door Schildpad in Binnenland  ·  34 Reacties

  • 2
  • 351x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

"Hierbij zal niet de rede maar angst, niet begrip, maar onverdraagzaamheid domineren. Met alle gevolgen van dien."

Okay Pala

Mediavertegenwoordiger van Hizb ut Tahrir Nederland

0
1 Schildpad

Laffe aanval van moslims op kleine kinderen dat mag gerust onder de aandacht gebracht worden
Dat moslims zich daardoor ongemakkelijk voelen niet ons probleem

Onverdraagzaamheid geen probleem pas je aan naar het Westen of rot op

1
2 FVD1

Zolang de moslimgemeenschap zelf geen flikker onderneemt tegen fundamentalistische haat zaaiende imams en hun aanhang kan de hele moslimgemeenschap m´n rug op.

1
3 toecutter

** gebruiker verwijderd **

Alweer?

4 verwijderd23941

Want me ondertussen opvalt is dat de Moslim woordvoerders zich blijven beroepen op de overheid, de overheid moet het voor ze oplossen >>> De Moslimhaat

Zeker stichting As-Soennah zou toch wel door kunnen hebben ondertussen dat hun gepredikte normen en waarden soms compleet niet stroken met de onze ... en dat zij ons daar verschrikkelijk mee kwetsen ...
Of kunnen die mensen zelf niet meer nadenken?

1
5 Schildpad

@4
Een aanvullende bron ...

1
6 Schildpad

@4

Nee, nog steeds.

1
7 toecutter

Men mag wel kennelijk spotten met het Christendom, (dat gebeurt en gebeurde veelvuldig ook op grove wijze) maar niet met de islam. Dan is men opeens geschokt, spreekt men er schande van en gaat men dreigen.
Deze oerconservatieve as-soennah moskee is overigens al vaak in opspraak gekomen door haatspeeches en het propageren van vrouwenbesnijdenis e.d.

2
8 Kaksaboemsa

“Een aanval op de Profeet is niet alleen een aanval op onze moskee; het is een aanval op de hele moslimgemeenschap in Nederland.”
is dat een verkapte bedreiging?

``Het is het anti-islambeleid dat heeft geresulteerd in de uiterst negatieve atmosfeer, waar eenieder alles kan en mag zeggen over Islam en de moslims, onder het mom van de vrijheid van meningsuiting en het zogenaamde Islamdebat.``
je draait de boel om het moet zijn,
Het is het anti-Nederlander beleid dat heeft geresulteerd in de uiterst negatieve
atmosfeer, waar eenieder alles kan en mag zeggen over Nederland en de Nederlander, onder het mom van de vrijheid van meningsuiting en het zogenaamde discriminatiedebat..

1
9 ongelovenloos

@5 Nadenken doen ze nauwelijks. De islam schrijft voor wat ze wel en niet moeten doen. Daar hoeven ze hun hersens verder niet bij te gebruiken.

2
10 Wylde Gjert

Wanneer een groep moslims zoiets geflikt had bij een kerk was Nederland te klein.
Pigada, ..bah.

9
11 kortanante

@10
Voor minder radicale moslims moet het echt een moeilijke tijd zijn volgens mij .. : (

Een religieuze psychose.. zou het dat zijn?

1
12 Schildpad

@11
Ik denk serieus dat als iemand een spandoek met "kinderneukers, pedos, de paus is een homo" hadden opgehangen dat de doorsnee Nederlander zou denken .. "juist!! stel het maar aan de kaak, die vuile pedobende"

2
13 Schildpad

@12

Religie maakt dom.

1
14 toecutter

Je suis profeet question

3
15 chouffleur

@11 > aanvulling @13
Opgehangen aan de Dom of andere kerk ..

2
16 Schildpad

@11
Dikke onzin. U draait de zaken om. Men zou gewoon de schouders ophalen als dit bij een kerk zou gebeuren maar oh wee als dit bij een moskee gebeurt.

