
Maar dit is er 1 met Eddie bravo, dat zal dan wel een mooie video zijn question
Ik zal het eens even bekijken, ben zo terug.

0
18 techcenter

@18
Ik zie je over 4 uur en 40 minuten wel weer : P

1
19 Schildpad

Die alex jones moet niet zoveel gekke series op tv, heeft iemand hem al verteld dat de twilight zone, x-files en outer limits gewoon nep zijn?
Het zijn leuke series, maar alsnog nep.

1
20 Handalf

Trump niet meer genoeg voor denisova om klaar te komen?

6
21 Scholar002

@17
Ik heb zelf ook wel een redelijke ervaring met Psychoactieve Drugs zoals DMT , Paddos ( Magig Mushrooms ) en LSD.
Ik heb het nu een aantal jaren niet meer gebruikt omdat ik het even genoeg vond al die informatie die ik kreeg in visioenen en inzichten , misschien deze Zomer weer eens proberen .
Maar die ervaringen , ik raad het niet iedereen aan.
Iemand kan wat ze noemen een ´ Badtrip ´ krijgen , maar feitelijk is het geen ´ Badtrip ´, het is meer een overweldiging van de werkelijkheid die er om hun heen is wat ze nog niet hadden gezien.
Vandaar raad ik het niet iedereen aan want niet iedereen kan met zulke overweldiheid en openbaringen om gaan en kunnen daar van zo schrikken dat ze er zelfs in extreme gevallen psychische schade door op kunnen lopen.

Dit soort middelen zijn niet enkel om te trippen, dit is geen drugs om leuk van uit je bol te gaan, dit zijn de vruchten van de goden en wie er van eet zal openbaringen krijgen en inzichten op zowel hun zelf, op andere mensen, en op de hele wereld. Vandaar dat er soms mensen zijn die hier de genoemde badtrip van krijgen, en dat is geen pretje kan ik voorstellen , als iemand denkt lekker te trippen en dan als onspiritueel iemand ineens het zware spirituele voor zn visioen krijgt te verduren.

Het zijn geen vruchten voor iedereen, maar voor wie er rijp voor is om ze te proeven, dan is het super mooi en leerzaam, mensen kunnen hier mee van depressies afkomen als ze in een visioen en inzicht ineens de reden inzien van de oorzaak van hun depressie en meer van dat soort geestelijke reinigingen. Het is teveel om te beschrijven en zo voelt een goede tripsessie ook, DMT is het heftigste , dan kom je in andere dimensies met andere wezens .

2
22 techcenter

We blijven het doodgaan maar niet accepteren hé ?
En daarom verzinnen we, buiten het geloof, Christelijk, Islam, Boedha enz. van allerlei rare en niet bestaande zaken.
Mensen: accepteer gewoon dat ons leven eindig is en er niet, nooit meer wat dan ook zal zijn na ionze dood. Ons leven op een willekeurig planeetje ergens in het oneindige zwerk is niets meer dan stom puur toeval en echt niets meer.
Als we dood zijn, dan zijn we echt helemaal niets meer waard dan een ddogeslagen mug !
Accepteer dat.

En kijk. Natuurlijk. Ik zou dat zelf ook graag anders zien. Wie niet. Maar die hoop is onzin.
Niemand heeft ooit een onweerlegbaar tastbaar bewijs daarvoor gezien.
En buitenaards leven ? Wel in een oneindig heelal zal dat ergens mogelijk zijn, maar ook zij zullen te dealen hebben met dood. Buiten het heelal is er echt niets eeuwig. Face that !

1
23 Flipper

Ach Alex Jones, wat moet ik er mee.
Wij hebben tenminste Jean Claude Juncker:
in een toespraak voor het Europarlement
Dat is tenminste andere koek!

4
24 tegenzinnig

Oja en nog 1 ding, als je dit soort middelen neemt, kijk dan zeker geen TV of naar de politiek.
Want wat je dan gaat zien ........... Iets waar onwetenden een echte badtrip van kunnen krijgen.
Dan ga je iets zien wat je nuchter niet kan zien.

5
25 techcenter

@22
Mijn ervaringen met drugs zijn nul,nul en dat komt niet alleen omdat ik al lang geleden bewust besloten heb nooit drugs te gebruiken maar ook omdat ik wel ervaring heb op het gebied van de gevolgen van drugsgebruik op diverse niveau's.
Als vergelijking: 'We' zitten allemaal in de grot van Plato, drugsgebruikers zitten tijdelijk in een grot naast die van de niet drugs gebruikers maar 'zien' nog steeds alleen schaduwen, niet de werkelijkheid.

2
26 Proemevla

@13

Jones probeert heel veel te zeggen in korte tijd waardoor het niet te volgens is , als je het echter rustig herhaalt blijkt dat hij het steeds over dingen te hebben die inderdaad gebeuren of onderzocht worden.

Ik vind dat filmpje wel grappig waar Elon Musk eigenlijk bevestigd wat Alex Jones in al zijn waanzinnigheid verteld
- WHOLE SYSTEM IS A LIE, Elon Musk confirms Alex Jones theories -

5
27 Vageali6888

@25

Red Pill

3
28 Vageali6888

@27
Je zou je kunnen afvragen waarom Musk o.a. Tesla's maakt.

4
29 Proemevla

de sterkste middelen zijn die waarvan je niet eens door hebt dat je ze hebt genomen,een soort macht der gewoonte.