1
17 Kaksaboemsa

@15
Cesi n'est pas une Couffleur question

1
18 Schildpad

Hizb ut-Tahrir is verboden in verschillende landen, zoals Bangladesh (in 2009 omdat haar "illegale en destructieve activiteiten" het land "destabiliseerden";, Kazachstan (in 2005 aangemerkt als terroristische organisatie), Oezbekistan, Pakistan (2004), Rusland (in 2005 aangemerkt als terroristische organisatie), Tajikistan, Turkije en vrijwel alle Arabische landen met uitzondering van Egypte (er gold een verbod na een mislukte staatsgreep in 1974, dat werd opgeheven na de Egyptische Revolutie van 2011), Jemen, Libanon en de Verenigde Arabische Emiraten. Sinds 2017 is Hizb-ut Tahrir verboden in Indonesië.[20]

In verscheidene landen zoals Australië, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten is de organisatie legaal omdat men niet kon aantonen dat de groep terroristisch was. De conservatieve politicologe Zeyno Baran pleitte in 2007 in het Amerikaanse Congres voor een verbod op Hizb ut-Tahrir in de VS: "Hizb creëert duizenden gemanipuleerde geesten, die dan "afstuderen" van Hizb en lid worden van groepen als Al Qaida. Zelfs als Hizb zelf niet deelneemt aan terroristische acties, dient het als een assemblageband voor terroristen, omwille van de ideologie dat het aan deze verschaft." Een Australische woordvoerder van Hizb ontkende de assemblageband-claim. Al zijn er voorbeelden van vermeende Hizb-leden die later terroristen werden, waaronder Al Qaida-leider Abu Musab al-Zarqawi, heeft de partij dit ontkend en zich van deze personen gedistantieerd.[21] In Duitsland mag men wel lid zijn van de partij, maar zijn sinds 2003 alle publieke activiteiten verboden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Hizb_ut-Tahrir#cite_note-10

"Hizb ut-Tahrir Indonesia banned 'to protect unity' afkomstig van Al Jazeera"

Al Jazeera schrijft dat Indonesië Hizb ut-Tahrir geband heeft om de eenheid/saamhorigheid te beschermen in het land. Zou Arnoud eens moeten doen, het bewaren van eenheid dan doet hij de naam van zijn partij pas echt eer aan!

https://www.aljazeera.com/news/2017/07/indonesia-hizbut-tahrir-group-banned-protect-unity-170719050345186.html

Hieronder is Okan Pala van Hizb ut-Tahrir Nederland en de schrijver van de brief van het artikel boven in Indonesië te zien en te horen tijdens een zeer grote manifestatie in 2013. Hij zweept de mensen op, op een manier zoals we het kennen van Martin Luther King )zou ie willen) alleen zou ik Okay Pala dus niet met hem willen vergelijken omdat het maar de vraag is of hij alle mensen van allerlei geloven of andersdenkenden wel bij elkaar wil brengen. Het zal niet voor niets zijn dat deze club in het grootste moslimland ter wereld is verboden!

1
19 Nieuwsgierig

@17
Wij hebben heel die "losmaking" van het geloof al mee gemaakt .. en zijn blij dat we van de invloed van die viezerikken af zijn.
Nu de Moslims nog .. hoop ik voor ze.

Je zou toch achter zo'n kwetsjankende in geesten gelovende authoritair-dogmatische onzin aan huppelen, omdat je daartoe maatschappelijk gedwongen wordt .. terwijl je in het vrij Nederland woont ..

0
20 Schildpad

@17 iedereen zou het mogen doen, maar moslims? En dan schouder ophalen? Geloof je toch zelf niet.

5
21 kortanante

Neuwe beelden
Beveiligings camera:

1
22 Schildpad

We gaan opeisen waar we recht op hebben in dit land, en dat is dat de Islam niet meer is weg te denken:

0
23 Schildpad

@19

Bedankt voor de onderbouwde informatie!

25
24 ~ Echelon II ~

Hadden we ons net van het juk van de verzuiling, en de ellende die daarmee gepaard ging, ontdaan krijgen we dit weer.

Kunnen die Pegida-luitjes niet gewoon gaan demonstreren en discussiëren en die gefröbelde huisvlijt thuislaten? Er valt veel op de islam aan te merken maar dit soort acties werken alleen maar contraproductief; welke Nederlandse niet-moslim ziet zich nou graag vertegenwoordigd door een stel malloten van dit niveau?

25
25 ~ Echelon II ~

@25 Welke Nederlander ziet graag vertegenwoordigd worden door een moslim ?

Geen drama van maken van deze actie
Moslims moeten maar minder lange tenen krijgen of oprotten

2
26 FVD1

@26

Het maakt mij niet uit wat degene die mij vertegenwoordigt gelooft zolang hij/zij dat maar niet loopt uit te venten tijdens het werk.

25
27 ~ Echelon II ~

Ik heb de beelden bekeken, duidelijk illegaal geplaatst camera, en een gevalletje van stoepschending en belediging van de openbare ruimte.
Misschien moet er een "laat je hond daar schijten" actie komen

3
28 chouffleur

@28 een plas bleek doet wonderen;

6
29 yiddiot-spotter

@28 dan zullen er ook heel wat drollen opgeraapt moeten worden door de baasjes, maar ach poep oprapen dat kunnen pvv-ers, fvd-ers en pegida-kneuzen prima

7
30 yiddiot-spotter

@27 Jou niet ons wel

0
31 FVD1

@29 Yup daar kan de camera niet tegen

0
32 FVD1

@31

Dat is uw goed recht. Klein dingetje: in dit land hebben ze de vrijheid van godsdienst in de grondwet gesmokkeld. Ik vind het ook misplaatst, geloven is niet aangeboren maar een keuze, maar we zullen het ermee moeten doen totdat ons parlement de guts heeft artikel 1 aan te passen en artikel 23 te schrappen, en dat momentum is voorbij met de instroom van zoveel nieuwe gelovigen.

23
33 ~ Echelon II ~

@22
best heftig. ik was in shock
https://nl.wikipedia.org/wiki/Shock

en we moeten respect hebben, wtf, zij zijn hier te gast. respect voor ons is ver te zoeken.

0
34 120db

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

23 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

1 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Cheating Sister Sex VideosBeautiful Porn BlackedSonmassagemom6ar6ie6 PornJohnny Singh PhotoMallusexvediosIndonesian Viral PornOil Lesbian PornBlach Hd PornBrittany Furlan TitsIndian Actress LeakedNew Hindi Bf FilmBhojpuri Hot XxxGranma SexDesi Women Xxx VideoMaxhardcore AnalLobstertuFilme.porniJill KellyPianyflixFamily Swap SexXnxx Hot AmericanGrandfather FuckLocalsextingEscort FranceHentaihdNude PoolBambi Doe NudesBoobs Touch In BusHindi Actress Porn VideoDreamybull VideoAsh Kash SextapeXxxxxcmBangla Cinema VideoSteven Universe Pron ComicLesbian Rape PornosQuadrinhis De SexoErostsFull Hd Sexy Video Full HdXxx Of Dani DanielPorn Breast SuckingNude 19Jasmine Lotus XxxHandjobcumMujer FollándoselaBarely Legal TeensInfluemcer Gone WildPrincy Xavier PornAddisson Huge TitsRetro XxxPorn ReshmaYui Xin OnlyfansChad Is Bad PornValerie Kay FeetProxy Paige GapeNifty Erotica StoriesBest Big TitsAsian Anateur PornAimeeinghigher NudeMia Khalifa New XxxFull Sex Web SeriesWet Fart Porn여친친구 쓰리썸Gujarati Porn VideoStacy Cruz HdXxx Video Sunni LionNoodlemagzinePorn Tupe FreeCandace DareOlga SybilCountryhuman PornSuper SquirtBhabhi Ki Chut Ka PhotoSoft FemdomEmily Willis OilDanburuT EscortAbuelas XxxJosephine Skriver NudeStepmom XnxcTn XnxxAunty EsxMarina Gold MdBhabhi Ki JawaniBid Boobs NakedVixen ViragoLittle Caprice LesbianPublic Amateur PornFilmes PormoWife SpitroastFree Porn PicturrsInternetchucksGay Onlyfans LeakBaixar Jogo De SexoPornofreeUndercoverslutBigboobs OnlyfansSex Scene IndianNude In PoblicFreeporn Download HdAnya Taylor-joy SexBangalore Sex MovieArfobullSisloves ComPorn High SchoolsXhaösterNalini SexPornhub ParodyPornos De NegraRipgalCreampies In PublicWasted12345Bangla X MovieElizabeth Olsen KissesSincere LemoreAdultffriendfinderHentaiimageLeda LothariaYoshi ThunchanokAlexa ScourBlue Porn VideosPo R N MovieHentai ParadoseLesbisnas Haciendo El AmorHoney Hayes PornAsian Gya PornJapanese Porn No CensoredXnxx Mallu HotDesi Sex GayHentai KissPyt LeakedXxx In Hindi IndianSharon Mitchell NudeSchool X VideosAriana HasimotoLatina Casting.comSasha Grey PissPornstar WarsPure Taboo .comPron Sax VideoJerky GirlsVabi BfCfnm FamilyKiki Passo NudesStripclub VideosVideos Pornos De Los MejoresPorno DromeGay Boy PornIndian SextubeThenicolet Porn