1
30 billib

Alex Jones beweert de gekste dingen zonder enig bewijs.
Via zijn rare verhalen promoot hij allerlei pilletje en drankjes waardoor hij miljonair is geworden.
Van wat ik gezien komt hij bij mij over als een malloot en psychopaat.
Daarmee vergeleken is Emile Ratelband de normaalste man ter wereld.

0
31 Graaier1000

Altijd lachen met die idioot. Volledig krankjorem.

3
32 BlackNinja

@32 Wie? Alex Jones? ik denk het niet, hij is er waarschijnlijk multimiljonair mee geworden.

0
33 Positivo

Schitterende podcast. Puur amusement.

1
34 solidsteel

@17 "Ik heb er wel eens over geschreven (en gewaarschuwd)."

Jij schrijft zoveel en 99% is pure onzin.

"In de basis gaat het er om dat 'we' iets kwijt geraakt zijn en proberen dat weer terug te vinden.
Regeringen / geheime diensten / occulte bewegingen voeren al heel lang experimenten uit met drugs, esp, zien op afstand, bewegen door tijd / dimensies."

Zucht. KoekKoek much?

0
35 VaY

@25 "Oja en nog 1 ding, als je dit soort middelen neemt, kijk dan zeker geen TV of naar de politiek.
Want wat je dan gaat zien ........... Iets waar onwetenden een echte badtrip van kunnen krijgen.
Dan ga je iets zien wat je nuchter niet kan zien."

Beter gebruik je gewoon helemaal niets dan voorkom je de beschadigingen die jij al hebt opgelopen.

0
36 VaY

@36 ach ja ooit was er een liedje, nog een behoorlijke hit ook.
Het refrein begon zo "Weet je wat ik zie als ik gedronken heb. Allemaal beestjes.........."
Gezongen door Ron en de Ronnies, staat wel op youtube.
Misschien bedoelt proem dat wel, het verklaart wel zijn onzinnige verhalen trouwens.

0
37 streek

Dit is een proces dat beschreven wordt in veel mystieke boeken.
Nergens heb ik gelezen dat het aliens zijn.
Sommige mensen hebben geen drugs nodig om deze ervaringen te krijgen, maar er zijn genoeg verhalen over bepaalde middelen die dit kunnen triggeren.
Het is niet zonder gevaar om dit te forceren.

1
38 Rapunzel

* Verwijderd door de redactie *

39 Captain Hero

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

1 uur geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

1 uur geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

1 uur geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

1 uur geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

3 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Malayalam Sec VideoN HanteiWww XsexPorn DiscountVideos Pornos SexosStephanie Szostak NudeAmanda Trivizas NudeJapanese TitfuckingPorn Lesbian BikiniXnxx ForumLatina Pov BlowjobsRegina Cassandra Hot SceneIndian Whatsapp SexWww Sex CPopularporn StarsEmily Willis FeetSexy Film Blue HdNew Russian Porn VideosReshma Hot PornLittle DickpornBlack People SexxxAurora PornHentais Hd Sem CensuraNami Rule34Btazzers Full VideoDesi Sex PageSiren PornTelugu Hero SexReddit CrossdressPornonesHantais PornosXxnxx.comMasange Xxxهنتاي مترجمImagefap.clomMen Big DikXxx Without PermissionBbc SuckedOnlyfans PornographiePorn AssparadeHanime.ttvCaptainjack InterviewsRubi Rose PornWww Xxnxx VideoAnal TorturedChatutbateSexo MasajeXxx GotXxx Hindi Movie DownloadSavita Bhabhi Episode 1Mom Boy XvideoTeacher Teen SexLesbian Licking PornSex Indian StyleSissy Hipno PornOnline Hentai GamesWinter JadePichalocaStar-948 UncensoredBbc And GrannySex In Front Of HusbandXhamster Indian GirlCelebsexAfrican Sex FilmPlayboy.tvMistress T BlowPorn Gay Animated90 Day Fiance PornMovie Sex Scene DownloadWhootiesBabes Of IndiaGsy Bear PornZuribrOld Uncle Sex VideoAngela White DreddPoonam Pandey Xxx HdPuretaboo CreampieGloryhole Blow JobsWife First CuckoldTeens Onlyfans LeaksGia Derza Double PenetrationWww.xhamstsrRide This CockOrgasm GamesBig Booty XxXxx Most VideoSinensianGigi PornSeleh RainPornototale ItalianoElla HigesNaughty America Friends Hot MomJav Guru PornSoft PussyTop 10 Indian Porn SiteXxx Porn SeriesShow BuaIndian Actress Nude BoobsIndian Teen Having SexNyaan.siSerenasantosInstagram Model NudesXxx Video Desi HdKavya Madhavan BoobsDownload XvideoscomP0rnHardcore Porn MoviesNude Is BeautifulPorn Videos ForcedNew He TaiUr Mom Ashley RedditFilm Pornographique HdTs MadisonKat Denning NudeVideos Dry HumpingXxxxxxxxxxwBukakie PornAnais AlexanderWife Ki ChudaiFamilyporn ComicTv ShowpornUncensored JapanLexi Anne GarzaPorn Ariana GrandeLucy Lie NudeKari Ann Peniche NudePornstuckGold XvideoI Love Eating PussyIndian Boobs XxxHolly Daze Coffey NudeDoggysex VideosStarsessionsSofi RyanHamster NudePet XxxNaked CousinPublic Agent NudeAnima BondageMatti Mars PornEbony GapingPorn Videos CastFamous NudeAtrizes NuasLesbian Face Sitting PornKinnar Sex VideoXxx BumButexSpanish Porn ActressMiruko R34